- 16 Haziran 2008
- 1.257
- 34
- 163
sibelcim çok geçmiş olsun.aslında benim de sağmam gerek bazen 5 dk emiyor kızım uyuyor.o zaman da göğsüm ağrıyor.biran önce geçer inşallah.ÖZGE01
sağol canım teşekkür ederim..
benim miniğim tam boşaltmadığı için birde gece üstümü örtmeden yattığım için gögsüm abse yapmış kanallarda tıkanıklık oluşmuş..birde çok büyük bi hata yapmışım gece ütü ile ısıtmıştım agrım geçsin diye oda süt kesiği yapmış tıkalı yerde yani sütüm peynirleşmiş içerde...
sakın kızlar böle bi durumda gögsünüzü ısıtmayın...agrı kesici ve antibiyotik verdi ve sürekli o gögsümü boşaltıcam pompayla
bende hem bel fıtığı hem de ankilozan spondolit var.sen bana sor bel ağrısı ne demek die.yazın tedaviye başlayacam inşallah.yoksa kız ağırlaştıkça zorlaşacak bu durumum.özgecim geçmiş olsun anlıyorum halini.kızlar ya belim acayip ağrıyor anlatamam;artık kuzeyi falan tasırken çok zorlanıyorum....
zaten hamileykende belim hep sorun çıkarmıştı bana...
sürekli masajyaptırmak istyrm ve sıcak tutunca sorun yok:)
aynen canım geceye doğru yumoş yumoş oluyor göğüslerim.artık emerken ağladığı zaman ısrar etmiyorum.dün gece yeni bi yöntem denedim.emdi biraz.sonra yine tepinmeye bağırmaya başladı.yatırdım emziği de verdim ağzına.15 dakkaya uyudu.ve 3 saat uyudu maşallah.iyi geceler aradaşlar sizlere bir sorum olacak
sütünüz günün hangi vakti azalıyor ya ben sadece anne sütü veriyorum ama akşam yani geceye doğru gögsümün boşaldığını hissetmeye başladım kızım enson gece 11 de ve 01.00 da falan emiyor bu zamanlarda sorun yaşıyoruz gibi sizlerin durumu nasıl bu saatelrde ne yapıyorsunuz emmidkç süt gelir deniliyorya bizimki bu saatlerde emmeye çalışıyor ama gelmeyince bırakıyor g
üçlü çekse gelecek ama yapmıyo onun yerine ağlıyor kuzum doktoruma söylediğimde mama falan hayır dedi kilo alımı iyi dedi bende napıcağımı şaşırdım.sizdede böyle durum varmı yazarsanız sevinirrim.
gazından yapıyormuş yani süt gelmedği için değil.yoksa aç olsa 3 saat uyumaz.bundan sonra böle yapacağım.
boşuboşuna canımı sıkmışım şimdiye kadar sütüm gelmiyo diye.
günaydın kızlarr.. herkese güzel günler...
umarım herkes iyidir.. geçmişe bakamayabilirim..
kendimizden haberler veriyim.. dün öğleden sonra utkuyu dr.a götürdüm... aslında gıcıktan kaynaklı öksürük diye ihmal etmişim.. en son saat öğlen 2 de öksürürken kusunca apar topar çıktım evden... iyiki getirmşsiniz. biraz ciğerlere inmeye başlamış,mecbur antibiyotik kullanıcaz dedi.. bi antibiyotik şurup bide öksürük şurubu verdi... bide antibiyotikler ishal yapabiliyo deyip ishal için bi toz ilaç verdi.. bi de ishal olurda pişik olursa diye de bi krem verdi.. aman ne tedbirci dr. ama iyi tabi... ateşimiz yok çok şükür... hemen şuruplara başladık.. gece 12 de emdikten sonra öksürürken yine dere gibi çıkardı yavrumama içini kusarak ve kakasıyla temizlicek tabiki. balgamlı bi kusmuktu afedersiniz :) inşallah en kısa sürede iyileşir kuzum.. :Saruboceq: içim eriyo o hasta diye.. ve kendimi çok suçlu hissediyorum küçücük çocuğa bakamadım diye ama kızım öksürüyodu geçen hafta ondan geçmişte olabilir.. ama üşütmemeye ve terletmmeye çalışıyorum... neden olmuş olabilir dedi dr.a.. o da herşeyden olabilir.. her bebek ilk aylarında en az 1 kez böyle bi durum yaşar mutlaka dedi.. bakalım..inş. iyileşir yavrum... perşembe günü aşımız var... doktora dedim.. o da önce ben bi muayene ederim sonrakarar verip vururuz aşıyı dedi.. inşallah o zamana kadar geçicek... :Saruboceq:
bide bugün misafirlerim gelicek... pazartesi günü istanbuldan akrabalarımız geldi annemlerdeydiler... sanırım yarın da dönücekler.. birkaç gün önceden bugün için sözleşmiştik... normal bi durum değil ve özel misafir oldukları için iptal etmedim.. zaten bebek olduu için anlayışlı davranıcaklarına da eminim.. akşamdan hiçbişey yapaadım.. utku 5 de emdi uyudu da dedim nasılsa 6 buçukta kalkıyorum şimdiden yatmıyım da oğlan ve diğer en halkı :) uyurken biraz bişiyler yapıyım... 2 çeşit yaptım hamurişi sabah sabah :)) sadece salata tarzı bişiy ve sıcak verilicek bi çeşidim kaldı... onları da eda kardeşiyle oynarken yaparım öğleye doğru...
şimdilik benden bu kadar ama dün hiç giremedim ne çok da yazasım varmış :)) gidiyim de kahvaltı hazırlıyım çay suyum da kaynamıştır :) uğrarım yine.. opuyorumnanaktan
refişcim utkuya çok geçmiş olsun.canım benim ya kıyamam.inşallah atlatır hemen de sen de o da rahat kavuşur.
benim de bu akşam yemekli misafirim var.Allah ikimize de kolalık versin canım.