eveeet. biz aşıya gittik geldik.. koldan aşımızda hiç ağlamadı utku.. bakındı yavrum.. ama bacaklardan vurulurken yırttı .. kilomuzu boyumuzu ölçtüler.. maşallah paşama... iyi kilo almışız...bende geçen aya göre 3 kilo vermişim.. ikimize de maşallahhh... utku inş. ateşlenmez... bi dahaki aşı 12 ağustosta...
ya kızlarr acilen bi cvp lütfen.. dr bize bişey demedi ama şu kadar saat emzirme gibi bi olay varmı aşı sonrası...
aynen canım canları cehenneme.ay çok deli ettiler beni sütüm kesilir diye çok korktum.dışardan melek gibi görünen kayınvalidemler ne efendim oğlumu sevdirmiyormuşum yok bilmem ne offffffffff ben böyle olmayacağım bu kesin
Fundacım yazdıklarını okudukça kendi yaşadıklarım geldi aklıma((öncelikle şunu unutmaki bu dönemde herkez yaşıyor bu sorunları..hatta bu yapmaz dediğin kocalar daha beterini yapıyorda şaşıp kalıyorsun...biz bu sorunları ilk günlerimde yaşadık ve ben o allahın cezaları yüzünden bebeğimi hiç emziremedim ((çünkü sütüm zaten daha tam gelmemişti üzerine ilk haftadan bu sorunlar olunca tamamen gitti ((ilk 2 hafta hergün her saat ağlarsa bi insan olacağı bu ((bende tam oğlumu alıp annemlere gitmeyi planladığım gün eşim tutuştu ve herşeyi düzeltmeye karar verdi (((benim gönlümü alaramkmı yaptı bunu haaaaaaaaaayyyyyyyyyyıııırrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ben sadece ona son bir şans verdim..oğlum için.......oda benim için standart bir koca oldu okadar (((
anlıycağın yalnız değilsin tatlım...maalesef bu dönemde herkez benzer sorunları yaşıyor...sana tavsiyem şu anda sorunların üzerine gitme derim..biraz beklemeye al bebeğin ve kendin için..çünkü bundan en çok siz etkileniyorsunuz..inan o dönemde oğlum bir an bile susmuyordu(((ne zaman benim moralim düzelmeye başladı o zaman rahatladı meleğim...
zaman ne gösterir bilmiyorum ama eşimede annesinede hakkımı helal etmiyorum aslaa...
özgecim.. nedir bu kuzey beyin derdi anlamıyorum... nasıl bir enerjidir 6 saat.. Allah sana sabır ve dayanma gücü versin.. kuzeye de bi an önce normal bebek kıvamına gelmesini nasip etsin inşallah....
bende dr.la konuştum bugün.. ayrıntılı sordu anlattım.. gece uykusuna geçmeyi reddediyomuş bizimkide anlattıklarıma göre... saat 2 oluyo utku 6 saattir uyanık mesela geziniyoruz sanki gündüz vakti gibi gayet enerjik bakınıyo.. ama nasılki karanlık odada emziriyorumuysun diye yırtıyo ortalığı... beşiğine de iyice dalınca anca koyabiliyorum.. resmen gözünü açıyo bakıyo beşiğinde açıyo ağzınıkucağa gelene kadar... utkuya da fenalıktan dedi dr.da ama şükür 6 saat sürmüyo bizimki...
kızlar aynı sorunu bende yaşıyordum milupanın papatya çayını veriyorum o çok rahatlattı tavsiye ederim..ayrıca kötü bir çözüm belki ama gece yanımda yatırıyorum..yoksa ne o uyuyabiliyor ne ben(((
--------------------------------------------------------------------------------
merhaba kızlar...cok sıkıntıdayım...sutum azaldı zaten sag gogsumu cok veremedımden azdı ıyıce kesılmeye basladı sıkınca bıle gelmıyo ne yapıyım ne yıyım yardım edın daha cok kucuguz mamaya baslamk ıstemıyorum..
kızlar aynı sorunu bende yaşıyordum milupanın papatya çayını veriyorum o çok rahatlattı tavsiye ederim..ayrıca kötü bir çözüm belki ama gece yanımda yatırıyorum..yoksa ne o uyuyabiliyor ne ben(((
slm kızlar.
özgecim canım yaaa allah yardımcın olsun kuzey epey çektirio sana.benimkide aynı sayılır yani kuzeyin biraz daha ii hali ama ben ona bile dayanamıorum ki sen napıon bacım yaa allah güç kuvvet versin sana.sabah bende 2saat ağlama krizi eşliğinde oğlumu pışpışladım ve lanet ettim şu gaz sancılarına bikez daha.
refiyecim canımsen buakşam kuzunu arkadaşına emanet edion dimi tatlım.hiç endişelenme canım dün bende aşısını yaptırdım gece uıykusunda yarım cay kaşığı calpol vrdim ona.bişeycik olmadı çok şükür.inşallah kuzun ateşlenmez akıllı akıllı sütünü içer bekler anacığını..
--------------------------------------------------------------------------------
merhaba kızlar...cok sıkıntıdayım...sutum azaldı zaten sag gogsumu cok veremedımden azdı ıyıce kesılmeye basladı sıkınca bıle gelmıyo ne yapıyım ne yıyım yardım edın daha cok kucuguz mamaya baslamk ıstemıyorum..
özgeciğim canım benim yaa nedir bu gaz problemi anlamadım inşallah çözülüverirde sende bir ohh dersin canım yaa ben bazen diyorumki kızıma gazı olunca babana git arabaya koysun senin gazı diyorum oda sanki şaka yaptığımı anlar gibi gülüyoı bana kuzucuğum :))) bu arada sanırım kayınvalidemlerin apartmaanı işi yattı gibi kiracının kızı gelicekmiş sanırım inşallah gelirde bende yakın olmaktan kurtulurum böylece:))
canım;valla bende anlamadım ...çözemedim de...
o öle ağlarken kafayı yıcek gibi oluyorum....
bizim gazla valla turkiyenin doğal gaz sorunu çözülmüştü...
amannn cok sevindim işin yatmasına oh oh süper,inşlh olmaz...hakkınızda hayırlısı olsun canım
sıkınca sut gelmemesı yok anlamına gelmez benımkıde sıkına gelmıyo zaten sıkmada--------------------------------------------------------------------------------
ben sütüm artsın diye artık bişey yapmaktan vazgeçtim aklımda hep bu soru oldukca canım sıkılıyo aslında maşallah var gibi ama ben bi türlü cesaret edip mamayı kesemedim sanki aç kalır korkusu oluştu bende bence en güzel süt gelmesini istiyosanız rahat bir beyin ve dinlenmiş bir vucut gerekli diye düşünüyorum
aklına taktıkça psıkolojıkmen yer eder ye iç keyfıne bak bende öle herseyı yemıyorum hatta evde yemek bılem yok aksama ne yıyceksek
hee birde bizde korunma olarak hiç bir önlem henüz almayanlardanız çünkü o maskeyle çiçelk koklamak benim canımı çok acıtıyo ondan dolayda hiç kullanmayacağım bir yöntem şimdilik eşimin korunmasıyla devam ediyoruz gerçi bizimkisi tüp bebk ama doktorum bebğin doğal yolla her an olabilir demişti bana o yüzden korunmamız gerek bir süreliğine çünkü ben artık çalışmak istiyorum evde oturmak beni bu sene çok sıktı duruma göre belki çalışırım eğer kızımdan yrılabilrisem onu göze alabilirsem birde kayınvalidem tutturdu ben bakıcam diye ayyy nasıl güveneyeim yaa daha dün akşam kayınpederim çocuğu kucağına oturtturmaya çalışyo kayınvalidem bacağında sallamaya çalışıyo bir öte bir beri çok sinir oldum yaa bişey desen hemen alınıyolar bende eşime dedim de diye ama kendimde dün patladım ayy baba öyle tutma diye dayanamadım yaa
mama vermeye devam edersen cabuk hamıle kalabılırsınbirde kızlar agular ne alemde bizim kız otur muhabbet et edasında agulara falan başladı 2 haftadır hemde nasıl keyfi yerinde oldumu ne anlatıyosa bana gözlerime baka baka :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?