hıı bide bişey daha :) ayy çenem düştü sabah sabah...
dün akşam kardeşim aradı.. 15 günden beri ilk kez sesini duydumçok özlediğimi anladım zor tuttum kendimi... gayet neşeliydi.. hepimiz konuştuk sırayla.. utku bile eeuu dedi dayısına :)
haberler sevindirici çok şükür... şöförlük için tüm sınavları geçmiş. ve şöför olmuş.. ama ankaradan gelicek onayı ve dağıtım kararını bekliyolarmış.. %50 batıya bu taraflara.. % 50 de bileciğe 1,5 ay eğitime ordan da hangi şehirde şöför açığı olursa oraya dağıtım olucaklarmış. ama bileciğe gidince de doğu illerine ve sınıra gitme ihtimali yüksek oluyomuş... inşallah bursaya yakın bi şehre olur dağıtımı ve 19 gün sonra gelir böylece.. eğer batıya dağıtım olursa annemler yemin törenine gittiğinde 25 inde o da gelicekmiş :) inşallahhh hayırlısı olur..
kızlar gece şunu düşündüm....
*bekarken anne-baba bambaşka.. yeri doldurulmaz.... ama evlenince işler birazcık değişiyo sanki..
*evlenince koca daha farklı.. annenle bile paylaşamadığın şeyleri ona anlatabiliyosun.. bambaşka... :asigim:
*çocuğun oluyo... dünyadan ondan üstün bi sevginin olmadığının farkına varıyosun.. :asigim: ağlasa kahroluyosun... bi yeri sızlasa ölüyosun... yeri geldiğinde annene de babana da kocana da rest çekebiliyosun evladın için...
*ama kardeşş... kardeşş... o bambaşka.. bu gibi durumlarda kıymetini daha da anladığın hasret çektiğinde içini eriten insan... bambaşka... :gitme:
özgecim keske carsafta sallamaya alistirmasaydin
benimkide arabasinda sallanmaya alisti yapmayinca aglama huyu edindi ama ben yapmiyorum nekadar yirtinsada eger cok aglarsada sirtini sivazliyorum yattigi yerde
malesef bebeklerimiz cabuk alisiyorlar ve hep istiyorlar
sen onu uyutmak icin caba sarfetme o kendisi uykuya dalmaya alissin
aglarsa bir süre uzaklas yanindan görmesin seni ,alti temiz ve karni toksa ativer yatagina zamanla alisir pispislanmadan yatmaya ve uyumaya
eger cildirasiya aglarsa alma yatagindan orda sirtini sivazla konus onunla ama asla kendine yenik düspte ALMA kucagina ,cok yorucu ve uzun bi sürec olucak ama denemeye deger yoksa cok uzun zaman mahfolursun canim[/QUOTkatılıyorum sana bıraz önce uyandı 1 saat olmustu uyuyalı konusayım oyalayım dedım gözünü zor açıyor hanım 10 dak oyaladım kapı çaldı geldımkı dakkasında uymus hanım hanı sallatırdı saatlerce canı istedımı ne meme ne sallama parmaklarında oynatıyorlar ama çok tatlılar degeronlarahihoyyyt
refişcim.... valla dediklerine katılıyrm ,hele emzik konusunu hiç açmayalım ben çok dertliyim,benim cok cok parmak emek bir yaramazım var....hatda kendi parmağı dışında kimin olursa omuz,yanak,boyun emen bir bebek....
uyku konusunda da derrdim buyuk cunkü artık dermanım kalmadı carsaf sallamaktan hele birde teksem yandığımın resmidir...
ya acayip zeki bu cocuklar iki aydır ben oğlanın elinde kukla oldum resmen....
wc ye bile o izin verirse gidiyorum,bizim ev kışla oğlumda benim komutanım valla......
bu arada kardeşin askerde şoför olmuş,bak gör cok rahat edecek benim eşimde şoför olarak yaptı pek rahattı,helede doğuya düşmesse ohhh süper olur,inşlh hakkında hayırlısı neyse o olsun....
bu arada utku paşanın resimler süper bayıldım hele bir yeşil kıyafetli olanı varya oyy oyy tam yemelik....
refiscimm nasilsin cnm gunaydin
özgecim Allah hepimize kolaylık versin salla emzir derken büyüyecekler ama insan çok yoruluyor.benimkide sürekli memede hiç bırakmıyor 1 saat zor tutuyorum emzirmeden gün boyu emziriyorum sütümde pek yok.bişey değilde bir odaya tıkıldım kaldım kayınvalideler olunca yatak odasından çıkanıyorum adam olmasa neyse emzir her yerde ama 2 aydır bir odada hapis gibiyim ya tek başımıza gece gündüz kızımla bir odaya tıkıldık çok bunaldım arftık annemlere gitmek istiyorum yaaa
neyse allah hepimize bol süt ve bol sabır versin
yine uyandı.nete girmek de hayal artık.
sorma canımya çok şükür eşimin işyeri yakın bide kendisi anlayışlı yoksa yanmıştık en azından bunaldığımda arıyorum müsaitse geliyorslm canım...
valla bebekle misafir olayı öyle zorki anlıyorum seni...ayy eve insanlar geldimi öyle bir uyuyorki bu bebeler bizi utandırıyorlar ya...
kuzeyde benim yanımda sakinliyor,bende kıyamıyorum bütün gun bakışıyoruz....
ahh ahh annemlerdeyken bende öyleydim insan kafayı dinliyorii geceler arkadaslar kimsecikler yokmu,bizim nöbet basladı...ama annemlerdeyiz bebekime bakann çok var bana sıra gelmiyo acıkcası...şimdide babanın kucağında keyif yapıyo...
canımmmm özledim seniben varım özgecim........
benimde her akşam hava kararınca uyuyan oğlum pazartesiden bu yana 10 da 10.30 da uyuyo.mememe yapışık kalıyo bu süreçte........p.tesinden beride sütümde bi azalma var.göktuğa yetiyo ama önceki gibi değil.
sizin bey napıo
merhaba kızlarr
ayy oğlum yeni uyudu bakalım ne zaman uyuyacak en fazla yarım saat oda mucize olur heralde
bide kızlaryaa dünden beri çok mutluyum çünkü oğlum slikon başlığı bıraktı dün banyo yaptırdım hadi bi deneyeyim dedim göğsümü boş alacak mı biraz ağladı ama sonunda kaptı çok şükür her emzirmede ilk beş dk direniyor ama sonunda ben galip geliyorum . rüya gibi geliyor bana ilk ay bu çocuk asla emmeyecek diyordum 29. günde emmeye başladı 2,5 aylıkkende tamamen aldı çok şükür
onun dışında bu iki gündür felaket gazı var yavrumun öyle kıvranıyor ki
şimdi aklımda kaldığı kadarıyla yorumlara geçeyim zeynepçim kardeşin sürpriz yapmış ne güzel gözünaydın ama bundan sonra sizden ayrılması daha da zor olur helede gizem den sonra
özgecim cidden çalışan anne olmak zor ama Allahtan hem kendi işin hemde emanet edebileceğin annen var benimde iş durumum var ve kara kara düşünüyorum bebeğim ne olacak diye burda kimsem yok ve kime emanet edebilirim bilmiyorum
refiyecim gözünaydın seninde kardeşinle konuşmuşsun inşallah dağıtımda da iyi bir yere düşer benim abimde bilecikteydi sonra şöför olarak hakkari yüksekovaya gönderdiler ama çok rahat askerlik yapmış dediğine göre diğer abimde edirne de yaptı yakın diye çok sevindik ama başına gelmeyen kalmadı
uyutma konusuna gelince ne ayağımda sallıyorum ne de beşiğinde kendi kendine uyumaya alışıyor eğer çok huysuzsa kucağıma alıyorum yavaş yavaş sallıyorum öyle uyuyor yoksa başedemem zaten tekim
gülsemin siz nasılsınız güzelim timuçin paşamızda iyidir inşallahh
kızlar dün akşam kızımın gaz sancısı bir tuttu geceye kadar.en son 1.30da susmamacasına ağlayınca eşime arabayla gezdirelim hemde nöbetçi eczaneden nurse harveys adlı şurubu alalım dedim.iyikide öyle yapmışız arabada sakinleşti ve uyudu.2.15de eve geldik ve şurubu verdim.3gibi nihayet uyudu.öğlen 3 de tekrar verdim şurubu şimdi uyuyor ama uyanıkken yine mızırdanıyor anlamadım.birde elini emmeye başladı.ağlayarak uyanıyor.
fadimecim iyiyim canim ama regl olmusum karnim hafiften agriyor
zaten doktor dogum kontrol hapi yazmadi moralim bozuldu
bebegin emme düzenini bozdum hemen regl oldum yha ööfff
sen nasilsin umarim daha iyisindir bebisin nasil oldu canim
jalecim biz iyiyiz canim sen nasilsin
ay cok sevindim silikon basligi birakti demek keske bende basarabilsem ama ne mümkün almiyor kavga ediyor ediyor ediyor ediyorr bi almak bilmiyor yaa
yanimda tasimaktan gina geldi onu takip agzina verene kadar cildiriyor zaten
refiscimm canim kardesinle konusmussun icinde rahatlamistir ,doguya yada batiya düssün demicem canim hayirli bir yere düssün insallah
cünkü
kuzenim batiya düstü ,makam söförüydü hemde ama dirseklerinin üzerinde süründürmüsler neler yasamis neler
abim igdira düstü ,feryat figan yolladik oda makam söförü ve habercisiydi krallar gibi yapti askerligini cok rahatti
dilerim Allahtan kardesinde sag saglim gider gelir[/QUOTEslm canı m şükür emme problemi konusunda biraz daha rahatladık sadece uyku problemmimiz var benmkinin gözleri faltaşı gibi aılıyor geceleri uyandımı uayuömak ilmiyor 2 saat uyutmaya çalışıyorum çok zoruyor beni senin durumlar sanırım iyi maşşallah diyeyimcanım düzeniniz hiç bozulmasın
sorma canımya çok şükür eşimin işyeri yakın bide kendisi anlayışlı yoksa yanmıştık en azından bunaldığımda arıyorum müsaitse geliyor
geçenlerde tv de dinledim bebekler anne karnındayken annesinin kokusunu kodlarlarmış ve kokusundan tanırlarmış
ahh ahh annemlerdeyken bende öyleydim insan kafayı dinliyor
canımmmm özledim seni
bak sen göktuşuma huy değiştiriyor desene bende ne yaparsam yapayım gece 12 den önce uyutamıyorum ahmet yusufu
sütünde belki yorgunluktandır canım göktuğa yetiyorsa sorun yok benimki yetmiyor malesef bide özellikle sağ göğsümün yarası geçmediği için tam emziremiyorum mama takviyesi yaparsam rahat uyuyor yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?