birde ben bu emzirme olayını çözemedim saatte bir emiyor.uyuyor yarım saat sonra elini emerek uyanıyor ne yapacağım bilmiyorum sürekli emziriyorum sabah akşam saatlerce emiyor sizinkilerin emmesi nasıl
slm kızlar gunaydn....
bu akşam kuzey azcıkta olsa bana acımış sanırım....
cok sık uyansada ağlamalarını çığlıklar eşliğinde yapmadı ...eee buda yeterliydi....
bende sadece emzirmeye uyandım,geri kalan vakitlerde hep annem baktı,bende eşimle uyudum...
ama sabah eşimin dediklerini hiç unutamam....:)))
neymiş efendim ben onu neden oğlunun kokusundan ayırmışım...
o bizimle uyumaya alışkınmış (sanırsın ki 5 yasında cocuk)
ben ne biçim anneymişim,içim rahat nası uyumuşum....
demekki bir kadın anne olduktan sonra çalışmamalıymış,evinde eşine ve çocuğuna adalamıymış kendini
o annesine götürmek istediği vakit ben hiç yalnız bırakmıyormuşum,ama kendi anneme gece bile emanet edip uyuyormuşum....
amannn bi sürü şey....
çok tın yani.....
günaydın kızlar...
ay çooook sinirliyim bugünnnnn.daha doğrusu geceden sinirliyim, rüyama bile girince sabah gene sinirlendim.
gece kızım uyduktan sonra eşimle merakla son bölümünü beklediğim lost u seyrettim.izlemez olaydım.
ya o diziye veriğim zamana acıdım.nasıl kötü bitirmişler ya.o süper çok beğenilen dizi iğrenç bir sonla bitti.
6 sezon boşuna seyretmişim ya.
dexter,supernaturel,fringe,house,how ı met your mother bunları da seyrediyorum ama içlerinde en güzeli lost derdim ama yanılmışım.
rüyamda da senariste bağırıyordumm:)
ya neyse bir diziye fazla kaptırırsan kendini olacağı bu olur.
bu arada bir hışımla girdiğim için hep unutur oldum günaydın arkadaşlar...........bütün bebekler için sorunsuz bir gün olur inş.....
ha şöyle tınlama arkadasım tınlama
hah bütün dertler bıttı dızılere kaldık sınırlencek bısey yok ya buluruz bı sebep kestırırız sütümüzü
sen üzdün bizi sevıncek bıseyler söle naptın barıştınmı enısteyle sen ondan haber ver
:içelim:
eh işte canım biraz limoni.eşim bin pişman ama BEN SURAT YAPMAYA DEVAM EDİYORUM
günaydın kızlarr.
boşverin kayınvalideleri bende de var hemde aynı evin içindeyiz. faydası da dokunuyo ama ben de ona olan sinirimi atamıyom içimden lohusalığımda çok üzdü beni. boşverinnn herkes bildiğini okusun onlara bıraksan bütün hayatımızı parsellicekler...
kızlar yaa uyku düzeni oturan var mı? hep belli saatlerde uyuyup uyanan şanslı nisan bebişleri var mı:) bizimki hem düzensiz uyuyo, hem az, hem de uyurken sürekli hareket edip çok sık uyanıyor..
tuğbacım kitabın yazarı elizabeth fenwıck annelik ve bebek bakımı kitabın adı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aman bebişler iyi olsun da söylemesin kimse maşallah uyku düzeni olan nisan bebişlerineolsada kimse söylemez bence tugbiscimm :))
BEN gecenlerde burda paylasmistim yaklasik bir hafta bana eziyet etti bebisim
ama artik tövbe
gece uyuyor mu kayniyor mu diye soranlara ,kaynamayan uslu duran bebek var mi diyorum kaydirigubbakcemile3
Anlaticak paylascak öyle seylerim var ki ama nazardan korkuma yazamiyorum bile
sanirim aksam papatyali banyo cok iyi geliyor bebegime
teşekkürler canım bende edineyim bu kitabı kime neye inanacağımı şaşırdım.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aman bebişler iyi olsun da söylemesin kimse maşallah uyku düzeni olan nisan bebişlerinedarısı da bizim başımıza
canım papatyalı banyo dediğin nasıl oluyor anlatsana bi :dance: seninde bebişine 41 kere maşallah:1hug:
gülsemincim nasılsın talım timuçinim nasıl.*facedeki fotosunda ne çapkın bakmış öyle maşallahhhhhhh
hımm türkiyede jhonsons baby nin badtime serisi var hatta bizden birisi kimdi hatırlamıyom şiddetle tavsiye ediyodu belki o papatya özlüdür. kaç kere elim gitti vazgeçtim çünkü tavsiye üzerine ne yaptıysam bizim oğlanda ters tepiyo. çok garip bir bünyesi var sıkıntısı yoksa melek gibi sıkıntısı varsa da fitil hariç hiçbirşey kesmiyo çocuğu:sinifsinif:Türkiyede varmi bilmiyorum ki canim
banyo suyuna dökmek icin özel icerigi rahatlatici papatya olan bir sampuan bu
her aksam saat 20.00 ya da 20.30 da karnini doyurmadan suyun icinde 10-15 dakka yüzdürüyorum
sonra iyice yoruyorum onu cirpindiriyorum suyun icinde:))
aglasa bile susturmaya calismiyorum hemen o zaman dahada yoruluyor
sonra mamasini hazirliyorum bu saatten sonra emzirme sona eriyor yani :)
en fazla 21.30da uyumus oluyor ve asla kucagimda pispislayarak uyutmuyorum yatagina yatiriyorum
gerisini anlatmiciim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ada sultana da bin kere maşallah o zamangülsemincim ada timuçinle aynı sanırım uyku konusunda. yazmamışsın nazar diye bende çok korkuyorum.
FUNDACIM iyiyim canim sen nasilsin
gecmise gözatiyordum probleminin bir kismini okudum ama esinin ne yaptigini bir türlü anlamadim canim ya
amann kendini üzme canim nolur sütün kesilebilir
ben artik anne psikolojisine inanmaya basladim ben ne kadar huzurlu ve sakinsem bebegimde o kadar huzurlu ve sakin oluyor
esim ise gitmiyordu dogum yaptigim ilk haftalarda ve bana öyle stres yapiyordu ki
bebegimde cok asiri huysuzdu ,mutsuzdu
esim tekrar ise basladi evde yok ve ben huzurluyum sakinim bebegimde ayni sekilde sakin
ve gecen kaynanamin orda esim yine moralimi bozucak birsey yapti sinirimden icim icimi yedi inanirmisin bebegimde ayni sekilde huzuru kactti bi mizmizlik bi mizmizlik anlatamam
özur dılemedımı ne zamana kadar surat yapcan fazla naz asık usandırır demısler ama dıkkat et evlılıgın yıpranmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?