2010 Nisan Anneleri

evet arabamız var.doğru aslında düşünemedim arabada emzirmeyi.

bende ana kucağında uyutuyorum gunduzleri ama geceleri cok fena oluyor esim de hala yanıma gelemedi salonda yatıyor zavallı biz 2 saatte bir ayakta artık beşiğe alışması lazım nasıl yapıcam bilmiyorum...

refiş ya.en sinir olduğum şeylerden biridir haber verip gelmemek.
utku beyde inşallah sakinleşir de dinlenirsin canımcım.

zeyra...
canım inşlh hersey gönlünce olur,ne diyeyim...madem bir kişiye yakın olman gerekiyor ozaman senin annenlere yakın bir tutsanız senin için dha iyi olmzmıydı ,ya aynı binada olmasan en azından hani illaki tasınacaksın ama en azından aranızda bir sokak falan olsaydı...sen belki bastan tavrını koyarsan iyi olur tabi,bende tarımı koymuştum ama çocuktan sonra cok farklı oldu,zaten uyumuyor uyutmuyor mızmız bir cocuk evin içinde hep insan var,hep gelenime gidenime karışırlar bana misafir gelir onlarda gelir,ben evde farklı bişi yasam tadına bakmadan biter oyuzden benim ağzım yanmışsa sanıyorum ki herkes aynı olacak belkide sen farklı olursun guzelim karsılıklı anlaşmak çok önemli çünkü...
belkide gayet guzel gecinirsiniz sanada bir yardımcı bir ses olur...

refiş.... ya aynısını banada yaptılar bacım varya bende katil olcaktım ,ya ne canımı sıkımışlardı....
zaten bebekle misafir kabul etmek baslı başına bir zahmet birde en azından bikaç cesit bişi hazırlıyorsn valla hem maddi hem manevi eziyet yazık....
gecerli bi sebeplari yoksa söle valla ayıplarını...
bir dahada gelmek istediklerinde sen bahane uydur....

refişcim artık bende emme işini bebeğime bıraktım ya benim bebişim önceleri kilo alımı çok yavaştı gazdan doklyı uykuda yoktu ememiyordu eee gazdan kıvaranan emmemeyn uyumayan bebk kilo alırmı almaz o yüzden 2 saatte bir emzirmeye çalışıyordum kilosu yerine gelsin dye buseferde huysuzluk yapıyordu emerken savaş çıkarıyordu bebğim artk 3 saatte uyandığı zaman nasıl olursa

kızlar yeni öğrendim. burun tıkanıklığı ve sümükçükler için otri bebe nin nazal aspiratörü var. arkadaşım kullanıyor accayip memnunmuş. ben yarın alıcam. nette 14-15 liraya satılıyor. aldığımız diğer pompalı şeyler hiç işe yaramıyor çünkü...

halaa kucağımda gezinen... hoplayan... karnı tok... altı temiz... gazı olmayan (yada bana öle geliyo)...bi oğlum varr....

gezinince sorun yok bakınıyo mutlu.. ama oturunca kıyamet kopuyo.. ayaklarım şişti yaaa...

kızlar bir sorum olqcqk size.şu nurse harveys şurup ile ilgili.üzerinde günde 6 ölçeğe kadar verebilirsiniz diyor ama ben 2 kez falan veriyorum öğleden sonra ve akşam olmak üzere.ama bebeğim yinede akşam 8den sonra huysuzlanıyor ememiyor ve uyumuyor.şuan babasında bağırıp duruyor.kucaktanda inmiyor.acaba azmı kullanıyorum ondanmı böyle oluyor.daha fazlamı kullanmam gerek.lütfen bi cevap

canım ben kullanmıyorum ama bana cuma akşamı gelen misafirlerim o ilacı çok övdüler.
ben de alacağım.günde 6 ölçek diyorsa dene yarın istersen.
nasıl olsa bu ialçlar bitkisel.1 gün denersin .farkederse zaten az verdiğinden işe yaramıyordur.

canım bende kullanıyorum güde 2 defa az geliyor olabilir bebeğin kaç günlük oldu senin rüzerinde 6 ölçek diyor ama ben günde 3 defakullanıyorum 1 tatlı kaşığı ile ve gerkirse zamanla 4 ede çıkarıcam çünkü gazdan kıvranmalarından daha iyi gazı varsa bebeğinin içir derim çünkü gerçekten rahatlatıyor birde bebeğine her emmeden sonra hareket yaptuır bol bol ayaklarına gazı iyi çıkar

iyi geceler fulyancım nasılsın? bebişinle emme problemini hallettinmi süt olayın nasıl ?ya ben süt olsun diye valla eti pufla damacanaya dönücem yakında:)) gidecek olan kilolar yarıı yoldan dönmeye başladılar bana.napıcaz bilmiyorum(

sağol fadimecim iyim çok şükür.ya aynı emme problemimiz.gece bi haller oluyor.sanırım o saatlerde biberonla içmeye alıştı.
mesela bugün emdi biraz sonra başladı tepinmye him ısrar etmedim.ana kucağına yatırdım 2 salladım uyudu.2,5 saat uyudu hemde.
acaba uykusu gelince mi öle yapıyor diyorum ama bu gece denedim aynı şeyi uyumak ne kilme mızmızlandı.biberenu görür görmez zaten anlıyor ya.açıyor ağzını.deli olcam.
ben sütüm az diye gece mama veriyordum.şimdi sağıp veriyorum tepindiği zaman napayım.
ben de abartmadan düzenli yiyorum.ne alıyorum ne veriyorum. 1 aydır aynı kilodayım.
yalnız gün içerisinde dinlenince ve uyuyunce sütüm artıyor.

küçükler müçükler ama cin gibiler maşallah.şimdiden parmağında oynatıyor bizim kız.
ben şöle düşünüyorum gündüz yeten süt gece niye yetmesin ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…