2010 Nisan Anneleri

görüyorumm.. görüyorummm.. denizi görüyorumm :)) tatlım günaydıın.. inşallah bişiy yazmadan gitmezsin...

canım poyrazın resimlerini face e ekliorum sık sık aslında ama işe başladığımdan beri inan başımı kaşıyacak vaktim yok.ev iş poyraz koca derken allak bullağım valla.

slm kızlar gunaydn....
bu akşam kuzey azcıkta olsa bana acımış sanırım....
cok sık uyansada ağlamalarını çığlıklar eşliğinde yapmadı ...eee buda yeterliydi....
bende sadece emzirmeye uyandım,geri kalan vakitlerde hep annem baktı,bende eşimle uyudum...
ama sabah eşimin dediklerini hiç unutamam....:)))
neymiş efendim ben onu neden oğlunun kokusundan ayırmışım...
o bizimle uyumaya alışkınmış (sanırsın ki 5 yasında cocuk)
ben ne biçim anneymişim,içim rahat nası uyumuşum....
demekki bir kadın anne olduktan sonra çalışmamalıymış,evinde eşine ve çocuğuna adalamıymış kendini
o annesine götürmek istediği vakit ben hiç yalnız bırakmıyormuşum,ama kendi anneme gece bile emanet edip uyuyormuşum....
amannn bi sürü şey....
çok tın yani.....

günaydın kızlar...
ay çooook sinirliyim bugünnnnn.daha doğrusu geceden sinirliyim, rüyama bile girince sabah gene sinirlendim.
gece kızım uyduktan sonra eşimle merakla son bölümünü beklediğim lost u seyrettim.izlemez olaydım.
ya o diziye veriğim zamana acıdım.nasıl kötü bitirmişler ya.o süper çok beğenilen dizi iğrenç bir sonla bitti.
6 sezon boşuna seyretmişim ya.
dexter,supernaturel,fringe,house,how ı met your mother bunları da seyrediyorum ama içlerinde en güzeli lost derdim ama yanılmışım.
rüyamda da senariste bağırıyordumm:)

ya neyse bir diziye fazla kaptırırsan kendini olacağı bu olur.

offffffff bu arkekler dedli ediyo beni.ne demek ne biçim annelik.eşinin annnesi onu hiç yanından ayırmamışmı?vallaa zaten birkaç gündür başım ağrıyo bu tarz dertlerden valla böyle yapan bütün eşlerin ve annelerinin köküne kibrit suyu valla......
ay deli ettiler beni ya.......delikafadulden
bizimde yeni gündem konumuz kayınvalidemler hiç bebeği ssevemiyomuş kayınpeder ağlıyomuş.sempatiksalakcinnipüffffffffff bıktım ya.
onlar her geldiğinde oğlum daha sabaha kadar uyanmamak üzere uyumuş oluyo.neymiş kucaklarına alamıyolarmış göktuğ hep uyuyomuş.dedim kaynpedere tel açıp 2 aylık çocuk uykudan mı uyandırılır ya..hem nasıl kıyılır*kaynanam bi keresinse uyan oğlum uyan dedi bende düzeni bozulmasın dedim uyusun..ne çok batmış lafım.........ne çocukça bi diüşünce ne ağlıyolar ya.onların demesi lazım çocuğu rahatsız etmeyelim diye.ama nerde o düşünce.........laelaelaelaelae

bu arada bir hışımla girdiğim için hep unutur oldum günaydın arkadaşlar...........bütün bebekler için sorunsuz bir gün olur inş.....

günaydın canım.
o diziyi hiç izlemdim.bazen dizilerdeki sonlar hiç beklemediğimiz gibi olabiliyo......akannehir

amannn be fundacım....
hiç umrum değil valla...ne halleri varsa görsünler...ben kaynanamlarla aynı binadayım,o annesine götürmek istiyo kuzey'i her akşam,sanki gun içinde kaynanam görmüyo ...nese bende mantar gibi arkasında bitiyormuşum yalnız bırakmıyormuşum....
bırakmam tabi,çocuğu hamur gibi yoğuruyo,zaten birde çocuk elden ele perişan oluyo ...tek temennim ne biliyormusun,oğlum azcık büyüsün ve beni onalrdan ayırt etsin onların kucağında deli gibi ağlasın durmasın beni istesin....
çokmu bencillik yapıyorum bilmiyorum ama öle olsun,şimdi bebek kim alsa duruyo....
ya erkek milleti guzelim hepsi aynı babam dahi olsa değişmez...
bizimkilerde yanı gecen çocuk uyyo diyorum,yok illa çaya gel al kucağıa burda uyusun diyo gittim kırılmasın diye çünkü annem vardı yanımda....
aman ben umursamamayı öğrendim...
kimse yüzünden eşimle aramı bozmamayı öğrendim....azda olsa rol yapmayı öğrendim...
hayatda gülmek istiyorsan ağlatacaksın...eee kader işte....kayınpederininde ağladığına pek inanmak istemiyorum açıkçası şaka gibi ya.....
ayyy ne cok sevilen torunlarmış....analarına ne kıymet verdiler ki çocuklarına versinler....

bır babanın evladına verebıleceĞı en bÜyÜk hedıye ;annesını sevmektır....

buda babalara kapak olsun.....

günaydın kızlarr.
boşverin kayınvalideleri bende de var hemde aynı evin içindeyiz. faydası da dokunuyo ama ben de ona olan sinirimi atamıyom içimden lohusalığımda çok üzdü beni. boşverinnn herkes bildiğini okusun onlara bıraksan bütün hayatımızı parsellicekler...

kızlar yaa uyku düzeni oturan var mı? hep belli saatlerde uyuyup uyanan şanslı nisan bebişleri var mı:) bizimki hem düzensiz uyuyo, hem az, hem de uyurken sürekli hareket edip çok sık uyanıyor..

senin olayın ayrı bir muamma zaten tuğbacım...valla sana kolay gelsin ben yapamam senin kadar,sen gene iyi katlandın şu zamana kadar...
senin kaynana da sonradan cortladı ama ya böle değildi sanki...
valla kim neyaparsa yapsın bana dokunmasın cehenneme direk olsun modundayım umrum değil inan....
hayat kimsenin etrafında dönmüyo,bu hayatda kimseye verecek fazla eyvallahım yok artık,sınırlar çizdim hayatıma ve kimseyide eşimin ailesi dahil eklemek istemiyorum....
sınırın içinde kalanlarla gül gibi bir hayat sürebilirm...

nese uyku deme bana....uyumak deme...
bizim bir düzenimiz yok çünkü...oluşturmak istyrm olmuyo...
çok sıkıldım bu durumdan....
bizimkide elini kolunu oynatıyo yüzünü yoluyo uyanıyo...

Günaydın kızlar,
Funda, kayınvalidenle yaşadıklarına çok üzüldüm. Canım ama asla başkaları için evliliğine zarar verme. Annem hep birşey derdi erkekler anneleri kötü olsa bile asla ona toz kondurmaz. Evlilikte asla erkeğin annesi ve kız kardeşine laf söylemeyeceksin. Aslında iş biraz rol yapmada gizli sanırım. Tabi bunu berceremeyenler hep böyle sorunlar yaşıyoruz. Bende hiç rol yapamam, içim dışım bir. (Sinir oluyorum bu özelliğime ama bu yaştan sonra değişmiyorda). Boşver kayınvaliden kendi ayıbıyla yaşasın. Sen eşinle aranı iyi tutmaya çalış. Eşinde çok ayıp etmiş ama demekki anneside çok doldurdu.
Sen bebişin için moralini yüksek tut.
Ruzenin blog sayfan harika. Oğluma bende kalacak böyle bir hatıra hazırlamak istiyorum ama zaman bulamıyorum şu anda.
Bizimde uyku düzenimiz yok. Birgün birgünü tutmuyor. Kızlar, çok gazlı bebişler hızlı büyüyenlermiş, sizce doğrumu? Hızlı kilo alırmış gazlı bebekler. Bir prof yazınsında yazıyordu.

erkflz canım vaktin olmuyordur haklısın ama ufak zamanlamalarla harika seyler çıkarabilrsin eminim....
bence basta bir sayfa hazırlamakla basla işe inan bes dakikanı almıyor...
ilk önce bebişin için ufak notlar düşersin günlük gibi...
buraya yazmaya bes dakkan var değilmi orayada iki kelam edersin....
inan bebişlerin her anı çok değerli keşke herseyi not edebilsek...
insan üretdikçe mutlu oluyor...

MAŞALLAHHHHHHHH..... adanın düzenli uykusu. saatlerini biliyor artık:))

özgecim gündüz uykularında yüz üstü yatır tatlım daha uzun süre uyuyorlar o zman.

ayyy özgeciğim canım salla valla bu erkekler dediğin gibi kendi analarına gelince laf ettirmiyolar sinir oluyorum bende senin ibi hiç tınlamıyorum heee deyip geçiyorum hayata bazen ben hiç bebek bakımı konusunda kayınvalideme güvenemem çok hırpalıyo bebeğimi annemde benden daha titiz bakıyo yatırırken bile nasıl bir yumuşak koyuyo yatağına kayınvalidem geçende ayağında sllıyo sallama dediğim hlde birde demezmi eltisine ne işi var gelinin sallasın alışsın ayakta sallamaya diye ayyy fitil oldum düşün yani böyle bir kayınvalideyle aynı apartmanda olmak zırt pırt gelmeleri beni deli edecek inşallah olmayacak eşime de verdim gazı zaten uğraşamam hiç zırt pırt gelmeleriyle dedim olmasın dedim gerçi oda pek taraftarı değil ama anası işte ne olacak

gerçekten tınlamamak en iyisi...takınca noluyo değişen bişe oluyor mu yok...

günaydın canım.
o diziyi hiç izlemdim.bazen dizilerdeki sonlar hiç beklemediğimiz gibi olabiliyo......akannehir
ya işte hayal kırıklığına uğradımmm .

bizim de oturmadı daha ya....ama çok şükür ağlama yok .arada mızmız oluyorrr.bir şekilde girecek inşallah.

bu arada bugün regl oldum ben.bu kdar erken beklemiyordum açıkçası.
yine aynı sancıları çekecek miyim bakalım.
doğumdan sonra bi daha şiddetli regl sancısı çekmezsin demişlerdi.

canım bu erkeklerin hepsimi aynı ya.bizimkide annesine gitsin çocuk diye ölüyo.desemki haftada 1 akşam annenlerde kalalım çok hoşunA GHİDER.BEN ROL YAPAMIYORUM İŞTE.BEN KONUŞUCAM açıcam içimi rahatlıyacağım.eşim ise hiç konuşmaz çünkü annesine bişey derse eşim veya ben bir daha annemler yüzüme bakmaz diyor.yalnız bana el kaldırılınca ben herkesin yüzüne bakıyorum.kaç defa dedim kalk annenlere gidelim diye zamanı var dedi.ben kendime düşeni yaptım hatalı olduğumuda zannetmiyorum.ama annemede anlattım oh ne rahatladım sadece eşimin yaptığı hareketi sölemedm.onu söylesem ailem belki eşimin yüzne bakmaz.

bİr babanın evladına verebİleceĞİ en bÜyÜk hedİye ;annesİnİ sevmektİr....

buda babalara kapak olsun.....

aynen canım.....hatta bu sözünü facede paylaşmak istiyorum tatlım

of canım demek herkeste var benzer sorunlar.bizim uyku saatlerimiz bazen düzenli canım.genelde hava kararınca uyuyor.2 veya 2 buçuk saatte bir kalkıyor sonra tekrar uyuyor.bizim oğlanda bazen elini emmek için uyanıyor

ah filizcim bi bilsem rol yapmayı.çok korktum sütüm kesilir diye.bugün hem ağlıyorum hem göğüslerime bakıyorum sütüm var mı diye.inşallah bu sorunlarında üstesinden geleceğiz canım.ama eşime olan kırgınlığım hiç bitmeyecek.tabiki ailesinede.........çok ayıp ettiler çok

özgecim blog sayfanız çok ama çok güzel olmuş.........ileride kuzey için çok güzel birc hediye..........umarım işinizi ve evinizi değiştirirsinız.herşey gönlünce olur inşallahhhhhh:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…