kızlar bidebu rota virüsü aşısı konuşulmuş ... ben kızıma yaptırmadım.. dr.umuz gerek görmemişti.. ama utkuya yaptırıp yaptırmama konusunda kararsız kaldım... dr.umuzsiz bilirsiniz dedi.. amanette gördüğüm şu haberi paylaşmak istedim... araştırmalarıma göre çoğu dr. 2 doz uygulanan çeşidini değil de 3 doz olanı öneriyomuş.. neyse kendiniz okuyun en iyisi..
http://www.hurriyet.com.tr/yasasinhayat/14505016.asp
arkadaşlar bide.. akşam kardeşim aramış... meslek seçme sınavlarına girmişler... sağolsun onun patronu src belgesi aldırmıştı kursa fln gitmişti... neyse. 2 sınavı iyi geçmiş. bugün 1 tane son sınav varmış.. inşallah onu dageçerse şöför olucakmış ve büyük ihtimal batıya gidersin demiş komutanları.. ama bu sınavı geçemezse %99 şırnak yada hakkari :gitme: ...
Allahım inşalah bu sınavını dageçer ve doğuya gitmez daha yakına vegüvenli bi yere dağıtım olur.. :Saruboceq:
kızlar nolur sizde dualarınızda unutmayın... bugün cuma.. cumanız mübarek olsun... :Saruboceq: sizde dualarınızı esirgemeyin lütfen... kaydirigubbakcemile5
kimse benim aşıdan önce şurup verimmi soruma cvp vermemişşş mafoldumben
kızlar bidebu rota virüsü aşısı konuşulmuş ... ben kızıma yaptırmadım.. dr.umuz gerek görmemişti.. ama utkuya yaptırıp yaptırmama konusunda kararsız kaldım... dr.umuzsiz bilirsiniz dedi.. amanette gördüğüm şu haberi paylaşmak istedim... araştırmalarıma göre çoğu dr. 2 doz uygulanan çeşidini değil de 3 doz olanı öneriyomuş.. neyse kendiniz okuyun en iyisi..
http://www.hurriyet.com.tr/yasasinhayat/14505016.asp
arkadaşlar bide.. akşam kardeşim aramış... meslek seçme sınavlarına girmişler... sağolsun onun patronu src belgesi aldırmıştı kursa fln gitmişti... neyse. 2 sınavı iyi geçmiş. bugün 1 tane son sınav varmış.. inşallah onu dageçerse şöför olucakmış ve büyük ihtimal batıya gidersin demiş komutanları.. ama bu sınavı geçemezse %99 şırnak yada hakkari :gitme: ...
Allahım inşalah bu sınavını dageçer ve doğuya gitmez daha yakına vegüvenli bi yere dağıtım olur.. :Saruboceq:
hakkında hayırlısı olsun dualarım onunla
kızlar nolur sizde dualarınızda unutmayın... bugün cuma.. cumanız mübarek olsun... :Saruboceq: sizde dualarınızı esirgemeyin lütfen... kaydirigubbakcemile5
aynen öyle onlar bıldıklerını okuyorlarBenmeltemcim, ben 172 boyunda ve 54 kiloyum şuanda. Fazlam yok ama kimisi erkek bebeklerde kanguru zararlı dedi. baskıdan dolayı korkuyorum. ben oglumu örumcegede oturttum 13 yasında çok sukur bıseyı yok
Canım ben kesinlikle elimden geldiğince hazır gida vermeyeceğim oğluma. küçük cam kavonozlara taze taze yoğurt yapıp, meyveleri ezip ezip yedireceğim. ılerde zaten dinlemeyecek ve bolca hazır gida yiyeceler bari kozlar benim elimdeyken vermeyeyim diyorum.
2 yasa kadar hazır hıç vermedım pudıng hazır çorba tang vıtamını ölcek dıye sanıyelerle yarısıyordum
Kızlar bebişleriniz gece memeden ayrılmıyorsa korkmayın. Bebeklerde bu güven duygusunu tatmin etmek içinmiş. Bebişlerimiz kendilerini yalnız ve çaresiz hissediyor ve annenin memesinde huzur buluyor. Sonra bu kendi elini emmeye dönüşecekmiş. Buda çok normalmiş. Elini emerken ona yumuşak bir tonla sevginizi anlatın ve dokunun diyorlar. Minik kuzularımız sürekli bir çaresizlik duygusu ve doğum sancısı gibi gaz sancıları çekiyorlar. Biz annelerdede aç kalırlarsa korkusundan maf oluyoruz.
canım ben bu sorunu bir haftadır yaşamaya başladım 3 gün öncede doktorumua gittim kilo alımı 10 günde çok çok iyi çıktı bu yüzden benim doktorumda asla dedi ya biz yanlış hissediyoruz ya alıyo gögsümün ucunu çekiyo çekiyo sonra ağlıyarak geri burakıyor güçlü çektiği zaman sütü yakalıyo sanki bi süre emiyo sonra gene boş boş çekmeler başılyor ve ağlamalar anlamadım gitti gögsümü sıktığım zaman süt geliyor ama böyle akıcı bi şekilde değil ben sıka sıka aynen bende çok üzülüyorum stres yapma diyorlar nasıl yapmıyacaksın anlamadım kendimi yeticek olucak diye inandırmaya çalışıyorum ama bebeğimin bu haraketlerini görünce üzülüyorum ya çok sıkıldım artık kafamı çok takar oldum birde dinlenemedim gündüz uyuyamadım günlerdir.ne yiyeceğimi şaşırdım süt olsun diye 3 lt su içiyorum banamısın demiyor yediğide cabası
saolun kızlar doktor hiçbişi demedi de size sorim dedim. ne verdiniz vermeyi düşünüyosunuz şu calpol umu? dr demeden alsam versem olurmu?
kızlar bu çizelgeleri nasıl değiştiriyoruz...
merhaba kızlar nasılsınız?Uzun zaman oldu yazmayalı.Offf...
Valla Mehmet Salihten ve gezmekten fırsat bulamıyorum malesef.Kociş bile isyanda artık ayağı yanmış it gibi geziyonuz diyo.Kırkımız çıktığından beri daha adam akıllı evde durmadık.
Neyse memoşum uyumuyor teyzeleri kolik mahvetti bizi.Gögüsümün ucu çatlak içinde krem kullanıyorum ama.Bişi olmuyor.kalça usg si istemişti doktor bizden çektirmedik.Gerekli mi o kadar sorayım dedim.
Hepinizi çok özledim.Sizi çok seviyorum.Bunu sakın unutmayın.
:Saruboceq: amiin. canım .. inşallahh :Saruboceq:canım ya inşallah kardeşin sınavı geçer da batıya gelir.sen çok üzülüyosun bu duruma.üzülmemek de eld değil zaten.inşallah kardeşinim gönlüne göre olur.
:Saruboceq: amin canım.. inşallah.. :Saruboceq: halaa aramadı dünden beri.. sonucu bizde merak ediyoruz ama aramayışı acaba geçemedimi sınavı diye düşündürüyo bzi :sinifsinif:Canım kardeşine başarılar dilerim. İnş gönlünce geçer sınavı, Allah yardımcısı olsun. Çok zor doğu gerçekten.
biz öksürdüğümüz için bu hafta aşımızı olamadık haftaya perşemeye kaldı.. gitmeden önce fitil sonrasında da sadece o günlük 4 saatte bir calpol vermeyi düşünüyorum...kimse benim aşıdan önce şurup verimmi soruma cvp vermemişşş mafoldumben
hayır canım.. içmiyo da zaten... öğğhh yapıyomerhaba,emziren anneler bebişlere su veriyomusunuz?
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile özlediiiimm gülüüüm... deniiz cidden ayağın yanıyo mu bacımmerhaba kızlar nasılsınız?Uzun zaman oldu yazmayalı.Offf...
Valla Mehmet Salihten ve gezmekten fırsat bulamıyorum malesef.Kociş bile isyanda artık ayağı yanmış it gibi geziyonuz diyo.Kırkımız çıktığından beri daha adam akıllı evde durmadık.
Neyse memoşum uyumuyor teyzeleri kolik mahvetti bizi.Gögüsümün ucu çatlak içinde krem kullanıyorum ama.Bişi olmuyor.kalça usg si istemişti doktor bizden çektirmedik.Gerekli mi o kadar sorayım dedim.
Hepinizi çok özledim.Sizi çok seviyorum.Bunu sakın unutmayın.
mehtap arkadaşımız kullanıyo canım bildiğim kadarıyla ama bitkiselmiş zaten kullanabilirsin bence.. bişy olmaz.. kaydirigubbakcemile5mrb arkadaşlar benim bebeğimin gaz sorunu var ve akşamları emerken tepiniyo neyse bunu söylemiştim.aslında sorum şu.doktor metsil vermişti ama sanki etkili değil.komşum nurse harvey adında bir şurup önerdi.aranızda kullananlar vardır.sizce iyimi onu kullansam bir zararı olurmu yoksa doktoramı sormalıyım.bitkisel aslında bugün 2 çay kaşığı verdim ve bu akşam bizi üzmedi bebiş ve uyudu.okuyanlar cevap yazabilirmi lütfen.önerirseniz yarın alıcam.
valla ne dicemi bilmiyorum çok sinirlendim ya ne kadar anlayışsızlar yaakızlarrr kafayı yicem bırazdan.........
eşimin arkadası ve karısı bende iki gundur..
29 mayısta evlendıler.. kıbrısta balayındalarmıs oradan bize geldıler..
dun sabahdan akşama kadar bır yerecıkmadılar evde basımda oturdular eşimde okulda..
dusunun kahvaltı,çğle akşam yemeği , çay , kahve meyvevs..
oğlum da dun hiç ağlamadıgı kadar agladı geceye kadar..
bır ara ölcem sandım bunaltıdan.. bırde kadın üstüne üstük demez mi "eşimle enerjine hayran kaldık çocuk yemek ev işi hepsini hallediyosun çok hızlıısın " gülermisin ağlarmısın((( bırde bana akıl verıyo neden hemen cocuk yaptın ben 3 yıl dusunmuyorum dıye................ boğmamak için zor tutuyorum kendımı.. sonucta mısafırım ve eşimin arkadası (
eşim yıne okula gıttıı sbs sınavında gozetmen onlardaiçerde uyuyorlar... kahvaltının hazır olmasını beklıyorlar sanırım açık bufe ya benım ev..klava: oğlum ayagımda.. ağlayıp duruyor..
ve işin ilginç yanı bu sabah adet oldum ağrım var... o iğrenc adet sancılarım evlenınce ve doğum yapınca geçmemiş ......
BAŞINIZI ŞİŞİRDİMM YAAA KUSURA BAKMAYIN AMA İÇİMİ DÖKMEM LAZIMDI ÇOOK DOLDUM... REFİŞCİM BİR TEK SEN VARSIN İYİ GEZMELER BACIM.. BENIM YERIMEDE GEZZZ:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?