canım sağol yazdıklarını denicem oğlum emmeyi çok istiyor ama ben yetişemiyorumcanım herşeyden önce kafana takmıycan ama ondan önce tabi sütünün biraz çogalıp senin moralini düzeltmesi gerekiyor sanırım bak bendede öyle oldu biara azalır gibi oldu çok canımı sıkım oazamn dahada lkötü oldu ben tahin yiyorum kahvaltıdda bol taze tahini pekmezlede karşıtır ye pekmezi suya karıştırıp iç bol bol su taze üzüm dut humana still tea rezene günde 3-4 flncan dene bunlardan kesinlikle faydasını görürüsün canım
canım ilk zamanlar benimde öleydi öğlen 2 ölçek akşam 2 ölçek ama zamanla yetmemeye başladımerhaba kızlar çok çok çok uzun zaman oldu buraya uğramayalı bende nisan 19 da doğum yaptım.
nazcım bende mama takviyeli besliyorum bebeğimi.daha çok emziriyorum.gün içinde öğlen 2 ölçek akşam 2 çlçek aptamil içiyor sadece.sütünün çoğalması için marul,semiz otu,yoğurt içine dere otu ekle,kuru badem,çay ve bisküvi bunlar çok işe yarıyor.göğüsünü çıkınca fışkırıyorsa sütün yeter aslında.
bizimde gaz problemimiz var dr getircem henüz bir ilaç kullanmıyorum.felaket kucağa alıştı mert bey.2 dakka kucağımdan indireyim basıyor yaygarayı.napçam bilmiyorum.
bugünlerde hatta bebeğim doğdu doğalı en gıcık olduğum sorıulardan biri gazını çıkartıyormusunuz çıkartıyorum kardeşim çıkartıyorum sadece sırtını iki ovmayla çıkardığı iki gakla gukla alttan pırtla çıkmıyorki benim kızımın gazı sanki dersiniz bir lastk top yutmuş habire içinde gaz üretiyor yok böyle birşey çıkan gazın hafddi hesabbi yok ama bizim gazımız hala bitmedi hala ağlıyoruz dün akşam bebek görmeye gittim benimkinden 17 gün büyük acayip birşey yanında benimki kıçını yırttı bbek banamısın demdi maşallah valla uyanmadı Allahım gözüm yok kimsenin bebeğinin durmasında uysallığında diyorum gıpta etmiyorum imreniyorum onların düzeni bozulmasın hep öle olsunlar ama allahım benimkide artık onlar gibi olsun şöyle gazsız kadın soruyor gazlımı yiyosun sizler biliyosunuz gazlı yiyceklerin yanından geçmiyorum bile bilmiyoum arkadaşlar neolur dua edin ya neolur şu bebeklerimizin ve bizim gazdan çektiğimiz yetsin artık allahım diyorum bazen korkuyorum şikayet etmek istemiyorum daha kötüsünden sen koru diyorum ama bundanda çok zorlanıyorum ya((((((((((((((((((
canım sağol yazdıklarını denicem oğlum emmeyi çok istiyor ama ben yetişemiyorum
süt gelmeyincede ağlıyor kendini yırtıyor :)
canım ilk zamanlar benimde öleydi öğlen 2 ölçek akşam 2 ölçek ama zamanla yetmemeye başladı
canım benim gaz sorunu bizde de var bazı gün oluyor tavan yapıyor
babası çıkarma konusunda uzman oldu artık rahatız sabah işe gitmeden çıkartıyor
akşamda gelince bir güzel yuğuruyor öğlende ben uğraşıyorum dediğin gibi öle sırtına vur
rahatlasın pırt yapsın falan sürekli üretiyor vücutları
canım neo baby 1. ayımızda doktorumuz yazmıştı da eczanede yoktu getirtelim dediler o yoksa sab simplex verin dedim sen memnundun diye. acep neobaby dahamı iyiymiş içeriğine baktım internette zincoya benziyo.ama diğer ilaca baktım netten aklıma yattı. arın metsil alacam sab simpleximiz bitti. olmazsa bu yazdıklarını denicem. bizimkinin gazı 1 haftadır tavan yaptı.BİFİFORM DROPS .....bu 14 gun kullanılan ilaç....
birde
NEO BABY ... Buda gunde üç kez emzirmeden önce verdiği şurupmuş....
isterseniz netden bir arastırın derim ben...
benim aklıma yattı...
sonuçta neler kullanmadık değilmi...
ben pazartesi doktoruma soracağım...kullan derse hemen alırım...ve kadının anlatması mucize gibi bişiymiş...
ay bizim sıkıntımız hiç bitmiyoki ilaç manyağıı olcak çocuğum yarın aşıya gitcez canım sorcam ebelere kullanayımmı diye.)tubicim.. kaan üzmüş yine seni tatlım.. ayy utku da maşllah 40 ı çıktıktan sonra nadiren gaz sorunu yaşamasına rağmen gece uyku moduna sokmaya çalışınca çıldırıyo resmenne emiyo ne bakınıyo ne yaztıyo ne zıplıyo.. sadece kucakta da yatarak da tepiniyoo ağlıyoo kızarıyo huysuz anacım bunlar yaa... canım bize dr.umuz aşı günü ve ertesi günü 4 satte bir çay kaşığı calpol verebiliceğimizi söyledi.. ama sadece aşı günü için üretilmiş bi şrup değil sonuçta bence sıkıntı oldukça verilebilir...
canım çok üzüldüm yaa valla ben maşallah dedim. bir an önce eski düzeninize kavuşursunuz inşallahopuyorumnanaktangunaydin arkadaslar
ya varya bebegimle ilgili ne yazsam sonrasinda ters tepiyor ya
iki gecedir 11i buluyor yatmasi ve mamayi yerken cok feci kavga ediyor ,tikaniyor,agliyor gazini cikarttip tekrar icirmeye calisiyorum ayni sira tekrarlaniyor
hizli hizli cekiyor nefes almadan hemde,
bu seferde tikaninca basiyor cingayi
-ve arkadaslar yavrum uc gundur öksürüyor ,hapsiriyor,mama yedikten ya da emdikten kac saat sonra su gibi bisey kusuyor ama kakasi normal üff yha(
üsüttüm mü acaba ya ,doktora goturdum enfeksiyon bisey yok dedi ama yinede öksürük surubu yazdi birdde burun damlasi verdi
kızlar bir sorum var sizlere.
sizin bebişlerin elleriyle araları nasıl?
yani benim oğlum 3 gündür sağ kolunu kaldırıp dikkatle inceliyo ellerini keşfediyo ama sol koluna hiç bakmıyo o elini hiç emmiyo varsa yoksa sağ taraf. normal mi ki bu 2 ay ben eldivenlerini çıkaramadım geçmi kaldım acaba.
sizin bebişler ilgilerini çeken şeyleri tutmaya ya da uzanmaya başladı mı? kaan çıngırağı salladığımda ilgiyle bakıyo sakinleşiyo ama eline götürüyom hiç bir tutma girişiminde bulunmuyo sizde durumlar nasıl?
internette okuyom 3. ayda tutmaya çalışırmış bebişler ama bizde tık yok??
bugun tm 7 saat hiç uyumadım...
kuzeyde uyumadı...ağladı tepindi...hep memede kalmak istedi...
çıldırmıştım....imdi gene ağlıyyooooooo
sütüm var diyeceksin,su içerken bile süt olsun diye düşüneceksin,psikoloji çok önemli.kızlar slm nasılsınız uzun bir ara oldu benim için
ruzenin nasılsın canım bizimde gaz sorunumuz var metsil kullanıyorum
işe yarıyor oğlum tadınıda çok seviyor biz artık nerdeyse mamayla besleniyoruz
emiyor ama sütüm sadece sabahları doyurucu miktarda oluyor gün içinde mama yemek zorundayız
hiç bir şey sütümü çoğaltmadı aksine eskiye nazaran şuan daha az sizler neler yapıyorsunuz sütünüz yetiyormu takviye yapıyomusunuz benim gibi moral verirseniz çok sevinirim bu mevzu beni çok üzüyor
ama başka çaremiz yok APTAMİL içiyor şuanda 6 ay onu içecek tabi ek besinler hariç 3 ayı bitince başlıcam ek besinlere elma suyu vs ne yerse::)))
bugünlerde hatta bebeğim doğdu doğalı en gıcık olduğum sorıulardan biri gazını çıkartıyormusunuz çıkartıyorum kardeşim çıkartıyorum sadece sırtını iki ovmayla çıkardığı iki gakla gukla alttan pırtla çıkmıyorki benim kızımın gazı sanki dersiniz bir lastk top yutmuş habire içinde gaz üretiyor yok böyle birşey çıkan gazın hafddi hesabbi yok ama bizim gazımız hala bitmedi hala ağlıyoruz dün akşam bebek görmeye gittim benimkinden 17 gün büyük acayip birşey yanında benimki kıçını yırttı bbek banamısın demdi maşallah valla uyanmadı Allahım gözüm yok kimsenin bebeğinin durmasında uysallığında diyorum gıpta etmiyorum imreniyorum onların düzeni bozulmasın hep öle olsunlar ama allahım benimkide artık onlar gibi olsun şöyle gazsız kadın soruyor gazlımı yiyosun sizler biliyosunuz gazlı yiyceklerin yanından geçmiyorum bile bilmiyoum arkadaşlar neolur dua edin ya neolur şu bebeklerimizin ve bizim gazdan çektiğimiz yetsin artık allahım diyorum bazen korkuyorum şikayet etmek istemiyorum daha kötüsünden sen koru diyorum ama bundanda çok zorlanıyorum ya((((((((((((((((((
mrb kızlar geçmişi okumak ne mümkün hiç birşeyyapmaya zamanım yok sürekli emziriyorum çok şükür uyudu şimdi yarım saat uyuyup kalkıyo çıldırıcam bayadır uyuyo şimdi ama buseferde gece uyumazsa diye endişeleniyorum aman ne zor iş.
ana dizine yatırdım kayınvalidede ıh deyince sallıyo hadi bakalım habire sallamalar başlar şimdide neyse hepinize gazsız bol sütlü günler
slm kızlar...
off ayaklarmın ustune basamıyorum.acayip yoruldum ne çok gezdik oğlumla maşlhı var benim oğlumun sokak delisi,zaten bitek pusetinde uyuyor...
şimdi yemek yapıcm bgun son gecemiz ananemizde...
şimdi kuzey uyku delisi oldu ,kafayı sallıyo beni uyut diyo ama gece yok böle bişi uyumuyo cin gibi....
kızlar bir sorum var sizlere.
sizin bebişlerin elleriyle araları nasıl?
yani benim oğlum 3 gündür sağ kolunu kaldırıp dikkatle inceliyo ellerini keşfediyo ama sol koluna hiç bakmıyo o elini hiç emmiyo varsa yoksa sağ taraf. normal mi ki bu 2 ay ben eldivenlerini çıkaramadım geçmi kaldım acaba.
sizin bebişler ilgilerini çeken şeyleri tutmaya ya da uzanmaya başladı mı? kaan çıngırağı salladığımda ilgiyle bakıyo sakinleşiyo ama eline götürüyom hiç bir tutma girişiminde bulunmuyo sizde durumlar nasıl?
internette okuyom 3. ayda tutmaya çalışırmış bebişler ama bizde tık yok??
canım ada da 2 gündür tutuyo bişileri ama denk geliyor yani. özellikle uzatmıyor elini ama bişi salladığımda yada saçlarıma uzandığında tutup bırakmamaya başladı. ağzını silerken peçeteyi tutuyor...
bu arada az önce kızım ağlamadan ve biz müdahale etmeden azcık kaka yaptı çok şükür... babası yıkadı bende bedtime la masaj yaptım. şimdi salıncağında uyudu:) yatagaına alırsam uyanıcak gerçi ama bende bu arada dinleniyorum birazcık...
aaaaa kız erken diilmi ben rezene, sulu ilacı var onu bile verirken yeni tad alışırda sütümü reddeder diye korkuyom hele öyle tatlı şeylere hiç cesaretim yok. ama heveslenmiyorda diilim elimde bir yiyecek varken şöyle bir tadına baktırmayakaydirigubbakcemile3birde ben artık meyveleri yalatıyorum çok seviyor.. özellikle kiraz ve şeftali:) ağzından çektiğim an bağırıyor. siz? başladınız mı?
aaaaa kız erken diilmi ben rezene, sulu ilacı var onu bile verirken yeni tad alışırda sütümü reddeder diye korkuyom hele öyle tatlı şeylere hiç cesaretim yok. ama heveslenmiyorda diilim elimde bir yiyecek varken şöyle bir tadına baktırmayakaydirigubbakcemile3
kızlar benim oğlan uzun uyuyacak galiba bu fırsatı değerlendirip uzanayım malum gece uzun kaan zombi:)
sizlere iyigeceler kaan beni nöbete dikerse uğrarım belki:)
slm nisan anneleri ; siz bebekleriniz ağlarken saç kurutma mak çalıştırmayı falan denediniz mi benim oğlum ağlarken açtığımda sakinleşiyor ve bu ses ile bir süre sonra uyuyorrr; çamaşır mak sesi süpürge sesi falan iyi gelen bebeklerde varmışşş
banyomuzu da yaptık ,karnımızda tok...ama uyumuycak bu yaramaz savaşıyo gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?