evet canım regl 3. günde olmak gerekiyomuş bu ay geçti artık gelecek aya yaptırırım süpriz oldu bu ay regl:)tuğbacım....
bizimde asırı gazlı olmamızı ,mide kaslarımızın gelişmemesine bağladı 4. ayda gececek inşlh dedi...
ahha hh ne gaviskonlar tukettik değilmi hamişlikte tadına alışkındır kaan zaten....inşlh gecer biran önce...
ya aslında haklısın evet ne acılara katlandık ama ben genede alıştım rahata hiç hoş gelmiyor....
eşler içinde zor oluyor haklısın...
nese sen bir yaptır bakalım ...
ama bunun için d ben doktorla konuştum regli olmak gerekiyormuş o esnada....
ay canım geçmiş olsun uzun zaman önce bizimki de kendi yüzünü tutturmuştu ama ağzına girmemiştikaydirigubbakcemile3selam kızlar..herkez nerde yaa((
bugün oğluşum sonunda ağzına işedi:))))hatta işemekle kalmayıp yuttu(((altını açtığımda çişini yapmaya başladı..bende nasılsa yaptı dedim ve bacakları kaldırmamla bir öksürük sei geldi (bi baktım suratı çiş içinde...sanırım öksürüğün sebebide çişin boğazına kaçmış olması (((nasıl tutturdu anlamadım yaa ((
birşey olurmu acaba?biraz endişelendim ama((
kızlarr ben geldim.
offfff offff az önce ne farkettim inanmazsınız. kendimden nefret ediyorum şu anda. dün aşı günümüzdü ve biz unuttuk!!
son katta oturuyoz malum pazartesi bizim yatak odası su içinde kaldı çatı aktı. dün de çocuğu doktora götürdük derken aklımdan çıkıvermiş şimdi sağlık ocağını arıyacam bakalım ne diyecekler.
benden anne manne olmaz.......
bende bunu soracaktım özge iyi denk geldi.bu arada aklımdayken korunma yöntemi olarak ben hala bir şekle karar vermiş değilim...
doktorum spiral kullan rahat edersin diyor ama ben onu taktırırken bayılmam gerek....
çatı muaynesi bile beni dehset hallere soktuğu için hayatda ayık olmaz ...ama buda kanama yaıyormuş adet dönemlerinde çok fazla...
hap ile korunmayı artık düşünmüyorum 4 yılda alabileceğim maksimum kiloya ulaştırdı beni,hormonlarımı cortlattı resmen bir daha istemem....
kol altına ve deri altına takılan kibrit çöpü seklinde çipler varmış....
birde aylık vurulan iğneler....
yada bırakalım esler halletsin ama ne kadar güvenilir boyutda olur sizce.....
zaten kuzey paşanın gelişi ile unutulan cinsel yaşam hala aktif olarak kullanıma gecmiş değil....
hem ne mümkün .....
:))))))))))
ama genede rahim yenilendiği için bu sürecte hamile kalmak çok kolaymış tedbiri elden bırakmamak gerekir....
eeee ne yapacağız şimdi...
fikirleriniz nelerdir....yada hangisini sectiniz....benim en merak ettiğim spiral taktırdığınızda canınız ne kadar yandı abartılanlar kadar acı vericimi????????
selam kızlar..herkez nerde yaa((
bugün oğluşum sonunda ağzına işedi:))))hatta işemekle kalmayıp yuttu(((altını açtığımda çişini yapmaya başladı..bende nasılsa yaptı dedim ve bacakları kaldırmamla bir öksürük sei geldi (bi baktım suratı çiş içinde...sanırım öksürüğün sebebide çişin boğazına kaçmış olması (((nasıl tutturdu anlamadım yaa ((
birşey olurmu acaba?biraz endişelendim ama((
kızlar ben bu cetveli yapamıyorum yaa((yardım lütfen...
FULYANNN:))))))))
beni nası guldürdün ya...nerden buldun nası aklına geldi bu cümle....
MASKE İLE ÇİÇEK KOKLAMAK....:)))))))))))
valla haklısın doğru söze ne denir....
ben kızlardan da yorum bekliyourm bu konu hakkında...
ama spiral düşünmüyroum sanırım korkuyorum:)))
Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers.
canım bu adresten yaparsan daha kolay olur....
ordan denedim canım ama kk desteklemiyor gibi bişeyler diyo profile yapıştırınca(
canım yanlış linki yapıştırıyorsundur.
oğlum çok mızmız.aşı fena etti oğlumu.şı vurulurken daha ilkinde hemşirenin gözüne bakıo:gitme:
a aaaaaaaaaa ben hergun yıyorum ondanmı benımkızın poposu kıpkırmızı ıyıde ben yumurtasız kahvaltı yapınca karnım doymazkıya kızlar yumurta yediğimde kızımın poposu kızarıyor ya.
aranızda bu durumu yaşayan var mı?
yumurtayı da çok severim.
soguk oluncada ögürür sıcak suya oturt bıberonu benımkıde aynı ıyıce acıkınca alıyoslm kızlar tekrar ... ya benim bir sorunum var yaa.. daha doğrusu oğlumla ikimizin.. :)
yarın akşam onu arkadaşıma bırakıcam diye dün pompa aldım... akşam bi güzel sterilhale getirip denedim.. bi şekilde sütümü sağmayı becerdim... manuel ama kullanışlı gibi.. neyse.. ama oğlum karnı çok aç olmasına rağmen sağdığım sütü biberondan içmiyoo.. kaşıklada öğürüyoo...
kızlarr ben geldim.
offfff offff az önce ne farkettim inanmazsınız. kendimden nefret ediyorum şu anda. dün aşı günümüzdü ve biz unuttuk!!
son katta oturuyoz malum pazartesi bizim yatak odası su içinde kaldı çatı aktı. dün de çocuğu doktora götürdük derken aklımdan çıkıvermiş şimdi sağlık ocağını arıyacam bakalım ne diyecekler.
benden anne manne olmaz
..
olur olur çunku hasta olunca ası vurmuyolar 1 hafta sonraya ertelıyolar farz etkı hasta
.....
hayır acı vermıyo atı mueyenesıyle kıyaslama çımdık gıbı bışeybu arada aklımdayken korunma yöntemi olarak ben hala bir şekle karar vermiş değilim...
doktorum spiral kullan rahat edersin diyor ama ben onu taktırırken bayılmam gerek....
çatı muaynesi bile beni dehset hallere soktuğu için hayatda ayık olmaz ...ama buda kanama yaıyormuş adet dönemlerinde çok fazla...
hap ile korunmayı artık düşünmüyorum 4 yılda alabileceğim maksimum kiloya ulaştırdı beni,hormonlarımı cortlattı resmen bir daha istemem....
kol altına ve deri altına takılan kibrit çöpü seklinde çipler varmış....
birde aylık vurulan iğneler....
yada bırakalım esler halletsin ama ne kadar güvenilir boyutda olur sizce.....
zaten kuzey paşanın gelişi ile unutulan cinsel yaşam hala aktif olarak kullanıma gecmiş değil....
hem ne mümkün .....
:))))))))))
ama genede rahim yenilendiği için bu sürecte hamile kalmak çok kolaymış tedbiri elden bırakmamak gerekir....
eeee ne yapacağız şimdi...
fikirleriniz nelerdir....yada hangisini sectiniz....benim en merak ettiğim spiral taktırdığınızda canınız ne kadar yandı abartılanlar kadar acı vericimi????????
oğlum çok mızmız.aşı fena etti oğlumu.şı vurulurken daha ilkinde hemşirenin gözüne bakıo:gitme:
tatil yapmak istiyorum...
beynimde acayip bir tatil yapma isteği var,kafamdan atamıyourm...
ama oğlumda nerde ,nasıl tatil yapılır bilmiyourm....
kuzey'in öğle ağlamalrı oluyor ki,hangi otelde yer bulurum kendime,millet kafa dinelemeye gelmiş,benim oğlanın solo konserini dinllermi acaba...
offfff cnım sıkılıyooooo
merhabalar kızlar... bebişler ve sizler umarım iyisinizdir. bugün gelen gidenimiz oldu Nisan ancak banyo yaptı umarım uyku düzeni bozulmaz, çünkü bir düzen oturttuk aksadımı huzursuz oluyor.
tatil konusunda bizde gidicez ama düşünüyorum açıkcası nasıl olur bilemiyorum.. Nisan dururmu, çok ağlarsa naparım bilemiyorum. tatil burnumuzdan gelirmi diye düşünmüyor değilim ama tatile de çok ihtiyacımız var özellikle eşimin..
korunma konusunu konuşmuşsunuz açıkcası bende spiral konusunda kararsızım, zaten doktorum 3 ay geçmeden takmayalım demişti, hapı emzirdiğim için vermem dedi, nasıl yapıcaz o da muamma.
bu arada bugün tam 2 aylık olduk, allah hepimize yavrularımızın iyi günlerine göstersin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?