ahh özgeciğim canım benim msnedede tam konuşamadık ama sorma o kadar canım sıkkınki illa tuttular torunumuz yanımızda olsun eşim nöbetli çalışıyoya sen tek kalmazsın dediler eşimde pek istemiyo ama onlara ne diyeceğiz ev aradığımızı biliyolardı kesinleşti yani taşınmamız canım büyük ihtimalle off yaa aynen dediğin gibide olacak zaten iki adım uzaktayken yanlız bırakmadılar şimdi aynı binada olmak off yaa ama ben en ufak bişeyde fitil fitil burnıundan getiririm onların valla öyle yüz vermeyeceğimi iyi biliyolar canımcım
fulyancığım canım emzirme işini mecbur arabamızda yapıyorum zaten genelde kızım uyur kendi arabasında gezerken 2-3 saat ara yetiyo bize canımcım arabanız varsa rahat gezesiniz canımcım çokda iyi oluyo
refişcim artık bende emme işini bebeğime bıraktım ya benim bebişim önceleri kilo alımı çok yavaştı gazdan doklyı uykuda yoktu ememiyordu eee gazdan kıvaranan emmemeyn uyumayan bebk kilo alırmı almaz o yüzden 2 saatte bir emzirmeye çalışıyordum kilosu yerine gelsin dye buseferde huysuzluk yapıyordu emerken savaş çıkarıyordu bebğim artk 3 saatte uyandığı zaman nasıl olursaofff bayaa kalabalık bi mifir grubun olmuş cnm. ama iyi yardımcı olmuşlar.. yavruna da geçmiş olsun.. inşallah normale döner ve gazını da kakasını da :) rahat yapar..
her bebek aynı değil işte. eğer etkilediğini düşünüyosan dikkat et madem güzelim... utkunun uykusu da emmesi de çok değişken tatlım yaa. bi günü diğerine uymuyo...
csanı nı zaman isterse o zaman emiyo bazen saat başı.. bazen 3 saatte.. değişiyo.. ama oğlum istediği zaman emiyo.. kilo alımı da iyi maşallah demekki yanlış bişey yapmıyorum.. :))
gündüz de sen kuzeyi uyutma. mıncır mıncır uyandır..
doğdğumuzdan beri prima kullanıyoruz.. dediğin gibi belden taşma olunca ve bacaklarını sıkıyo diye 3 numaraya geçtik. 4-9 a. zaten 3-6 da bizim kilo aralığımıza uymuyobi büyük boyunu dene istersen canım ..
opuyorumnanaktan paylaşımın için teşiekkürler canım.. duygulandım :sinifsinif:
kızlar utku hiç durmuyo bugün ya.. sürekli ecvin içinde kucakta geziyo... karnıda tok. altı da temiz.. ama oturunca ağlıyoo.. ayaklarım koptuu... bu arada misafirlerimde gelmedi.. evlerine gidip katil olmamak için zor tutuyorum kendimi.. hem haber yolladılar hazırlandım 2 çocukla hemde gelmedlerklava:
gezinince sorun yok bakınıyo mutlu.. ama oturunca kıyamet kopuyo.. ayaklarım şişti yaaa...
kızlar bir sorum olqcqk size.şu nurse harveys şurup ile ilgili.üzerinde günde 6 ölçeğe kadar verebilirsiniz diyor ama ben 2 kez falan veriyorum öğleden sonra ve akşam olmak üzere.ama bebeğim yinede akşam 8den sonra huysuzlanıyor ememiyor ve uyumuyor.şuan babasında bağırıp duruyor.kucaktanda inmiyor.acaba azmı kullanıyorum ondanmı böyle oluyor.daha fazlamı kullanmam gerek.lütfen bi cevap
canım bende kullanıyorum güde 2 defa az geliyor olabilir bebeğin kaç günlük oldu senin rüzerinde 6 ölçek diyor ama ben günde 3 defakullanıyorum 1 tatlı kaşığı ile ve gerkirse zamanla 4 ede çıkarıcam çünkü gazdan kıvranmalarından daha iyi gazı varsa bebeğinin içir derim çünkü gerçekten rahatlatıyor birde bebeğine her emmeden sonra hareket yaptuır bol bol ayaklarına gazı iyi çıkarkızlar bir sorum olqcqk size.şu nurse harveys şurup ile ilgili.üzerinde günde 6 ölçeğe kadar verebilirsiniz diyor ama ben 2 kez falan veriyorum öğleden sonra ve akşam olmak üzere.ama bebeğim yinede akşam 8den sonra huysuzlanıyor ememiyor ve uyumuyor.şuan babasında bağırıp duruyor.kucaktanda inmiyor.acaba azmı kullanıyorum ondanmı böyle oluyor.daha fazlamı kullanmam gerek.lütfen bi cevap
gezinince sorun yok bakınıyo mutlu.. ama oturunca kıyamet kopuyo.. ayaklarım şişti yaaa...
iyi geceler fulyancım nasılsın? bebişinle emme problemini hallettinmi süt olayın nasıl ?ya ben süt olsun diye valla eti pufla damacanaya dönücem yakında:)) gidecek olan kilolar yarıı yoldan dönmeye başladılar bana.napıcaz bilmiyorumcanım ben kullanmıyorum ama bana cuma akşamı gelen misafirlerim o ilacı çok övdüler.
ben de alacağım.günde 6 ölçek diyorsa dene yarın istersen.
nasıl olsa bu ialçlar bitkisel.1 gün denersin .farkederse zaten az verdiğinden işe yaramıyordur.
refişcim benimkide ablamın kucagında yatır pozisyonda gayet iyi aldıkmı basıyor yaygarayıhalaa kucağımda gezinen... hoplayan... karnı tok... altı temiz... gazı olmayan (yada bana öle geliyo)...bi oğlum varr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?