2010 Nisan Anneleri

aa aaaa.. çok ayıp ama sedacım yaa... ne kadar anlayışsızlar.. kıbrıstaki otellerinden memnun kalmamışta sizin eve herşey dahil, açık büfe kahvaltı fln. var diye gelmişler sanki... klava:

bide bebek var yani.. tamam balayı çiftiyse napalım yani.. asıl sana bişiy yaptırmayıp sen çocuuna bak ben yaparım demeli bence.. yada o kadar rahat istiyosa 2 aylık bebeği olan birinin evine gelmemeli klava: :mymeka:

ne desem bilemedim.. ama üzme kendini... :teselli: bebeğinde bundan etkilenicektir unutma.. ve de hem de adet olmuşsun geçmiş olsun ağrıların için ama kendini üzdükçe bu ağrılar artar canım .. nolur takmamaya çalış sen yine de... ne zaman gidiceklermiş peki? :uhm:

gunaydın kızlar....
ben bugun itibari ile 10 gun boyunca işyerndeyim...
sonra birde temmuz ayında çalışıcam...
dükkanı bırakalı üç ay falan olmasına rağmen butun duzenim bozulmuş heryer gözüme kirli ve pis geliyo ve benim içimden kalkıp bişi yapmak gelmiyo;oğlumu özledim....
emzirdim yatırdım ve bıraktım,çıktım....
ama aklım hep evde...hoş emzirmeye getirecek annem yada ben eve gecicem iki dakka ama olmuyomuş çok zormuş ((((

refiş oğlumun parmağını kestimmafoldumben

gunaydın aysecim bende tırnağını keserken ilk denememde etinide azcık kesmişim ahh yavrum ne ağlamıştı,kanamıştı azcık babamız görmesin diye gecene kadar eldivenle dolaştı kuzum...ama bir anlık işte insan isteyerek yaparmı hiç.....anlıyorum üzüntünü insan acayip bir vicdan azabı cekiyo:gitme:

kızlar ben çıkıyorum.. hazırlanıyım.. oğluşu emzirip giydiriyim de öğlene kadar gidip gelelim çarşıdan..çok öpüyorum herkesi..

denizcim.
. canım bende edanın ilk tırnak kesiminde azıcık kesmiştim etini de.. kanamıştı da.. ama isteyerek değil tabi özgeninde dediği gibi.. geçer cnım üzme kendini.. çok öptüm tatlım ikinizide..

evet bacılarım yaa uykusunu da böldüm çok üzüldüm yaa.
özge bacım hayırlı olsun iş.valla ben baslamicam istemiyorum.
refiş bacım gez gez bakalım.ayagım yanıyor hala ıslatmama rağmen napacaz anladın sen

Son düzenleme:

bende hep uyurken kesiyorum ama azcık canı yansa tabi çığlıklar içinde ağlıyo ....bu arada senin bana dediğin ^^paranoks s^^ yazan fitilmiydi...
ben aldımama hiç işe yaramadı ya....
bizimki dün gece yıne üç saat ağladı artık ağlamaktan yoruldu ve uyudu...
valla kız sen acayip gezenti çıktın ben bi anneme gidiyorum okadar....
zaten ben hamişkende gezemezdim kueyden dolayı şimdide aynı hem babamızda tek gezmemi istemez oldu illa üçümüz olacakmışız......

bebeg83 arkadaşım çok teşekkürler cevabın için.peki arkadaşlar başka nurse harvey kullanan yokmu gaz için yada duyan bilen diğer ilaçlara göre dahamı iyi acaba.lütfen cevap

inşallah ezgicim rabbim hepimizin emziren bütün annelerin sütünü arttırsın.bu süt olayı sanırım biraz genetikle ve bünyeylede alakalı gibi canım ama bende rezene humana içiyorum şimdi yanına pekmezl ılık suyuda ekledim taze üzüm yiyorum 3 lt su incirde tüketebilirsin birde sütüm yokmu psiklolojisi yerine sütüm var diye düşüncez sanırım artı uyku dışarı çıkıp hava almanın gezmeninde faydası çok insanın psiklolojisi düzeliyor

esroscum canım benim ya aslında çok haklısın hiç emzirememeyi düşününce şükretmemiz gerekiyor ama ben artık olacagı gidecegi yere diyorum napalım yegenim geçen gün kahvaltıda yanımda diyorki ben mamayla büyüdümde neoldu bak bana dedi senden daha iyiyim dedi doğru ölede böylede büyüyorlar canım ya ama işte annelik içgüdüsü emzirme içgüdüsü var bizde

merhaba,emziren anneler bebişlere su veriyomusunuz?
canımben veriyorum doktorum emzirme konusunda bebeişle çekişme yaşadıgın zaman özellikle 2 çay kaşığı falan ılık su verebilirsin günde dedi.valla ben suyu verenlerdenim doktorum demesede vercektim ıhlamurada başlıycam 3.aydan sonra şimdi çok az rezeene veriyorm gazı için

cnm ya kendini niye öyle helak ettin.tamam misafirler ama seninde minik bebeğin var.kızdan yardım isteseydin oda yapsın bişeeyler.hem onlar uyanmadan kahvaltı hazırlamak zorunda değilsinki bebek durmadı falan de.yardım iste.banada gelen misafirlere valla doğru düzgün bakamıyorum.ilk çaylarını versem bile gerisini kendileri kalkıp alıyolar.neyapalım yai minik bebek sürekli ya aç oluyo ya gaz ya alt değiştirme ya uyutma işlemi.misafirle ilgilenemiyo insan.

kızlar merhaba memede tepinmeden bahsetmişsiniz.. çok zorladığında ayağa kalkın yürüyün. memeyi o zaman emiyor benimki. biraz yorucu ama olsun:)))))

nazlıcım aynen bizimkide dün arabada emdi çok şaşırdım valla birde almayan gögsümü çok açıkmıştı acıkınca aldı sıpam nasıl uğraş veriyoruzya bi bu bebeişler için :)) videoya çekicem büyüynce görsün diye :))

cnm bu rezeneyi nereden aldın ve nsl veriyorsun ölçüsü nedir.birde aç ikenmi tokkenmi veriliyor.

canım ben nurse harveys kullannalrdanım etkili bir şurup günde 6 tatlı kaşığı diyor ama ben enfazla 3 kaşık verdim bugüne kadar etkili oluyor canım metsil artık bizde emziği tutması için verilen bir damla haline geldi gaza etkisi yok bence :)) birde bu bebekten bebege göre değişiyor

refişcim utkunun sorunu gazdır gaz artık uzmanlaştım gaz konusunda doktora falanmı yapsam ne :)) biizmknin ağladığı saatleri saysam yol olur heralde :)) ha buarada herşeyi yiycemktimya yok bacım o kural bizde sökmedi bi yedim 2 gün çektim demekki bebekten bebeğe değişiyor pimpirikliliklede alakalı değilmiş

cnm sağol ya.uyuma etkisi yapıyomu acaba bebekte.ben dün öğlen 3 te verdim 2 çay kaşığı komşudan aldım.akşam hep uyudu.birde banyo yaptırmıştım odamı etkiledi bilmiyorum.gece emzirmeye zor uyandırdım pelte gibi oldu.benimkine ağır gelmiş olabilirmi acaba.yan etkisi yoktur dimi.

canım benim ya ne düşüncesiz innsanlar var ya ben misafir gelen bile çok durduğu zaman dayanamaıyorum gitseler diye bakıyorum yok anam ben anladım benekli adamda çok kalmıycaksın h,ç birşey yükleri olmasa bile insan bebek uyuyunca uyumak istiyor ve uyumamız gerekiyor sütümüz için

canım gaza bağlı ebekte uykusuzluk oluyor zaten bu ilaçta gaza etki yaptığı için bebeişinin gazı geçiyor ve normal olması gereken süreç uyku süreci başlıyor :))) hiç endişe etme canım ben 23 günlükken başladım o ilaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…