2010 Nisan Anneleri

nazlıcım calpol ateş düşürücü.bize dr um aşı için vermişti ateş yapar diye.ama kabızlığa iyi geliomu bilmiorum.bi bakayım prospektüsüne.

Bende yatıyorum nÖbetÇı anneler....

ıı geceler hepınıze.. Allah bÜtÜn bebıŞlerımıze derın derın uykular versın ınŞallahhhhh..

nazlıcım calpol ateş düşürücü.bize dr um aşı için vermişti ateş yapar diye.ama kabızlığa iyi geliomu bilmiorum.bi bakayım prospektüsüne.

yok canım kabızlık için vermiyorum ben. Kaka yaparken çok ıkınıyor ve çok ağlıyor ya.. Karnı ağrıyor olabilir diye. Acısı azalsın diye veriyorum.

ÇOK SAĞOLL..

kızlar calpolde hafif ve orta şiddetli ğrılar ile ateşte kullanılır yazıo.....hadi ben kaçtım artık.bye öptüm sizleri ve meleklerinizi........zemuszemus

elifcim yapamadım....
şuan online olan arkadaslarımız var yapabilen varsa linki sana yollasın yada en kolayı sen beni ekle

iyi geceler arkadaşlar çokkk ama çookkk yorgunum ne geçmişi nede geleceği okuyacak vaktim var:)) benim kız yine çıldırdı diyebilirim 2 gündür sabahtan başlıyor gece 12 ye kadar ağlama nöbeti şeklinde devam ediyor.yeni uyudu nezaman dışarı çıksak böyle ıoluyor varmı sizdede böyle bir durum çokmu hava yutuyor dışarda gezerken acaba?artık sıkıldım ben bu gaz olayındanya insanın dayanma gücü bieyere kadarmı bilmiyorum dua ediyorum Rabbim neolur benim artık sabrımı deneme diye imreniyorum ya şöyle uyuyan ağlamayan bebeklere ben özledimya bebeğimle konuşmayı ağulaşmayı artık dayanamıyorum onun böyle ağlayan gözlerini grmeye dayanamıyorum çaresizce ağlıyor yavrum.

canım seni ben çok ii anlıyourm tatlım...
bugun bana gelen bir müşterim çok gzl iki ilaç ismi önerdi...
aynı senin ve benim yasadığmız tarzda olaylar yasamış,kolikli tam üç ay yasamış...
ve bebeği aşırı gazlı ve kolikliymiş...
bu ilaç tamamen bitkisel ve sadece 14 gun uygulanıyormuş ben pazartesi alacağm...
kadın bana dua edeceksin dedi...
şimdi bebeği 4 aylık...
ve bana dediği şu gun içinde tamamen huzurlu ve sakin,her gece 10.30 da banyo yaptırıp yatırıyorm ve gece 3.30 uyanıyo emiyo ve gene yatıyo 7.30 uyanıyo yani gecede sadece iki kez kalkıyrum diyo...

BıFıFORM DROPS .....bu 14 gun kullanılan ilaç....
birde
NEO BABY ... Buda gunde üç kez emzirmeden önce verdiği şurupmuş....

isterseniz netden bir arastırın derim ben...
benim aklıma yattı...
sonuçta neler kullanmadık değilmi...
ben pazartesi doktoruma soracağım...kullan derse hemen alırım...ve kadının anlatması mucize gibi bişiymiş...

.......... günaydın kızlarrr... mutlu,huzurlu,gazsız bir pazar anne ve bebeklere...

denizicm.. evet cnm tatil olsun da...

özgecim... seni çok iyi anlıyorum cnm yaa.. annemde haftasonları kalıyoruz bazen... ama evdeki rahatım olmuyo.. sanki 18 sene burda yaşamadın diyo annem ... ama eve girdiğimde bile bi rahatlıyorum ki anlatamam...hatta annemde 3 günü geçerse kalma süremiz sıkılıyorum.. her söylenilen bana batıyo... babam anneme bişiy dese üstüme alınıyorum fln... aaaaa caner neden izin vermiyo ki yaa.. annen de gidiyo sonuçta yalnız değilsin ya.. ikna et bence de...

nazlıcım.. canım çok geçmiş olsun tatlım. inşallah bi an önce geçer kabzlığınız da çatlağınızda...

tubicim.. kaan üzmüş yine seni tatlım.. ayy utku da maşllah 40 ı çıktıktan sonra nadiren gaz sorunu yaşamasına rağmen gece uyku moduna sokmaya çalışınca çıldırıyo resmen ne emiyo ne bakınıyo ne yaztıyo ne zıplıyo.. sadece kucakta da yatarak da tepiniyoo ağlıyoo kızarıyo huysuz anacım bunlar yaa... canım bize dr.umuz aşı günü ve ertesi günü 4 satte bir çay kaşığı calpol verebiliceğimizi söyledi.. ama sadece aşı günü için üretilmiş bi şrup değil sonuçta bence sıkıntı oldukça verilebilir..

fadimecim.. tatlım çok geçmiş olsun... dışarıda hava yutuyo olabilir ama neden anlamadım. ee hiç dışarı gezmeye çıkamıakmısınız. yaz da geldi.. akşam arabasına koyup serinde park sefası iyi olucaktır.. aslında açık havada rahatlaması uyuması lazım ama sizinki eve gelince sorun yratıyo sanırım.. inşallah her bebek atlatır gaz olayını da onlarda rahatlar annişlerde....

Son düzenleme:
gunaydin arkadaslar
ya varya bebegimle ilgili ne yazsam sonrasinda ters tepiyor ya
iki gecedir 11i buluyor yatmasi ve mamayi yerken cok feci kavga ediyor ,tikaniyor,agliyor gazini cikarttip tekrar icirmeye calisiyorum ayni sira tekrarlaniyor
hizli hizli cekiyor nefes almadan hemde,
bu seferde tikaninca basiyor cingayi

-ve arkadaslar yavrum uc gundur öksürüyor ,hapsiriyor,mama yedikten ya da emdikten kac saat sonra su gibi bisey kusuyor ama kakasi normal üff yha (
üsüttüm mü acaba ya ,doktora goturdum enfeksiyon bisey yok dedi ama yinede öksürük surubu yazdi birdde burun damlasi verdi

senin gene 15 kişiymiş.ben 39 kişi ağırladım öyle.onlar da eşimin iş arkadaşlarıydı.ama pasta çörek olurssa gelmeyiz demişler.ben de önden kaynar(lohusa şerbeti)verdim.ardındam gazlı içecek ve baklava.sonra çay yanında kuruyemiş.en sonda meyve.çok raha
t oldu.yardım da ettiler bayanlar hep zaten.şimdiden kolay gelsin casnımcım.

bugun tm 7 saat hiç uyumadım...
kuzeyde uyumadı...ağladı tepindi...hep memede kalmak istedi...
çıldırmıştım....imdi gene ağlıyyooooooo

geçmıs olsun allah acıl sıfalar versın

kızlar bebelerinize oyuncak aldınız mı hiç?çıngırak falan?
evet 3 hafta fılanoldu çıngırak setı aldım sıncan kardelen bebek magazasından 8 tane 7 500 lıraya elıne verıyoruz bız sallıyoruz geçbıle kaldık bıde ben arastırmıstım kapaklı kutuların içine degısık tas su fasulya mercımek gıbı degısık ses çıkaran malz koyakmısız zeka gelısımı için
çok stres yapıyosun çooooooooooooooooooooooooooooooooooook
kızlarrrrr
müjdemi isterim oğlumla tatile çıkıyoruz.
5 temmuzdan itibaren 12 temmuza kadar bir mani çıkmazsa izmir ayvalık sarımsaklıdayım.İlk tatil heyecanlandım valla....
darısı basımıza

benım kız hıç aglamıyor dıye dusunuyordum aglatmıyoruz da ondan ıııııııııııııııııııııııııııııı dese alıyoruz kuagımıza sadece o benım işim ev işi yemek hıç umrumda degıl kızzan da yok yemek ,iş dıye ondan heralde
aklinialirimsmileaklinialirimsmile

kızlar slm nasılsınız uzun bir ara oldu benim için
ruzenin nasılsın canım bizimde gaz sorunumuz var metsil kullanıyorum
işe yarıyor oğlum tadınıda çok seviyor biz artık nerdeyse mamayla besleniyoruz
emiyor ama sütüm sadece sabahları doyurucu miktarda oluyor gün içinde mama yemek zorundayız
hiç bir şey sütümü çoğaltmadı aksine eskiye nazaran şuan daha az sizler neler yapıyorsunuz sütünüz yetiyormu takviye yapıyomusunuz benim gibi moral verirseniz çok sevinirim bu mevzu beni çok üzüyor
ama başka çaremiz yok APTAMıL içiyor şuanda 6 ay onu içecek tabi ek besinler hariç 3 ayı bitince başlıcam ek besinlere elma suyu vs ne yerse::)))

canım bende bakayım yatın güya bizim nurse harvesy vardı oda etki etmez oldu hoş gerçi nekadar etki edip etmediğide tartışılır ben yediklerime zaten hep dikkat ettim ki buzamana kadarilaçtanmı yoksaacaba benden dolayımı duruyordu bu çocuk yaradığı 2 3 hafta oldu oda yaradıysa özgecim birde başka bir karışım duydum daha doğrusu buldum ben gaz problemini internetten araştırıken kadınlar kulubünde bir forumvardı orada bir bayan gazdan çok çektiğinden taki uzman bir doktorun ona bir karışım hazırlayana kadar çok çektiğini o karışımı kullandıktan soonra bebeğinde birşey kalmadığından bahsediyordu isteyenlere karışımı özelden gönderebileceğini yazıyordu o forumda isteyen birkaç arkadaş hep ona allah razı oldun bebeğimizde gaz falan kalmadı diyorlardı bende bayana mesaj attım karışımın içeriğini yollamış ve tel nosunuda verş bi sorun olursa sormak istediğim birşey olursa diye arıycam birazdan bakalım karışımı bisorcam zararı falan olurmu diye

refişcim inan çokk ama çokk bunaldım 2 gündür sabahtan başlıyo gece 12lere 1 lere kadar ağlıyo çıldırmak üzreeyim
ağlamaktan başka bişey yapmıyorlar şuan zaten ((

canım herşeyden önce kafana takmıycan ama ondan önce tabi sütünün biraz çogalıp senin moralini düzeltmesi gerekiyor sanırım bak bendede öyle oldu biara azalır gibi oldu çok canımı sıkım oazamn dahada lkötü oldu ben tahin yiyorum kahvaltıdda bol taze tahini pekmezlede karşıtır ye pekmezi suya karıştırıp iç bol bol su taze üzüm dut humana still tea rezene günde 3-4 flncan dene bunlardan kesinlikle faydasını görürüsün canım

merhaba kızlar çok çok çok uzun zaman oldu buraya uğramayalı bende nisan 19 da doğum yaptım.
nazcım bende mama takviyeli besliyorum bebeğimi.daha çok emziriyorum.gün içinde öğlen 2 ölçek akşam 2 çlçek aptamil içiyor sadece.sütünün çoğalması için marul,semiz otu,yoğurt içine dere otu ekle,kuru badem,çay ve bisküvi bunlar çok işe yarıyor.göğüsünü çıkınca fışkırıyorsa sütün yeter aslında.
bizimde gaz problemimiz var dr getircem henüz bir ilaç kullanmıyorum.felaket kucağa alıştı mert bey.2 dakka kucağımdan indireyim basıyor yaygarayı.napçam bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…