refiş oğlumun parmağını kestimmafoldumben
evet bacılarım yaa uykusunu da böldüm çok üzüldüm yaa.
özge bacım hayırlı olsun iş.valla ben baslamicam istemiyorum.
refiş bacım gez gez bakalım.ayagım yanıyor hala ıslatmama rağmen napacaz anladın sen
aynen benimde öyle bi ara çekiyo lıkır lırır bi anda içiyo sonra bitiyo gibi geliyo bende elimle sıkıyorum sonra bitince ağlıyo çok hırslanıyo
çok su içiyorum meyve suyu humanada aldım nolucak bilmiyorum off
esroscum canım benim ya aslında çok haklısın hiç emzirememeyi düşününce şükretmemiz gerekiyor ama ben artık olacagı gidecegi yere diyorum napalım yegenim geçen gün kahvaltıda yanımda diyorki ben mamayla büyüdümde neoldu bak bana dedi senden daha iyiyim dedi doğru ölede böylede büyüyorlar canım ya ama işte annelik içgüdüsü emzirme içgüdüsü var bizdeselam kızlar...
canım benim hiç stres yapmayın ben sırf stres yüzünden bebeğimi hiç emziremedim...ben sizleri gördükçe bari 1-2 ay emzirebilseydim diyorum...benim oğlum mamayla büyüyor...sıkıldığınızda en azından 2 aydır emiyo diye kendinizi rahatlatın...2 ay emzirebilmek için nelerimi vermezdim(((
bizde yarın kontrole gidicez..işitme testleri kalça usg falan yapılacak..aşıda olacak... aşı sonrası çok sıkıntılı oluyormu?takip edemedim aşı olanları burdan..
canımben veriyorum doktorum emzirme konusunda bebeişle çekişme yaşadıgın zaman özellikle 2 çay kaşığı falan ılık su verebilirsin günde dedi.valla ben suyu verenlerdenim doktorum demesede vercektim ıhlamurada başlıycam 3.aydan sonra şimdi çok az rezeene veriyorm gazı içinmerhaba,emziren anneler bebişlere su veriyomusunuz?
kızlarrr kafayı yicem bırazdan.........
eşimin arkadası ve karısı bende iki gundur..
29 mayısta evlendıler.. kıbrısta balayındalarmıs oradan bize geldıler..
dun sabahdan akşama kadar bır yerecıkmadılar evde basımda oturdular eşimde okulda..
dusunun kahvaltı,çğle akşam yemeği , çay , kahve meyvevs..
oğlum da dun hiç ağlamadıgı kadar agladı geceye kadar..
bır ara ölcem sandım bunaltıdan.. bırde kadın üstüne üstük demez mi "eşimle enerjine hayran kaldık çocuk yemek ev işi hepsini hallediyosun çok hızlıısın " gülermisin ağlarmısın((( bırde bana akıl verıyo neden hemen cocuk yaptın ben 3 yıl dusunmuyorum dıye................ boğmamak için zor tutuyorum kendımı.. sonucta mısafırım ve eşimin arkadası (
eşim yıne okula gıttıı sbs sınavında gozetmen onlardaiçerde uyuyorlar... kahvaltının hazır olmasını beklıyorlar sanırım açık bufe ya benım ev..klava: oğlum ayagımda.. ağlayıp duruyor..
ve işin ilginç yanı bu sabah adet oldum ağrım var... o iğrenc adet sancılarım evlenınce ve doğum yapınca geçmemiş ......
BAŞINIZI ŞİŞİRDİMM YAAA KUSURA BAKMAYIN AMA İÇİMİ DÖKMEM LAZIMDI ÇOOK DOLDUM... REFİŞCİM BİR TEK SEN VARSIN İYİ GEZMELER BACIM.. BENIM YERIMEDE GEZZZ:))
kızlar merhaba memede tepinmeden bahsetmişsiniz.. çok zorladığında ayağa kalkın yürüyün. memeyi o zaman emiyor benimki. biraz yorucu ama olsun:)))))
canımben veriyorum doktorum emzirme konusunda bebeişle çekişme yaşadıgın zaman özellikle 2 çay kaşığı falan ılık su verebilirsin günde dedi.valla ben suyu verenlerdenim doktorum demesede vercektim ıhlamurada başlıycam 3.aydan sonra şimdi çok az rezeene veriyorm gazı için
canım ben nurse harveys kullannalrdanım etkili bir şurup günde 6 tatlı kaşığı diyor ama ben enfazla 3 kaşık verdim bugüne kadar etkili oluyor canım metsil artık bizde emziği tutması için verilen bir damla haline geldi gaza etkisi yok bence :)) birde bu bebekten bebege göre değişiyormrb arkadaşlar benim bebeğimin gaz sorunu var ve akşamları emerken tepiniyo neyse bunu söylemiştim.aslında sorum şu.doktor metsil vermişti ama sanki etkili değil.komşum nurse harvey adında bir şurup önerdi.aranızda kullananlar vardır.sizce iyimi onu kullansam bir zararı olurmu yoksa doktoramı sormalıyım.bitkisel aslında bugün 2 çay kaşığı verdim ve bu akşam bizi üzmedi bebiş ve uyudu.okuyanlar cevap yazabilirmi lütfen.önerirseniz yarın alıcam.
günayydın kızlarr.. a.s. opuyorumnanaktan ananedeyiz.. saat 10 gibi çarşıya çıkıcaz.. öğleden sonra da büyük dayımızın hanımına gezmeye gidicez :) bayanssulusmile zaten ananeye geldikmi burda ne kadar akraba varsa birer birer geziyruz :)
ayy kızlar sahi yaa.. dün gündüz gayet hoş vede sessiz olan oğlum gece saat 12 yi gösterdiğinde bir ağlama krizi ama hiç susmadan.. doğduğundan beri toplam ağladığı kadar ağladı sanırım 1 saat içinde.. babam başımızda hadi acile gidelim diye ... ben yavrumun orasını burasını ovuyorum gazı mı var biyeri mi ağrıyo diye.. annem başımda okuyo sürekli... artık susmayınca bir tane fitil verdim... artık okumak mı rahatlattı yoksa fitilmi bilemedim ama saat 1 i geçiyodu uyuydu yavrum emerken... o kadar sersemlemiş olmalı ki saat 3 buçuğa kadar uyanmadı :) ama şükür şimdi iyi.. saat 7 itibariyle uyanma.. alt ve üst değişme.. oynaşma ve sonrasıda emişerek uyuma zamanımızda gayet iyiydi keyfi çok şükür.. :Saruboceq: ama varya aklım gitti resmen yaa.. bebeği saatlerce susmadan ağlayanlara Rabbim sabır ve kolaylık versin :Saruboceq:
:Saruboceq: amiin. canım .. inşallahh :Saruboceq:
:Saruboceq: amin canım.. inşallah.. :Saruboceq: halaa aramadı dünden beri.. sonucu bizde merak ediyoruz ama aramayışı acaba geçemedimi sınavı diye düşündürüyo bzi :sinifsinif:
biz öksürdüğümüz için bu hafta aşımızı olamadık haftaya perşemeye kaldı.. gitmeden önce fitil sonrasında da sadece o günlük 4 saatte bir calpol vermeyi düşünüyorum...
hayır canım.. içmiyo da zaten... öğğhh yapıyo
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile özlediiiimm gülüüüm... deniiz cidden ayağın yanıyo mu bacımanladın sen onu
mehtap arkadaşımız kullanıyo canım bildiğim kadarıyla ama bitkiselmiş zaten kullanabilirsin bence.. bişy olmaz.. kaydirigubbakcemile5
canım ben nurse harveys kullannalrdanım etkili bir şurup günde 6 tatlı kaşığı diyor ama ben enfazla 3 kaşık verdim bugüne kadar etkili oluyor canım metsil artık bizde emziği tutması için verilen bir damla haline geldi gaza etkisi yok bence :)) birde bu bebekten bebege göre değişiyor
canım benim ya ne düşüncesiz innsanlar var ya ben misafir gelen bile çok durduğu zaman dayanamaıyorum gitseler diye bakıyorum yok anam ben anladım benekli adamda çok kalmıycaksın h,ç birşey yükleri olmasa bile insan bebek uyuyunca uyumak istiyor ve uyumamız gerekiyor sütümüz içinkızlarrr kafayı yicem bırazdan.........
eşimin arkadası ve karısı bende iki gundur..
29 mayısta evlendıler.. kıbrısta balayındalarmıs oradan bize geldıler..
dun sabahdan akşama kadar bır yerecıkmadılar evde basımda oturdular eşimde okulda..
dusunun kahvaltı,çğle akşam yemeği , çay , kahve meyvevs..
oğlum da dun hiç ağlamadıgı kadar agladı geceye kadar..
bır ara ölcem sandım bunaltıdan.. bırde kadın üstüne üstük demez mi "eşimle enerjine hayran kaldık çocuk yemek ev işi hepsini hallediyosun çok hızlıısın " gülermisin ağlarmısın((( bırde bana akıl verıyo neden hemen cocuk yaptın ben 3 yıl dusunmuyorum dıye................ boğmamak için zor tutuyorum kendımı.. sonucta mısafırım ve eşimin arkadası (
eşim yıne okula gıttıı sbs sınavında gozetmen onlardaiçerde uyuyorlar... kahvaltının hazır olmasını beklıyorlar sanırım açık bufe ya benım ev..klava: oğlum ayagımda.. ağlayıp duruyor..
ve işin ilginç yanı bu sabah adet oldum ağrım var... o iğrenc adet sancılarım evlenınce ve doğum yapınca geçmemiş ......
BAŞINIZI ŞİŞİRDİMM YAAA KUSURA BAKMAYIN AMA İÇİMİ DÖKMEM LAZIMDI ÇOOK DOLDUM... REFİŞCİM BİR TEK SEN VARSIN İYİ GEZMELER BACIM.. BENIM YERIMEDE GEZZZ:))
canım gaza bağlı ebekte uykusuzluk oluyor zaten bu ilaçta gaza etki yaptığı için bebeişinin gazı geçiyor ve normal olması gereken süreç uyku süreci başlıyor :))) hiç endişe etme canım ben 23 günlükken başladım o ilacacnm sağol ya.uyuma etkisi yapıyomu acaba bebekte.ben dün öğlen 3 te verdim 2 çay kaşığı komşudan aldım.akşam hep uyudu.birde banyo yaptırmıştım odamı etkiledi bilmiyorum.gece emzirmeye zor uyandırdım pelte gibi oldu.benimkine ağır gelmiş olabilirmi acaba.yan etkisi yoktur dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?