2010 Nisan Anneleri

mrb kızlar ben eşimin ailesi lafına bile deli oluyorum artık bir türlü gitmiyorlar ömür boyu beraberiz aynı evde deli olucam iyileşmiyor kayınpederim iyi olucağıda yok 1 yıl oldu aynı evde halinize şükredin bence sabah akşam beraber olmak var deli,rmemek elde değil.

birde ben bu emzirme olayını çözemedim saatte bir emiyor.uyuyor yarım saat sonra elini emerek uyanıyor ne yapacağım bilmiyorum sürekli emziriyorum sabah akşam saatlerce emiyor sizinkilerin emmesi nasıl

birde ben bu emzirme olayını çözemedim saatte bir emiyor.uyuyor yarım saat sonra elini emerek uyanıyor ne yapacağım bilmiyorum sürekli emziriyorum sabah akşam saatlerce emiyor sizinkilerin emmesi nasıl

canım bızımkıde öyle

canı isteyınce istedıgı kadar emsın emsınde büyüsün annesı
kızlar bız 2 ası olduk bugun dun 1 olmustuk 4 saatte 1 çay kasıgı calpol verıyorum bıraz mız mız şimdıde anason verdım bakalım gecemız nasıl geççecek abılerıne benzerse ıyı onlar da hıç anlamazdık dügüne gıder gıbı gıder ası olur gelırdıkalsanaalsanasmile:CüvCüv::enbuyukkk:

ha şöyle tınlama arkadasım tınlama

hah bütün dertler bıttı dızılere kaldık sınırlencek bısey yok ya buluruz bı sebep kestırırız sütümüzü

bu arada bir hışımla girdiğim için hep unutur oldum günaydın arkadaşlar...........bütün bebekler için sorunsuz bir gün olur inş.....

sen üzdün bizi sevıncek bıseyler söle naptın barıştınmı enısteyle sen ondan haber ver
:içelim:

eh işte canım biraz limoni.eşim bin pişman ama BEN SURAT YAPMAYA DEVAM EDİYORUM

kızlar nerdesınız yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gene bebekmı bakıyonuz
benım kızım 2 saattır emıyo bıraz üsümüs heralde kustu hala doymadı
kızım kucagımda nette gezıyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ıyı aksamlar

olsada kimse söylemez bence tugbiscimm :))
BEN gecenlerde burda paylasmistim yaklasik bir hafta bana eziyet etti bebisim
ama artik tövbe
gece uyuyor mu kayniyor mu diye soranlara ,kaynamayan uslu duran bebek var mi diyorum kaydirigubbakcemile3
Anlaticak paylascak öyle seylerim var ki ama nazardan korkuma yazamiyorum bile
sanirim aksam papatyali banyo cok iyi geliyor bebegime

bu arada selam hepinize kizlar
umarim iyisinizdir bebisler iyidir
facede gördüklerim iyiler ama görmediklerim nasillar bakalim kaydirigubbakcemile3

tuğbacım kitabın yazarı elizabeth fenwıck annelik ve bebek bakımı kitabın adı

teşekkürler canım bende edineyim bu kitabı kime neye inanacağımı şaşırdım.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aman bebişler iyi olsun da söylemesin kimse maşallah uyku düzeni olan nisan bebişlerine darısı da bizim başımıza
canım papatyalı banyo dediğin nasıl oluyor anlatsana bi
:dance: seninde bebişine 41 kere maşallah:1hug:

gülsemincim nasılsın talım timuçinim nasıl.*facedeki fotosunda ne çapkın bakmış öyle maşallahhhhhhh

Türkiyede varmi bilmiyorum ki canim
banyo suyuna dökmek icin özel icerigi rahatlatici papatya olan bir sampuan bu
her aksam saat 20.00 ya da 20.30 da karnini doyurmadan suyun icinde 10-15 dakka yüzdürüyorum
sonra iyice yoruyorum onu cirpindiriyorum suyun icinde:))
aglasa bile susturmaya calismiyorum hemen o zaman dahada yoruluyor
sonra mamasini hazirliyorum bu saatten sonra emzirme sona eriyor yani :)
en fazla 21.30da uyumus oluyor ve asla kucagimda pispislayarak uyutmuyorum yatagina yatiriyorum
gerisini anlatmiciim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

gülsemincim nasılsın talım timuçinim nasıl.*facedeki fotosunda ne çapkın bakmış öyle maşallahhhhhhh

FUNDACIM iyiyim canim sen nasilsin
gecmise gözatiyordum probleminin bir kismini okudum ama esinin ne yaptigini bir türlü anlamadim canim ya
amann kendini üzme canim nolur sütün kesilebilir
ben artik anne psikolojisine inanmaya basladim ben ne kadar huzurlu ve sakinsem bebegimde o kadar huzurlu ve sakin oluyor
esim ise gitmiyordu dogum yaptigim ilk haftalarda ve bana öyle stres yapiyordu ki
bebegimde cok asiri huysuzdu ,mutsuzdu
esim tekrar ise basladi evde yok ve ben huzurluyum sakinim bebegimde ayni sekilde sakin
ve gecen kaynanamin orda esim yine moralimi bozucak birsey yapti sinirimden icim icimi yedi inanirmisin bebegimde ayni sekilde huzuru kactti bi mizmizlik bi mizmizlik anlatamam

hımm türkiyede jhonsons baby nin badtime serisi var hatta bizden birisi kimdi hatırlamıyom şiddetle tavsiye ediyodu belki o papatya özlüdür. kaç kere elim gitti vazgeçtim çünkü tavsiye üzerine ne yaptıysam bizim oğlanda ters tepiyo. çok garip bir bünyesi var sıkıntısı yoksa melek gibi sıkıntısı varsa da fitil hariç hiçbirşey kesmiyo çocuğu:sinifsinif:
ama maşallah tekrar tekrar oğluşuna dediğini de denicem ama azıcık daha büyüsün küvetin içinde hakim olamamaktan çok korkuyom çünkü

gülsemincim ada timuçinle aynı sanırım uyku konusunda. yazmamışsın nazar diye bende çok korkuyorum.
ada sultana da bin kere maşallah o zaman. aman hiç bozulmasın uykuları meleklerin. uyku sorunu çok kötü uyuyamayınca ben ayrı gergin ve yorgun oluyorum, oğlum da ayrıca huzursuz ve perişan oluyo. ve gerildikçe problem de büyüyo:sinifsinif:

canım ksinlikle doğru diyorsun.bizim ruh halimizle çok alakalı çocuklarımıın durumları..........bizim huzursuzluğumuz onlara geçio.üzülmemek lazım ama elde değil.sütüm kesilmedi şükür olanlara rağmen.ay bu eşler yok mu banada doğum yaptım akşamına diyorki göktuğ aç kalıyor sütün yok.halbuki doğurmadan evvel bile benim göğsümden süt geliyordu.
ya bu uyuma konusu bende de nazara geldi sanırım.2 gündür çocuğum normal zamanına göre 2 saat geç uyuyor:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…