slm kızlar uzun zamndır giremedim kardeşim vardı o yüzden pek fırsatım olmadı dün kardeşimi yolcu ettik yengemle oda yeni gitti sağolsun 3 aydır gizemi büyüttü gitti yengeciğim((özleyeceğim ama çok zaten giderken söz verdi duruma göre atlar gelirim dedi gizeme çok alışmıştı oda :))geçmişe bakamadım inşallah bebişler iyidir gazsız uykulu ve bol bol agulu bebişler vardır umarım bizim cadıyla otur konuş modundayız bu aralar hiç yanlız kalmak istemiyo hep uyumayınca oturup konuşcağız cadımla ama dünyanın en güzel konuşmasını yapıyoruz beraber :))ama dün akşam beni ve babasını çok korkuttu emzirdim salıncağına yatırdım gazını almamıştım mutfağa gideyim dedim döndüğümde ağız dolusu kustu ben o hışımla kucağıma aldım ters çevirdim kuzucuğum hala kıpkırmızıydı çok ağladı bir an nefes alamadı sanki sonra yavaş yavaş kendine geldi ve ilk tepkisi gülmek oldu onunbir gülücüğü dünyaya bedel benim için rabbim bebişlerimizi korusun sağlık sıhıhat versin inşallah bir anlık dalgınlık çok kötü şeyler doğurabilirr sonrada kendime kızdım gazını almadığım için
slm kızlar uzun zamndır giremedim kardeşim vardı o yüzden pek fırsatım olmadı dün kardeşimi yolcu ettik yengemle oda yeni gitti sağolsun 3 aydır gizemi büyüttü gitti yengeciğim((özleyeceğim ama çok zaten giderken söz verdi duruma göre atlar gelirim dedi gizeme çok alışmıştı oda :))geçmişe bakamadım inşallah bebişler iyidir gazsız uykulu ve bol bol agulu bebişler vardır umarım bizim cadıyla otur konuş modundayız bu aralar hiç yanlız kalmak istemiyo hep uyumayınca oturup konuşcağız cadımla ama dünyanın en güzel konuşmasını yapıyoruz beraber :))ama dün akşam beni ve babasını çok korkuttu emzirdim salıncağına yatırdım gazını almamıştım mutfağa gideyim dedim döndüğümde ağız dolusu kustu ben o hışımla kucağıma aldım ters çevirdim kuzucuğum hala kıpkırmızıydı çok ağladı bir an nefes alamadı sanki sonra yavaş yavaş kendine geldi ve ilk tepkisi gülmek oldu onunbir gülücüğü dünyaya bedel benim için rabbim bebişlerimizi korusun sağlık sıhıhat versin inşallah bir anlık dalgınlık çok kötü şeyler doğurabilirr sonrada kendime kızdım gazını almadığım için
slm kızlar.öle sinirliyim ki anlatamam.biraz önce postaneden geldim.doğum param yatmış onu aldım.ama o da ne ohaoldumsmile hesapladığımız tutardan çok daha düşük.sinirden küplere bindim araştırdım ki sebebi işyerimin maaşımı aldığımdan çookk daha düşük göstermesiymiş.işyerime geldim muhasebecimizle konuştum o ki böyle gösterilio vergiden sigortadan kaçınılıyo dedim geri kalan paramı siz vereceksiniz dedim.kıçımı yırttım ama nafile ssk da maaşımın tutarı öye gösterildiği için yapacak bişe yok.ıspatta edemem.aldığım parayı yanıma kar sayıp oturcam başka çarem yok.yazık olsun emeklerimize.süt çocuüğumu bırakıp geldim emek veriorum işverenler neresinden kırpsak vermeden alsak diye düşünüolar.çok sinirliyim çokkkk.buarada emzirme parası da aldım sadece 75 tl cik bu ülkede yaşamak insanı çileden çıkartıyo.
günaydınn annişler ve bebişlerr.. herkese iyi ,güzell, sessizz ,sakinn ,gazsız bir gün diliyorum... :)
kocişi işe gönderdim..oğlanı emzirdim yatırdım... kızın üstünü örttüm ..çayımı aldım ve geldim :)
kızlar biz bu gece ilk defa sadece kısa kollu badiyle yattık.. onunla bile gece kaçkere değiştirdim.. su gibi terlemiş oğlum.. önümüzdeki günlerde hava daha da ısınıcakmışnaparız bilmem.. şu edoşun okulu son hafta.. kapansın da bizde dnize kaçalım.. hem orda ev serin :))ohh...
biz bugün ablamızı okula gönderince gezmeye gidicez oğlumla.. hemde 2dolmuş değiştiripte :))) gezmekte sınır tanımamaya başladık.. oğlan da ben gibi gezenti..eenapsın paşa içerdeyken alıştı yildir yildir gezmeye :))
denizcim.. canım yaa.. gene uyuyamadınızmı.. sab kullanıyodunuz sanırım sizde.. fön makinası da işe yarıyodu.. yoksa bunlar dageçici fayda sağlayan şeylermi.. off tatlımm yaa valla kendim uyuyamamış gibi üzülüyorum ciddiyim yaa.. inşallah belli b düzen oturtur bu sıpalar.. bir an öncee :)
canım benim yaa valla üzüldüm bende alacağım hala yatmamış ama malesef.Sorması ayıp ne kadar aldın beni de asgariden gösteriyorlarda merak ettim.
herkese iyi geceler gecenin bu saati ben bu siteye yeni üye oldum dertleşçek kimsem yok nolur yazımı okuyup bana yardımcı olun eşim döndü arkasını yattı umrunda değilim ağlamaktan bitap düştüm neredeyse bir aydır çocuğum akşam oldumu deli gibi bağırıyor meme veriyorum alıyor 2 dakka sonra gene başlıyo kavga ediyo sanki mememle doymuyo deyip duruyo bide kaynana var başımda doğum yaptığımdan veri yemek bile yiyemiyorum evin işi temizlik yemek yapma bulaşık çocuk derken kendime bakamadım çocuğum tam 1 buçuk aylık ve 1 buçuk kilo almış ama akşamları sütüm yetmiyo sağmaya kalkıyorum önce fışkırıyo sonra iki üç damla geliyo ve bitiyo öle cc falan dolduğu yok bu akşam artık dayanbamadım saatlerdir ağlıyo mama verdim mamanın tanımında biberonun 120 cc yazan yerine kadar doldurdum acaba fazlamı bide çok suçlu hissediyorum kendimi stresten hiç uzak duramadım yemek yiyemedim bide üstüne sigarada içtim napıcamı şaşırdım gaz oluyo diye ne meyve nme sebze ne yoğurt ne süt yemedim napmam gerekiyo akıl verin nolur kafayı yicem doktorumuz bi işe yaramaz doktor bişeden anlamıyo çocuğumun ağlamaktan canı çıkıyo akşam olunca hiç huzurlu uyumuyo hemen uyanıyo bu gece mamayı verdikten sonra mucize gibi birden gözleri kapandı ölmüş açlıktan yavrum çok kötü hissettim o saatten beridir ağlıyorum napmama gerekiyo nolur akıl verin baş belası bi kaynana ve düşüncesiz bi kocam var[/QUOTE
daha fazla karamsar olma canım ıyıce kendını strese sokuyorsun hepımız bır eksık bır fazla bunları yasadı gecmıs sayfalara bakarsan arkadaslar sutu arttırmak ıcın onerılerde bulunmustu bende bu ara azaldıgını dusunuyorum sutumun bol su ıcmek ve goguslere masaj yaparak ılık dus almak bırde humana stıl tea onerıyorum kendı adıma
opuyorumnanaktan canımm kociş her zaman evde olmayabiliyo gezmeye gidiceğimiz zaman.. o yüzden ya gitmicez yada paşa alışcak dolmuşlarda gezmeye.. gezmezsek ben çatlıycağıma göre alışıcak demektirrefişşşş minibüste falan nası gitcen utku ile,hemde iki dolmuş değiştirip,cantası falan zor olmuycakmı bari kanguru kullansan...
ben ağlarsa falan ne yaparım diye çok endşe ediyorum ,yolda zor...
kaydirigubbakcemile3 eeeveett canım.. ayynen güzelim.. olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5 alışsınlaryoksa çatlarızkız gezmedenrefişcim bence en güzelini yapiyorsun valla disarsina alissinlar hele bizim gibi gezmeyi her sekilde becerebilen insanlar icin cocuklarida bu duruma alismasi lazim dimi ama :)))
utku da 2 haftadır fln ikisini de emiyo.. yoksa birini bıraktığındadiğerini vermediğimde yine aranıyo emmek istiyo.. öbürünü de emince doyuyo sanırım çok şükür :Saruboceq:kızlar sizin bebilerde durum nası biizmki artık doymamaya basladı sanki buyudukce sütüm yetmez oldu,aslında gayet verimli sütüm,çünkü kilo alışı falan gayet iyi ama illaki iki göğsümüde emecek ve anca doyuyor
akannehirvalla refiş yaaa tıs çıktı
canım.. hepimiz bi şekilde sorunlar yaşadık yaşıyoruz.. kendini yıpratma.. kafana taktıkça kendini üzdükçe sütün azalır.. stres,huzur çok etkiliyo.. sadece Rabbim yardımcın olsun ve eşinin de kayınvalidenin de içine merhamet versin diyebiliyorum :Saruboceq: ama bebeğin sütünle doymuyosa mama vericeksin tabiki. aç bırakıcak değilsin ya.. her bebek sadece anne sütüyle büyücek diye bi kural yok.. benim kızım emmemişti.. sadece mamayla beslendi üstelik.. çok şükür 7 yaşında şimdi ..herkese iyi geceler gecenin bu saati ben bu siteye yeni üye oldum dertleşçek kimsem yok nolur yazımı okuyup bana yardımcı olun eşim döndü arkasını yattı umrunda değilim ağlamaktan bitap düştüm neredeyse bir aydır çocuğum akşam oldumu deli gibi bağırıyor meme veriyorum alıyor 2 dakka sonra gene başlıyo kavga ediyo sanki mememle doymuyo deyip duruyo bide kaynana var başımda doğum yaptığımdan veri yemek bile yiyemiyorum evin işi temizlik yemek yapma bulaşık çocuk derken kendime bakamadım çocuğum tam 1 buçuk aylık ve 1 buçuk kilo almış ama akşamları sütüm yetmiyo sağmaya kalkıyorum önce fışkırıyo sonra iki üç damla geliyo ve bitiyo öle cc falan dolduğu yok bu akşam artık dayanbamadım saatlerdir ağlıyo mama verdim mamanın tanımında biberonun 120 cc yazan yerine kadar doldurdum acaba fazlamı bide çok suçlu hissediyorum kendimi stresten hiç uzak duramadım yemek yiyemedim bide üstüne sigarada içtim napıcamı şaşırdım gaz oluyo diye ne meyve nme sebze ne yoğurt ne süt yemedim napmam gerekiyo akıl verin nolur kafayı yicem doktorumuz bi işe yaramaz doktor bişeden anlamıyo çocuğumun ağlamaktan canı çıkıyo akşam olunca hiç huzurlu uyumuyo hemen uyanıyo bu gece mamayı verdikten sonra mucize gibi birden gözleri kapandı ölmüş açlıktan yavrum çok kötü hissettim o saatten beridir ağlıyorum napmama gerekiyo nolur akıl verin baş belası bi kaynana ve düşüncesiz bi kocam var
herkese iyi geceler gecenin bu saati ben bu siteye yeni üye oldum dertleşçek kimsem yok nolur yazımı okuyup bana yardımcı olun eşim döndü arkasını yattı umrunda değilim ağlamaktan bitap düştüm neredeyse bir aydır çocuğum akşam oldumu deli gibi bağırıyor meme veriyorum alıyor 2 dakka sonra gene başlıyo kavga ediyo sanki mememle doymuyo deyip duruyo bide kaynana var başımda doğum yaptığımdan veri yemek bile yiyemiyorum evin işi temizlik yemek yapma bulaşık çocuk derken kendime bakamadım çocuğum tam 1 buçuk aylık ve 1 buçuk kilo almış ama akşamları sütüm yetmiyo sağmaya kalkıyorum önce fışkırıyo sonra iki üç damla geliyo ve bitiyo öle cc falan dolduğu yok bu akşam artık dayanbamadım saatlerdir ağlıyo mama verdim mamanın tanımında biberonun 120 cc yazan yerine kadar doldurdum acaba fazlamı bide çok suçlu hissediyorum kendimi stresten hiç uzak duramadım yemek yiyemedim bide üstüne sigarada içtim napıcamı şaşırdım gaz oluyo diye ne meyve nme sebze ne yoğurt ne süt yemedim napmam gerekiyo akıl verin nolur kafayı yicem doktorumuz bi işe yaramaz doktor bişeden anlamıyo çocuğumun ağlamaktan canı çıkıyo akşam olunca hiç huzurlu uyumuyo hemen uyanıyo bu gece mamayı verdikten sonra mucize gibi birden gözleri kapandı ölmüş açlıktan yavrum çok kötü hissettim o saatten beridir ağlıyorum napmama gerekiyo nolur akıl verin baş belası bi kaynana ve düşüncesiz bi kocam var
zeynocum özlettin kendini hiç üzme gazını çıkarmadım diye kaan 7\24 kusuyo gazını çıkarsam da çıkarmasamda. zaten bazen ne kadar uğraşaırsam uğraşayım gazını çıkarmıyo. sürekli boğazına kaçırıyo ve inatla sadece sırt üstü yatıyo yan çevirince asla uyumuyo çok sinirleniyo. hergün 3-5 defa oğlumu boğulmaktan kurtarıyoz uyurken bile yanından uzun süre ayrılamıyoruz bu yüzden. inşallah 6 aylık olduklarında bu korkular sıkıntılar bitecekopuyorumnanaktanslm kızlar uzun zamndır giremedim kardeşim vardı o yüzden pek fırsatım olmadı dün kardeşimi yolcu ettik yengemle oda yeni gitti sağolsun 3 aydır gizemi büyüttü gitti yengeciğim((özleyeceğim ama çok zaten giderken söz verdi duruma göre atlar gelirim dedi gizeme çok alışmıştı oda :))geçmişe bakamadım inşallah bebişler iyidir gazsız uykulu ve bol bol agulu bebişler vardır umarım bizim cadıyla otur konuş modundayız bu aralar hiç yanlız kalmak istemiyo hep uyumayınca oturup konuşcağız cadımla ama dünyanın en güzel konuşmasını yapıyoruz beraber :))ama dün akşam beni ve babasını çok korkuttu emzirdim salıncağına yatırdım gazını almamıştım mutfağa gideyim dedim döndüğümde ağız dolusu kustu ben o hışımla kucağıma aldım ters çevirdim kuzucuğum hala kıpkırmızıydı çok ağladı bir an nefes alamadı sanki sonra yavaş yavaş kendine geldi ve ilk tepkisi gülmek oldu onunbir gülücüğü dünyaya bedel benim için rabbim bebişlerimizi korusun sağlık sıhıhat versin inşallah bir anlık dalgınlık çok kötü şeyler doğurabilirr sonrada kendime kızdım gazını almadığım için
herkese iyi geceler gecenin bu saati ben bu siteye yeni üye oldum dertleşçek kimsem yok nolur yazımı okuyup bana yardımcı olun eşim döndü arkasını yattı umrunda değilim ağlamaktan bitap düştüm neredeyse bir aydır çocuğum akşam oldumu deli gibi bağırıyor meme veriyorum alıyor 2 dakka sonra gene başlıyo kavga ediyo sanki mememle doymuyo deyip duruyo bide kaynana var başımda doğum yaptığımdan veri yemek bile yiyemiyorum evin işi temizlik yemek yapma bulaşık çocuk derken kendime bakamadım çocuğum tam 1 buçuk aylık ve 1 buçuk kilo almış ama akşamları sütüm yetmiyo sağmaya kalkıyorum önce fışkırıyo sonra iki üç damla geliyo ve bitiyo öle cc falan dolduğu yok bu akşam artık dayanbamadım saatlerdir ağlıyo mama verdim mamanın tanımında biberonun 120 cc yazan yerine kadar doldurdum acaba fazlamı bide çok suçlu hissediyorum kendimi stresten hiç uzak duramadım yemek yiyemedim bide üstüne sigarada içtim napıcamı şaşırdım gaz oluyo diye ne meyve nme sebze ne yoğurt ne süt yemedim napmam gerekiyo akıl verin nolur kafayı yicem doktorumuz bi işe yaramaz doktor bişeden anlamıyo çocuğumun ağlamaktan canı çıkıyo akşam olunca hiç huzurlu uyumuyo hemen uyanıyo bu gece mamayı verdikten sonra mucize gibi birden gözleri kapandı ölmüş açlıktan yavrum çok kötü hissettim o saatten beridir ağlıyorum napmama gerekiyo nolur akıl verin baş belası bi kaynana ve düşüncesiz bi kocam var
slmm hanımlar kk yı artık ıhmal edebılıyorum cunku bizim uykumuzda anlık oluyo allahtan annem yanımda 15 gun sonra gıdecek ve yapayalnız kalacam :sinifsinif: Yarın ablamlar gelıo ve hepbırlıkte adanaya gıtceklerr offff cok üzücü bı durum . Benim kızım orta kulak ıltıhabı olmus ve antıbotık kullandık bugun kontrolu var eşimi beklıorum gelseydıde bı doktora kontrole gıtseydık yavrum benım iştahı ıyıce kesıldı mama saatıne dayanamayan cocuk 3.5 saat gecmesıne rgmen aglaya zırlaya mama yıyoo cok yoruldumm gecmışe bakamadım hasta olanlara gecmıs olsun dılıyorum allah bebeşlerın yardımcısı olsun dertlerını bıle söyleyemıolar yavrucaklar gözlerımızın ıcıne nasıl bakıolar. Dun eşim annesine göturdu tuanayı ben ewdeydım ew o kadar sessızdıkı iyiki kızım var onsuz olmazmıs annelik böyle bişe olsa gerek
slm kızlar nasılsınız?bebişler nasıl benim oğlum yine huysuzluğu ele almış durumda.anası da uykusuz aç bi halde işinin başında.bugün anneme gittim emzirmeye alt komşunun bebeğini gördüm kocaman olmuş 5 yı bitmiş.gece hep uyuyomuş artık.yatmadan prinç unu maması yapıom tok tutuyo bidaha sabah 9 da kalkıo dedi.ay dedim darısı başımıza çabuk geçsin zaman.
birde kızlar aranızda sigaraya başlayan oldumu tekrardan?ben henüz başlamadım umarım başlamam.kimseyi yanımda içirmiom canım çekmesin tekrardan diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?