slm kızlarr... midem bulanıyoooo.. başın dönüyooo... ellerim titriyooo.. tansiyonum 10/6 ama nabzım 124 çıktıneden ki yaa.. hasta gibiyim..
zeynepçim.. güzel dünürüm çok geçmiş olsun dilamıza.. inşallah atlatır bi an öcne.. dr.unuz bepantene önermiş.. inş. iyi gelir ve geçer tamamen..
hacercim.. size d çok geçmiş olsun tatlım.. inşallah oğullarının ikisi de iyileşirler bi an önce..
özgecim.. karamsar olma kızz.. konuştuk ya.. vaz mı geçtin? gelmiyonmu? :)) bebek arabanızı unutmayın ama :)))
denizcim.. canım ne güzell.. gözün aydın..tatiliniz inş. çok güzel ve sorunsuz geçer... bizde annemlerin yazlığa gidicez her yaz olduu gibi. ama sadece eda 3 ay devamlı kalıcak.. biz gider 3-5 gün kalır geliriz.. evde 2 gün kalır yine gideriz :))
merhaba kızlar..
ben hiiiç giremiyorum hepinizi çok özledim ama şimdi dila'ya annem bakarken, fırsat bulmuşken bir girip soracağımı sorayım dedim..
bebeğinin makatında çatlak olan oldu mu aranızda??
dila son beş gündür çok huysuzdu. yani gerçi benim kızım hep huysuzdu ama şu son beş gün kendini aştıydı resmen. kakasını yapamıyordu, onun sıkıntısına bağlıyordum. iki gün önce fitil verdim, çok şükür o gün yaptı, bu sabah altını değiştirirken makatında çatlak gördüm((
fitili usulüne uygun şekilde yaptığıma eminim ama acaba fitil mi sebep oldu çatlağa ??
yukarıya doğru kötü bir yarık var, içim acıdı görünce..
bebeğimin acısı kendine yetiyordu zaten, bi de bu hepten beter oldu.
doktorumu arıyorum ulaşamıyorum. hastaneyi arıyorum başka doktora danışayım diye, yine ulaşamıyorum.
ne yapacağımı şaşırdım.
kk'daki ilgili başlıklara baktım,
birkaç belli başlı ilaç önerilmiş, doktora sormadan kullanmaktan çekindim o ilaçları.. sıcak suda oturma banyosu önerilmiş, onu hazırladım 10 dakika oturttum, sanki bi nebze rahatladı.
şimdi ne yapsam??
çarşamba günü ikinci ay kontrolümüz ve aşılarımız vardı. o güne kadar beklesem ilerler mi bu yırtık??
kendi doktoruma ulaşamıyorum sinir oldum, başka bir doktor bulup götürsem mi??
başkalarının tavsiye ettiği ilaçları kafama göre kullansam mı??
bi akıl verin bana ne yapsam bilemedim
huuuhuuu kimsecikler yokmu...
merhabalar kızlarr..
2 saatlik bir ağlama krizinin ardından uykuya daldı kaan paşa ama yarı aç uyuduçok uzun sürmez sanırım, yoksa yorgunluğa yenik düşüp uyur mu ki acaba. bende yatsam mı yoksa beklesemmi offf offf.
ya kızlar ben anlamıyorum bu çocuğu gün boyu çatır çatır gaz çıkaran, kakasını yapan çocuk neden gaz sancısı çeker, yada bu ağlama krizlerinin sebebi ille de gaz sancısımıdır.
helak olduk valla düzelsin artık şu gaz ve uyku düzeni anneliğin tadını çıkarmak istiyorum ben.
çok geçmiş olsun güzelim valla kaan paşa yarım saat uyudu ve açtı gözlerini umarım ada sultanın uykusu uzun sürer tatlım. calpol ateş düşürücü değilmi canım ya. yoksa paranoks fitil gibi rahatlatıyo mu öyleyse bende alayım.vet bizde helak olduk ağlamaktanşimdi uyudu yorgunluktan. daha önce de yazmıştım popomuzda çatlaklar var o yüzden kaka yapmak dert bizim için. iki tane gliserin fitil de bile yapmadı kakayı sadece ağladı acı acı, çığlıklarla yavrum benim. allahtan eltimlerdeydik eczaneleri varda ordan lavman ilacı gibi bişi getirdi. enjekte ettiler poposuna da bir anda çıkardı yavrum... ama çok yoruldu. şimdi biraz calpol verdim bakalım gece nası geçicek (
özge pes valla neden izin vermez kocan anlamıyorum benimki koşa koşa yollar... hımmm yoksa farklı mı düşünmeliyim. benimki beni başından atmaya mı kalkıyor yoksamalsanaalsanasmile
çok geçmiş olsun güzelim valla kaan paşa yarım saat uyudu ve açtı gözlerini umarım ada sultanın uykusu uzun sürer tatlım. calpol ateş düşürücü değilmi canım ya. yoksa paranoks fitil gibi rahatlatıyo mu öyleyse bende alayım.
valla canım ben bugüne kadar 4 defa verdim fitil. doktor da gerekirse mecbur kalırsan ver dedi hiç şuruptan bahsetmedi. ama ben denicem calpolu. peki şurupun kullanma sıklığı nedir acaba hafta 2 kere versem çok mu sık olur. çünkü bizim nerdeyse her gecemiz böyle geçiyo en azından ara sıra rahat etsin oğluşum:sinifsinif:canım fitil verme zaten. fitil en son çare olmalıymış. şurupla başedemediğin zamanlarda fitil kullanıcakmışsın. arkdaşımın cocuk dr u prof. o söylemiş. evet calpolde parasetamol var. ağrı kesici, ateş düşürücü. 1 çay kaşığı ölçümüz.
valla canım ben bugüne kadar 4 defa verdim fitil. Doktor da gerekirse mecbur kalırsan ver dedi hiç şuruptan bahsetmedi. Ama ben denicem calpolu. Peki şurupun kullanma sıklığı nedir acaba hafta 2 kere versem çok mu sık olur. çünkü bizim nerdeyse her gecemiz böyle geçiyo en azından ara sıra rahat etsin oğluşum:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?