özgecim.. canım ben kuliste olucam gösteride.. resim çekmek nasip olmıcak ama arkadaşlardan çekenler olur mutlaka.. onlardan elde eder eklerim inş. cd ye eklicek ama video şeklinde.. hehe öyle mi dersin herkesin gözü benim üstümde mi olur.. ama olabilir tabiki yaa.. eda sonuçta hazırlanıp çıkıcak sahneye en son halk oyunlarına kadar sahnede olucak.. kuliste dursam ne faydası var kıyafet değişimi en son olucak.. çıkar izlerim kızımı.. utku içinde en azından içim rahatt.. arkadaşımın ve eşinin çok iyi ilgilenip bakıcaklarına eminim.. olmadı durmazsa getirirler yanımıza :)))) kanguru için de bende kararsızım canım yaa... kullanışlı oluyo.. amaerkekler için dediğin gibi herkes bana da bi sürü şey söylüyo.. hatta yürüteç ve hoppala içinde aynı şeyler söyleniyo ... napsak bilmem ki...
meltemcim.. evet canım yeterince kıskanıyo utkuyu zaten.. renkli olmamış canım seninkinde.. renkli yapmak istediğin kısmı farenin sol tuşuylatıkayıp bırakmadan seçiyosun.. sonra üstte A ve altında siyah bi çizgi var ya onun yanındaki oka tıklayıp istediğin rengi seçiyosun ve oluyo... dene bakalım ...
kızlaaaarrrr.. meltemin bizden sakladığı topiğini bulduuummm :))kızzzz böyle faydalı bi topik açtın da neden haber vermiyosun .. aşk olsun... http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...ari/369740-yedinizde-sutunuz-az-yada-cok.html
refişşş ilahi süpersin kaydirigubbakcemile3valla gizli hazineyi deşifre ettin ya böyle bir topik varda haberimiz naasıl yok benim en önemli problemim bu yavv eti pufla damacanaya dönücem yakında süt olsun diye yediklerimin haddi hesabı yok cokacimcoookbaaakk.. hayriyeciim faydalanıcak işte.. bunun için söylememiz iyi olurr.. inşallah işine yarar canım bilgiler.. ben denicem birkaçını.. saol meltemcim.. gerçi ben buldum açtığın topiği ama olsun
hayriyecim benimde sütüm azamaya başlamıştı heleki 1 hafta önce kendimi nekadar kötü hissetmiştim akşamları sütüm yetmez olmuştu bebeğime onun ağlamarına dayanamıyordum doktorumda mamaya hayır demişti ben 1 su bardağına 1 tatlı kaşığı üzüm pekmezi koyup sıcak olarak içiyorum günde 2 defa sonra rezene kaynatıp sıcak içiyorum taze üzüm yiyebilirsin bol yeşillik suuuu gerçekten işe yarıyor canım dene ben şükür 1 haftadır sorun yaşamıyorum artık bebeğim gögsümü çekiştirerek bırakıyor ben doymuyormu derken kaşığa sütümü sağıp veriyorum içmek istemeyince anlıyorumki doymuş zaten birazcık sütün çogalsın psikolojinde düzeliyor ve sütün dahada çogalıyor bencerefişcim işe yarar tavsiyelerin varmı canım hazır burdayken sölesen.ek mama filan veriomusun utkuya ?
refişcim ben bu süt olayını geçen haftalarda ne takıntı yapmıştımya her emme savaşından sonra ağlıyordum rabbim bütüm emziren annelerin sütünü arttırsın arttırsınki bebiler hemen büyüsün ablamın ninnisi gibi oldu uyusunda büyüsün ninni topak topak yürüsün ninnikaydirigubbakcemile3hayriyecim... ek bişey vermiyorum utkuya canım..şükür yetiyo sanırım sütüm.. bunun için ek bişey de yapmıyorum.. eda da yoktu sütüm emmedi.. utku da şükür var ve emiyo.. şaşılıcak iş ama çok şükür...
fadimecim.. hehe.. buldum işte en ihtiyacımız olan topiği... bayaa hoş seçenekler de paylaşılmış ayrıca...
özgecim.. tebi oylarız cicim... ne demek...
ha buarada canım unutmuşum kesinlikle kahvaltında tahin helvası yerefişcim işe yarar tavsiyelerin varmı canım hazır burdayken sölesen.ek mama filan veriomusun utkuya ?
canım ben alıştım artık elektiriklenmeleri kıvılcımlarımı tükettimcanım bende sakin davranmaya çalışıyorum kouşuyorum onunla,nini sölüyorum,turk sanat müziği,pop ,arabesk ne istersen ama yok en son rock deniycem belki işe yarar....
sesim mi çok fen acaba ben söledikçe çocuk kapa çeneni anne der gibi ağlıyor...hehe:)))
şaka bir yana vallahi artık kuzey iki ayınıda doldurdu ,bende daha sakin davranmayı öğrendim ona karsın...benim dediğim şu muhtemelen beni istemesi gerek beni tanıması ve benimle sakinleşmesi gerek ama nerde......
beni sadece süt makinası olarak görüyo bu cocuk....akannehir
canım kameraya hangi ara çekiyorsun sorması ayıp,valla o emme savası yaparkene ben genelde elektrikelnmiş olan saçlarımı ve burnumdan çıkan kıvılcımları söndürmeye bakıyorum,şimdiye kadar hiç aklıma gelmedi inan...
takıınca daha da gidiyo süt.... rahat olmak pek düşünmemek lazım... sütiçin de amiiiin diyorum... bu arada ninni de süpermişrefişcim ben bu süt olayını geçen haftalarda ne takıntı yapmıştımya her emme savaşından sonra ağlıyordum rabbim bütüm emziren annelerin sütünü arttırsın arttırsınki bebiler hemen büyüsün ablamın ninnisi gibi oldu uyusunda büyüsün ninni topak topak yürüsün ninnikaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile5 ayy ben zatenn bayılırıımm cokacimcoookha buarada canım unutmuşum kesinlikle kahvaltında tahin helvası ye
ha buarada canım unutmuşum kesinlikle kahvaltında tahin helvası ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?