canım ben alıştım artık elektiriklenmeleri kıvılcımlarımı tükettimsayılır birde gaz olmaması için çok ama çok dikkat ediyorum ağladığı zaman daha sakinim her halini kameraya çekicem canım kzıımın çok güzel ya sonradan izlemek anımsamak yegenimin sesini biz tam 25 yıl sonra kasetten dinledik abimler kaydetmişlermiş
selam kızlar..ben çok kötüyüm yaaaaa :gitme: dün işbaşı yaptım ayrıldım kuzumdan ama çok kötüyüm dünden beri duramıom onsuz.çok özlüorum.öğlen 12,30 da gidiorum koşarak eve emziriorum seviorum dönüyorum tekrar işime.2 ayda ne çok alışmışım oğluma ben ya o hayatmış nefes alışmış yaşamakmış meğer.vicdan azabı çekiorum ben galiba oğlumu bırakıp çalıştığım için.ne yapacam nasıl dayancam onsuzluğa.annem bakıo benden ii baktığı tartışmasız ama yinede aklım hep onda.
üzüntüde azaltır sütü içine 1 salatalık dogra zayıflatırmeltem topik ii olmuş canım emeğine sağlık.tam benlik çünkü benim sütüm yetersiz.ne yediysemde artıramadım sütümü yani yetmedi.çok kafama takıorum kimbilir belkide ondandır.şimdide işe başladım oğlumdan ayrıldım özlüorum olanı da g,idecek sütümün diye ödüm kopuyor.bide şu dereotuyla yoğurt ikilisini deneyeyim bari :hulya:
insallah sana faydalı olurrefişşş ilahi süpersin kaydirigubbakcemile3valla gizli hazineyi deşifre ettin ya böyle bir topik varda haberimiz naasıl yok benim en önemli problemim bu yavv eti pufla damacanaya dönücem yakında süt olsun diye yediklerimin haddi hesabı yok cokacimcoook
kahvaltıya gerek yok her an yıyebılırsınıztamam canım tşk ederim yarından itibren kahvaltıda tahin helvası yicem bakalım..inşallah yaaa sütü olanlar olmayanlara dua etsin lütfen..mafoldumben
Of of şu aralar en büyük derdim bu. Öyle anlıyorumki vicdan azabını. Yaz sonu işe başlayacağım nasıl olacak, birine nasıl güvenip bırakacağım. Keşke annem yanımda olsa bakabilse. Ne o ne kayınvalidem bakabilecek. Tanımadığım bir insana güvenmek zorundayım.
Anne olmanın en zor tarafı bebeğini bırakıp işe başlamakmış. Başlamadan stresi aldı beni. ılk defa keşke ev hanımı olsaydım dedim.mafoldumben
kızlar herkese gunaydın ben kötu basladım güne esımın ilk esinden kızı var ya 6 da uyanmıs kapıyı ardına kadar açık bırakıp gıtmıs anneanesı oturuyor yakınımızda evı terk edıp gıtmıs bıde not yazmıs ben okadını istemıyorum dıye çok hırçın bı kız halaları ıllalah edıyorlar daha 12 yasında bılıyoduk o sızın hayatınızdayken aranızı bozmaya ugrasır dıye madem bılıyodunuz benı nıye yaktınız napıcam bılmıyorum annanesı esımı dolduracak üstüme salavcak kızlar dua edın bana
slm kızlar biz geldik ayyy gez gez çok yorulduk kızımla kardeşimle bol bol geziyoruz ailecek havalar buralarda da kapalı ama soğuk değil o yüzden attım kendimi dışarı zaten kardeşimin izini 15 gündü 1 haftası geçti pazar günü istanbula dönecek rabbim kısmet ederse bizde ramazan sonrası istanbula gitmeyi düşünüyoruz havaların durumuna göre inşallah dün gece mehvoldum migren krizim tuttu ne yediysem çıkardım o halde bile kızımı bir saniye tek bırakamadım babasına eşim tutturdu anneni alayım gelsin o baksın diye ama yok ben kuzumu ne olursa olsun bakarım dedim ve eşimle beraber dün geceyi atlattık gerçi kızıma maşallah eski düzenine girdi gibi artık yatış saatimiz 1 ondan sonra 4 gibi kalakıyoruz emme alt değiştirme falan 5 geliyo saat daha sonrada saat 8de kalkıyo kızım yatıyoz tekrar 10da böyle gitti inşallah bozulmaz düzenimiz artık yaa kızlar bakalım ben taşıncaktımya sanırım kayınvalidemlerin alt dairesi boşalcakmış oraya gitme ihtimalimiz var ayy ben istemiyorum eşimde pek taraftarı değil ama gel gör ne diyeceğiz biz istemiyoruzmu diyeceğiz onlara offf yaa çat poat girecekler sonra zaten sülale yaza hep burda ne yapacağım bilmiyorum inşallah boşalmazda daire gitmeyiz oraya çok sinir oldum yaa
HANIMLARA MÜJDE....!!!!!!!
Peygamber Efendimiz (s.a.v) buyumuştur ki:
*''kadın,hamileliğinden doğum yapıncayakadar,bebeği memeden kesinceye kadar,Allah yolunda hudutlarda nöbet bekleyen mücahit gibidir.eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükafatı ve ecri verilir
*kadın,hamile kaldığında,bu onun için gunduz oruçlu,gece namazlı,rabbine gönülden teslim olmuş mücahit bir kimsenin ecir ve mükafatı gibi manen kazanç sağlayan bir durum hasıl eder.
*doğum ağrısı tutduğunda hiçbir mahluk onun ne kadar ecir ve mükafat kazandığını hakkıyla idrak edemez.
*çocuk doğduğunda,bebeğin her meme emişinde veya süt vermede annesine bir can ihya etmişcesine seva yazılır.
*çocuk büyüyüp memeden kesilme vakti gelince,vazifeli iki melek her iki omzuna vurarak der ki;
-hiç günahın kalmadı,pak oldun.haydi hayata günahsız yeniden başla!!!
sizinle paylaşmak istedim kızlar....
düşünsenize Allah-u teala hem bizlere bir evlat verdi ki bu dunyalara bedel zaten,hemde öyle guzel sıfatlarla ve sevaplarlada ödüllendirdiki insan düşündükçe şükredesi geliyor....
gezinince sorun yok bakınıyo mutlu.. ama oturunca kıyamet kopuyo.. ayaklarım şişti yaaa...
kızlar yeni öğrendim. burun tıkanıklığı ve sümükçükler için otri bebe nin nazal aspiratörü var. arkadaşım kullanıyor accayip memnunmuş. ben yarın alıcam. nette 14-15 liraya satılıyor. aldığımız diğer pompalı şeyler hiç işe yaramıyor çünkü...
merhabalar kızlar.gerçi kimse yok ama olsun.......umarım bebişlerde sizde iyisinizdir
nazlıcım ben baştan beri otri bebenin nazal aspiratörünü kullanıyorum.buraya da yazmıştım görmemişsin sanırım.çok iyi canım diğerlerinde çok daha kolay temizleniyor burnu.birde serum fizyolojik kullanıyorum ben çok rahat temizleniyo burnu
canım hiç sıkma canını olan sana sütüne olur b anlattıklarını birebir bende yaşadım ben bebişin eşyalarını toplayıp gidiyordum bile ama kırkı çıkmamış çocukla nasıl gideyim otobüsle cesaret edemedim.birde eşim özür dilemesede habire konuşmaya ilgilenmeye affettirmeye çalışmıştı ailesi yüzünden üzülmeye değimiyor aynı sendeki gibi aaa benmi yaptım yok kızımda hep aynı yalanlar bende konuşmuyorum kayınvalidemle yanımdan gideli koca bir ay oluyor ne o arıyor ne de ya madem kötü gelin olacaksak bari işin hakkını verelim dimi :)) mesafe koy arana en iyiysi o gelemeyip gidemedikçe zaten en büyük ceza o olur kayınvalidene.kızlar size şu anda içimi anlatsam anlatabilirmiyim bilmiyorum.pazar günü e
vde badana vardı kayınpeder ve kayınvalidem geldi....çok öncelerden yazmıştım tüp bebek tedavisi sırasında kayınvalidemler yanımda değildi diye.bebek olduktan sonrada sık gelir oldular........eşime dedimki annenle konuşacağım o da dedi konuş diye .neyse ben pazar günü kayınvalideme önceden hiç gelmiyodun şimdi geliyosun biz niye böyle olduk.önceden ne vardı aramızda dedim.kaynanamda sen böyle diyosan ben daha gelmem falan dedi.ağlamaya başladı bende ağlama,ağlamak sorunu çözseydi ben bütün sorunları çözmüştüm dedim.bize hiç ilgi göstermediğinden,hiç aramadığından falan bahsettim koca kadın kalktı bana yalan söyledi.ben arıyorum senide falan fila.bu temmuzda 3 yıl bitecek kızlar 10 defa ancak aramıştır belki beni kayınvalidem.dedimki keşke sorun benden kayanaklansaydı dedim.benim ailem hep benim eimin yanında siz yoktunuz dedim bana dediki bu lafı senden beklemezdim.sende annesin dedi anne olunca insanın ciğeri yanıo dedi.bende dedim evet ben anneyim eğer benimde oğlumun çocuğu olmasaydı böyle davranmazdım dedim.
ve kızlar var ya bu süreçte eşime ve bana sadece annemler sahip çıkıp ilgilendi.eşimi her hafta ararlardı.......neyse kaynanam ben daha gelmicem falan dedi.benim koca kafalı eşimde annesinin yanında bana bağırarak sus dedi.bende ağlamaya başladım benim tek çocuğu var dedim ve hazırlanıp çıktım evden.kayınvalidem benden sonra Allah bana sizin suyunuzu içirmek nasip etmesinde diye laflar söylemiş.neymiş efendim ben onları istemiyomuşum.görümcemin gelmesini istemiyomuşum.neyse akşam eve geldim eşimde 1 karış surat anasının yasını tutuyo bana.eşim bana bundan sonra herkes ailesiyle ilgilenecek dedi.o kadar kafam attı kıi kızlar.benim ailemki bizim 1 yıllık kiramızı vermiş.bizim çocuğumuz olsun diye bizi taaa nerelere kadar arabalarıyla götürmüş vee 5 kuruş para almamış.hamileyken beni dr a taşımış sürekli ne bileyim ya daha neler neler........benim kayınvalidemlerde ben hamileyken bile yanıma uğramamış hatta erken doğumdan yatarken bile benim yanımda kalmamış of offffffffff.ya çok var da hepsi anlatılmıyo burda.........neyse eşimle baya tartıştık ve eşim bNA el kaldırdı kızlar..........vumadı ama el kaldırmasıyla vurmasını ben eş değer görüyorum.bende kaldırdıysan elini indirmesini de bil dedim.ve kayınvalidemi aradım ne dedin sen turguta dedim.eşim teli kapat dedi dur yapma elimi kırcaksın dedim ve tel kapandı.sonra abimi aradım ağlayarak ve beni gel al evden dedim.abim yarım dak sonra beni almaya geldi ve benim koca kafalı kayınvalidemler de geri dönüp bizim yüzümüzden tartışmayı falan ne de bize gelip bizim yüzümüzden kavga etmeyin dediler.......
tabi eşim bin pişman oldu ama özürde dilemedi.........ben konuşmuyorum.........normal şartlarda ayrılırdım bu hareketi karşısında ama oğlum var........hem annesini sevindirmek istemiyorum.artık onlarla bağlarımı kopardım.görüşmeyi düşünmüyorum.yüzlerini iyice gördüm demek ki o akşam bizi telden duyuyo siz napıyosunuz diyebilrdi demekki onunda işine geliyo.........
başınızı ağrıttım ama çok düşündüm buraya yazmadan da yapamadım.resmen sütüm azaldı.ben ne yapacağım yaaaaaaaa.aynı evin içinde.....
opuyorumnanaktan rica ederim...refişşşş.....
çok tesekkür ederim tatlım....
kızlar sizde katılın yarışmaya ,hediyeside harika...
ayrıca bu site çocuklu ailelerin facebooku...
:))))))))))
aynen benim kizda öyle canim gezdigi sürece bisey yok
kucakta uyuur yerine yatirirsin uyanir halbuki beni yatirsalar rahat rahat bi üc gün kalkmam :)))
çocukla gezmek ayrı bi dert tatlım... z daha büyüsünler o zaman daha rahat olucaz ama o zamanda emeklemeydi sıralamaydı.. diş çıkarmaydı.. napalımRabbim başkadert vermesin.. :Saruboceq: öyle böyle büyücekler ama bizden bişeyler götürerek olumunekankayizsmilegünaydın kızlar ben biekerdedaha anladım benim kızımla bana gezmek falan yasakmış.olmuyor ya çıktığım 3 tür her gittiğim yerde vızık vızık ağlıyor ne oturabiliyorum ne rahat edebiliyoum hemen düzenimiz bozuluyor ben anlamadım gittiya akşam sür olması içinde ya uyumam ya dinlenmem yada sıcak birşeyler içmem gerekiyor buda misafirlikte olmayınca sütte ayrı bir sorun oluyor amannnn sıkıldığımı hissediyorum(
günaydın kızlar oğluşum yine erkenden uyandı ezanlarla kalkıo bidahada uyku yasak bana tam dalcak kıpırkıpır hep.şimdide ayağımda sallıyomda öyle uyuyo heralde sallamasam günlerce uyumucak bu çocuk...hep sallansın istio.nezaman biticek bu uykusuz günler kızlarr..
fundacım uykusuz bir gecede kaç gündür uğrayamadığım topiğe girdim ve ilk senin yazdıklarını okudum inan çok üzüldüm canım.
bizler genciz deneyimsiziz başkaları gibi numara yapmayı, taktik kullanmayı henüz bilmiyoruz malesef zamanla öğrenecez. bende daha 40 ımız çıkmamıştı kaynvalidemle problemler yaşadım. resmen ailemi kovmaktan beter etti. ben de kalktım annemle konyaya gittim. tabii eşim hiç bir zaman taraf tutmadı eğer bugün evliliğim devam ediyorsa bu yüzdendir.
canım kayınvalidenler kapını çekince dışarda kalıyorlar önemli olan eşinin yaptıkları çok yanlış yapmış. ama şu da bir gerçek ki kimse kendi anne babasına eşinin laf söylemesine dayanamaz haklı da olsa. işte bizim hatamız bu. taktik yapıp uzaklaştıracağına açık açık konuşma yolunu seçmek. malesef bu böyle.
örneğin benim babam çok hataları olan bir insan ama benim ona saydıklarımın yarısını eşim saysa bozuluyorum.
hayatım tabiki eşinin yaptıkları yanına kalmamalı kırgınlığın geçene kadar küsmekte ya da konuşmamakta çok haklısın. hatta belki bir süre ailenin yanına gitsen bile olur. ama sakın senin ihtiyacın varken sana yüz çevirenler yüzünden evliliğini bozma! sadece oğlun için değil. evliliklerimiz; değersiz insanlar yüzünden bitecek kadar ucuz değil de ondan. eğer birgün bitecekse onun ailesi yüzünden bitmemeli en azından.
malesef erkeklerin çoğu böyle sözkonusu anneleri olunca akan sular durur. ve malesef bizler bazı şeyleri yutmak ve unutmak zorunda kalırız.
lütfen elinden geliyosa artık açık açık konuşmak yerine sen de taktik uygula. göz dağı ver. bir süre ailenin yanına gitmek gibi. eğer kayınvaliden eşini ve seni küsmekle yokluğuyla tehdit ediyosa sen de aynısını yap. tabiki eşin annesinin değil karısı ve oğlunun yokluğundan daha çok çekinecektir...
ve lütfen elinden geldiğince kendini üzmemeye çalış. keyfine bak göktuşumun bugünlerinin tadını çıkar. bu kötü günler geçip arkana baktığında oğlumu ihmal ettiğime değmemiş diyeceksin.
kaan ağlıyor çıkmak zorundayım seni çok öpüyorum fundacım üzme kendini...
Budebe...
cok üzüldüm arkadaşım..
Bebeğinde küçük herhalde...
Uzun sürmez umaırm eşinle kırgınlığınız...
Gece uyku tutmadı forumda gezineyim dedi yazını okudum
Eşine sımsıkı sarıl, annesinin hatasını güzellikle göstermeye calış ona bence...
Evdeki kırgınlığınız anca sizi yıpratır kayınvalidenlere bişey olmaz ki...
fundacım duygularını anlıyorum en azından suanda 3 evlılıgını yapmıs bırı olarakta kötü gidipte iyisi gelmiyorkı kımsede kendı sülalesıne atırmıyor halbukı ben olsam haksızlıga tahammul edemem aileme kızardım tabı hamıleyken sana destek olmazlar umurlarındamıkı sana moral vermek cahıl insanlar anca bukadar bılırler benımde en kızdıgım sey baskası yüzünden eşimle aram açılmasın varsa hatam gerekırse evlılık bıtsın hatam yokken nıye benım aramı bozsunlarkı gelmeyen sız destek olmayan sız sımdı torun sahıbımı oluverdınız bırde bende ayrı anne baba çocuguyum gerçı benım annem ayrılınca babam ölmüs ama olan çocuklara oluyor bır hıç ugruna huzurunu bozma ama agırlıgını koy benı çok sarsıyorböyle seyler eskı gunlerım aklıma gelıyor doldum ne gerek varsa 3 gunluk dunyada kalp kırmaya
valla ne yazdıgımın bıle farkında degılım sen özelsın senın kıymetını senden baskası bılmez ezdırme kendını kurban olsunlar sana
canım hiç sıkma canını olan sana sütüne olur b anlattıklarını birebir bende yaşadım ben bebişin eşyalarını toplayıp gidiyordum bile ama kırkı çıkmamış çocukla nasıl gideyim otobüsle cesaret edemedim.birde eşim özür dilemesede habire konuşmaya ilgilenmeye affettirmeye çalışmıştı ailesi yüzünden üzülmeye değimiyor aynı sendeki gibi aaa benmi yaptım yok kızımda hep aynı yalanlar bende konuşmuyorum kayınvalidemle yanımdan gideli koca bir ay oluyor ne o arıyor ne de ya madem kötü gelin olacaksak bari işin hakkını verelim dimi :)) mesafe koy arana en iyiysi o gelemeyip gidemedikçe zaten en büyük ceza o olur kayınvalidene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?