2010 Nisan Anneleri

kızlar bir sorum olacak.benim kızın kakası bu aralar sırtına doğru çıkıyor.hiç öyle olmazdı.sizce sebebi ne olabilir.nurse harvays adlı şurubu kullanıyorum.sanki onunla birlikte oldu gibi.sizce birde bezi küçük geliyor olabilirmi.kızım 4.5 kilo civarı ve bez primanın 3,6 kg olanını kullanıyorum.aslında bez tam gibi.buarada israili boykot için primayı bırakmak istiyorum,huggiste öyle.ama ne kullansam bilmiyorum molfikste çok kalın gibi.sizler ne kullanıyosunuz hani bezlerden memnunsunuz acaba.bez değişikliği pişik yaparmı..

slm canım....
benim oğlumda da dediğin gibi oldu kakası sırtına cıktı ve badisine bulaştı bu bir değil iki değil olmaya devam edince molfixi değiştirdim ve primaya gecmiştim,hiç pişik falan yapmadı ve ben 3 numara kullanıyorum 4-9 kg. olandan cunku bez küçükse sırtını tam kavramıyor ve cıkıyor sende numarasını değiştir bir öle dene istersen bakalım gene cıkacakmı yoksa bezin markasını değiştirceksin mecbur bizimde bezimiz az kaldı bitmek üzree ama ben hangı markayı alacağımı şaşırdım....

hava neden bu kadar kapalı üff ruhum daraldı ya....
vakitde gecmiyo....
canım sıkılıyo............

tühya birde bu hafta sonu carrfordan iki paket 66lı 3,6 kg almıştık.buda baya gider ne yapcam şimdi.bir paketi açmadım kapalı.tekrar carfora da gidemem değiştirmek için. keşke bir paketini 4,9 olandan alsaydım

kızlar burada cayip yağmur yağıyor ızımda ona eşlik ediyor gökyüzü ağlıyor kızım ağlıyor yavrum ağlamaktan ememdi bile beni gazı var yavrumun okadar dikkat ediyorum ama nafile

slm kızlar biz geldik ayyy gez gez çok yorulduk kızımla kardeşimle bol bol geziyoruz ailecek havalar buralarda da kapalı ama soğuk değil o yüzden attım kendimi dışarı zaten kardeşimin izini 15 gündü 1 haftası geçti pazar günü istanbula dönecek rabbim kısmet ederse bizde ramazan sonrası istanbula gitmeyi düşünüyoruz havaların durumuna göre inşallah dün gece mehvoldum migren krizim tuttu ne yediysem çıkardım o halde bile kızımı bir saniye tek bırakamadım babasına eşim tutturdu anneni alayım gelsin o baksın diye ama yok ben kuzumu ne olursa olsun bakarım dedim ve eşimle beraber dün geceyi atlattık gerçi kızıma maşallah eski düzenine girdi gibi artık yatış saatimiz 1 ondan sonra 4 gibi kalakıyoruz emme alt değiştirme falan 5 geliyo saat daha sonrada saat 8de kalkıyo kızım yatıyoz tekrar 10da böyle gitti inşallah bozulmaz düzenimiz artık yaa kızlar bakalım ben taşıncaktımya sanırım kayınvalidemlerin alt dairesi boşalcakmış oraya gitme ihtimalimiz var ayy ben istemiyorum eşimde pek taraftarı değil ama gel gör ne diyeceğiz biz istemiyoruzmu diyeceğiz onlara offf yaa çat poat girecekler sonra zaten sülale yaza hep burda ne yapacağım bilmiyorum inşallah boşalmazda daire gitmeyiz oraya çok sinir oldum yaa

canım aslında sırtına çıkmaması lazım kilosuna göre bez numarası gayet iyi bizdede çıkıyordu biara 1 numara küçük geliyor diye 2 numaraya geçmiştik paso sırtına çıkmaya başlamıştı daha sonra tekrar 1 e döndük durum düzelmişti şuanda benim kızımda 4.5 civarı bende 3-6 kullanıyorum buarada gaz ilacıyla alakası yok canım

kızlar burada cayip yağmur yağıyor ızımda ona eşlik ediyor gökyüzü ağlıyor kızım ağlıyor yavrum ağlamaktan ememdi bile beni gazı var yavrumun okadar dikkat ediyorum ama nafile

canımsın yaaa kıyamam fadimeciğim öp kızını benim için ağlamasın minik kuzucuk:asigim:

elacığım bizde prima kullanıyorduk sonra huggiesi denedim primada kaçırınca huggiesi hiç beğenmedim yinede en iyisi prima bence huggiers bana kalın gibi geldi biz primanın 4-9 kiloluğunu kullanıyoruz artık 3-6 olmuyo kızıma

sık emince benimkide huysuzlanıyor.
değişiyor ya.dün gündüz hiç uyumadı diyebilirim.bugünde uyuyor.uyuyunca bağırıp tepinmeden de emiyor.gece de 3 saat bazen 4 saatte emziriyorum.ne zaman uyanırsa yani.

ben huggies denedim memnun kalmadım.molfix 3 numara kullanıyorum.kızım da 6 kiloyu geçti.bi sıkıntı yok.

ne güzel geziyorsunuz ya.emzirme işini nasıl yapıyorsun dışarıda?
inşallah daire boşalmaz ya.ne kadar iyi de olslar yakın olunca gelip gitmeler hiç bitmez.Allah gönlüne göre verir inşallah.

ruzenin birde senin bebiş kaç kg.

canım ewt baya gidiyor bende gecen öle bir hataya düşmüştüm elimde küçük bez vardı ama kaka he dışarı çıkınca işim var böle dedim ve yeni buyuk bz aldım diğer bezleride evde kulandım valla,birkez işemesine rağmen tutmadım bende çıkardım hemen bölece bezlerde tukenmiş oldu...
haaa kız kardeşimin oyuncak bebeği ile ortak kullandı oğlum,çaktırmadan oda bebeği için kullanmış zilli....
emin ol bak 4-9 olanları bir dene farkı göreceksin...hem buyuk olunca bebeğin bacaklrındaki boğumlarda rahat ediyor,kızarmıyor ve bebeğin hareketi rahatlıyor,bez küçük olunca bebek ayaklarıyla hareketlense bu sefer tam belide kuşanmıyor ve sızıyor...
benim bebiş 6 kiloyu gecti...
bu arada primanın uyu-oyna bezi hem kokulu ,hem bel kısmı ok geniş bantlı,hem yapısı çok ince bebeğin bacak arası hiç rahatsız olmuyor,çünkü kalın yalı bezlerde bebeğin bacak arası genişliyormuşmuş bağlama şeklinden kaynaklanan hatadan dolayı....

zeyracım.....
canım taşınma olayınızın kaynananların binasına oluşuna inan cok üzüldüm ....sakın öle bir hata yama ,mümkünse baska yerden bak,bir göz odan olsun ama ayrı ol....
sakın tatlı olan ekmeğini acı yapma...
ben cok cektim halada cekiyorum,acısını bilirim,zorluğnu bilirim,bide gelen gidenin haddi hesabı yok demişin,artık senin kapın onların uğrak yeri olur ,onlara biri gelir sen çıkmassın ayı olur hep yolunu gözlerler,senin elin hep onalrda olsun isterler hele bebek varya ağlasa he yanına gelirler gece gunduz neden ağlıyo diye,ben yasıyorum tatlım bilyourm inan seni seviyorum bunu içten ve samimi sölüyorum başın yansın istemem....bak ben taşınmaya çabalıyorum,bir ayrılsam ordan dunyalar benim olacak eşimle aile olduğumu anlıycam....
huzurun kalmaz guzelim valla....
valla ayrı ol uzakta ol,iki gram aşım ağrısız başım dersin...

HANIMLARA MÜJDE....!!!!!!!
Peygamber Efendimiz (s.a.v) buyumuştur ki:
*''kadın,hamileliğinden doğum yapıncayakadar,bebeği memeden kesinceye kadar,Allah yolunda hudutlarda nöbet bekleyen mücahit gibidir.eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükafatı ve ecri verilir

*kadın,hamile kaldığında,bu onun için gunduz oruçlu,gece namazlı,rabbine gönülden teslim olmuş mücahit bir kimsenin ecir ve mükafatı gibi manen kazanç sağlayan bir durum hasıl eder.

*doğum ağrısı tutduğunda hiçbir mahluk onun ne kadar ecir ve mükafat kazandığını hakkıyla idrak edemez.

*çocuk doğduğunda,bebeğin her meme emişinde veya süt vermede annesine bir can ihya etmişcesine seva yazılır.

*çocuk büyüyüp memeden kesilme vakti gelince,vazifeli iki melek her iki omzuna vurarak der ki;
-hiç günahın kalmadı,pak oldun.haydi hayata günahsız yeniden başla!!!

sizinle paylaşmak istedim kızlar....
düşünsenize Allah-u teala hem bizlere bir evlat verdi ki bu dunyalara bedel zaten,hemde öyle guzel sıfatlarla ve sevaplarlada ödüllendirdiki insan düşündükçe şükredesi geliyor....

aynen fulyancım benim bebişte öyle acıkmaları lazım bu bebişlerin bizi tam emmeleri için sanırım :))

ahh özgeciğim canım benim msnedede tam konuşamadık ama sorma o kadar canım sıkkınki illa tuttular torunumuz yanımızda olsun eşim nöbetli çalışıyoya sen tek kalmazsın dediler eşimde pek istemiyo ama onlara ne diyeceğiz ev aradığımızı biliyolardı kesinleşti yani taşınmamız canım büyük ihtimalle off yaa aynen dediğin gibide olacak zaten iki adım uzaktayken yanlız bırakmadılar şimdi aynı binada olmak off yaa ama ben en ufak bişeyde fitil fitil burnıundan getiririm onların valla öyle yüz vermeyeceğimi iyi biliyolar canımcım

fulyancığım canım emzirme işini mecbur arabamızda yapıyorum zaten genelde kızım uyur kendi arabasında gezerken 2-3 saat ara yetiyo bize canımcım arabanız varsa rahat gezesiniz canımcım çokda iyi oluyo

offf bayaa kalabalık bi mifir grubun olmuş cnm. ama iyi yardımcı olmuşlar.. yavruna da geçmiş olsun.. inşallah normale döner ve gazını da kakasını da :) rahat yapar..
her bebek aynı değil işte. eğer etkilediğini düşünüyosan dikkat et madem güzelim... utkunun uykusu da emmesi de çok değişken tatlım yaa. bi günü diğerine uymuyo...
csanı nı zaman isterse o zaman emiyo bazen saat başı.. bazen 3 saatte.. değişiyo.. ama oğlum istediği zaman emiyo.. kilo alımı da iyi maşallah demekki yanlış bişey yapmıyorum.. :))
gündüz de sen kuzeyi uyutma. mıncır mıncır uyandır..
doğdğumuzdan beri prima kullanıyoruz.. dediğin gibi belden taşma olunca ve bacaklarını sıkıyo diye 3 numaraya geçtik. 4-9 a. zaten 3-6 da bizim kilo aralığımıza uymuyo bi büyük boyunu dene istersen canım ..

opuyorumnanaktan paylaşımın için teşiekkürler canım.. duygulandım :sinifsinif:

kızlar utku hiç durmuyo bugün ya.. sürekli ecvin içinde kucakta geziyo... karnıda tok. altı da temiz.. ama oturunca ağlıyoo.. ayaklarım koptuu... bu arada misafirlerimde gelmedi.. evlerine gidip katil olmamak için zor tutuyorum kendimi.. hem haber yolladılar hazırlandım 2 çocukla hemde gelmedler klava:

canımsın yaaa kıyamam fadimeciğim öp kızını benim için ağlamasın minik kuzucuk:asigim:
teyzoşu hem öperim hem koklarım kızımı senin yerine sende benim yerime öp kuzucuğunu.hiçbiri ağlamasın canım rabbim dertten ağlattırmasın onlarıda bizleride.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…