2010 Nisan Anneleri

özgecim.. canım ben kuliste olucam gösteride.. resim çekmek nasip olmıcak ama arkadaşlardan çekenler olur mutlaka.. onlardan elde eder eklerim inş. cd ye eklicek ama video şeklinde.. hehe öyle mi dersin herkesin gözü benim üstümde mi olur.. ama olabilir tabiki yaa.. eda sonuçta hazırlanıp çıkıcak sahneye en son halk oyunlarına kadar sahnede olucak.. kuliste dursam ne faydası var kıyafet değişimi en son olucak.. çıkar izlerim kızımı.. utku içinde en azından içim rahatt.. arkadaşımın ve eşinin çok iyi ilgilenip bakıcaklarına eminim.. olmadı durmazsa getirirler yanımıza :)))) kanguru için de bende kararsızım canım yaa... kullanışlı oluyo.. amaerkekler için dediğin gibi herkes bana da bi sürü şey söylüyo.. hatta yürüteç ve hoppala içinde aynı şeyler söyleniyo ... napsak bilmem ki...

meltemcim.. evet canım yeterince kıskanıyo utkuyu zaten.. renkli olmamış canım seninkinde.. renkli yapmak istediğin kısmı farenin sol tuşuylatıkayıp bırakmadan seçiyosun.. sonra üstte A ve altında siyah bi çizgi var ya onun yanındaki oka tıklayıp istediğin rengi seçiyosun ve oluyo... dene bakalım ...

kızlar benim kız dün akşam 7den gece 3.30a kadar uyumadı.gece iyice sancısı tuttu.ağladı aralıklarla içim gitti.siz nsl dayanıyosunuz ağlamalarına.allahım onun sancısını al bana ver diye dua ediyorum.bugünde huysuzluğa öğlenden başladık bakalım.her geçen gün kotayı yükseltiyo.işte

kız sen olmasan beceremıycem sayende bılgısayar kurdu oldum
oldumu
[/COLOR]yazıncamı olcak anlamadım sayılırben renklı gorcemmıugrastım yaptım nasılım ama
ruzenındı ama adını unuttum 13 yasındakı oglumu örümcegede oturttum 8 aylık yürüdü kanguruyada bındırdım bıseysıde yok

Son düzenleme:
meltemcim.. aaaa ne demek.. faydalı olabiliyosam ne mutlu zemuszemus kaydirigubbakcemile5

ay sıze söylememmı gerekıyodu valla farkında degılım acemıyım ya ben bıdaya söylerım ama aserme topıgınden esınlendım oda senın eserın galıba mıdesıne guvenmeyen gırmesın varya sana kanım kaynıyor nedense eger ank olsan hıç durmam tanısırım nıyeyse sana çeken bıseyler var bende meme ucu çatlayanlar emzırmeye korkanları görmedınmı oda altında bıyerdeydı

meltem topik ii olmuş canım emeğine sağlık.tam benlik çünkü benim sütüm yetersiz.ne yediysemde artıramadım sütümü yani yetmedi.çok kafama takıorum kimbilir belkide ondandır.şimdide işe başladım oğlumdan ayrıldım özlüorum olanı da g,idecek sütümün diye ödüm kopuyor.bide şu dereotuyla yoğurt ikilisini deneyeyim bari :hulya:

meltemcim... yokk canımm. tabiki söylemen gerekmiyodu da.. hani söylesen ordaki paylaşılan bilgilerden faydalanırdık ben yada diğer arkadaşlar :) yok cnım görmedim.. çocukla ancak birini yakalayabildim :))) burda faydalı bişiyler olduunda paylaşıyoruz ki herkesin işine yarayabilir diye... yoksa söyleme gibi bi zorunluluğumz tabiki yok... bende şeytan tüyü vardır.. çabuk kaynaşırım :))) bursadayım ne yazıkki...

baaakk.. hayriyeciim faydalanıcak işte.. bunun için söylememiz iyi olurr.. inşallah işine yarar canım bilgiler.. ben denicem birkaçını.. saol meltemcim.. gerçi ben buldum açtığın topiği ama olsun

refişcim işe yarar tavsiyelerin varmı canım hazır burdayken sölesen.ek mama filan veriomusun utkuya ?

baaakk.. hayriyeciim faydalanıcak işte.. bunun için söylememiz iyi olurr.. inşallah işine yarar canım bilgiler.. ben denicem birkaçını.. saol meltemcim.. gerçi ben buldum açtığın topiği ama olsun
refişşş ilahi süpersin kaydirigubbakcemile3valla gizli hazineyi deşifre ettin ya böyle bir topik varda haberimiz naasıl yok benim en önemli problemim bu yavv eti pufla damacanaya dönücem yakında süt olsun diye yediklerimin haddi hesabı yok cokacimcoook

refişcim işe yarar tavsiyelerin varmı canım hazır burdayken sölesen.ek mama filan veriomusun utkuya ?
hayriyecim benimde sütüm azamaya başlamıştı heleki 1 hafta önce kendimi nekadar kötü hissetmiştim akşamları sütüm yetmez olmuştu bebeğime onun ağlamarına dayanamıyordum doktorumda mamaya hayır demişti ben 1 su bardağına 1 tatlı kaşığı üzüm pekmezi koyup sıcak olarak içiyorum günde 2 defa sonra rezene kaynatıp sıcak içiyorum taze üzüm yiyebilirsin bol yeşillik suuuu gerçekten işe yarıyor canım dene ben şükür 1 haftadır sorun yaşamıyorum artık bebeğim gögsümü çekiştirerek bırakıyor ben doymuyormu derken kaşığa sütümü sağıp veriyorum içmek istemeyince anlıyorumki doymuş zaten birazcık sütün çogalsın psikolojinde düzeliyor ve sütün dahada çogalıyor bence

hayriyecim... ek bişey vermiyorum utkuya canım..şükür yetiyo sanırım sütüm.. bunun için ek bişey de yapmıyorum.. eda da yoktu sütüm emmedi.. utku da şükür var ve emiyo.. şaşılıcak iş ama çok şükür...

fadimecim.. hehe.. buldum işte en ihtiyacımız olan topiği... bayaa hoş seçenekler de paylaşılmış ayrıca...

özgecim.. tebi oylarız cicim... ne demek...

refişcim ben bu süt olayını geçen haftalarda ne takıntı yapmıştımya her emme savaşından sonra ağlıyordum rabbim bütüm emziren annelerin sütünü arttırsın arttırsınki bebiler hemen büyüsün ablamın ninnisi gibi oldu uyusunda büyüsün ninni topak topak yürüsün ninnikaydirigubbakcemile3

canım ben alıştım artık elektiriklenmeleri kıvılcımlarımı tükettim sayılır birde gaz olmaması için çok ama çok dikkat ediyorum ağladığı zaman daha sakinim her halini kameraya çekicem canım kzıımın çok güzel ya sonradan izlemek anımsamak yegenimin sesini biz tam 25 yıl sonra kasetten dinledik abimler kaydetmişlermiş

takıınca daha da gidiyo süt.... rahat olmak pek düşünmemek lazım... sütiçin de amiiiin diyorum... bu arada ninni de süpermiş
ha buarada canım unutmuşum kesinlikle kahvaltında tahin helvası ye
kaydirigubbakcemile5 ayy ben zatenn bayılırıımm cokacimcoook

özgecim.. facebook hesabımla giriş yapıp oyladım ama becerebildimmi bilemiyorum.. inşallah olmuştur...

refişşşş.....
çok tesekkür ederim tatlım....
kızlar sizde katılın yarışmaya ,hediyeside harika...
ayrıca bu site çocuklu ailelerin facebooku...
:))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…