2010 Nisan Anneleri

fundacım çok üzüldüm yaşadıklarına.bu kayınvalideler neden bölee oluyorlar .pnlar da anne.neden oğullarırnın mutlu olmalarını istemiyorlarki.yapıcı olmaları gereken yerde yıkıcı oluorlar.benim kayınvalidemle böle sorunlarım yok Allah var dünya iyisidir.oğlunu kıskanır ama kendi içinde bana bi zararı yok .ama çevremde bazı kaynanalar var beterin beteri.
gelinini sevmeyebilirler ama saygı duymalılar.lafa gelince de biricik oğulları için herşeyi yaparlar.kardeşimin kayınvalidesinden biliyorum.
canım eşin çok yanlış yapmış ne yapsan haklısın ama işte bizde hassas bir dönemdeyiz.süt veriyoruz.bebekler bizim ruh halimizden etklileniyorlar.
için daraldıkça göktuğa bak kalbini aydınlatacaktır acını azaltacaktır onun sevgisi.

fundacım çok üzüldüm yaşadıklarına.bu kayınvalideler neden bölee oluyorlar .pnlar da anne.neden oğullarırnın mutlu olmalarını istemiyorlarki.yapıcı olmaları gereken yerde yıkıcı oluorlar.benim kayınvalidemle böle sorunlarım yok Allah var dünya iyisidir.oğlunu kıskanır ama kendi içinde bana bi zararı yok .ama çevremde bazı kaynanalar var beterin beteri.
gelinini sevmeyebilirler ama saygı duymalılar.lafa gelince de biricik oğulları için herşeyi yaparlar.kardeşimin kayınvalidesinden biliyorum.
canım eşin çok yanlış yapmış ne yapsan haklısın ama işte bizde hassas bir dönemdeyiz.süt veriyoruz.bebekler bizim ruh halimizden etklileniyorlar.
için daraldıkça göktuğa bak kalbini aydınlatacaktır acını azaltacaktır onun sevgisi.

kızlar gunaydın
kızıma ılerıde anı kalıcak esımede babalar gunu hedıyesı vermek ıstıyorum sızden destek beklıyorum rıca etsem bızı oylarmısınız?

SABAH Babalar Günü - Fotoğraflar CANIM BABAM

ben de az önce uyuttum ama uytmadan önce bayağı bir direndi beşiğinde.dayanamyıp kucağıma aldım ve 1 dakkaya kalmadan omzumda uyudu.yavrum benim ya öle içim acıdı ki.beni istiyor ve onu anlayamadığım için kucağıma almıyorum uyusun diye.ana kucağı diye boşuna demiyorlar.onların bizim kokumuza ihtiyaçalrı var işte.

fundacım yazdıklarını okudum inan çok üzüdüm.biz ne yaparsak yapalım el kızıyız işte.yaranamayız bu erkek milletine illede ailem derler.bunu önce bizim kabullenmemiz lazım.ama dğer taraftan da eşin görmüomu senin yaşadıklarını,fedakarlıklarını.nasıl bu kadar nankör olabilio bu erkekler.sana el kaldıracak boyutta değildi yaşadığınız olay .bence olayın senden sonrası var sen evden çıktıktan sonra annesi babası doldurmuş olmalılar.yoksa konuş diyen zaten eşinin kendisi.canım en ii kararı kendin verirsin elbet.eşinin burnundan getir derim.daha fazlada moralini bozma bebişinin sana ve sütüne ihtiyacı var

bu arada günaydın kızlar..bugün oğlumun 3 aşısı birdden vardı onu vurulduk öldük bittik resmen.oğlumdan çok benim canım acıdı diyebilirim.umarım ateşlenemz annem her saat başı gerçi ölçecek ateşini.

bide kızlar oğlum bugün 4 gün oldu hala kakasını yapmadı.yarın doktora götürcem.sizce neden olabilir allah korusun bi problem yoktur dimi?

canım burda daha önce okuduklarımdan 1 hafta yapmayan bile vardı.doktora götür bence için rahat eder ama bazı bebekler yapamabiliyormuş.tam sindiriyorlarmış galiba.önemli olan idrar yapması.doyup doymadığını anlamak için.

slm fulyancım nasılsın sen onlinesin sanırım ikimiz varız tek

ya kızlar yumurta yediğimde kızımın poposu kızarıyor ya.
aranızda bu durumu yaşayan var mı?
yumurtayı da çok severim.

slm kızlar tekrar ... ya benim bir sorunum var yaa.. daha doğrusu oğlumla ikimizin.. :)
yarın akşam onu arkadaşıma bırakıcam diye dün pompa aldım... akşam bi güzel sterilhale getirip denedim.. bi şekilde sütümü sağmayı becerdim... manuel ama kullanışlı gibi.. neyse.. ama oğlum karnı çok aç olmasına rağmen sağdığım sütü biberondan içmiyoo.. kaşıklada öğürüyoo...

iyice acıkınca ver belki alır.

canım aynısı işte kuzey ...
bizim oğlanlar ne cok benziyo birbirine...
valla biberon kullanmyo emzik almıyo.....
çay kaşığı le ağzına versem cok geliyo öğürüyo yarısı dışarı akıyo....
ya doktorun demesi şu;iycene aç kaldığı zaman kesinlikle her bebek biberonu alır diyor...
tam ac değildir bence...
cunku bir kez nası olduysa kuzey'e annem biberonu tutdurmuş hemde içinde rezene çayı varken,birkez de mamayı cok cok emmiş,demeki baya baya acıktığı dönemdi denk geldi...

öyle mi dersin özgecim... valla başka çaresi yokki.. yarın akşam acıkırsa ben yokken sağdığıum sütü içicek bi şekilde.. biberonu almıyo ama aynı anda kendimi emziriyorum hemen yapışıyo :)))) maşallah paşalarımıza ama işte böylezorunlu durumlarda da zor oluyo..

kızlarr ben geldim.
offfff offff az önce ne farkettim inanmazsınız. kendimden nefret ediyorum şu anda. dün aşı günümüzdü ve biz unuttuk!!
son katta oturuyoz malum pazartesi bizim yatak odası su içinde kaldı çatı aktı. dün de çocuğu doktora götürdük derken aklımdan çıkıvermiş şimdi sağlık ocağını arıyacam bakalım ne diyecekler.
benden anne manne olmaz.......

tuğbacım hoşgeldin guzelim....
yapma tatlım ya kendine haksızlık etme ve bu kadarda yuklenme ....
anneyiz okey ama bir yandanda insanız ya ne olmuş unutabiliriz birgun gecsin bişiycik olmaz....senden anne oldu ama hemde çok guzel bir anne oldu ,minik kaptan kaan'ın annesi:))))
bu arada cok gecmiş olsun ,su içinde kalmak ne kötu bilirim alt katda otursan su basar,üst katda otursan dam akar...

saol özgecim çok üzüldüm yaa en önemli şeyi unuttum. 1 haftadır da dilimdeydi aman aşısı yaklaştı hasta etmeyelimçocuğu diyip durdum ama nafile.

saol bitanem moral verdin valla asıl senden, sizlerden ne oldu biliyomusun çok iyi dostlar oldunuz teşekkür ederim tatlımopuyorumnanaktan

bu arada kuzeyim nasıl? bizim oğluşa doktor gaviscon tedavisi başlattı reflü sebebiyle.

bişi daha soracam ya kızlarr sizler regl oldunuz mu ben dün oldum ama nasıl yavru vatan kan ağlıyor lohusalıkta bile bu kadar yoğun kanamam olmamıştı sanırım 1 yılın acısını çıkartıyor benim bedenimkaydirigubbakcemile3

bazen kendini unutmamak için çok odakladığın bir seyi beynin otomatikman silebiliyor olsun canım telafisi olmayan bişi mi???
ayy canım benim sende öle valla,iyiki tanımışım seni ve sizleri...
bizler en guzel ve zor gunlerimizi hep birlikte atlattık...
bu arada kuzey paşa iyi valla....
ye-iç -yat modunda ondan iyisi yok...
bi ağlasa anneannesi alıyo,bi mızmızlansa dedesi,teysesi dayısı ilgileniyo saolsunlar...
nasıl gaviskon başlattı tuğbacım nesi varmış ki....
ya benim 40'ım çıktı bi hafta bi kananam oldu ...
sonra durdu daha olmadım bakalım bu ay olacakmıyım,ama ara ara karnım regl olacakmışım gibi ağrıyor,kimi insan hiç olmazmış regl .....
bakalım ne olacak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…