2010 Nisan Anneleri

kızlar merhabalar,
bir sorum olacak:
doğumdan sonra diz ağrısı çeken var mı acaba?
resmen merdiven inip çıkamıyorum çok canım ağrıyor.oturup kalkarken yine aynı şekilde.
10 kilo fazlam var acaba oyüzden mi?
yoksa başka bir sebebi mi var?
aynı sorunu yaşayan varsa paylaşabilir mi acaba?

kızlar felaket başım ağrıyo yine bu migren derdi beni mahvetti gece oldumu ne yediysem çıkartıyorum dünden bu yana yaa 9 ay başım bir kez ağrımadı ne olsuysa doğumdan sonra tekrar fırladı

günayderciğim canım benimde belim çok ağrımıştı doğumdan sonra canım nörolojiye gitmiştim bana bel fıtığı teşhisi koydu ameliyatlık bişey yok ama dedi dikkat et demişti vucudumuza fazla ağırlık bindiği için canım benim

küçükler müçükler ama cin gibiler maşallah.şimdiden parmağında oynatıyor bizim kız.
ben şöle düşünüyorum gündüz yeten süt gece niye yetmesin ki.

aynen canım hemde nasıl cin gibiler herşeyi anlıyolar resmen bizimkiylede oturup sohbet ediceksin küçük hanım öyle istiyo:)))

geçmiş olsun canım yaa.migren çok berbat birşeymiş.
allah şifanı versin bitanem.inşallah şifanı bulursun..
sağol canım cevabın için.
doğum sonrası hemoroid ve diz ağrısı mahvetti beni.

canım bendede çıktı hemoraid bitanem ama bende hamile kalmadan öncede vardı tek çaresi acılı bişey yemeyeceksin ve kabız olmamaya çalış canımcım çok saol rabbim bizleri korusun bebişlerimizin bize ihtiyacı var çünkü rabbim hepimize bol şifalar nasip eğlesin:Saruboceq:

amin canım cümlemize inşallah...

cnm gündüz kızım iyi huysuz değil o yüzden gündüz vermiyodum ne bileyim bitkiselde olsa içimde tereddüt var..

49 günlük oldu.bari günde 3 defaya çıkarayım önce.akşam 2 kere verdim ama hala ağlıyor aralıklarla 6 saattir uyumuyor.

merhabalar
ayyy anlatamam dizlerimdeki ağrıyı. Yere eğilemiyorum, eğilirsem kalkamıyorum, hatta otururken bile kendi kendine öyle bir ağrıyor ki bıçakla oyuyorlar sanki. Kime sorduysam ne alaka der gibi bakıyor. Hayır kilolarımızla ilgili desem hamileyken bundan 10 kilo daha fazlaydım o zaman niye ağrımıyordu ki? Acaba emzirdiğimiz için birşeyler mi eksiliyor vücutta?

bende onu kazanmaya ugrasıyorum galıba beceremıyorum o annesını kötü seyler yaparken görmüs yanı annesı yanında göturmüs çok yalan söylüyor geçen 20 lıra 10 dak kayboldu yalnıslıkla kagıt dıye atmısımdır dedım çünkü esım iftıra atıyorum sanıyo yatagını ıslatıyor ben yapmadım dıyodu saklıyordu çamasırlarını işesem kırlıye atarım dıyordu odasının kapısı kılıtledıler dun gıderken 30 almıs cuzdanımdan gunduz hıç bakmadım aksam aklıma geldı baktım 30 eksık babasınada 25 vermıs dugunde bı tanıdık verdı demıs bende esıme söyledım adamı aradık meger benım paraymıs ıyı bır dayak yedı yalan söyledıgı için 5 6 ay önce dayak yemıstı yıne annanesıne kaçmıstı orda babam o kadının sözüne inanıyor benı dövüyor demıstı bende görümcemı arkama aldım şimdi butun sorunlar bıttı ben çoçugumu sevdırmıyomusum tek sorun bu 16 hazıranda psıkolgla randevumuz var bu arada zaten benım 2 oglum üvey anne yanındalar 7 yıldır ayrıyım ben nasıl onların yerıne koymayayım hem ben kızım olsun çok ıstedım bu yuzden evlendım yoksa erkek çocugu olan talıplerımde vardı belkı onu yetıstırırım dıye ıllada kız olsun dedım
allha yalvarıyorum bızı bırbırımıze şirin gösterdıye eşi doldurusa çok gelıyor ben de görümcemı kendıme arka alcam dedıkoducu çok bılmişin biri ama napıyım dualarınızı eksık etmeyın

kucagında kaka yaparsa sırtına çıkıyor bezle alakası yok aynı bezı kullanıyorum 5 kılodan fazla dun yıne kucagımdaydı tumden üst degıstırdım
sut bırıkmesede taaaaaaaaa içerlerden gelıyor merak etme emmek istedıkçe emzır

yeme sende pufur pufur puf ları yesıllıkye su iç onlarda sütyapar ben nasıl süt yapıp zayıflıyorum dur bı tartılıyım gelıyım 65 600 aaaaaaaaaaa almaya baslamısım zayıflıyorum dıye her önüne gelenı yersen normaldır
benımde kasıklarımda oluyodu yataktan kalkıp 1 adım ötedekı besıge gıdemıyordum bazenotururken özelllıkle emzırırken dızıme bıçak batıyor gıbı oluyordu ama geçtı yenı geçtı herkes bısey dıyo kız yellı olur kız dogurdun dıye oldu doktorun bırı hormonların bılmem bıseysı dedı doktorun bırıde olcak tabı dedı insallah senınkıde geçer hamıleyken öyle agrıyordukı komsum benı tanıyamamıs kıyafet benzıyor ama bu topal demıs
aynen canım hemde nasıl cin gibiler herşeyi anlıyolar resmen bizimkiylede oturup sohbet ediceksin küçük hanım öyle istiyo:)))

benım kız feryat fıgan kımse durduramıyor yatırıyorum kucagımda fılan degıl yataga yatırıyorum
noldu kızım nıye aglıyorsun kım dövmüs kım aglatmıs benım kızımı tık yok aynen dınleme olumunekankayizsmilemodundakaydirigubbakcemile

agrılardan bahsetmişsiniz bende sadece bende ve birde 6kg fazlalığımdan oldugunu düşünüyordum..

bende fistul olmuş ya demekki hamilelik hemoroit oluşumunu hızlandırıyoo inşallah bir an önce gecerde kuzularımızla rahat rahat ilgileniriz

günaydın kızlarr..
kocişi işe gönderdim yatmadan önce çayımı içerken bi bakayım dedim...

kızlar yaa utku dün en son akşam üzeri 5 gibi fln uyuyup 6buçukta uyandı... sonra akşamda yazdığım gibi hep kucakta fln saat 12 yi bulduk.. emziriyim dedim acıkmış olmalıydı çünkü... ama memeyle nasıl kavga ediyoo.. hem aç emmeye uğraşıyo.. hem ağlıyoo tepiniyoo.. çözemedik... ben okudum fln nazar değmiştir diye.. yok yine aynı.. sonra kociş de okudu.. ondan sonra biraz rahatladı yavrum ... yine emmedi tabi aç değildir diye beşiğine koyuyorum sallasamda uyumuyo ağlıyo.. aldım yatağımıza yanma yatırıp emziriyim dedim.. ok.. emiyodu ama dalmasını bekliyim dedim.. saat 00:38 di yatırdım yerine.. tam yastığa başımı koydum yine ağlama sesi akannehir aldım yine emzirmeye başladım.. saat 1:50 di yatırdım bu kez uyuduçok şükür.. bende yatıp uyuyodum ki saat 3:30 da yine uyandı.. ve sonra yine emme fln .. yatırdım saat 5 de yine akannehir yani 12 saattir düzenimiz alt üst olmuş durumda... uykusuzluktan veyorgunluktan ölmek üzereyim mafoldumben başım ağrıyoo.. kahvaltıyı topladım bulaşıklar umrumda değil 1 saatte olsa uyumalıyım.. eda uyanana kadar tabi sempatiksalakcinni neyse herkese iyi günler.. gün içinde gelirimyine inşallah ...

refiş ya.en sinir olduğum şeylerden biridir haber verip gelmemek.
utku beyde inşallah sakinleşir de dinlenirsin canımcım.
ayynen canım yaa.. haber verdiler ama gelen yok.. neyse napalım.. bidahki gelişlerind sadece bi kahve içicekler..
gelmeme sebeplerini de öğrendim. saat 2buçuk olmasına rağmen gelmediler diye arkadaşımı gönderdim. annesini dr.a götürücekmiş de ondan gelemiceklermiş.. be kadın 2 sokak altta oturuyosun .. 5dk.gel de söyle.. yada birini gönder de gelemicez de. bende o kadar sıkılıp çocuk kucağımda kek çırpmıyım yani alsanaalsanasmile zaten bi daha bir hafta önceden de haber verseler sadece bi fincan kahve yapıcak o kadar yani.. diceğim laf da şu "kusura bakmayın geçende haber verdiniz o kadar hazırlandım. 2 çocukla börek,çörek yaptım gelmediniz.. bu sefer de yine gelmezsiniz diye bişey yapmadım" olay budur bacım alsanaalsanasmile
ADA da yapıyor onu zman zaman geçen gece 12ydi ben hala tek lokma yemeden geziniyordum evin içinde
laelaelaelaelae bizim saat 1:50 di gece uyuduğunda sempatiksalakcinni
refişcim benimkide ablamın kucagında yatır pozisyonda gayet iyi aldıkmı basıyor yaygarayı
sempatiksalakcinni sopalık bu veletler yaa... :)
geçmiş olsun tatlım.. ama öyle bi sıkıntım yok şükür fikir veremiycem...
Allah yardımcın olsun tatlım ne diyim.. en mantıklısı bi psikoloğa danışmak.. mutlak size bi yol göstericektir.. İnşallah aranız ısınır.. senin ona karşı ne kadar sevgili ilgili olduunu anlar inş. dualarım seninle tatlım...

selam kızlar..ben çok kötüyüm yaaaaa :gitme: dün işbaşı yaptım ayrıldım kuzumdan ama çok kötüyüm dünden beri duramıom onsuz.çok özlüorum.öğlen 12,30 da gidiorum koşarak eve emziriorum seviorum dönüyorum tekrar işime.2 ayda ne çok alışmışım oğluma ben ya o hayatmış nefes alışmış yaşamakmış meğer.vicdan azabı çekiorum ben galiba oğlumu bırakıp çalıştığım için.ne yapacam nasıl dayancam onsuzluğa.annem bakıo benden ii baktığı tartışmasız ama yinede aklım hep onda.

ya bende de oldu ya.üstelik doğumdan sonra hiç kabız olmadığım halde.doğumdan çnce de yoktu ya .kemer patlıcanın yeşil kısmı geçiriyor bu hemeroidi.kayınvalidem yaptıktan sonra çok rahatladı.ben de yapacağım en kısa zmanda..

günaydın kızlar
benim kız 5 de beri beni dikdi ayaga şimdi ise yeni uyudu kuzum meger açmış
benim ki de 5 30 dan beri ayakta.ve hala da mızmız.

seni çok iyi anlıyorum.ben de eylülde başlayacağım şimdiden düşünüyorum kara kara nasıl dayanacağım diye.

seni öle iyi anlıyourm ki hayriyecim,şuan benim oğluşumda annesi ile uyuyordur muhtemelen...bende gidip emziriyorum,eğer gidemicek durumdaysam onlar bi koşu getiriyo ama cok zormuş,acayip vicdan yapıyor insan...
heleki tesadüf evi aradığımda ne yapıyor diye ağlıyorsa ,işte o an benim bittğim an oluyor....ewt annelerimiz süper bakıyor saolsunlar ama olmuyooo iştee...........

gunaydın kızlar...
bu akşam erkenden yattım cunku gecen geceden kalma dehset bir bas ağrım vardı....
nese oğluşumda 11 'de geldi yanıma uyumuşuz ,uyandı emdi falan ama ağlamdı deli gibi çok sükür...
huysuzlandığı zaman resmen benim sinirler kitleniyo,onu sakinlştirirken zorlanıyorum,birde anlatamıyor ya derdini hemde üzülüyorum...
bu arada farkettim ,böle dehset sekilde ağlama krizine girdiği zaman,kuzey kesinlikle zabdedilmiyor,yani ben onun annesiyim benim kokumu sesimi duyduğu vakit azda olsa sakinleşmesi gerekmezmi???
yani anca benim susturmam gerekmezmi oğlumu???
ama nerde ....
benim oğlum annesinin kucağı hariç kim lursa olsun sakinleşiyor....
bende bu sefer çıldırıyorum....

ne yapacaz biz böyle yaa ne zor anne olmak ne zor çalışan bir anne olmak.allah yardımcımız olsun oğlumu çok özlüorum kendimi işime çevremdekilere veemiorum.off bian önce alışsak ve onlarda büyüse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…