2010 Nisan Anneleri

bu arada aklımdayken korunma yöntemi olarak ben hala bir şekle karar vermiş değilim...
doktorum spiral kullan rahat edersin diyor ama ben onu taktırırken bayılmam gerek....
çatı muaynesi bile beni dehset hallere soktuğu için hayatda ayık olmaz ...ama buda kanama yaıyormuş adet dönemlerinde çok fazla...
hap ile korunmayı artık düşünmüyorum 4 yılda alabileceğim maksimum kiloya ulaştırdı beni,hormonlarımı cortlattı resmen bir daha istemem....
kol altına ve deri altına takılan kibrit çöpü seklinde çipler varmış....
birde aylık vurulan iğneler....
yada bırakalım esler halletsin ama ne kadar güvenilir boyutda olur sizce.....
zaten kuzey paşanın gelişi ile unutulan cinsel yaşam hala aktif olarak kullanıma gecmiş değil....
hem ne mümkün .....
:))))))))))
ama genede rahim yenilendiği için bu sürecte hamile kalmak çok kolaymış tedbiri elden bırakmamak gerekir....
eeee ne yapacağız şimdi...
fikirleriniz nelerdir....yada hangisini sectiniz....benim en merak ettiğim spiral taktırdığınızda canınız ne kadar yandı abartılanlar kadar acı vericimi????????

özgecim maşallah kuzeye iyi olsunlarda ye iç yat yapsınlar kuzucuklar:)

biz dün doktorumuzun tavsiyesiyle aşırı kusma problemimiz için çocuk cerrahına gittik. meğer bizim doktor kusma problemmimiz yüzünden mide çıkışı darlığından kaynaklanan bir hastalıktan şüphelenmiş. çocuk cerrahı benim 2 aylık minik oğluma röntgen çektirdi. çok huzursuz oldum ama yapcak bişi yok çektirdik. şükür temiz çıktı olsa olsa reflüdür sizin probleminiz başka bir sorun yok dedi. çocuklar için toz gaviskon varmış ondan verdi. suyla karıştırıp emzirdikten sonra veriyorum dünden beri sanki kusmamız hafifledi. rezene ver dedi bir de doktor ara ara veriyodum zaten şimdi düzenli kullanacam.

bu arada bu çok methettiğiniz iyigeceler çayı kaana hiç etki etmedi kızlar anasona devam edicem ben ama onun da beyfendi büyüdü adam oldu tadını beğenmez oldu:) sütümü sağıp karıştırsam diyom bu sefer sütten de tiksinir diye korkuyom.

özgecim ben spiral taktırmaya karar verdim. aylık iğneleri hiç tavsiye etmem ben 3 ay kullandım yan etkileri haplardan çok daha fazla. regl düzenim bozuldu, baş ağrısı yaptı haberin olsun.
açılma muayenelerinde bende ortalığı yıkmıştım ama annem spriral çok rahat mutlaka taktır ben çok memnundum dedi. o kadar sancıyı ameliyatı atlattık bir kere daha katlanıcam ben acıyacaksa da:) hatta onların 2 modeli varmış: S ve T şeklinde olan annem T şeklindekini tavsiye etti:)
şimdilik eşim korunuyo ama bu böyle sürmez hamilelikte o da alıştı kullanmamaya şimdi zor geliyo:)

tuğbacım....
bizimde asırı gazlı olmamızı ,mide kaslarımızın gelişmemesine bağladı 4. ayda gececek inşlh dedi...
ahha hh ne gaviskonlar tukettik değilmi hamişlikte tadına alışkındır kaan zaten....inşlh gecer biran önce...
ya aslında haklısın evet ne acılara katlandık ama ben genede alıştım rahata hiç hoş gelmiyor....
eşler içinde zor oluyor haklısın...
nese sen bir yaptır bakalım ...
ama bunun için d ben doktorla konuştum regli olmak gerekiyormuş o esnada....

selam kızlar..herkez nerde yaa((

bugün oğluşum sonunda ağzına işedi:))))hatta işemekle kalmayıp yuttu(((altını açtığımda çişini yapmaya başladı..bende nasılsa yaptı dedim ve bacakları kaldırmamla bir öksürük sei geldi(bi baktım suratı çiş içinde...sanırım öksürüğün sebebide çişin boğazına kaçmış olması(((nasıl tutturdu anlamadım yaa((

birşey olurmu acaba?biraz endişelendim ama((

evet canım regl 3. günde olmak gerekiyomuş bu ay geçti artık gelecek aya yaptırırım süpriz oldu bu ay regl:)

canım bebek reflüsüde gaz gibi tam gelişmemiş sindirim sistemine bağlanıyo ve 4-5 ay sonra geçmezse ciddiye alınıyo ama bizimki kusmakla kalmıyo sürekli boğazına kaçırıyo o yüzden çok şikayetçiyiz bir de fışkırtıyo ara sıra resmen korkuyoz. oğlum annesinin kaderini paylaşıp gaviscon içiyo olmazsa pulcet mi versem napsamkaydirigubbakcemile3

inşallah 4. aydan sonra hepimiz biraz daha rahatlıcaz canım yarısı gitti bile:)
ay canım geçmiş olsun uzun zaman önce bizimki de kendi yüzünü tutturmuştu ama ağzına girmemiştikaydirigubbakcemile3
canım onların idrarları temizdir heralde ama yine de doktoru arayıp bir sorsan için rahat ederopuyorumnanaktan

canım niye öle diyosun canını sıkıyorsun.uykusuzluk yorgunluk insana herşeyi unutturuyor zaten.
gayet normal bu durumlar.

bende bunu soracaktım özge iyi denk geldi.
spiral düşünüyorum ama korkuyorumda çok acır mı diye.
şimdiye kadar hep eşim korundu ama ben istemiyorum ya.
onlara da yazık.maskeyle çiçek koklamak gibi oluyor:))))

doktoru ara sor bence ama bişey olacağını sanmıyorum.

FULYANNN:))))))))
beni nası guldürdün ya...nerden buldun nası aklına geldi bu cümle....
MASKE ıLE ÇıÇEK KOKLAMAK....:)))))))))))
valla haklısın doğru söze ne denir....
ben kızlardan da yorum bekliyourm bu konu hakkında...
ama spiral düşünmüyroum sanırım korkuyorum:)))

utandım bak şimdi....
ama öle ama yaaaa.

oğlum çok mızmız.aşı fena etti oğlumu.şı vurulurken daha ilkinde hemşirenin gözüne bakıo:gitme:

ya kızlar yumurta yediğimde kızımın poposu kızarıyor ya.
aranızda bu durumu yaşayan var mı?
yumurtayı da çok severim.
a aaaaaaaaaa ben hergun yıyorum ondanmı benımkızın poposu kıpkırmızı ıyıde ben yumurtasız kahvaltı yapınca karnım doymazkı

soguk oluncada ögürür sıcak suya oturt bıberonu benımkıde aynı ıyıce acıkınca alıyo

hayır acı vermıyo atı mueyenesıyle kıyaslama çımdık gıbı bışey
oğlum çok mızmız.aşı fena etti oğlumu.şı vurulurken daha ilkinde hemşirenin gözüne bakıo:gitme:

ates dusurucu ver 4 saatte bır
olumunekankayizsmile

tatil yapmak istiyorum...
beynimde acayip bir tatil yapma isteği var,kafamdan atamıyourm...
ama oğlumda nerde ,nasıl tatil yapılır bilmiyourm....
kuzey'in öğle ağlamalrı oluyor ki,hangi otelde yer bulurum kendime,millet kafa dinelemeye gelmiş,benim oğlanın solo konserini dinllermi acaba...
offfff cnım sıkılıyooooo

merhabalar kızlar... bebişler ve sizler umarım iyisinizdir. bugün gelen gidenimiz oldu Nisan ancak banyo yaptı umarım uyku düzeni bozulmaz, çünkü bir düzen oturttuk aksadımı huzursuz oluyor.

tatil konusunda bizde gidicez ama düşünüyorum açıkcası nasıl olur bilemiyorum.. Nisan dururmu, çok ağlarsa naparım bilemiyorum. tatil burnumuzdan gelirmi diye düşünmüyor değilim ama tatile de çok ihtiyacımız var özellikle eşimin..

korunma konusunu konuşmuşsunuz açıkcası bende spiral konusunda kararsızım, zaten doktorum 3 ay geçmeden takmayalım demişti, hapı emzirdiğim için vermem dedi, nasıl yapıcaz o da muamma.

bu arada bugün tam 2 aylık olduk , allah hepimize yavrularımızın iyi günlerine göstersin..

korunma yöntemıne karar verdınmıde tatıle geçtın bacım konudan konuya atlama şimdi işi gücü burakıp sana tatıl yerımı arayak amasraya gıtcem ben bı pansıyon kırala denızdeyken ben bakarım senın oglana
şakkıdı

butun nısan annelerı toplanıp aynı yere gıtsek yanımıza annane fılan alsak onlar baksa bız denıze gırsek ıneklık zamanımız gelınce emzırıversek
bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…