of kızlar ya....
birkaç gündür dişim ağrıyordu özellikle geceleri.diş hekimine gittim bugün.
kanal tedavisi olur dedi.
ya bebeğimi bırakıp nasıl gideceğim ya.uzun bir tedavi .çok dayanılmayacak kadar ağrımadı
şimdiye kadar ama .aranızda kanal tedavisi olan var mı hiç?ne kadar sürüyor.
bol su,dereotu,humana still tea,incir,tahin helvası.....bende işe yarıyor.--------------------------------------------------------------------------------
merhaba kızlar...cok sıkıntıdayım...sutum azaldı zaten sag gogsumu cok veremedımden azdı ıyıce kesılmeye basladı sıkınca bıle gelmıyo ne yapıyım ne yıyım yardım edın daha cok kucuguz mamaya baslamk ıstemıyorum..
geçmiş olsun kuzucuğuna.atlatır inşallah en kısa zamanda.selam kızlar.oğlum 3 gündür nezle. ateş 38 i buluyo. calpol kullanıyorum. bi de sık sık burnunu temizliyorum. otribebe nazal aspiratör var. kullananınız var mı. çok kullanuşlı. burnunu temizlemek için kendi nefesinizi kullanıyosunuz. daha ii temizliyo. bebeğin bezleri koku yapmasın diye küçük boy buzdolabı poşeti aldım. alt temizleme sepeti hazırlamıştım onun içine koydum. bezi, ıslak mendili, zeytinyağı, acı elma yağı, alt açma minderi hep bir arada çok kolay oluyooo. korunma içinde dr. um 6. aydan önce takamam dedi. rahmin tam toparlasın kendini diyooo.
ben sütüm artsın diye artık bişey yapmaktan vazgeçtim aklımda hep bu soru oldukca canım sıkılıyo aslında maşallah var gibi ama ben bi türlü cesaret edip mamayı kesemedim sanki aç kalır korkusu oluştu bende bence en güzel süt gelmesini istiyosanız rahat bir beyin ve dinlenmiş bir vucut gerekli diye düşünüyorum
hee birde bizde korunma olarak hiç bir önlem henüz almayanlardanız çünkü o maskeyle çiçelk koklamak benim canımı çok acıtıyo ondan dolayda hiç kullanmayacağım bir yöntem şimdilik eşimin korunmasıyla devam ediyoruz gerçi bizimkisi tüp bebk ama doktorum bebğin doğal yolla her an olabilir demişti bana o yüzden korunmamız gerek bir süreliğine çünkü ben artık çalışmak istiyorum evde oturmak beni bu sene çok sıktı duruma göre belki çalışırım eğer kızımdan yrılabilrisem onu göze alabilirsem birde kayınvalidem tutturdu ben bakıcam diye ayyy nasıl güveneyeim yaa daha dün akşam kayınpederim çocuğu kucağına oturtturmaya çalışyo kayınvalidem bacağında sallamaya çalışıyo bir öte bir beri çok sinir oldum yaa bişey desen hemen alınıyolar bende eşime dedim de diye ama kendimde dün patladım ayy baba öyle tutma diye dayanamadım yaa
birde kızlar agular ne alemde bizim kız otur muhabbet et edasında agulara falan başladı 2 haftadır hemde nasıl keyfi yerinde oldumu ne anlatıyosa bana gözlerime baka baka :)
benımde agrıyo pztesı gıtcem annemı çagırcam kapıda beklesın bende arada emzırırım bana ne dıycek bakalım
--------------------------------------------------------------------------------
merhaba kızlar...cok sıkıntıdayım...sutum azaldı zaten sag gogsumu cok veremedımden azdı ıyıce kesılmeye basladı sıkınca bıle gelmıyo ne yapıyım ne yıyım yardım edın daha cok kucuguz mamaya baslamk ıstemıyorum..
benim gebeliğimin 17.haftasından itibaren tutmuş olduğum bir blog günlüğüm var....
aklıma takıldıkça ,canım sıkıldıkça,bir paylaşmak istedikçe yazıyorum...
ilerde kuzey için çok guzel bir anı olacak biliyorum...
buyrun gezin belki kendinizden bir şeyler bulursunuz...
YAŞAMA SEVİNCİM HOŞGELDİN
ben sütüm artsın diye artık bişey yapmaktan vazgeçtim aklımda hep bu soru oldukca canım sıkılıyo aslında maşallah var gibi ama ben bi türlü cesaret edip mamayı kesemedim sanki aç kalır korkusu oluştu bende bence en güzel süt gelmesini istiyosanız rahat bir beyin ve dinlenmiş bir vucut gerekli diye düşünüyorum
hee birde bizde korunma olarak hiç bir önlem henüz almayanlardanız çünkü o maskeyle çiçelk koklamak benim canımı çok acıtıyo ondan dolayda hiç kullanmayacağım bir yöntem şimdilik eşimin korunmasıyla devam ediyoruz gerçi bizimkisi tüp bebk ama doktorum bebğin doğal yolla her an olabilir demişti bana o yüzden korunmamız gerek bir süreliğine çünkü ben artık çalışmak istiyorum evde oturmak beni bu sene çok sıktı duruma göre belki çalışırım eğer kızımdan yrılabilrisem onu göze alabilirsem birde kayınvalidem tutturdu ben bakıcam diye ayyy nasıl güveneyeim yaa daha dün akşam kayınpederim çocuğu kucağına oturtturmaya çalışyo kayınvalidem bacağında sallamaya çalışıyo bir öte bir beri çok sinir oldum yaa bişey desen hemen alınıyolar bende eşime dedim de diye ama kendimde dün patladım ayy baba öyle tutma diye dayanamadım yaa
birde kızlar agular ne alemde bizim kız otur muhabbet et edasında agulara falan başladı 2 haftadır hemde nasıl keyfi yerinde oldumu ne anlatıyosa bana gözlerime baka baka :)
CANIM blogun süper olmuş biraz göz gezdirebildim (malum işyerindeyim her dakka tlf çalıo) oğluşuna harika bir hediye olcak bu.bende oğluma günlük tutuyorum ve çok hoş bi albüm hazırladım hamile olduğumu öğrrendiğim günden her ayki resimelrine kadar.umarım bnimkine de hoş bi anı olur.
aynen canım canları cehenneme.ay çok deli ettiler beni sütüm kesilir diye çok korktum.dışardan melek gibi görünen kayınvalidemler ne efendim oğlumu sevdirmiyormuşum yok bilmem ne offffffffff ben böyle olmayacağım bu kesin
canım göktuğ da bugün aşı oldu normalde 1 veya 2 defa yapardı kakasını bugün hemen hemen her bezine azıcık yaptı.bi farklılık var ama ishalli değil.....geçmiş olsun
canım benim yaaaa şimdiden geçmiş olsun nasılsa telde konuştuk.ya ben neden eskisi kadar giremiyorum yaaa.işe geri mi başlasamaaa... ne demek o tuğba yaa.. senden süper bi anne oldu valla... kendine haksızlık edip de dah fazla üzme... yarın gidersinizhaftaya gidersiniz.. bak biz hastayız diye geçen hafta dr.umuz vurmadı.. bugün vurulucak.. 90 günlük olmadığı sürece geç kalınmış sayılmazmış... bu arada geçmiş olsun çatı akmış... bende son kattayım. ne olsa bizi buluyo.. ama bizim çatı değil teras var.. dolayısıyla çatımız akmıyo ama yazın 40 derece bi evde oturuyoruz sempatiksalakcinni
canım ben daha önce spiral taktırdım biliyosun konuşmuştuk senle.. ben tekrar taktırmayı düşünmüyorum... ama bu benden kaynaklı bişiy..spirali taktırırkenbayılan kişi sayılıdır sanırım akannehir ama ben kan aldırırken de fenalaştığım için bakma sen bana... şimdilik maskeyle çiçek kokluyoruzaman zaten utku'dan fırsatmı var.. haftada bir anca :kedi: ne şekilde olursa olsun işte.. ama emmese direk hapa başlardım.. az yerdim ama hapa başlardım.. başımı da ağrıtsa hapa başlardım.. midemi de bulandırsa hapa başlardım :roflol: çünkü hayatım boyunca adetimi onun kadar düzenli getiren yoktu...
hiiç bişeycik olmaz tatlım... en çok tuzlu tuzlu içi kalkmıştırnereden mi biliyorumm.. çünkü utku da aynısını yaptı :roflol: bende 1ay önce fln.. bacaklarını kaldırdım altınısiliyorum... sildikten sonra bi baktım heryer çiş.. anaam o da nee.. yüzüde çiş.. ve de öğürüyoo kaydirigubbakcemile3 yuttumu yutmadımı çözemedim aman bunda çözemicek ne varsa.. neden öğürsün bu çocuk.. neyse.. annemdeydikte zaten.. anneme bağırdım geldi.. aman bişiy olmaz tuzlu tuzlu yutmuştur en fazla.. onunçişinden nolsun dedi... dr.u da aramadım.. arasamıydım ki :) aman 1 ay oldu.. bişiy olucak olsa olurdu Allah korusun... :Saruboceq:
:roflol: bizde maskeyle çiçek kokluyoruzamaan neden olara yazık olsun kız.. acımayın adamlara... ayy yada siz bilirsiniz şimdi karıyla kocanın arasına girmiyim.. ben 10 yıldır bilfiil kendim korunduğum için böyle düşünüyorum sanırım.. sempatiksalakcinni
bakalım canım deniycem.. saol opuyorumnanaktan
bendee bendee.. geçen gün diyoum kocişe bunaldımm... daraldım.. yoruldumm...diyo ki o da çocukları annene bırakalım 2 gün de olsa bi yerlere kaçalım.. senin psikolojin iyi değilsıkıldın iyice.. ağırgeldi bu koşoşturmaca sana... dedimutku emiyo.. olsun diyo 2 gün mama yiyiversin.. ayy çocuklarım yanımda olmazsa ben nasıl rahat eder dinlenirim.. aklım onlarda dinlenek mi olur bu :bbo:
vereliniortak süpper fikirr... anane de olabilir... hem onlarda kaynaşırlar çocuk bakarken
ayy ben görmüştüm vede bence mantıklı.. 2-3 tane koysam banyoya kokuyo valla... her bez değiştirmede de 3 kat aşağı inip konteynıra atamıcağıma göre... iyi bişiy aslında...
kelin ilacı olsa misali..aynı şeyi bende düşünüyorum.. ama bitkisel boyalar var.. kuaförüne danış.. mutlaka daha önce soran ve emziren bi anne boyatmıştır saçını...
1-2 gün içinde geçer se normaldir bacım olumunekankayizsmile ayy utku nolcek bkalım...bugün bizimde aşımız... akannehir
canım nasılsın?snle hamileliğimizden beri herbişeyimiz aynı valla.halen öle gördüğüm kadarıyla.süt olayımızda aynı.mama takvisine dewam.bende çok kafama takmıştım ama anladım ki süt olayı tamamen fizyolojik olmayınca olmuyo yani.hiç almıyo değil bebeklerimiz anne sütü.şükürki alıolar hala.ben mesel bu öğlen emzirmeye gittim diğer göğsüme geçmeden doydu oğlum bende şaşırdım ama çalıştığım için annem baktığı için mecburen 2-3 saat sonra mama yiyecekti.aman canım napalım sağlıklı olsunlar da mama-meme ye devam edelim gülüm takma kafana.çalışma konusuna gelirsek ben bu hafta işime başladım oğlumu deli gibi özlüorum öğlen koşarak gidiom eve.ama diğer yandan da kendime geldim valla şimdi kendimi daha ii hissediorum.çevreme eşime karşı da öyle.çalışmak bi evli bayan için özgüvendir bence.ahh bide evlat özlemi olmasa..mafoldumben
iyi gecelerr kimsesiz topiğim :)) bu akşamı da sorunsuz ve çok süpper atlattaık çok şükür.. oğluma süt sağıp bırakmıştım.. kankim ısıtıp içirmiş.. altı üstü.. sağolsun çok iyi bakmış utkuma... cam dostum benim yaa.. altta 2 tane elti arka sokakta görümcem var.. ama iyiki arkadaşım var...
eda hanımın okuma bayramına gelince.. ayy nasıl güzeldii.. nasıl duygulandım.. hele ki en sonunda folklorde oynayışı..o gülen yüzüü..ayy yavrum benim yaa... 5 dk.lık bi video kaydı oldu o halkoyunu oynayışları ama açıp açıp bakıyorum :) tabi bu arada program byunca bi elimde foto. mak. bi elimde telf... kankimle msjlaşıyorum utku nasıl fln diye.. ateşlenebilir diye korktum ben.. ama çok şükürsabahtan beri hiç ateşimiz olmadı..olcak olsa olurdu sanırım... inşallah daha da olmaz..
bizden haberler böyle.. utku uyumuşken bende yatayım da uyuyayım azıcık :)geçmişe inş. yarın bakıcam....
iyi geceler...
özgeciğim canım çok güzel bir bloğu ve annesi var kuzey paşamızın ellerine sağlık çok beğendim
darısı dıger mezunıyet ve utkunun okuma bayramına olsun kızım uyzndı byiyi gecelerr kimsesiz topiğim :)) bu akşamı da sorunsuz ve çok süpper atlattaık çok şükür.. oğluma süt sağıp bırakmıştım.. kankim ısıtıp içirmiş.. altı üstü.. sağolsun çok iyi bakmış utkuma... cam dostum benim yaa.. altta 2 tane elti arka sokakta görümcem var.. ama iyiki arkadaşım var...
eda hanımın okuma bayramına gelince.. ayy nasıl güzeldii.. nasıl duygulandım.. hele ki en sonunda folklorde oynayışı..o gülen yüzüü..ayy yavrum benim yaa... 5 dk.lık bi video kaydı oldu o halkoyunu oynayışları ama açıp açıp bakıyorum :) tabi bu arada program byunca bi elimde foto. mak. bi elimde telf... kankimle msjlaşıyorum utku nasıl fln diye.. ateşlenebilir diye korktum ben.. ama çok şükürsabahtan beri hiç ateşimiz olmadı..olcak olsa olurdu sanırım... inşallah daha da olmaz..
bizden haberler böyle.. utku uyumuşken bende yatayım da uyuyayım azıcık :)geçmişe inş. yarın bakıcam....
iyi geceler...
olumunekankayizsmile çok saol bitanem... olsun tatlım burdan görüşemesek nolcek.. türk telekom yetercanım benim yaaaa şimdiden geçmiş olsun nasılsa telde konuştuk.ya ben neden eskisi kadar giremiyorum yaaa.işe geri mi başlasam
opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile :içelim: kaydirigubbakcemile5 hayrişim.. canımm..Allah ne muradın varsaversin tatlım...kafam rahattı utku sende die.. tabi anneyiz aklımoğluşumdaydı ama içim rahattı iyi bakıcağın için... iyi ki varsın... en kısa zamandainşallah utku ya bi kanki gelir.. Sağlıkla.. hayırlısıyla tatlım... :Saruboceq: bu arada seni ayartıp nasıl kk ne üye yaptım :)canım arkidişim ne demek bakarım tabikine utku benimde oğlum sayılır edaya az bakmadık.hem utkuda staj görüyorum bende.ben şikayetçi değilim halimden..sen rahat ettinse edanın okuma bayramında sorun değil...öptüm cicimolumunekankayizsmile
çok saol özgecim... amin canım.. inşallah hepimiz yavrularımızın başarılarını görürüz hep :Saruboceq: inşallah dostluğumuz uzun yıllar sürer de dediğin gibi o günlerde birlikte paylaşırız duygularımızı... opuyorumnanaktanrefişşşş
sonunda bitti bugun desene...
eda hanımın üniversiteden mezun olduğu gunlaride görursun inşlh...
yıne hep birlikte seviniriz...
canım benim nöbet basladı ...
çok saol güzelim.. amin inşallah.. darısı hepimizin başına... opuyorumnanaktandarısı dıger mezunıyet ve utkunun okuma bayramına olsun kızım uyzndı by
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?