canım çok saol valla bizim doktor ona benzer bir hastalıktan şüphelenerek yolladı biizi çocuk cerrahına ama çk şükür sadece reflü dedi doktor. en kısa zamanda alıcam kitabı tatlım öpüyorum bana müsade kaan 24 saattir kaka yapmadı yine çok huysuz ve yeni uyudu bende biraz uzanayım bir daha ne zaman uyur allah bilirkaydirigubbakcemile3bak tuğbacım yazıyorum.
fışkırarak kusmanın nedenlerinden biri çocuğun emme sırasındahava yutmasıdır.her emmeden sonra kusuyorsa ve bu nedenle aç kalıyorsapilor stenozu denşlenbir hastalığa yakalanmış olabilir.bu haatalıkta midenin oniki parmak bağırsağına boşalan bölümü tıkalı olduğu için böyle kusmalar görülebilir diyor
ya gerçekten çok güzel bir kitap bu.........keşke hamileyken alsaymışım.gebelikten 3 yaşına kadar bütün herşey var içinde....
utkuş uyudu mu cicimmm:) uyumuş ki bir daha uğramamışsın. ay şekerim benim oğlan o satten sonra düzgün uyusun başka ne isterim. fazlasında gözüm yokkaydirigubbakcemile3iyi gecelerr... saar 11 den beri fıttırık bi oğlanla uğraşıyorum.. yine bi uykuya geçememe durumu yaşadıkancak daldı.. ne kadar uyur meçhul.. bende yatıyımda dinleniyim bari.. nasılsa kimseler yokk... iyi geeler herkese..
slm annişler bilin bakalım bizim oğlan nerde uyuyor.....
hhahhah:)))
bebek arabasında....
dışardaymış gibi hissedşyor evin içinde bu saat oldu dolanıyoruz....
bu oğlan yeni yeni icatlar cıkarmıyormu delleniyorum....
gülsemincim ada timuçinle aynı sanırım uyku konusunda. yazmamışsın nazar diye bende çok korkuyorum.
hımm türkiyede jhonsons baby nin badtime serisi var hatta bizden birisi kimdi hatırlamıyom şiddetle tavsiye ediyodu belki o papatya özlüdür. kaç kere elim gitti vazgeçtim çünkü tavsiye üzerine ne yaptıysam bizim oğlanda ters tepiyo. çok garip bir bünyesi var sıkıntısı yoksa melek gibi sıkıntısı varsa da fitil hariç hiçbirşey kesmiyo çocuğu:sinifsinif:
ama maşallah tekrar tekrar oğluşuna dediğini de denicem ama azıcık daha büyüsün küvetin içinde hakim olamamaktan çok korkuyom çünkü
canım ksinlikle doğru diyorsun.bizim ruh halimizle çok alakalı çocuklarımıın durumları..........bizim huzursuzluğumuz onlara geçio.üzülmemek lazım ama elde değil.sütüm kesilmedi şükür olanlara rağmen.ay bu eşler yok mu banada doğum yaptım akşamına diyorki göktuğ aç kalıyor sütün yok.halbuki doğurmadan evvel bile benim göğsümden süt geliyordu.
ya bu uyuma konusu bende de nazara geldi sanırım.2 gündür çocuğum normal zamanına göre 2 saat geç uyuyor:sinifsinif:
iyi gecelerr... saar 11 den beri fıttırık bi oğlanla uğraşıyorum.. yine bi uykuya geçememe durumu yaşadıkancak daldı.. ne kadar uyur meçhul.. bende yatıyımda dinleniyim bari.. nasılsa kimseler yokk... iyi geeler herkese..
slm annişler bilin bakalım bizim oğlan nerde uyuyor.....
bebek arabasında....
kaydirigubbakcemile3 aman uymuş ya bi şekilde.. şükret :) hergün ayrı huylar zaten...slm annişler bilin bakalım bizim oğlan nerde uyuyor.....
bebek arabasında....
utkuş uyudu mu cicimmm:) uyumuş ki bir daha uğramamışsın. ay şekerim benim oğlan o satten sonra düzgün uyusun başka ne isterim. fazlasında gözüm yokkaydirigubbakcemile3
[/COLOR][/B]
akannehir hergün değişik bi huy ediniyoruz canım yaa... gece uykusuna geçemioruz geçen pazardan beri... heleki karanlık odada emzirirsem uyusun hem diye yırtıyo ortalığı... yatağına bırakınca kendi uyur mu kızz... ya emerken uyucak yada emdikten sonra ayakta sallanarak... bazen deniyorum kendi uyusun diye ama o ağlayışa 5 dk. dayanabiliyorum sallıyorum beşiğinde.. aslında karnı tokken ağzına emziğini alıp uykuya dalıcak ama emzik emmediğinden beni emzik niyetine kullanmak istiyo sempatiksalakcinni ama uyusa da gazını da çıkarsa burda sölemem canım kaydirigubbakcemile3 bi kere yaptım o hatayı.. 1 hafta huysuzlandı. hiç olmadığı kadar gazı oldu.. bi kere dedim sütüm olsun diye hiç düşünmüyorum ne bulursam yiyorum diye 2 gün sütüm azaldı akannehir maşallahh diyim sadece.. ama her bebek gibi utku da.. sıradışı bişiy yok çok şükür.. katlanılmıcak huyları da çok şükür :Saruboceq: Rabbim sağlık versin de büyücekler bi şekilde..refisimm seninki rahatti ,hayirdir canim huymu degistirdi yine
canim sen onu kendin mi uyutuyorsun yoksa yatagina birakip kendimi uyuyor?
hemeenn bakıyorum kuzeyciim opuyorumnanaktansevgili teyzeciklerim..... ben kuzey....
annem faceye çok cici resimlerimi ekledi....
sabah sabah anneme bir sürü şebeklik yaptım beni affetsin diye...
oynaştık,bol bol da resim çekindik....
buyrun bakın...
annem eklerken çok güldü...
merhaba kızlar..
ben hiiiç giremiyorum hepinizi çok özledim ama şimdi dila'ya annem bakarken, fırsat bulmuşken bir girip soracağımı sorayım dedim..
bebeğinin makatında çatlak olan oldu mu aranızda??
dila son beş gündür çok huysuzdu. yani gerçi benim kızım hep huysuzdu ama şu son beş gün kendini aştıydı resmen. kakasını yapamıyordu, onun sıkıntısına bağlıyordum. iki gün önce fitil verdim, çok şükür o gün yaptı, bu sabah altını değiştirirken makatında çatlak gördüm((
fitili usulüne uygun şekilde yaptığıma eminim ama acaba fitil mi sebep oldu çatlağa ??
yukarıya doğru kötü bir yarık var, içim acıdı görünce..
bebeğimin acısı kendine yetiyordu zaten, bi de bu hepten beter oldu.
doktorumu arıyorum ulaşamıyorum. hastaneyi arıyorum başka doktora danışayım diye, yine ulaşamıyorum.
ne yapacağımı şaşırdım.
kk'daki ilgili başlıklara baktım,
birkaç belli başlı ilaç önerilmiş, doktora sormadan kullanmaktan çekindim o ilaçları.. sıcak suda oturma banyosu önerilmiş, onu hazırladım 10 dakika oturttum, sanki bi nebze rahatladı.
şimdi ne yapsam??
çarşamba günü ikinci ay kontrolümüz ve aşılarımız vardı. o güne kadar beklesem ilerler mi bu yırtık??
kendi doktoruma ulaşamıyorum sinir oldum, başka bir doktor bulup götürsem mi??
başkalarının tavsiye ettiği ilaçları kafama göre kullansam mı??
bi akıl verin bana ne yapsam bilemedim
merhaba kızlar..
ben hiiiç giremiyorum hepinizi çok özledim ama şimdi dila'ya annem bakarken, fırsat bulmuşken bir girip soracağımı sorayım dedim..
bebeğinin makatında çatlak olan oldu mu aranızda??
dila son beş gündür çok huysuzdu. yani gerçi benim kızım hep huysuzdu ama şu son beş gün kendini aştıydı resmen. kakasını yapamıyordu, onun sıkıntısına bağlıyordum. iki gün önce fitil verdim, çok şükür o gün yaptı, bu sabah altını değiştirirken makatında çatlak gördüm((
fitili usulüne uygun şekilde yaptığıma eminim ama acaba fitil mi sebep oldu çatlağa ??
yukarıya doğru kötü bir yarık var, içim acıdı görünce..
bebeğimin acısı kendine yetiyordu zaten, bi de bu hepten beter oldu.
doktorumu arıyorum ulaşamıyorum. hastaneyi arıyorum başka doktora danışayım diye, yine ulaşamıyorum.
ne yapacağımı şaşırdım.
kk'daki ilgili başlıklara baktım,
birkaç belli başlı ilaç önerilmiş, doktora sormadan kullanmaktan çekindim o ilaçları.. sıcak suda oturma banyosu önerilmiş, onu hazırladım 10 dakika oturttum, sanki bi nebze rahatladı.
şimdi ne yapsam??
çarşamba günü ikinci ay kontrolümüz ve aşılarımız vardı. o güne kadar beklesem ilerler mi bu yırtık??
kendi doktoruma ulaşamıyorum sinir oldum, başka bir doktor bulup götürsem mi??
başkalarının tavsiye ettiği ilaçları kafama göre kullansam mı??
bi akıl verin bana ne yapsam bilemedim
çokkkk canım sıkılıyooo.....
pazartesinden itibaren evdeyim...
birde temmuzda bir süre çalışıcam okadar...
şimdilk hayatımın kalan kısmına anne ve ev hanımı olarak devam etmeye başlıycam...
ve bu benim canımın daha çok sıkılmasına sebep olcak...
ufff.......
tüm gun kaynanamla vakit mi gecer....
yada yaın bu sıcağında evde olmak....
evimin bulunduğu yer ne gezmeye elverişli nede bir baska bişiye....
kapının önüne bile çıkmak mümkün değil...
veee ben pikniğe gitmek istyrm...
evim bahçeli olsun bebeğimle serin serin oturayım istyrm...
tatile gitmek istyrm....
yada ben ne istediğimi bilmiyrm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?