2010 Nisan Anneleri

bugünlerde hatta bebeğim doğdu doğalı en gıcık olduğum sorıulardan biri gazını çıkartıyormusunuz çıkartıyorum kardeşim çıkartıyorum sadece sırtını iki ovmayla çıkardığı iki gakla gukla alttan pırtla çıkmıyorki benim kızımın gazı sanki dersiniz bir lastk top yutmuş habire içinde gaz üretiyor yok böyle birşey çıkan gazın hafddi hesabbi yok ama bizim gazımız hala bitmedi hala ağlıyoruz dün akşam bebek görmeye gittim benimkinden 17 gün büyük acayip birşey yanında benimki kıçını yırttı bbek banamısın demdi maşallah valla uyanmadı Allahım gözüm yok kimsenin bebeğinin durmasında uysallığında diyorum gıpta etmiyorum imreniyorum onların düzeni bozulmasın hep öle olsunlar ama allahım benimkide artık onlar gibi olsun şöyle gazsız kadın soruyor gazlımı yiyosun sizler biliyosunuz gazlı yiyceklerin yanından geçmiyorum bile bilmiyoum arkadaşlar neolur dua edin ya neolur şu bebeklerimizin ve bizim gazdan çektiğimiz yetsin artık allahım diyorum bazen korkuyorum şikayet etmek istemiyorum daha kötüsünden sen koru diyorum ama bundanda çok zorlanıyorum ya((((((((((((((((((

canım sağol yazdıklarını denicem oğlum emmeyi çok istiyor ama ben yetişemiyorum
süt gelmeyincede ağlıyor kendini yırtıyor :)
canım ilk zamanlar benimde öleydi öğlen 2 ölçek akşam 2 ölçek ama zamanla yetmemeye başladı

canım benim gaz sorunu bizde de var bazı gün oluyor tavan yapıyor
babası çıkarma konusunda uzman oldu artık rahatız sabah işe gitmeden çıkartıyor
akşamda gelince bir güzel yuğuruyor öğlende ben uğraşıyorum dediğin gibi öle sırtına vur
rahatlasın pırt yapsın falan sürekli üretiyor vücutları

dogdugunda nar suyu verdım hıç gaz problemımız olmadı herseyı de yıyorum sutumde var
yedıgınız hersey 1 saat dınlenme sut yapar kafanıza takmayın bu kadar oda vazaltır sutu
:CüvCüv:

mrb kızlar geçmişi okumak ne mümkün hiç birşeyyapmaya zamanım yok sürekli emziriyorum çok şükür uyudu şimdi yarım saat uyuyup kalkıyo çıldırıcam bayadır uyuyo şimdi ama buseferde gece uyumazsa diye endişeleniyorum aman ne zor iş.
ana dizine yatırdım kayınvalidede ıh deyince sallıyo hadi bakalım habire sallamalar başlar şimdide neyse hepinize gazsız bol sütlü günler

slm kızlar...
off ayaklarmın ustune basamıyorum.acayip yoruldum ne çok gezdik oğlumla maşlhı var benim oğlumun sokak delisi,zaten bitek pusetinde uyuyor...
şimdi yemek yapıcm bgun son gecemiz ananemizde...
şimdi kuzey uyku delisi oldu ,kafayı sallıyo beni uyut diyo ama gece yok böle bişi uyumuyo cin gibi....

canım neo baby 1. ayımızda doktorumuz yazmıştı da eczanede yoktu getirtelim dediler o yoksa sab simplex verin dedim sen memnundun diye. acep neobaby dahamı iyiymiş içeriğine baktım internette zincoya benziyo.ama diğer ilaca baktım netten aklıma yattı. arın metsil alacam sab simpleximiz bitti. olmazsa bu yazdıklarını denicem. bizimkinin gazı 1 haftadır tavan yaptı.

ay bizim sıkıntımız hiç bitmiyoki ilaç manyağıı olcak çocuğum yarın aşıya gitcez canım sorcam ebelere kullanayımmı diye.)

canım çok üzüldüm yaa valla ben maşallah dedim. bir an önce eski düzeninize kavuşursunuz inşallahopuyorumnanaktan

kızlar bir sorum var sizlere.
sizin bebişlerin elleriyle araları nasıl?
yani benim oğlum 3 gündür sağ kolunu kaldırıp dikkatle inceliyo ellerini keşfediyo ama sol koluna hiç bakmıyo o elini hiç emmiyo varsa yoksa sağ taraf. normal mi ki bu 2 ay ben eldivenlerini çıkaramadım geçmi kaldım acaba.
sizin bebişler ilgilerini çeken şeyleri tutmaya ya da uzanmaya başladı mı? kaan çıngırağı salladığımda ilgiyle bakıyo sakinleşiyo ama eline götürüyom hiç bir tutma girişiminde bulunmuyo sizde durumlar nasıl?
internette okuyom 3. ayda tutmaya çalışırmış bebişler ama bizde tık yok??

Son düzenleme:

canım ada da 2 gündür tutuyo bişileri ama denk geliyor yani. özellikle uzatmıyor elini ama bişi salladığımda yada saçlarıma uzandığında tutup bırakmamaya başladı. ağzını silerken peçeteyi tutuyor...

bu arada az önce kızım ağlamadan ve biz müdahale etmeden azcık kaka yaptı çok şükür... babası yıkadı bende bedtime la masaj yaptım. şimdi salıncağında uyudu:) yatagaına alırsam uyanıcak gerçi ama bende bu arada dinleniyorum birazcık...

bugun tm 7 saat hiç uyumadım...
kuzeyde uyumadı...ağladı tepindi...hep memede kalmak istedi...
çıldırmıştım....imdi gene ağlıyyooooooo

canım benim inşallah bu yorgunluklarımız biter ya.

sütüm var diyeceksin,su içerken bile süt olsun diye düşüneceksin,psikoloji çok önemli.
sütün bol bol olsun inşallah.

herkes bişelr söylüyor zaten ya.biz hiçbirşey bilmiyormuşuz gibi davranıyorlar.
fadimecim Allah kolaylık versin canım ya.geçer inşallah en kısa zamanda.

ben de sinir oluyorum her viklemesinde sallamalarına.gazı var mıkırdanıp geçiyor onlar zorla uyndırıyorlar..

canım kolay gelsin bana gel bana da yemek yaaaaap.artık hiç yemek yapasım iş yapasım gelmiyor....

beim kzım da yeni yeni elini ağzına götürmeye başladı.önceden hiç yapmoyodu.
çıngarağı benim kızım da tutmuyor daha.

birde ben artık meyveleri yalatıyorum çok seviyor.. özellikle kiraz ve şeftali:) ağzından çektiğim an bağırıyor. siz? başladınız mı?

maşallah canım inşallah daha da iyi olacak kaka probleminiz. şu badtime ile gülseminin alman markası tavsiyesi arasında kararsızım bende. bir yandan da bizim sıpaya hiçbişi etki etmiyo boşuna para dökme diyorum kendimekaydirigubbakcemile3
ya bende yerine koyunca uyanacak korkusuyla sürekli sallanan beşikte yatırıyom ama sonumuz ne olacak bilmiyom. çok alıştı oraya 3 ay sonra sığmadığında ne halt edecem hiç bilmiyomkaydirigubbakcemile3

birde ben artık meyveleri yalatıyorum çok seviyor.. özellikle kiraz ve şeftali:) ağzından çektiğim an bağırıyor. siz? başladınız mı?
aaaaa kız erken diilmi ben rezene, sulu ilacı var onu bile verirken yeni tad alışırda sütümü reddeder diye korkuyom hele öyle tatlı şeylere hiç cesaretim yok. ama heveslenmiyorda diilim elimde bir yiyecek varken şöyle bir tadına baktırmayakaydirigubbakcemile3

kızlar benim oğlan uzun uyuyacak galiba bu fırsatı değerlendirip uzanayım malum gece uzun kaan zombi:)
sizlere iyigeceler kaan beni nöbete dikerse uğrarım belki:)

veriyorum valla 1 haftadır. herhengi problem yok çok şükür.

bedtime ın sadece kremi var bende banyodan sonra bebeyağı yerine onu sürüyorum ben. etkili bence. güldeminin söylediğide güzel. ama ben zaten artık küvette yıkamıyorum. babayla duşa giriyorlar yıkanıp çıkıyolar:)))

kızlar benim oğlan uzun uyuyacak galiba bu fırsatı değerlendirip uzanayım malum gece uzun kaan zombi:)
sizlere iyigeceler kaan beni nöbete dikerse uğrarım belki:)

tmm canım ii geceler inşallah bu gece deliksiz uyur kaan.

slm nisan anneleri ; siz bebekleriniz ağlarken saç kurutma mak çalıştırmayı falan denediniz mi benim oğlum ağlarken açtığımda sakinleşiyor ve bu ses ile bir süre sonra uyuyorrr; çamaşır mak sesi süpürge sesi falan iyi gelen bebeklerde varmışşş

benim kızım oturma odasında olduğumda saç kurutma makinası mutfakta da aspiratör sesi ile avunuyor hatta geçenlerde kablolu tv bağlamaya geldiler o sırada kızım çok ağlıyordu çocuk matkap çalıştırdı duvarı delmek için mık diye kesti ağlamayı :)))))

banyomuzu da yaptık ,karnımızda tok...ama uyumuycak bu yaramaz savaşıyo gene

Ruzenin facede profil fotolarindan oglusunun fotolarina baktim ayy o ne öyle harika bir oglusun var harika cok dombili cok tatli Masallah ya Masallah hayatim bayildim sende cok güzel bir anne olmussun bayildim fotolariniza ............Allah a emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…