2010 Nisan Anneleri

slm kızlar
hepınızın bebıslerını kocaman opuyorum ve hepsıne kocaman bır maasallah dıyorum
refıyecım cnm benım kardesımde bılecıge egıtıme gıdıp elazıga dusmustu ama ınaılmaz rahat bı askerlık yaptı sıkma canını hersey olacagına varır ıns. Hayırlısıyla yapıp gelır canım
ıdıl hanımdan haberlerde soyle kızlar kucuk hanım cok cok yumruk emıyo sular seller gıbı salya akıtıyo gunduz gozunu kırpmıyor gecede 3 kez uyanıyor ve sanırım sutum azalıyor daha hıc mama vermedım ne yapıcam bılmıyorum kılo alımı sımdıye kadar cok ıyıydı maasallahımız var bu arada cuma gunude asımız var offf offf

slm kızlar....
bugun cok guzel uyuyan oğlum gece beni nöbete dikecek sanırım ....
artık uyumuycam ,uykuya dalınca kalkmak ve onunla ilgilenmek cok zor oluyo....
sabaha karsı uyur sanırım...
bu sekilde işe gidicem ve yarın yoğun bir gun olacak...
hepinize ii geceler öpüyorum...
annler bebişleri ile ilgili çok guzel bir siteye uye oldum,acayip guzel konular var.....
biraz orda takılayım..

günaydınlarr güzel annişler ve bebişleri... daha herkes uyuyo sanırım... ama bana gün erken ayıyo malesef..
bide ben annemdeyken c.tesi günü misafir gelmiş bebek görmeye.. evde olurum kimse gelmez biyere çıkarım gelirler.. p.tesi geliriz demişler.. yani bugün misafirim var anlıycağnız... o gün evde olsam iyi olurdu .. bi kahveyle ghidiceklerdi muhtemelen habersiz geldikleriiçin.. ama şimdi haberliyiz ve ben hazırlık yapmalıyım... gidiyim de b,işiyler yapıyıım..arada geçmişe de bakarım inş..

herkese iyi günler..

kızlar herkese gunaydın ben kötu basladım güne esımın ilk esinden kızı var ya 6 da uyanmıs kapıyı ardına kadar açık bırakıp gıtmıs anneanesı oturuyor yakınımızda evı terk edıp gıtmıs bıde not yazmıs ben okadını istemıyorum dıye çok hırçın bı kız halaları ıllalah edıyorlar daha 12 yasında bılıyoduk o sızın hayatınızdayken aranızı bozmaya ugrasır dıye madem bılıyodunuz benı nıye yaktınız napıcam bılmıyorum annanesı esımı dolduracak üstüme salavcak kızlar dua edın bana

çok saol canım... konuşunca biraz rahatladım.... yaz geldicanım evet kendimiz üşür diye düşünüyoruz ama çok giydirmek daha sakıncalı.. annemler beni 3 aylıkken bronşit yapmışlar kat kat giydirip terleterek ve 5 yaşıma kadar ayda 2-3 kez hastanede yatıyomuşuz.. serumlarla iyileşip 1 hafta sonra yine aynı... kızımın dr.u nun dediğini hiç unutmam.. üşüsün terlemesin.. üşüyen çocuğa bi soğuk algınlığı şiurubu verirsin toparlar ama tereleyen çocuk ciğerlerini üşütür kolayca atamaz... az giydir bebişini..elleri ayakları soğuk diye üşüyo sanmamak lazım.. giysi olan karnına fln bakmak lazımmış soğukmu diye... canımm kansızlığına bi baktır bence.. ihmal etme.. en azından bi klan hapı fln alırsın düzene girer... bende kansızım ve baş dönmesi fln bu günlerde yere eğilince başım dönüyo ve düşüyorum yere yaa.. şaka gibi :)
kimin neres, olursa em,yo hıı kuzey bey :)bizimkide yumruğunu emmeye çalışıyo.. ağzına sığdıramayınca da deli oluyo kardeşim içinde inşallah hayırlısı olsun diyorum artık... iyi dileklerin içinde çok saol tatlım... hehehe.. evet yeşil minik kurbaaa .. süperdi valla yaa...
canımm.. öncelikle saol iyi dileklerin için.. inşallah hayırlı bir yere düşer kardeşimde.. çok sevindim silikonu bırakmış olmanıza... bizde 25 günlüğkken bıraktık.. 2 gün yırtındı silikonu tak da emi,yim diye ama sadece 1 kez pes edip taktım oda gece uykusundaydı çözemedi sanırım.. ertesi gün istemedi ama şu an çok iyi tutuyo çok şükür.. uçları olmayan memişlerim şu an tam süper oldular sempatiksalakcinni bu şekilde birazcık daha acıycak ama sabret 10 güne tüm sızlamalar geçicek tatlım.. bağırsada emmese de takmamaya çalış.. hiç pratik bişiy değil biliyorum o ... biyerde hele ucu takana kadar deliriyodu utku bey kaydirigubbakcemile3 uyutma konusunda da tebrik ediyorum seni alkisalkisalkis ben başaramadım onu...
evet şekerim az da olsa rahatladı içim.. iyi dileklerin için çok saol... hayırlısı olsun hakkmızda artık.. dediğin gibi doğu batı değil hayırlısı :Saruboceq: hep benzer şeyler duydukça bende artık byle diyorum... amin canım..
çok saol yurdagülcüm. dil hanıma kocaman bi maşallah diyorum bende öncelikle... kardeşim için iyi dileklerinede çok teşekkürler güzelim..amin inşallah hayırlısıyla bitirip gelicek.. :Saruboceq: idil hanımında kilo alımı iyiyse sütün yetiyo ve doyuyo demektir.. sıkma canını.. sütüm azalıyo yetmiyo diye de düşünme.. azalmasın..

meltemcim.. ayy yazdıklarını görünce şok oldum... ne desem bilemedim canım yaa... tüylerim diken diken oldu inan... ama eşinde kızının huyunu suyunu biliyodur sanırım.. senin bi suçun olmadığını anlayıp inanıcaktır sana.. umarım eski eşinin annesinin dolduruşuna gelmez... inşallah bir sorun yaşamazsın.. duaların seninle tatlım... Allah yardımcın olsun...

günaydın herkese
meltemcim allah yardımcın olsun kolaylık versin sana umarım büyük bi sorun yaşamadan atlatırsınız sıkıntıyı

gunaydın kızlar...
birazdan byuk bir temizlik beni bekliyo...
işe girişmeden bir bakayım dedim....
meltemcim allah kolaylık versin işin cok zor valla....inşlh eşinde kızının huyunu bile bile sana yuklenmez...
bu arada gece uyumayan ve tum ev ahalini de uyutmayan gaz canavarı oğlum tarafından pestili çıkmış bir özge var karsınızda...bu gun nası bıter ve ben azcık uyurmuyum bu gece bilmiyorum:)

günaydın özgecim öncelikle kolay gelsin sana canım gaz sıkıntısına sab damla işe yaramıyormu artık?bizim kızdan sonra canavarlar çogalıyormu nedir
günaydın canım inşallah eşin çok problem etmez kızının huyunu bilmesi lazım inşallah büyümeden atlatırsınız sorununuzu sıkma canını canım

canım stüm azalaıyor diye düşünme öyle düşünce gerçekten sank, azalıyor ben geçenlerde öyle takar oldumki çok etkileid beni her emzirmemde korkuyla başladım emzirmeye ve sonuç olumsuzlaşıyordu tam bir şavas halıydı ve ben daha çok üzüldüm bebn süt olsun diye artık daha dikkatli yiyorum daha iyi oluyor

özgecim.. kolay gelsin canım... gaz olayını sab damlayla çözdüğünüzü sanıyodum bende... cidden işe yaramıyo mu o da ? çok geçmiş olsun..inş. kuzey bu gece uyur da sen de dinlenir uyursun güzelce...

fadimecim.. günaydın cnm.. sadece sen online görünüyosun.. nasılsın? gaz olayınız,gece uykularınız daha düzene girmiştir inşallah..

günaydın arkadaşlar.herkes ve bebişler iyidir inşallah.
çok yoğun bir hafta geçirdim.hemen hergün misafirim vardı.bu hafat rahatım ama.şimdilik.
kızımın sancıları hala devam ediyor.
bir de kabız olmamasına rağmen zor yapıyor ya.ıkına ıkna bir hal oluyor yavrum.
dayanamıyorum kızarıp morarmasına öle ya.
bukelamun oldu kuzum.renkten renge giriyor.

slm canım...
valla net de hayal,geri kalan bir cokseyde hayal....
ama hayallerin en büyüğü gercek....
bundan daha guzel bir sey yok:)
evet özgecim ya.tek gerçek bebişlerimiz.Allah kimseye eksikliğini yaşatmasın.bazen öle yorgun oluyorum ki ama onun bi bakışı tüm yorgunluğu alıp götürüyor.

benimki de bu aralar elini ağzına götürmeye başladı ama acıkdığı zamanlar.ama çok tatlı oluyorlar ya .

bahsettiğin site nedir özge?ben akıllı bebeği çok beğeniyorum.çok şey öğrendim o siteden .tavsiye ederim.

kolay gelsin refiş.geçen hafta hep misafirim vardı.
hatta cuma akşamı evde toplam 39 kişi vardı.sağolsun gelenler yardım etti de hallettim.eşim de defneyle ilgilendi sağolsun.bebekle misafir ağırlamak zor iş gerçekten.

canım ya.inşallah eşin anlayışlı davranır.kızının huyunu biliyordur mutlaka ve sana yüklenmemesi lazım.ve dolduruşlara da gelmez umarım.

inşallah dinlenebilirsin canım.bana 15 dakika uzanmak bile yetiyor.bırak işler geciksin.dinlenmeyince süt de azalıyor ben de.

fadimecim.. günaydın cnm.. sadece sen online görünüyosun.. nasılsın? gaz olayınız,gece uykularınız daha düzene girmiştir inşallah..
günaydın refişcim ben geldim sen gitmişsin canım biz gaz olayını tam çözemedik eger ben dikkat etmezde yersem fena gaz sancılarımız oluyor geçen hanı sizin gazınıza geldimya sonum 2 gece gazla bitti :)) yemiycem canımya anladım ki demekki benim bebeğim çok gazlı yesem dokunuyor ona.dikkat ettiğim halde ilacını içirmeyeyim nasıl kıvranıyor kuzun.gece uykumuz gaz olmzas var ama uyutmakta çok zorlanıyorum uyandımı uyuması inan 2.5 saati buluyor. utku paşamız nasıl umarız oda iyiydir

buarada kızlar biz bugün tam 50 günlük olduk sizde emme saati aralıkları nekadar benim kız 3 saatte bir emrse daha iyi emiyor 2 saatte olduğu zaman mızmızlanıyor savaş yapıyor gögsümle doktor sık sık emzir süt olur diyor ama ozamanda süt birikmiyor siz nasıl yapıyorsunuz

kızlar sab damlayı sormuşsunuz ,evet çok etkli ama dün gece ki olay resmen bir kavustu ne yaparsam fayda etmedi,carsafta sallanınca susan oğlum ona bile tepki vermedi...
gunduzde perişan bir halde uyuyor gece cok yorgun duşüyor....

ne zaman isterse o zaman veriyorum canm.
hem süt birikince daha fazla doyuyor öbür türlü çekmekten yoruluyor. bi öyle bi böyle yani o istediği zaman.
Doktor gündüzleri her istediğinde gece 3 saatte bir ver demişti

Canım anne olunca insan daha iyi anlıyor o kız da demekki psikolojisi ne kadar bozuk böye davranıyor. senin bebeğini kucağında görünce kendiside annesinin sevgisini arayıp içlenmiyor mu sanıyorsun, kaç yaşında olrsa olsun. Şimdi babası da annesi ile değil seninle beraber bir evladı daha olmuş kendini ne kadar dışlanmış hissediyordur. yanı kaç olursa olsun. o da bir ana kuzusu ilgiye sevgiye muhtaç. sen anlayışlı olmalı ona da sevgini vermelisin. kardeşini de sahiplenmesi için ona sevdirmelisin. Kim bilir belki yanında sen olamadın mı o olur...
Allah korusun bizim evlatlarımz ileride yanında biz olamazsak ne hale düşerler düşündünüz mü hiç. Allah sana sabır versin kolay değil ama onu kazanmalısın

benimkide 48 günlük.ben gündüz uyanık oldukça veriyorum.bazen 2,bazen 3 bazen 3.5,4 saati buluyor uyuma süresine göre.gece de böyle değişiyor.bazen memede uyuyor ve doymadığı için 1 saat sonra uyanıp tekrar istiyor.

cnm saol yorumun için.gazı var benimkinin.özellikle akşamları.bu aralarda kilo aldı tartmadım ama ağırlaştı inşallah aç kalmıyodur.baya emdiğindede elin ağzına götürüyor.emme refleksinden kaynaklandığını düşünüyodum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…