2010 Nisan Anneleri

of kızlar ya....
birkaç gündür dişim ağrıyordu özellikle geceleri.diş hekimine gittim bugün.
kanal tedavisi olur dedi.
ya bebeğimi bırakıp nasıl gideceğim ya.uzun bir tedavi .çok dayanılmayacak kadar ağrımadı
şimdiye kadar ama .aranızda kanal tedavisi olan var mı hiç?ne kadar sürüyor.

benımde agrıyo pztesı gıtcem annemı çagırcam kapıda beklesın bende arada emzırırım bana ne dıycek bakalım

bol su,dereotu,humana still tea,incir,tahin helvası.....bende işe yarıyor.

geçmiş olsun kuzucuğuna.atlatır inşallah en kısa zamanda.

canım maskeyle çiçek koklamak niye canını acıtsın ki.bizde de eşim korunuyor ben o yüzden öyle dedim:)

bizde başladık agulaşmaya 2 haftadır.otur konuş benle diyor resmen.hele altı açılınca mini solo veriyor benimki:)

benımde agrıyo pztesı gıtcem annemı çagırcam kapıda beklesın bende arada emzırırım bana ne dıycek bakalım

ben eşime bırakıp gitmiştim nasıl özledim 2 saatte.nasıl olcak ya.her doğum bir diş diyorlar doğru galiba.o kadar da dikkat ederim diş temizliğine.

ne canın ekıyosa ye üstünede bol su iç psıkojıkmen bunu yıyorum sut olcak de olur:CüvCüv:

benim gebeliğimin 17.haftasından itibaren tutmuş olduğum bir blog günlüğüm var....
aklıma takıldıkça ,canım sıkıldıkça,bir paylaşmak istedikçe yazıyorum...
ilerde kuzey için çok guzel bir anı olacak biliyorum...
buyrun gezin belki kendinizden bir şeyler bulursunuz...

YAŞAMA SEVİNCİM HOŞGELDİN

CANIM blogun süper olmuş biraz göz gezdirebildim (malum işyerindeyim her dakka tlf çalıo) oğluşuna harika bir hediye olcak bu.bende oğluma günlük tutuyorum ve çok hoş bi albüm hazırladım hamile olduğumu öğrrendiğim günden her ayki resimelrine kadar.umarım bnimkine de hoş bi anı olur.

canım nasılsın?snle hamileliğimizden beri herbişeyimiz aynı valla.halen öle gördüğüm kadarıyla.süt olayımızda aynı.mama takvisine dewam.bende çok kafama takmıştım ama anladım ki süt olayı tamamen fizyolojik olmayınca olmuyo yani.hiç almıyo değil bebeklerimiz anne sütü.şükürki alıolar hala.ben mesel bu öğlen emzirmeye gittim diğer göğsüme geçmeden doydu oğlum bende şaşırdım ama çalıştığım için annem baktığı için mecburen 2-3 saat sonra mama yiyecekti.aman canım napalım sağlıklı olsunlar da mama-meme ye devam edelim gülüm takma kafana.çalışma konusuna gelirsek ben bu hafta işime başladım oğlumu deli gibi özlüorum öğlen koşarak gidiom eve.ama diğer yandan da kendime geldim valla şimdi kendimi daha ii hissediorum.çevreme eşime karşı da öyle.çalışmak bi evli bayan için özgüvendir bence.ahh bide evlat özlemi olmasa..mafoldumben

çok tesekkür ederim canım...
oğluşuma ufak bişi yapmaya çalıştım umarım olmuştur...
ya bende gunlük tutdum,aslında kalem kağıtla yazmak bana inanılmaz zevk veriyor ama herkesle paylaşabilmek adına bu daha kolay oldu...
ben hala albüm hazırlıycam ,sevmiyorum bu dijital makinaları buyuzden ,iki ay oldu hala tab edilmeyi bekliyor resimler...

valla hala yapıyor pırt pırt inşallah kötü bişi olmaz

canım benim yaaaa şimdiden geçmiş olsun nasılsa telde konuştuk.ya ben neden eskisi kadar giremiyorum yaaa.işe geri mi başlasam

kızlar nerdesınız ben yaramaz kızım kucagımda gezıyorum nette kah emıyo kah oynuyo verem asısı ates yapmazmıs yarın napcaz bakalım ıyı aksamlar

ahh canımsın yaa hayriyeciğim evet canım senle herşeyimiz aynı gidiyo canımcım valla bende ilk çok takıyordum mama olayını ama şimdi yeterki kuzucuğum aç kalmasın diyorum o kadar geçen gün tvde doktor bende 21 gün emmişim annemi dedi ama bak doktor olmuşum dedi yani anne sütü kadar değerli olamz ama yokluğundada kuzular için bir nimet sayılır öyle böyle geçecek canım ek gıda almaya bir başlasın o kadar sorun etmeyeceğim canım bende 3 ay emmişim annemi daha sonrada pirinç unu devam:)) anneminde pek sütü yokmuş benim var gibi ben ama sanki yokmuş gibi geliyo aç kalıcak sanıyorum canım yeterki doysunlarda canım ahh bende ne özledim çalışmayı anlatamam canımcım evet ama bir taraftanda gizemi nasıl bırakırım korkusu var inan kendi annem benden bin kat daha iyi bakar eminim ama işte annelik her saniyesini paylaşmak istiyosun işte bakalım hayırlısı artık canım poyraz paşamız nasıl resmini bir ara face ekle canım göreyim kuzucuğu ben elimden geldiğince gizoşunkileri ekliyorum bakabilirsin oradan canım:asigim::1hug:

özgeciğim canım çok güzel bir bloğu ve annesi var kuzey paşamızın ellerine sağlık çok beğendim

iyi gecelerr kimsesiz topiğim :)) bu akşamı da sorunsuz ve çok süpper atlattaık çok şükür.. oğluma süt sağıp bırakmıştım.. kankim ısıtıp içirmiş.. altı üstü.. sağolsun çok iyi bakmış utkuma... cam dostum benim yaa.. altta 2 tane elti arka sokakta görümcem var.. ama iyiki arkadaşım var...

eda hanımın okuma bayramına gelince.. ayy nasıl güzeldii.. nasıl duygulandım.. hele ki en sonunda folklorde oynayışı..o gülen yüzüü..ayy yavrum benim yaa... 5 dk.lık bi video kaydı oldu o halkoyunu oynayışları ama açıp açıp bakıyorum :) tabi bu arada program byunca bi elimde foto. mak. bi elimde telf... kankimle msjlaşıyorum utku nasıl fln diye.. ateşlenebilir diye korktum ben.. ama çok şükürsabahtan beri hiç ateşimiz olmadı..olcak olsa olurdu sanırım... inşallah daha da olmaz..

bizden haberler böyle.. utku uyumuşken bende yatayım da uyuyayım azıcık :)geçmişe inş. yarın bakıcam....

iyi geceler...

canım arkidişim ne demek bakarım tabikine utku benimde oğlum sayılır edaya az bakmadık.hem utkuda staj görüyorum bende.ben şikayetçi değilim halimden..sen rahat ettinse edanın okuma bayramında sorun değil...öptüm cicimolumunekankayizsmile

refişşşş
sonunda bitti bugun desene...
eda hanımın üniversiteden mezun olduğu gunlaride görursun inşlh...
yıne hep birlikte seviniriz...
canım benim nöbet basladı ...

darısı dıger mezunıyet ve utkunun okuma bayramına olsun kızım uyzndı by

günaydıınn... herkese sessizz sakinn gazsızz bir gün diliyorum... utkuya gece yatarken calpol verdim yine..çok şükür hiç ateşlenmedi.. yalnızo kolunun üstüne yatınca canı yanıyo sanırım.. bi cayıltı kopuyo
ve ben şu an açlıktan ölmek üzereyim.. çay demlenene kadar bakayım dedim.. kocişi uyandırıyım da kahvaltı yapalım...

canım benim yaaaa şimdiden geçmiş olsun nasılsa telde konuştuk.ya ben neden eskisi kadar giremiyorum yaaa.işe geri mi başlasam
olumunekankayizsmile çok saol bitanem... olsun tatlım burdan görüşemesek nolcek.. türk telekom yeter
opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile :içelim: kaydirigubbakcemile5 hayrişim.. canımm..Allah ne muradın varsaversin tatlım...kafam rahattı utku sende die.. tabi anneyiz aklımoğluşumdaydı ama içim rahattı iyi bakıcağın için... iyi ki varsın... en kısa zamandainşallah utku ya bi kanki gelir.. Sağlıkla.. hayırlısıyla tatlım... :Saruboceq: bu arada seni ayartıp nasıl kk ne üye yaptım :)
refişşşş
sonunda bitti bugun desene...
eda hanımın üniversiteden mezun olduğu gunlaride görursun inşlh...
yıne hep birlikte seviniriz...
canım benim nöbet basladı ...
çok saol özgecim... amin canım.. inşallah hepimiz yavrularımızın başarılarını görürüz hep :Saruboceq: inşallah dostluğumuz uzun yıllar sürer de dediğin gibi o günlerde birlikte paylaşırız duygularımızı... opuyorumnanaktan
darısı dıger mezunıyet ve utkunun okuma bayramına olsun kızım uyzndı by
çok saol güzelim.. amin inşallah.. darısı hepimizin başına... opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…