nazlızım tuğbacım çok yormuş prens ve prenses sizi.of nasılda zorlanıolar kakalarını yapamayınca.inşallah düzelirler.canlarım rabbim kolaylık versin sizlere.ben kaçıorum iyi geceler..
nazlıcım calpol ateş düşürücü.bize dr um aşı için vermişti ateş yapar diye.ama kabızlığa iyi geliomu bilmiorum.bi bakayım prospektüsüne.
kizlar facebook adresimiz ne bizim birisi linki ekleyebilirmi sevgiyle
iyi geceler arkadaşlar çokkk ama çookkk yorgunum ne geçmişi nede geleceği okuyacak vaktim var:)) benim kız yine çıldırdı diyebilirim 2 gündür sabahtan başlıyor gece 12 ye kadar ağlama nöbeti şeklinde devam ediyor.yeni uyudu nezaman dışarı çıksak böyle ıoluyor varmı sizdede böyle bir durum çokmu hava yutuyor dışarda gezerken acaba?artık sıkıldım ben bu gaz olayındanya insanın dayanma gücü bieyere kadarmı bilmiyorum dua ediyorum Rabbim neolur benim artık sabrımı deneme diye imreniyorum ya şöyle uyuyan ağlamayan bebeklere ben özledimya bebeğimle konuşmayı ağulaşmayı artık dayanamıyorum onun böyle ağlayan gözlerini grmeye dayanamıyorum çaresizce ağlıyor yavrum.
gülsemincim bu eşler çocuk konusunda çok titizler.kendileri pek bişey yapamazlar ama habire konuşurlar......
benim oğlanın uyku düzeni 3 gündür mahvoldu.önceden düzenli uyuyan oğlum şimdi daha geç yatıyor.banyo yaptırmama ve baya yormama rağmen uykuya dalamıor daha doğrusu.......ben çok bahsettim hata yaptım artık diycem yaramaz diye.......
zeynepcim canım benim geçmiş olsun hiç bilmiyorum ne yapılır ama tez zamanda geçer inş......bencede zorlanmaya bağlı oluşmuş olabilir....
kızlar pazartesi eşimin okulundan öğretmenler gelecek baya kalabalık bir grup.pasta türünü yarın yapcam ama garnitür türlrini ve salatalırını p.tesi yapacağım.offfffff ya yanımda kimsede yok yardım edecek.eşim asla süs kabağı dana kadar kardeşlerine demez.birde problemler olduya.........ben söylersem yakınıma yardım edecek yoksa eşim asla söylemez.napıcam ya.göktuğunda uyku düzeni değişti naparım hiç bilmiyorum umarım kolayca atlatırım o geceyi.az da değilki anacım en az 15 kişi olacak.....sempatiksalakcinni
geçmıs olsun allah acıl sıfalar versınmerhaba kızlar uzun zamandır uğrayamadım malesef
büyük oğlum çok haaydı kulak zarı delinmiş onla uğraşıyordum küçüklükten vardı kulak ağrısı kaç doktora götürdüm anibiyotik verd,ler tamam bu defa doçente götürdüm burun tıkanıklığı oldumu kulak zarı delinirmiş aman kızlar bebeklerinize dikkat edin benim oğlumda bebeklikten gelen bi rahatsızlıkmış çünkü neyse pazartesi günü kontrolümüz var gidecez sonrada geniz etinden şüpeleniyor doktor inşallah yoktur ameliyat olmaz inşallah neyse üstüne bide grip oldu oğlum yasinede bulaştı çok kötü öksürüyor şurup veriyorum ama durmuyor ateşi yok ama bakalım artık inşallah geçer
gelen giden çok olmaya başladı hemen hergün misafirim oluyor çok yoruluyorum zaten gece uykusu yok hımm uyku dedim aklıma geldi akşamları karnını doyuruyom altını temizliyorum şuruplarını falan içiriyorum ama ne yapıyosan yatmyor vee evet eşim kucağına alıyor okşuyor seviyor babasının kokusunu biliyor yaa hemen uyuyor ne güzel yaa bende rahat rahat uyuyorum benimde işime geliyor babası seni istiyor diyorum sağolsun oda alıp yatırıyor
geçmişe bakamıyorum malesf oğlum bırakmıyor herkes iyidir umarım kendinize ve bebeklerinize ii bakın
evet 3 hafta fılanoldu çıngırak setı aldım sıncan kardelen bebek magazasından 8 tane 7 500 lıraya elıne verıyoruz bız sallıyoruz geçbıle kaldık bıde ben arastırmıstım kapaklı kutuların içine degısık tas su fasulya mercımek gıbı degısık ses çıkaran malz koyakmısız zeka gelısımı içinkızlar bebelerinize oyuncak aldınız mı hiç?çıngırak falan?
çok stres yapıyosun çooooooooooooooooooooooooooooooooooookçokkkk canım sıkılıyooo.....
pazartesinden itibaren evdeyim...
birde temmuzda bir süre çalışıcam okadar...
şimdilk hayatımın kalan kısmına anne ve ev hanımı olarak devam etmeye başlıycam...
ve bu benim canımın daha çok sıkılmasına sebep olcak...
ufff.......
tüm gun kaynanamla vakit mi gecer....
yada yaın bu sıcağında evde olmak....
evimin bulunduğu yer ne gezmeye elverişli nede bir baska bişiye....
kapının önüne bile çıkmak mümkün değil...
veee ben pikniğe gitmek istyrm...
evim bahçeli olsun bebeğimle serin serin oturayım istyrm...
tatile gitmek istyrm....
yada ben ne istediğimi bilmiyrm...
darısı basımızakızlarrrrr
müjdemi isterim oğlumla tatile çıkıyoruz.
5 temmuzdan itibaren 12 temmuza kadar bir mani çıkmazsa izmir ayvalık sarımsaklıdayım.İlk tatil heyecanlandım valla....
bugun tm 7 saat hiç uyumadım...
kuzeyde uyumadı...ağladı tepindi...hep memede kalmak istedi...
çıldırmıştım....imdi gene ağlıyyooooooo
canım seni ben çok ii anlıyourm tatlım...
bugun bana gelen bir müşterim çok gzl iki ilaç ismi önerdi...
aynı senin ve benim yasadığmız tarzda olaylar yasamış,kolikli tam üç ay yasamış...
ve bebeği aşırı gazlı ve kolikliymiş...
bu ilaç tamamen bitkisel ve sadece 14 gun uygulanıyormuş ben pazartesi alacağm...
kadın bana dua edeceksin dedi...
şimdi bebeği 4 aylık...
ve bana dediği şu gun içinde tamamen huzurlu ve sakin,her gece 10.30 da banyo yaptırıp yatırıyorm ve gece 3.30 uyanıyo emiyo ve gene yatıyo 7.30 uyanıyo yani gecede sadece iki kez kalkıyrum diyo...
canım bende bakayım yatın güya bizim nurse harvesy vardı oda etki etmez oldu hoş gerçi nekadar etki edip etmediğide tartışılır ben yediklerime zaten hep dikkat ettim ki buzamana kadarilaçtanmı yoksaacaba benden dolayımı duruyordu bu çocuk yaradığı 2 3 hafta oldu oda yaradıysa özgecim birde başka bir karışım duydum daha doğrusu buldum ben gaz problemini internetten araştırıken kadınlar kulubünde bir forumvardı orada bir bayan gazdan çok çektiğinden taki uzman bir doktorun ona bir karışım hazırlayana kadar çok çektiğini o karışımı kullandıktan soonra bebeğinde birşey kalmadığından bahsediyordu isteyenlere karışımı özelden gönderebileceğini yazıyordu o forumda isteyen birkaç arkadaş hep ona allah razı oldun bebeğimizde gaz falan kalmadı diyorlardı bende bayana mesaj attım karışımın içeriğini yollamış ve tel nosunuda verş bi sorun olursa sormak istediğim birşey olursa diye arıycam birazdan bakalım karışımı bisorcam zararı falan olurmu diyeBİFİFORM DROPS .....bu 14 gun kullanılan ilaç....
birde
NEO BABY ... Buda gunde üç kez emzirmeden önce verdiği şurupmuş....
isterseniz netden bir arastırın derim ben...
benim aklıma yattı...
sonuçta neler kullanmadık değilmi...
ben pazartesi doktoruma soracağım...kullan derse hemen alırım...ve kadının anlatması mucize gibi bişiymiş...
refişcim inan çokk ama çokk bunaldım 2 gündür sabahtan başlıyo gece 12lere 1 lere kadar ağlıyo çıldırmak üzreeyim.......... günaydın kızlarrr... mutlu,huzurlu,gazsız bir pazar anne ve bebeklere...
denizicm.. evet cnm tatil olsun da...
özgecim... seni çok iyi anlıyorum cnm yaa.. annemde haftasonları kalıyoruz bazen... ama evdeki rahatım olmuyo.. sanki 18 sene burda yaşamadın diyo annem ... ama eve girdiğimde bile bi rahatlıyorum ki anlatamam...hatta annemde 3 günü geçerse kalma süremiz sıkılıyorum.. her söylenilen bana batıyo... babam anneme bişiy dese üstüme alınıyorum fln... aaaaa caner neden izin vermiyo ki yaa.. annen de gidiyo sonuçta yalnız değilsin ya.. ikna et bence de...
nazlıcım.. canım çok geçmiş olsun tatlım. inşallah bi an önce geçer kabzlığınız da çatlağınızda...
tubicim.. kaan üzmüş yine seni tatlım.. ayy utku da maşllah 40 ı çıktıktan sonra nadiren gaz sorunu yaşamasına rağmen gece uyku moduna sokmaya çalışınca çıldırıyo resmenne emiyo ne bakınıyo ne yaztıyo ne zıplıyo.. sadece kucakta da yatarak da tepiniyoo ağlıyoo kızarıyo huysuz anacım bunlar yaa... canım bize dr.umuz aşı günü ve ertesi günü 4 satte bir çay kaşığı calpol verebiliceğimizi söyledi.. ama sadece aşı günü için üretilmiş bi şrup değil sonuçta bence sıkıntı oldukça verilebilir..
fadimecim.. tatlım çok geçmiş olsun... dışarıda hava yutuyo olabilir ama neden anlamadım. ee hiç dışarı gezmeye çıkamıakmısınız. yaz da geldi.. akşam arabasına koyup serinde park sefası iyi olucaktır.. aslında açık havada rahatlaması uyuması lazım ama sizinki eve gelince sorun yratıyo sanırım.. inşallah her bebek atlatır gaz olayını da onlarda rahatlar annişlerde....
ağlamaktan başka bişey yapmıyorlar şuan zatenbugun tm 7 saat hiç uyumadım...
kuzeyde uyumadı...ağladı tepindi...hep memede kalmak istedi...
çıldırmıştım....imdi gene ağlıyyooooooo
canım herşeyden önce kafana takmıycan ama ondan önce tabi sütünün biraz çogalıp senin moralini düzeltmesi gerekiyor sanırım bak bendede öyle oldu biara azalır gibi oldu çok canımı sıkım oazamn dahada lkötü oldu ben tahin yiyorum kahvaltıdda bol taze tahini pekmezlede karşıtır ye pekmezi suya karıştırıp iç bol bol su taze üzüm dut humana still tea rezene günde 3-4 flncan dene bunlardan kesinlikle faydasını görürüsün canımkızlar slm nasılsınız uzun bir ara oldu benim için
ruzenin nasılsın canım bizimde gaz sorunumuz var metsil kullanıyorum
işe yarıyor oğlum tadınıda çok seviyor biz artık nerdeyse mamayla besleniyoruz
emiyor ama sütüm sadece sabahları doyurucu miktarda oluyor gün içinde mama yemek zorundayız
hiç bir şey sütümü çoğaltmadı aksine eskiye nazaran şuan daha az sizler neler yapıyorsunuz sütünüz yetiyormu takviye yapıyomusunuz benim gibi moral verirseniz çok sevinirim bu mevzu beni çok üzüyor
ama başka çaremiz yok APTAMİL içiyor şuanda 6 ay onu içecek tabi ek besinler hariç 3 ayı bitince başlıcam ek besinlere elma suyu vs ne yerse::)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?