2010 Nisan Anneleri

yaaaa.............
canım sıkılıyo zaten.....
aklımda bi dünya konu var ama nerden başlasam bilmiyourm....
hepsini sorucam bende....
tatil konusunu düşünüyorum evet ;valla çok saol bakarsan acayip makbule gecer::)))
ozaman sırayla bakarız bende senin bebişe bakarım sen azcukun güneşlenirsin falan...
ama amasra olmasın ya,şöle bodrum,kuşadası,didim faan nası olur....
pansiyonda olmasın ,orda yemek falan yapmak gerek mümkünse otel olsa bacım olmamıııııı???????
ayy ne cok sey istiyorum değilmi...
sanki olacağmı var???:teytey:

butun nısan annelerı toplanıp aynı yere gıtsek yanımıza annane fılan alsak onlar baksa bız denıze gırsek ıneklık zamanımız gelınce emzırıversek
bilmiyorumkismile

ahhhh ahhh süper bir fikir bayıldım buna....
tamam nerde ,ne zaman???
hemen gidelim....
herkes çıksın çıksın gelsin...
yanımıza anane ,babane niye alıcaz yaaaaaaa..................
nöbetleşe bakardık....
şu ineklik olayıda baya kötü ya...:roflol:

evettt...
hatda e-bebek mağazaında dolanırken görmüştüm,aaa çöp kutusuda satıyorlar amma pahalı demiş gülmüştüm,satıcı kız anlatınca daha da bir gülme almıştı beni....aman şöle sağlıkı,böle kullanışlı falan filan diye....
ya ne gerek yaaaa.....
kimin evinde böle bişi var,açıkcası ben bukadar para vermem....

ne diyebilirimki canim umarimim yakin zamanda esin anlar ve görür
tabi sen üzüldügünle kalirsin

kiz deme öyle bal gibide annesin iste yoksa 1 gün sonra degil 1 hafta sonra hatirlardinkaydirigubbakcemile2

ayrica korunma yöntemi maskeli cicek koklamayi sectik
nekadar güvenilir tartisilir tabi:1ninca:ahanda bu gibi

iyi geceler arkadaşlar benim bir sorum var sizlere saçımı boyatmak istiyorum ya emzirriken bir zararı var mıdır boyatırsam?

çok sağolun arkadaşlar destekleriniz için.bu durumu çözmem lazım ama neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum.eşime tavrım devam ediyor.ama eşim diyorki benim annemin bana böyle bundan sonra sizin suyunuzu dahi içmem demesi çok zoruma gitti.onların hayır dualarını almam lazım falan diyo.bu akşam dedim sen niye beni savunmuyosun benim yanımda söylüyosun onların da hatası var diye ama onların yanına gelince susuyosun dedim.konuşucam dedi ama o zaman zamanı değildi dedi.

he birde bu arada ben çocuğu sevdirmiyormuşum kaynanam bize gelmek için ısrar ediyomuş kayınpeder de zaten sevdirmiyor diye ağlıyomuş...........ıncacık bebeği uyurken uyandırmaya çalışıyolar uyku düzenini bozuyolar bende uyusun deyince kötü gelin bebeği sevdirmeyen gelin ilan ediliyorum.ne çok yaraları varmış.ben onları istemiyormuşum o yüzden görümcemler de gelmek istemiyolarmış.ay ben ne kötüymüşüm yawwww.haberim bile yokmuş.....ama eşime tekrar deedim sende suç diye.eşim hala annesinin bö
yle demesi onuda çok üzmüş ama annesinin böyle yapması bana böyle davranmasını gerektirmezdi

canım geçmiş olsun Kaan'da çok etkilenmişti..doktor fitil verdimi?

canım dr umuz calpol vermişti.ben vermeyecektim aslında ama hemşire ver dedi.şükür çıkmadı da ateşi ama biraz ağladı bugün.üzüldüm

gerek kalmadı canım şükür çıkmadı ateşi kuzumun

eşim anlıyoda canım annesini üzmemek için beni üzüyor.
bu arada bizde maskeli çiçek koklamayı seçtik:roflol:

fundacım cok uzuldum senın adına tatlım en guzelı gercekten mesafelı olmak esın yanlıs yapmıs ıyıce tavır yap kı surtsun burnu zaten bu kaynanalar ınsanı verem eder ben bırak yaptıklarını yuzlerını bıle aklıma getırmıyorumkı sutum etkılenmesın canları cehenneme deyıp bebısımı kokluyorum zaten butun sıkıntım gıdıyor

aynen canım canları cehenneme.ay çok deli ettiler beni sütüm kesilir diye çok korktum.dışardan melek gibi görünen kayınvalidemler ne efendim oğlumu sevdirmiyormuşum yok bilmem ne offffffffff ben böyle olmayacağım bu kesin

kızlar mehmet salih aşı oldu bugün ve isal oldu normal mi bu acaba?

canım göktuğ da bugün aşı oldu normalde 1 veya 2 defa yapardı kakasını bugün hemen hemen her bezine azıcık yaptı.bi farklılık var ama ishalli değil.....geçmiş olsun

off off gene ağlama krizinden sonra uyudu bakalım kaç dakika uyuycak...kafamı yastığa koymamı bile hissediyo ağlıyo ,memede kabul etmiyo karnı ac aslında ....bu cocuk benim yarı ömrümü geri götürdü böle ağlarken....

iyi geceler arkadaşlar benim bir sorum var sizlere saçımı boyatmak istiyorum ya emzirriken bir zararı var mıdır boyatırsam?

canım ben doğumdan üç gun sonra boyattım röfle yaptırdım...
bitkisel bir boya seç istersen ,secmesende bişi olmaz sanırım....

canım ben süte geçtiğini biliyorum ama bitkisel olanları süte geçmiyor diyorlar
bakayım artık yarın kuaförede gidince sorarım ona görede hareket ederim çok sıkıldım ya artıkk

canım ben doğumdan üç gun sonra boyattım röfle yaptırdım...
bitkisel bir boya seç istersen ,secmesende bişi olmaz sanırım....
kuaförümede sorcam canım büyük ihtimalle organik boya diyorlarya ondan yaptırırım ginbi geiyor inş bebişlerimize geçmiyordur.çok sıkıldım ya artık paspal bir şekilde dolaşmaktan bugün çıkıp alışveriş yaptım hernekadr denediklerim olmayıp sinirlensemde birkaçç şey almak iyi geldi:)
özgecimya bu kuzey paşa niye böyle yapıyor sana sonradan sonradan değiştimi bunun huyu önceleri böyle değildi iyiydiniz sizya gaz sıkıntısı falanmı var her iki güne bir bir sıkıntısı olmadan mızmızlamaması gerekir hani mzmızlık yaparlar ama çarşafla sallanmayı rededecek kadar olmaz.

iyi sabaha karşılar kızlar... herkes güzel bir gün diliyorum... utkuyu gece 11 de uyuma moduna soktum ve bu kez saat 00:50 de uyumuştu çok şükür... bakalım .. inşallah böyle böyle bu süre kısalıcak.. ama en azından merken tepinme ağlama ver memeyle savşı olmadı bu gece... az öncede emdi yine uyudu... ama ben uyuyamadım.. nasıl acıkmışım yaa :) şu an karnımı doyuruyorum :)) bide bizim bugün aşımız var.. sabah 9da babamızla gidicez... adam izin aldı napsın.. utku nun aşısı.. edanın okuma bayramı.. yoğun bi gün... saat 16:00 da okula gidicekler kızımla kociş... genel prova varmış.. bende saat 6 da utkuyu kankime bırakıp ordan okula geçicem... bakalım inşallah bugün herşey sorunsuz geçer...

aaa... ne demek o tuğba yaa.. senden süper bi anne oldu valla... kendine haksızlık edip de dah fazla üzme... yarın gidersinizhaftaya gidersiniz.. bak biz hastayız diye geçen hafta dr.umuz vurmadı.. bugün vurulucak.. 90 günlük olmadığı sürece geç kalınmış sayılmazmış... bu arada geçmiş olsun çatı akmış... bende son kattayım. ne olsa bizi buluyo.. ama bizim çatı değil teras var.. dolayısıyla çatımız akmıyo ama yazın 40 derece bi evde oturuyoruz sempatiksalakcinni
canım ben daha önce spiral taktırdım biliyosun konuşmuştuk senle.. ben tekrar taktırmayı düşünmüyorum... ama bu benden kaynaklı bişiy..spirali taktırırkenbayılan kişi sayılıdır sanırım akannehir ama ben kan aldırırken de fenalaştığım için bakma sen bana... şimdilik maskeyle çiçek kokluyoruz aman zaten utku'dan fırsatmı var.. haftada bir anca :kedi: ne şekilde olursa olsun işte.. ama emmese direk hapa başlardım.. az yerdim ama hapa başlardım.. başımı da ağrıtsa hapa başlardım.. midemi de bulandırsa hapa başlardım :roflol: çünkü hayatım boyunca adetimi onun kadar düzenli getiren yoktu...
hiiç bişeycik olmaz tatlım... en çok tuzlu tuzlu içi kalkmıştır nereden mi biliyorumm.. çünkü utku da aynısını yaptı :roflol: bende 1ay önce fln.. bacaklarını kaldırdım altınısiliyorum... sildikten sonra bi baktım heryer çiş.. anaam o da nee.. yüzüde çiş.. ve de öğürüyoo kaydirigubbakcemile3 yuttumu yutmadımı çözemedim aman bunda çözemicek ne varsa.. neden öğürsün bu çocuk.. neyse.. annemdeydikte zaten.. anneme bağırdım geldi.. aman bişiy olmaz tuzlu tuzlu yutmuştur en fazla.. onunçişinden nolsun dedi... dr.u da aramadım.. arasamıydım ki :) aman 1 ay oldu.. bişiy olucak olsa olurdu Allah korusun... :Saruboceq:
:roflol: bizde maskeyle çiçek kokluyoruz amaan neden olara yazık olsun kız.. acımayın adamlara... ayy yada siz bilirsiniz şimdi karıyla kocanın arasına girmiyim.. ben 10 yıldır bilfiil kendim korunduğum için böyle düşünüyorum sanırım.. sempatiksalakcinni
soguk oluncada ögürür sıcak suya oturt bıberonu benımkıde aynı ıyıce acıkınca alıyo
bakalım canım deniycem.. saol opuyorumnanaktan
bendee bendee.. geçen gün diyoum kocişe bunaldımm... daraldım.. yoruldumm...diyo ki o da çocukları annene bırakalım 2 gün de olsa bi yerlere kaçalım.. senin psikolojin iyi değil sıkıldın iyice.. ağırgeldi bu koşoşturmaca sana... dedimutku emiyo.. olsun diyo 2 gün mama yiyiversin.. ayy çocuklarım yanımda olmazsa ben nasıl rahat eder dinlenirim.. aklım onlarda dinlenek mi olur bu :bbo:
butun nısan annelerı toplanıp aynı yere gıtsek yanımıza annane fılan alsak onlar baksa bız denıze gırsek ıneklık zamanımız gelınce emzırıversek
bilmiyorumkismile
vereliniortak süpper fikirr... anane de olabilir... hem onlarda kaynaşırlar çocuk bakarken
ayy ben görmüştüm vede bence mantıklı.. 2-3 tane koysam banyoya kokuyo valla... her bez değiştirmede de 3 kat aşağı inip konteynıra atamıcağıma göre... iyi bişiy aslında...
kelin ilacı olsa misali.. aynı şeyi bende düşünüyorum.. ama bitkisel boyalar var.. kuaförüne danış.. mutlaka daha önce soran ve emziren bi anne boyatmıştır saçını...
kızlar mehmet salih aşı oldu bugün ve isal oldu normal mi bu acaba?
1-2 gün içinde geçer se normaldir bacım olumunekankayizsmile ayy utku nolcek bkalım...bugün bizimde aşımız... akannehir

neyse cicişler ben azcıkın yatıyım.. karnımda doydu :))) saat 9 da aşımız.. inşallah sıkıntı yaşamayız.. bide bugün utku yu arkimeemanet edicek olmam üzüyo beniçç aşılı aşılı.... neyse.. iyi günler herkese...

günaydın kızlar ben bugun ıyı uyudumaz önce uyandım kızı zatenn hatırlamıyom aksam uyutuyorum besıge koyuyorum saabah uyanıyorum yanımda ne ara alıyorum hıç bılmıyorum bırazdan asıya gıtcez

valla 16 hazıranda ölge attırcam saçıma aldım randevuyudakötükedihüso

Son düzenleme:
eveeet. biz aşıya gittik geldik.. koldan aşımızda hiç ağlamadı utku.. bakındı yavrum.. ama bacaklardan vurulurken yırttı .. kilomuzu boyumuzu ölçtüler.. maşallah paşama... iyi kilo almışız...bende geçen aya göre 3 kilo vermişim.. ikimize de maşallahhh... utku inş. ateşlenmez... bi dahaki aşı 12 ağustosta...

ya kızlarr acilen bi cvp lütfen.. dr bize bişey demedi ama şu kadar saat emzirme gibi bi olay varmı aşı sonrası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…