2010 Nisan Anneleri

kızlarrrrr
müjdemi isterim oğlumla tatile çıkıyoruz.
5 temmuzdan itibaren 12 temmuza kadar bir mani çıkmazsa izmir ayvalık sarımsaklıdayım.ılk tatil heyecanlandım valla....

slm kızlarr... midem bulanıyoooo.. başın dönüyooo... ellerim titriyooo.. tansiyonum 10/6 ama nabzım 124 çıktı neden ki yaa.. hasta gibiyim..

zeynepçim.. güzel dünürüm çok geçmiş olsun dilamıza.. inşallah atlatır bi an öcne.. dr.unuz bepantene önermiş.. inş. iyi gelir ve geçer tamamen..

hacercim.. size d çok geçmiş olsun tatlım.. inşallah oğullarının ikisi de iyileşirler bi an önce..

özgecim.. karamsar olma kızz.. konuştuk ya.. vaz mı geçtin? gelmiyonmu? :)) bebek arabanızı unutmayın ama :)))

denizcim.. canım ne güzell.. gözün aydın..tatiliniz inş. çok güzel ve sorunsuz geçer... bizde annemlerin yazlığa gidicez her yaz olduu gibi. ama sadece eda 3 ay devamlı kalıcak.. biz gider 3-5 gün kalır geliriz.. evde 2 gün kalır yine gideriz :))

ohh refişim sana da sefalar olsun tatil olsun canım benim.heyecanlandım yaa.geçen sene de antalya ya gitmiştim havada gördüm leyleği galiba.sen ne yaptın cnm

canım adada da var çatlak. dr umuz baktı kaka yapmamasının sebebi çatlak olabilir dedi. anestol ve bepanthene'i karıştırarak sürüyorum ben. dr. tavsiyesi... ve dün akşam uzun zamandan sonra fitilsiz yaptı kakasını. çok şükür.

ühüüü ühüüüü ühüüüü..........
hatda böğürerek mi ağlasam ne yapsam...
karamsar olma demişiniz,anacım benim sorunum çocukla biyere gitmek değilki...
benim on tane çocuğum olsun gene giderim...
ama maddi olarak olanaksız gibi görünüyo ,havalarda baya sıcak iycene bastırdı...
birde annemlerdeyim ya şuan eve geçicem artık azcıkın onun etkisi de bunalım yapıyo haliyle...
ama burda da olmuyo tamam rahatım falan ama bikere düzen yok bşi yok,rahat değilsin genede insan kendi düzenini arıyo...
aslında gidebileceğim bi iki yer var mesela bu ay 20 .de annem ayvalıkta yer ayırttı ohhh gidiyo,ben istesem gidemezmiyim pekala giderim ama benim kocam huysuzun teki,illa bende olacm tek gidemezsin diyo ,yollamııyo....
babanem gidecek erdek'e bende gideyim diyorum yok diyo....
ama kendi annesi gel cehennemin dibine gideli dese ,eşim zorla gönderir...
nese ya üff canım sıkıldı yine...

merhabalar kızlarr..
2 saatlik bir ağlama krizinin ardından uykuya daldı kaan paşa ama yarı aç uyuduçok uzun sürmez sanırım, yoksa yorgunluğa yenik düşüp uyur mu ki acaba. bende yatsam mı yoksa beklesemmi offf offf.
ya kızlar ben anlamıyorum bu çocuğu gün boyu çatır çatır gaz çıkaran, kakasını yapan çocuk neden gaz sancısı çeker, yada bu ağlama krizlerinin sebebi ille de gaz sancısımıdır.
helak olduk valla düzelsin artık şu gaz ve uyku düzeni anneliğin tadını çıkarmak istiyorum ben.

vet bizde helak olduk ağlamaktan şimdi uyudu yorgunluktan. daha önce de yazmıştım popomuzda çatlaklar var o yüzden kaka yapmak dert bizim için. iki tane gliserin fitil de bile yapmadı kakayı sadece ağladı acı acı, çığlıklarla yavrum benim. allahtan eltimlerdeydik eczaneleri varda ordan lavman ilacı gibi bişi getirdi. enjekte ettiler poposuna da bir anda çıkardı yavrum... ama çok yoruldu. şimdi biraz calpol verdim bakalım gece nası geçicek(

özge pes valla neden izin vermez kocan anlamıyorum benimki koşa koşa yollar... hımmm yoksa farklı mı düşünmeliyim. benimki beni başından atmaya mı kalkıyor yoksamalsanaalsanasmile

bizim kız geçen gün rekor kırdı gece 12 den öğlen 4 e kadar uyumadı16 saat uykusuz kaldı,hiç bişey işe yaramadı salladık,göğsümde yattı,arabasında yattı,dolaştık yok yok yok,benimkimi böyle herkeste olan bişey mi acaba?
poposunda çatlak varmış dr iki krem verdi sürmem için,

çok geçmiş olsun güzelim valla kaan paşa yarım saat uyudu ve açtı gözlerini umarım ada sultanın uykusu uzun sürer tatlım. calpol ateş düşürücü değilmi canım ya. yoksa paranoks fitil gibi rahatlatıyo mu öyleyse bende alayım.

iyi akşamlar kızlar.
çok yorgunum bitkinim.geçmişi okuyamayacağım iinş herkes ve bebişleri iyidir.
kızım uyurken yatayım hemen.1 dakika 1 dakikadır.
bol uykulu bol sütlü geceler...

bizde yoğun gaz sancısı çekiyorduk arkadaşlar özellikle geceleri dr. Bio gaia verdi banamısın demedi. Eczaneden om-x isimli tamamen bitkisel bir şurup aldım çok işe yaradı denizim çok rahat gaz çıkarıyor hatta neredeyse bizim müdahele etmemize bile gerek kalmıyor.

ya kızlar ne oluyor böle bebişlerin poposuna çatlaklar falan....
allah kolaylık versin valla...
huysuz bebekle boğuşmak çok zor bunu en iyi ben bilirim...
heleki birde uykusuzluk ve ağlama krizleri....
bugun müşterimden iki ilaç ismi aldım kolikli ve gaz sancılı bebekler için ....
14 gunlük bir kürmüş...
çapada çocuk doktoru prof vermiş ben deniyecm ismini sizede veririm....

gülsemincim bu eşler çocuk konusunda çok titizler.kendileri pek bişey yapamazlar ama habire konuşurlar......
benim oğlanın uyku düzeni 3 gündür mahvoldu.önceden düzenli uyuyan oğlum şimdi daha geç yatıyor.banyo yaptırmama ve baya yormama rağmen uykuya dalamıor daha doğrusu.......ben çok bahsettim hata yaptım artık diycem yaramaz diye.......

zeynepcim canım benim geçmiş olsun hiç bilmiyorum ne yapılır ama tez zamanda geçer inş......bencede zorlanmaya bağlı oluşmuş olabilir....

kızlar pazartesi eşimin okulundan öğretmenler gelecek baya kalabalık bir grup.pasta türünü yarın yapcam ama garnitür türlrini ve salatalırını p.tesi yapacağım.offfffff ya yanımda kimsede yok yardım edecek.eşim asla süs kabağı dana kadar kardeşlerine demez.birde problemler olduya.........ben söylersem yakınıma yardım edecek yoksa eşim asla söylemez.napıcam ya.göktuğunda uyku düzeni değişti naparım hiç bilmiyorum umarım kolayca atlatırım o geceyi.az da değilki anacım en az 15 kişi olacak.....sempatiksalakcinni

canım fitil verme zaten. fitil en son çare olmalıymış. şurupla başedemediğin zamanlarda fitil kullanıcakmışsın. arkdaşımın cocuk dr u prof. o söylemiş. evet calpolde parasetamol var. ağrı kesici, ateş düşürücü. 1 çay kaşığı ölçümüz.

hacercim çok geçmiş olsun şekerim.inşallah bal oğullarının hastalığı bir an evvel geçer sağlıklarına kavuşurlar......
özgecim seni çok iyi anlıyorum.tatlım annenlerde kalsan düzenini oturtamıyosun.evine gitsen kaynananlar rahat bırakmıyo.canım inşallah şu iş ve ev değişikliğiniz olur.

bende tatile gitmek istiyorum ya.yazın bizde çok uzağa değil samsuna kaçıcaz birkaç gün.olsun o bile bizim için iyi olacak.bugün otobüslerin arkasından baka kaldım zaten bende içinde olsam diye iç geçirdim.......
he birde kızlar ben oğluma çıngırak değilde dişlik gibi içinde boncuğu olan ses çıkartan şeylerden aldım.birde şı fisher price tan aldım.baya dikkat ediyo.müzük çalıo falan onlarla konuşuyo gibi sesler çıkarıo

valla canım ben bugüne kadar 4 defa verdim fitil. doktor da gerekirse mecbur kalırsan ver dedi hiç şuruptan bahsetmedi. ama ben denicem calpolu. peki şurupun kullanma sıklığı nedir acaba hafta 2 kere versem çok mu sık olur. çünkü bizim nerdeyse her gecemiz böyle geçiyo en azından ara sıra rahat etsin oğluşum:sinifsinif:

nazlızım tuğbacım çok yormuş prens ve prenses sizi.of nasılda zorlanıolar kakalarını yapamayınca.inşallah düzelirler.canlarım rabbim kolaylık versin sizlere.ben kaçıorum iyi geceler..

valla bilmiyorum tatlım ben çok huzursuz olunca verdim. Yani bi aşı günü, birde kaka olayı böle olunca. Prospektüsünü de okumadım hiç. Atmışımda:)) eltim ne derse öle yapıyorum ben. Hem 2 çocuk annesi hem eczacı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…