erkenden uyanan bebekler kısmetlı olur ben bukadarını bılıyorum yalnız baska bısey daha var geçen uyutmaya ugraşmama ragmen uyumadı yatagın üstüne koydum dakkasında uyumus aynen sabah uyandı ablasının kucagında uyudu attık kanepenın ustune yarım saatten fazla uyudu uyudesek uyumazdı yanı naparsanız yapın bız canımız isteyınce uyuruz enerjınızı bosa harcamayın dıyolar ama anlayana bızde ugrasıyoz uyutcaz dıye
guclubacismile
bu arada günaydın kızlar..bugün oğlumun 3 aşısı birdden vardı onu vurulduk öldük bittik resmen.oğlumdan çok benim canım acıdı diyebilirim.umarım ateşlenemz annem her saat başı gerçi ölçecek ateşini.
bide kızlar oğlum bugün 4 gün oldu hala kakasını yapmadı.yarın doktora götürcem.sizce neden olabilir allah korusun bi problem yoktur dimi?
slm fulyancım nasılsın sen onlinesin sanırım ikimiz varız tekben de az önce uyuttum ama uytmadan önce bayağı bir direndi beşiğinde.dayanamyıp kucağıma aldım ve 1 dakkaya kalmadan omzumda uyudu.yavrum benim ya öle içim acıdı ki.beni istiyor ve onu anlayamadığım için kucağıma almıyorum uyusun diye.ana kucağı diye boşuna demiyorlar.onların bizim kokumuza ihtiyaçalrı var işte.
slm fulyancım nasılsın sen onlinesin sanırım ikimiz varız tek
slm kızlar tekrar ... ya benim bir sorunum var yaa.. daha doğrusu oğlumla ikimizin.. :)
yarın akşam onu arkadaşıma bırakıcam diye dün pompa aldım... akşam bi güzel sterilhale getirip denedim.. bi şekilde sütümü sağmayı becerdim... manuel ama kullanışlı gibi.. neyse.. ama oğlum karnı çok aç olmasına rağmen sağdığım sütü biberondan içmiyoo.. kaşıklada öğürüyoo...
slm kızlar tekrar ... ya benim bir sorunum var yaa.. daha doğrusu oğlumla ikimizin.. :)
yarın akşam onu arkadaşıma bırakıcam diye dün pompa aldım... akşam bi güzel sterilhale getirip denedim.. bi şekilde sütümü sağmayı becerdim... manuel ama kullanışlı gibi.. neyse.. ama oğlum karnı çok aç olmasına rağmen sağdığım sütü biberondan içmiyoo.. kaşıklada öğürüyoo...
kızlarr ben geldim.
offfff offff az önce ne farkettim inanmazsınız. kendimden nefret ediyorum şu anda. dün aşı günümüzdü ve biz unuttuk!!
son katta oturuyoz malum pazartesi bizim yatak odası su içinde kaldı çatı aktı. dün de çocuğu doktora götürdük derken aklımdan çıkıvermiş şimdi sağlık ocağını arıyacam bakalım ne diyecekler.
benden anne manne olmaz.......
saol özgecim çok üzüldüm yaa en önemli şeyi unuttum. 1 haftadır da dilimdeydi aman aşısı yaklaştı hasta etmeyelimçocuğu diyip durdum ama nafile.tuğbacım hoşgeldin guzelim....
yapma tatlım ya kendine haksızlık etme ve bu kadarda yuklenme ....
anneyiz okey ama bir yandanda insanız ya ne olmuş unutabiliriz birgun gecsin bişiycik olmaz....senden anne oldu ama hemde çok guzel bir anne oldu ,minik kaptan kaan'ın annesi:))))
bu arada cok gecmiş olsun ,su içinde kalmak ne kötu bilirim alt katda otursan su basar,üst katda otursan dam akar...
saol özgecim çok üzüldüm yaa en önemli şeyi unuttum. 1 haftadır da dilimdeydi aman aşısı yaklaştı hasta etmeyelimçocuğu diyip durdum ama nafile.
saol bitanem moral verdin valla asıl senden, sizlerden ne oldu biliyomusun çok iyi dostlar oldunuz teşekkür ederim tatlımopuyorumnanaktan
bu arada kuzeyim nasıl? bizim oğluşa doktor gaviscon tedavisi başlattı reflü sebebiyle.
bişi daha soracam ya kızlarr sizler regl oldunuz mu ben dün oldum ama nasıl yavru vatan kan ağlıyor lohusalıkta bile bu kadar yoğun kanamam olmamıştı sanırım 1 yılın acısını çıkartıyor benim bedenimkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?