ya akşamları 11-12 arası emme sorunu bizdede oluyo gündüz güzel güzel emiyo ama o saatte ağlıyo sütüm azalıyo çünkü bende mama veriyorum gece 1 kere
gece göğüslerim çok yumuşak oluyo sütün olmadığınıda sağınca anlıyorum 50 ml anca çıkıyo onu veriyorum doymuyo haliyle devamını istiyo sağıncada bida gelmiyo bede önce sütü verip peşinede 60 ml mama yapıyorum
böyle sorunu olan varmı gündüz göğüslerim dolu sert oluyo gece çok yumuşak oluyo
bide kafama takılan gece 1 kerede olsa mama verdiğim için su vermem gerekirmi mamayı aptamil 1 veriyorum suda veriyimmi
evet canım o sorunu bende yaşıyorum ve sıkıntı yapıyorum doktorum ammaya hayır dedi kilosu iyi dedi.süt olsun diye ne yapıcağıımı şaşırdım
ben akşamüstüde zorlanmaya başladım
bu yumuşaklığı nasıl gidericez biz ya
canım ben bu sorunu bir haftadır yaşamaya başladım 3 gün öncede doktorumua gittim kilo alımı 10 günde çok çok iyi çıktı bu yüzden benim doktorumda asla dedi ya biz yanlış hissediyoruz ya alıyo gögsümün ucunu çekiyo çekiyo sonra ağlıyarak geri burakıyor güçlü çektiği zaman sütü yakalıyo sanki bi süre emiyo sonra gene boş boş çekmeler başılyor ve ağlamalar anlamadım gitti gögsümü sıktığım zaman süt geliyor ama böyle akıcı bi şekilde değil ben sıka sıka aynen bende çok üzülüyorum stres yapma diyorlar nasıl yapmıyacaksın anlamadım kendimi yeticek olucak diye inandırmaya çalışıyorum ama bebeğimin bu haraketlerini görünce üzülüyorum ya çok sıkıldım artık kafamı çok takar oldum birde dinlenemedim gündüz uyuyamadım günlerdir.ne yiyeceğimi şaşırdım süt olsun diye 3 lt su içiyorum banamısın demiyor yediğide cabasıof ya bende çok sorun yapıyorum benim dr.umda mama diyince kıyameti koparıyo kesinlikle verme diyo ama napıcağımı şaşırdım gece bi kere veriyorum çünkü yumuşak oluyo ve yetmediğini biliyorum eğer şimdi böyle olursa büyüdükçe hiç yetmez diye üzülüyorummafoldumben
sen mama verdinmi hiç
kendın kıloluysan bebekle bırlıkte kullanmak zor oluyor ben az kullandım oglumla ıkımız sıgamıyorduk 60 lık anne zayıf bebekle ıyı oluyo denede alKızlar bende haziran 15den sonra rota virüs aşısı yaptıracağım. 140tl dediler. Biz yazın çok hava değişikliği yaşayacağız hastalıklar beni korkutuyor. Rota virüs 2 ve 4 ay arasında yapılıyor diye biliyorum.
Kanguru almak istiyorum. Ama kafam karışık. Kullanan var mı? Memnunmu hangi marka? Birde erkek bebeklerde sakınçalı diyenler var oda korkutuyor beni.
merhabalar kızlarr moralim çok bozuk. dün akşam ev misafir doluyken oğlum 2 saat aralıksız ağladı gaz sancısından. misafirler de allah sabır versin çocuğun çok nazlı ve zorlu dediler. sürekli tepinip gazını çıkartan çocuk bir pırt bile yapamadı. ağlamaktan helak oldu dayanamadık fitil verdik. sakinleşti ama hala gazı var sürekli ıkınıyor. bu sabah da usg yaptırdık kalça çıkığı usg si iyi çıktı. birde batın usg vardı. doktor bir şey yok ama kusma için çocuk cerrahına gidin sonucu bana geri getirin dedi. madem bişey yok neden yolladı başka doktora. acaba usg de bir şey mi gördü diye içim içimi yiyo.
herseyı kötuye yormayın tedbır amaçlıdır guzel dusun sonuç güzel olsun
ya birde bişey sorcam bizim kuzucuklar ishal olsa nasıl anlıcaz. eve gelince oğlum sarı sarı kustu 2-3 kere sonra normal beyaz kusmuğa geri döndü. 2-3 kere kaka yaptı. ama sadece süt alan bebeklerde zaten kaka sulu ve yapışkan oluyo. bilen varmı ishal nasıl anlaşılır? o kadar sancı ve sarı kusma beni korkuttu daha sabah doktordaydık bişey yok diyip duruyo başka doktora götürcem 3. ay kontrolüne ama böyle giderse daha erken gidecez. fitilin etkisiyle daha sakin ama sancı kıvranma yine de var.
daha sık yapar rengı degısır
saol jalecim valla temizmi çıktı kötümü anlamadım ben. bugün sordum doktora su verme anne sütü yeterli dedi. bende nadiren veriyom 1-2 kaşık o da gaz ilacı biraz yoğun hoşlanmıyo ağzının tadı değişsin diye
canım doktora her gittiğimizde söylüyodum. normalde kilo alımı iyiyse pek umursamıyolar kusmayı. ama artık iyice fışkırtıyo ve boğazına çok takılıyo kusmuğu için rahat eder istersen bir baktır.
gözün aydın zeynocum.bende bir kısa bir uzun giydiriyom hem hava değişken hem de korkuyom. sanki ne zaman çocuğu hava sıcak diye soysam gazı artıyo gibi geliyo. off offf ben de oğlumu alıp gezmek istiyom ama ne mümkün gaz kusmuk emme üçlemesinde takıldık kaldık. birde dışarda hava yutup daha çok gazlanmıyomu bebişler ben ondan da korkuyom:)
canım kanguruya kaç kere biz de niyetlendik sonra vazgeçtik. bebek mağazasında bir koymayı denedik kaan paşa hiç hoşlanmadı. zaten sürekli kusuyo bize göre değil sanırım kanguru.
şu rota aşısını ben de araştırıp sorayım en iyisi
Canım uzun denemelerden sonra yok yemekle süt pekte alakalı değil. İlk kırk gün bu uğurda 4 kilo bile aldım ama nafile. Bence olay dinlenme ve huzurda gizli. Şuan bebeğim, ev işleri ve taşınma telaşı yumuşacık anne yaptı beni. Dünyayı yesemde faydasız. mafoldumben
Gögüslerimi şıkıştıra şıkıştıra besliyorum resmen oğlumu. Medelanın elektirikli mini pompasını aldım ama nedense sağmaya çalıştım mı hiç süt sağmıyor. İnan elim çok daha fazla ve hızlı. Sen pompa kullanıyormusun?
slm kızlar nasılsınız beni sorarsanız çok çok mutluyum çünkü kardeşim süpriz yapıp erkenden geldi eşim salı günü havaalanına almaya gitti bana süpriz yaptılar eşim biliyormuş ama ben bilmiyordum ben ayın 5de gelecek sanıyordum:))neyse biraz gizemden bahsedeyim teyzoşları şükürler olsun aşı olayını sorunsuz atlattık bir kaşık calpol verdim aşıdan önce ateşsiz ağrısız atlattık pazartesi günü olmuştu aşısını dün gece güzel bir uyku çektik bizde şükürler olsun tek problemimiz kızım artık biberon almak istemiyo bizde emzik başlığını değiştirdik birazcık almaya başladı ve malesef bizim cadıda ellerini başparmağını cokur cokur emmeye çalışıyo ve şu andada mışıl mışıl uyuyo az sonra tekrar gezmeye gideceğiz biz yazı getirdik kısa kolularımızı artık giyiyoruz
gözün aydın benım kız da emıyor bebekler çooooooooooooook severmış
tuğbacığım canım inşallah tahlilleriniz temiz çıkar canım benim bizim kızda son 10 gündür kusma olayı fazlaydı canım arada öksürük ve hapşırıkta vardı sanırım hafif bir üşütmesi vardı şükürler olsun şu anda iyi canımcım kaanımızdan güzel haberler getir bizlere kocamanda öp
jaleciğim canım yaa yine karşılaşamadık ahmetimizi öp kocaman sende canım benim
selam kızlar nasılsınız? dün benim minik tavşanım beni korkuttu epey bir uyudu kolunu kaldırmaya hali yoktu ödüm patladı ama çok şükür bugün iyi.herhalde sıcaklardan öyle oldu.
bende gezmekkk istiyorum ben kendim çıkıyorum ama artık Nisanla gezmek istiyorum ama ne mümkün. çıktıkmı meme istiyo. emzikte almıyor kerata. napıcam bilmem.. :uhm:
canım ben bu sorunu bir haftadır yaşamaya başladım 3 gün öncede doktorumua gittim kilo alımı 10 günde çok çok iyi çıktı bu yüzden benim doktorumda asla dedi ya biz yanlış hissediyoruz ya alıyo gögsümün ucunu çekiyo çekiyo sonra ağlıyarak geri burakıyor güçlü çektiği zaman sütü yakalıyo sanki bi süre emiyo sonra gene boş boş çekmeler başılyor ve ağlamalar anlamadım gitti gögsümü sıktığım zaman süt geliyor ama böyle akıcı bi şekilde değil ben sıka sıka aynen bende çok üzülüyorum stres yapma diyorlar nasıl yapmıyacaksın anlamadım kendimi yeticek olucak diye inandırmaya çalışıyorum ama bebeğimin bu haraketlerini görünce üzülüyorum ya çok sıkıldım artık kafamı çok takar oldum birde dinlenemedim gündüz uyuyamadım günlerdir.ne yiyeceğimi şaşırdım süt olsun diye 3 lt su içiyorum banamısın demiyor yediğide cabası
aktardan aldım ama fazlamı verıyorum bılmem kendımde içiyorum 1 bardak 30 mılım fılan gelıyo bıberonla karnı açsa bıberonla toksa kasıkla verıyorum bıberonu sevmıyo benımkıkızlar mrb benimde bebeğim gazdan ememiyor tepiniyor.rezene vermek istiyorum.nereden alıyoruz rezeneyi.eczaneden falanmı.birde bebeğe nsl veriliyor.yardımcı olursanız sevinirim..
canım ben bu sorunu bir haftadır yaşamaya başladım 3 gün öncede doktorumua gittim kilo alımı 10 günde çok çok iyi çıktı bu yüzden benim doktorumda asla dedi ya biz yanlış hissediyoruz ya alıyo gögsümün ucunu çekiyo çekiyo sonra ağlıyarak geri burakıyor güçlü çektiği zaman sütü yakalıyo sanki bi süre emiyo sonra gene boş boş çekmeler başılyor ve ağlamalar anlamadım gitti gögsümü sıktığım zaman süt geliyor ama böyle akıcı bi şekilde değil ben sıka sıka aynen bende çok üzülüyorum stres yapma diyorlar nasıl yapmıyacaksın anlamadım kendimi yeticek olucak diye inandırmaya çalışıyorum ama bebeğimin bu haraketlerini görünce üzülüyorum ya çok sıkıldım artık kafamı çok takar oldum birde dinlenemedim gündüz uyuyamadım günlerdir.ne yiyeceğimi şaşırdım süt olsun diye 3 lt su içiyorum banamısın demiyor yediğide cabası
sositososito
meraba arkadasım meraba sorunmu ıstıyon 6 da banyoyaptırdım uyusun dıye hala kucagımda n
öncesını sorma
kız sen ankaranın neresındensın
eryaman da oturuyorum. sen nerdesin?
evet sımdı uyuttum 21 21 bravo bana
her akşam bizde de aynı dert var. akşamları göğsümde savaş var resmen. bende sütüm mü az diyorum ama akşam göğsümde uyuya kalınca 3 saat horul horul uyuyo. aç olsa uyumaz yani. bence yumuşak olunca tam ememiyo ya, emme refleksini tatmin edemiyo ona sinirleniyo. ben daha hiç mama vermedim. hergün 2-3 fincan ısırgan otu demleyip içiyorum. bi de 1-2 fincan rezene doğumdan beri. bebeğimin ööle saatler süren gaz sancıları olmuyo hiç. bide acı elma yağını her gün göbeğine ve topuklarına sürüyorum. 15 dakika sonra başlıyo konser. her banyodan sonra da her yerine zeytinyağı sürüyorum. şööle masaj yapa yapa.
bebeğe de su dahi vermiyorum. tek sorunumuz meme beğımlısı benimki. saatlerce ağzında meme ööle duruyo. emmiyorda. oturuyoz ööle..
MEME BAGIMLISI DEGIL KOKUMUZU ISTIYORLAR 20 30 DA EMZIRDIM UYUTTUM ESIMDE BUGUN GUNES ÇARPMIS HERALDE GELIRGELMEZ YATTI ÇAPRAZ YATMIS YATAGA KIYAMADIM BENDE YATAGIMI ODAYA SERDIM UYUMUYORUM YA BENIMKI EMMEK IÇIN HALA UYANMADI ŞIMDI YATSAM UYANIR BAKALIM NEZAMAN UYANACAK BIZIM PRENSES BEN AKSAM 8 DEN SONRAKI UYKULARINDAN SONRA GECE MODUNA SOKUYORUM SESSIZ VEKARANLIKTA EMZIRIYORUM BILSIN GECE OLDUGUNU SABAH 6 DA AÇIYORUM TV PERDEYI BENDE ZEYTIN YAGI SÜRÜYORUM ÖTEKILER UYURDU BANYODAN SONRA EN AZ 2 SAAT BUDA MASALLH MAKINAYA AMASIR ATIYOM ASIIYOM KURUYCAK NERDEYSE UYKU YOK BIZIM HATUNDA SUYUDA 1 HAFTADIR VERIYORUM ARADA 3 5 ÇAY KASIGI UNUTMAZSAMolumunekankayizsmile SINCAN LALE DEYIM
merhaba bizde aşılarımızı olduk. çok ağladı kuzum çokkk... şimdi ateşimizde var biraz. calpol veriyorum ama bakalım inşallah dahafazla çıkmaz. bu gece uzun olacak herhalde
bu arada geçen ay alamadığımız kilo açığını bu ay kapattık çok şükür. 1 ayda 1800 gr almışız. boyumuzda uzamış. umarım artık hep böyle olur.
bende de aynı sorun var.şimdi yine yaptı.oaları dolaştık biaraz laflaştık.elma yağı ile masaj yaptım.emzireyim bakalım napacak dedim.2 fırt çekti uyudu.anlamıyorum ben bu kızı ya. 10 dakika önce de meme ile savaşıyordu.her akşam bizde de aynı dert var. akşamları göğsümde savaş var resmen. bende sütüm mü az diyorum ama akşam göğsümde uyuya kalınca 3 saat horul horul uyuyo. aç olsa uyumaz yani. bence yumuşak olunca tam ememiyo ya, emme refleksini tatmin edemiyo ona sinirleniyo. ben daha hiç mama vermedim. hergün 2-3 fincan ısırgan otu demleyip içiyorum. bi de 1-2 fincan rezene doğumdan beri. bebeğimin ööle saatler süren gaz sancıları olmuyo hiç. bide acı elma yağını her gün göbeğine ve topuklarına sürüyorum. 15 dakika sonra başlıyo konser. her banyodan sonra da her yerine zeytinyağı sürüyorum. şööle masaj yapa yapa.
bebeğe de su dahi vermiyorum. tek sorunumuz meme beğımlısı benimki. saatlerce ağzında meme ööle duruyo. emmiyorda. oturuyoz ööle..
maşallah ada ya.çok güzel kilo almış.aşı olayından da kurtulmuşsunuz ne güzel.hafif ateş oluyomuş zaten.geçer hemen inş.merhaba bizde aşılarımızı olduk. çok ağladı kuzum çokkk... şimdi ateşimizde var biraz. calpol veriyorum ama bakalım inşallah dahafazla çıkmaz. bu gece uzun olacak herhalde
bu arada geçen ay alamadığımız kilo açığını bu ay kapattık çok şükür. 1 ayda 1800 gr almışız. boyumuzda uzamış. umarım artık hep böyle olur.
gunaydın bebecıkler ve onların guzel annelerı
bayanssulusmile
geçmiş olsun masallah insallah hep kılolar öyle olsun bızım asımız 10-11 hazıranda bakalım napcaz
arkadaslar ben 3 kanser hastasına baktım ve elımde öldü buyuzden bazı gıdaları özellıkle hazırları yerken dıkkatlı davranıyorum mesela bebegıme danone yedırmemeyı düşünuyorum ya sız ne yapacaksınız danone hakkında yazılanlar karalamamı gerçek mi fıkrınızı paylasabılırmısınız
canım ya.o kadar çok kişi var ki ailesinden uzakta yaşayan.benim de kardeşim istanbulda.yazdan bu yana görüşemiyoruz.şimdi hamile de.yolculuk da yasak.daha ekime kadar görüşemeyeceğiz.Allah sabrını veriyor.yeterki sağlık sıhhat olsun.iyi geceler herkese gunaydin daha dogrusu sanirim su anda gun yeni basliyor sizin icn, burada gece uyuyacagiz artik. bi bakayim neler oluyor kk da dedim:) eskileri hizla okudum ne kadar sanslisiniz hepiniz aileleriniz yaninizda anneleriniz kiz kardesleriniz kuzenleriniz. bugun annemlerle ablamla konustum intrenette her nekadar goruntulude olsa dokunmak sarilmak gibi olmuyor annem benim kizi ruyasinda gormus anlatti okadar cok agladimki o buyuyor ama onlar gormeiyor hic yaninda olamiyorlar, ablam hele ne cok emegi var benim uzerimde canim ablam yegenlerim, ucak biletlerine bakiyorum hergun inanilmaz pahali gitmemeiz mumkun degil 2011 ocaga kadar ayriyiz , annem facebooktaki fotolarimizdan birini kuzenime rica edip ciktisini aldirmis oda siyah beyaz renkli bile degil buzdolabina asmis hep bakiyorum ordan seviyorum diyor .. artik yilin buyuk bolumu koydeler sehrede gelmiyorlar ayda bir gelince hemen kosa kosa ablama gidyorlar bebisi gormek icin ...
yani kisacasi arkadaslarim annenize babaniza smski sarilin zaten anne baba olunca insan ailesinin kiymetini daha iyi anliyor bu durumda bide uzakta olmak cok moral bozucu ...:I
canım ya inşallah kardeşin sınavı geçer da batıya gelir.sen çok üzülüyosun bu duruma.üzülmemek de eld değil zaten.inşallah kardeşinim gönlüne göre olur.kızlar bidebu rota virüsü aşısı konuşulmuş ... ben kızıma yaptırmadım.. dr.umuz gerek görmemişti.. ama utkuya yaptırıp yaptırmama konusunda kararsız kaldım... dr.umuzsiz bilirsiniz dedi.. amanette gördüğüm şu haberi paylaşmak istedim... araştırmalarıma göre çoğu dr. 2 doz uygulanan çeşidini değil de 3 doz olanı öneriyomuş.. neyse kendiniz okuyun en iyisi..
http://www.hurriyet.com.tr/yasasinhayat/14505016.asp
arkadaşlar bide.. akşam kardeşim aramış... meslek seçme sınavlarına girmişler... sağolsun onun patronu src belgesi aldırmıştı kursa fln gitmişti... neyse. 2 sınavı iyi geçmiş. bugün 1 tane son sınav varmış.. inşallah onu dageçerse şöför olucakmış ve büyük ihtimal batıya gidersin demiş komutanları.. ama bu sınavı geçemezse %99 şırnak yada hakkari :gitme: ...
Allahım inşalah bu sınavını dageçer ve doğuya gitmez daha yakına vegüvenli bi yere dağıtım olur.. :Saruboceq:
kızlar nolur sizde dualarınızda unutmayın... bugün cuma.. cumanız mübarek olsun... :Saruboceq: sizde dualarınızı esirgemeyin lütfen... kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?