cnm bu rezeneyi nereden aldın ve nsl veriyorsun ölçüsü nedir.birde aç ikenmi tokkenmi veriliyor.
canım ya ağlayan bebiş gerçekten zor kendmininden biliyorum gazı vardır özgecim yada açlık falan başkada yoktur bizde gaz olduğu için birde akşam emerken çekişmeler başladı ayaklarıyla tepikliyoor valla ellerini yumruk yaptı geçen nasıl itttiriyor savaşıyoruz sankibende hep uyurken kesiyorum ama azcık canı yansa tabi çığlıklar içinde ağlıyo ....bu arada senin bana dediğin ^^paranoks s^^ yazan fitilmiydi...
ben aldımama hiç işe yaramadı ya....
bizimki dün gece yıne üç saat ağladı artık ağlamaktan yoruldu ve uyudu...
valla kız sen acayip gezenti çıktın ben bi anneme gidiyorum okadar....
zaten ben hamişkende gezemezdim kueyden dolayı şimdide aynı hem babamızda tek gezmemi istemez oldu illa üçümüz olacakmışız......
ya kızlar koca sayfayı ben doldurmuşum ben gelince herkeşler kaçtımı yav benimde bir sorum varr
arkadaşlar ablam geldi biz adapazarında oturuyoruz ablacım gelmişken onu istanbula götüreyim gezdireyim istiyorum eyüp sultana falan gitmeyi çok istiyordu ama bebişimiz var henüz 49 günlük ablam bebişle zor olur bu sıcakta hasta ederiz gazı lur rahatsız olur bebek diye gitmek istemiyor daha küçük diye.bende kararsız kaldım arkadaşlar bu sıcaklarda istanbula gitmem ne kadar doğru olur bebeğiyle gezeniniz varmı böyle tüm gün çarşıda falan.arabada sıcakta terler üşür falan diye çok korkuyoruz.biz daha dün ilk krez doğru dürüst parka çıkıp geztik.sizce napıyım ablamıda gezdirmeyi çok istiyorum ama bebeişimede bişey olur diye korkuyorum bu sıcaklarda ??? acilll cevapppp verirseniz sevinirim arkadaşlae
ya kızlar koca sayfayı ben doldurmuşum ben gelince herkeşler kaçtımı yav benimde bir sorum varr
arkadaşlar ablam geldi biz adapazarında oturuyoruz ablacım gelmişken onu istanbula götüreyim gezdireyim istiyorum eyüp sultana falan gitmeyi çok istiyordu ama bebişimiz var henüz 49 günlük ablam bebişle zor olur bu sıcakta hasta ederiz gazı lur rahatsız olur bebek diye gitmek istemiyor daha küçük diye.bende kararsız kaldım arkadaşlar bu sıcaklarda istanbula gitmem ne kadar doğru olur bebeğiyle gezeniniz varmı böyle tüm gün çarşıda falan.arabada sıcakta terler üşür falan diye çok korkuyoruz.biz daha dün ilk krez doğru dürüst parka çıkıp geztik.sizce napıyım ablamıda gezdirmeyi çok istiyorum ama bebeişimede bişey olur diye korkuyorum bu sıcaklarda ??? acilll cevapppp verirseniz sevinirim arkadaşlae
canım benim yaaa...çalışan anne olmak çok zormuş...
ben şunun şurasında 10 gun çalışacak olsamda ,şimdiden gözümde büyümeye başldı bile...
saat daha erken m ben bebeğimi özledim bile...göğüslerim sızlıyo ,hemen aklıma acaba bebeğim ağlıyormu diye geliyor...yabancı bi insanın elinde değil annem bakıyor ama genede aklım evde,acaba ağlayarak mı uyudu,acaba mızmızlandımı,beni istiyormu diye düşünmeden edemiyorum...
bir de an önemlisi ;şimdi annemlere misafir geldi,aklıma direk takılan acaba bebeğimi baskası kucağına aldımı,acaba gelen kişinin çocuğu varmı,ya annem bir anlık dalgınlık yaparsa üfff işte böle bir sürü sey...
bir yandan da şükrediyorum ki hiç tanımadığım bir bakıcı elinde değil...
ama insanın kendi evladı olunca nekadar farklı oluyormuş,yeri geliyor kendi annene bile emanet edemiyorsun,aklın kalıyor....
allahtan ben çalışmak zorunda değilim,çok sevdiğim işimi bebeğim uğruna gözümü bile kırpmadan bırakıyorum....devlet memuru falanda değilim bir zorunluluğum yok....
rabbim çalışacak olan annelere sabır versin,hayırlı bakıcılar ile karşılaştırsın...
insan yaşamadan anlayamıyormuş....
içimi döktüm ...kimseciklerde yok ama....
merhaba arkadaşlar
dünde girdim tam alıntıları yaptım oğlum mızmızlanınca kapatmak zorunda kaldım
şimdi anakucağında bakalım ne kadar oyalanacak o yüzden alıntı yapmıyorum
dün misafirlerim vardı ve bir kere daha tek başına hem bebek hem misafir ne zormuş anlamış oldum sağolsun eşim geldi bebeğe baktı bende hazırlık yaptım . ama o gündüzleri hiç uyumayan oğlum insanların yanında öyle güzel uyudu ki akşama kadar tabi gece uykusu da gitti tamamen bugün uyumak istesede uyutmayacağım:)
ya bide benimki hiç yanından ayrılmayayım istiyor bazen öyle bunalıyorum ki ama yüzüne baktıkça eriyorum
veee yine başladı mızmızlanmaya gideyim yanına inşallah vakit bulurda uzun uzun yazarım size
kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın
canım benim yaaa...
gerçekten çok zor tahmin ediyorum ben bir gün öğlene kadar işyerine gittim aklım kaldı gögüslerim sızlar içim yandı.nasıl yapacagız bilmiyorum valla
kızlar şu toplu alıntıları nasıl yapıyorsunuz söleyinde şu sayfayı ben meşgul etmeyeyim bu kadar hep benim alıntılarımla doldu:))
ben varım özgecim........
benimde her akşam hava kararınca uyuyan oğlum pazartesiden bu yana 10 da 10.30 da uyuyo.mememe yapışık kalıyo bu süreçte........p.tesinden beride sütümde bi azalma var.göktuğa yetiyo ama önceki gibi değil.
sizin bey napıo
YA FUNDACIM SORMA ÇILDIRCDAM NE GUZEL UYUYOR ....
ama elini emme isteği duyduğu vakit uyanıyo çünkü tutamıyo tam...
sürekli çarsafta sallanmak istiyo ama inan belim koptu ....
ya neden böle((((((((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?