2010 Nisan Anneleri

slm kızlar uzun zamndır giremedim kardeşim vardı o yüzden pek fırsatım olmadı dün kardeşimi yolcu ettik yengemle oda yeni gitti sağolsun 3 aydır gizemi büyüttü gitti yengeciğim ((özleyeceğim ama çok zaten giderken söz verdi duruma göre atlar gelirim dedi gizeme çok alışmıştı oda :))geçmişe bakamadım inşallah bebişler iyidir gazsız uykulu ve bol bol agulu bebişler vardır umarım bizim cadıyla otur konuş modundayız bu aralar hiç yanlız kalmak istemiyo hep uyumayınca oturup konuşcağız cadımla ama dünyanın en güzel konuşmasını yapıyoruz beraber :))ama dün akşam beni ve babasını çok korkuttu emzirdim salıncağına yatırdım gazını almamıştım mutfağa gideyim dedim döndüğümde ağız dolusu kustu ben o hışımla kucağıma aldım ters çevirdim kuzucuğum hala kıpkırmızıydı çok ağladı bir an nefes alamadı sanki sonra yavaş yavaş kendine geldi ve ilk tepkisi gülmek oldu onunbir gülücüğü dünyaya bedel benim için rabbim bebişlerimizi korusun sağlık sıhıhat versin inşallah bir anlık dalgınlık çok kötü şeyler doğurabilirr sonrada kendime kızdım gazını almadığım için

geçmiş olsun canım gazı çıkmayınca mutlaka kusuyorlar. o yüzden yan yatırmaya dikkat et:))

ben hep yan yatırırım kusarsa bogulmasın dıye dıkkat et allah esırgesın sag tarafına yatırırsan kendı çıkarır gazınıakannehir

canım benim yaa valla üzüldüm bende alacağım hala yatmamış ama malesef.Sorması ayıp ne kadar aldın beni de asgariden gösteriyorlarda merak ettim.

valla refiş yaaa tıs çıktı

herkese iyi geceler gecenin bu saati ben bu siteye yeni üye oldum dertleşçek kimsem yok nolur yazımı okuyup bana yardımcı olun eşim döndü arkasını yattı umrunda değilim ağlamaktan bitap düştüm neredeyse bir aydır çocuğum akşam oldumu deli gibi bağırıyor meme veriyorum alıyor 2 dakka sonra gene başlıyo kavga ediyo sanki mememle doymuyo deyip duruyo bide kaynana var başımda doğum yaptığımdan veri yemek bile yiyemiyorum evin işi temizlik yemek yapma bulaşık çocuk derken kendime bakamadım çocuğum tam 1 buçuk aylık ve 1 buçuk kilo almış ama akşamları sütüm yetmiyo sağmaya kalkıyorum önce fışkırıyo sonra iki üç damla geliyo ve bitiyo öle cc falan dolduğu yok bu akşam artık dayanbamadım saatlerdir ağlıyo mama verdim mamanın tanımında biberonun 120 cc yazan yerine kadar doldurdum acaba fazlamı bide çok suçlu hissediyorum kendimi stresten hiç uzak duramadım yemek yiyemedim bide üstüne sigarada içtim napıcamı şaşırdım gaz oluyo diye ne meyve nme sebze ne yoğurt ne süt yemedim napmam gerekiyo akıl verin nolur kafayı yicem doktorumuz bi işe yaramaz doktor bişeden anlamıyo çocuğumun ağlamaktan canı çıkıyo akşam olunca hiç huzurlu uyumuyo hemen uyanıyo bu gece mamayı verdikten sonra mucize gibi birden gözleri kapandı ölmüş açlıktan yavrum çok kötü hissettim o saatten beridir ağlıyorum napmama gerekiyo nolur akıl verin baş belası bi kaynana ve düşüncesiz bi kocam var

günayyydııınn... bursa yanıyoo.. ayy nasıll sıcakk nasııl anlatamam.. eve giremedikakşam.. balkonda oturduk...allahtan evin balkonu var.. utku bey accık sokağı ayağa kaldırdı ağlarken ama napim :))
gezmemiz güzeldi.. yollarda da çok şükür sıkıntı yaşamadım.. çünkü oğlumklasik olarak ilk dolmuşta daha uyudu :))) terledi sadece ama gittiğimizde değiştirdim komple ... ama dün nasıl çok yedim ben yaa.. öyle ki akşam yemeği yiyemedim.. kalhavtıda bile halen acıkmamıştım :) : )) süt olsun dediler doldurdular tabağımı kaydirigubbakcemile3
gezmede iyiydi..ama evin 34 derece sıcağında akşam 6 dan gece 1e kadar sadece yarım saat uyudu utku akannehir neysebizden habrlerböyle..iyiyizçokşükür... herkese iyi günler..

refişşşş minibüste falan nası gitcen utku ile,hemde iki dolmuş değiştirip,cantası falan zor olmuycakmı bari kanguru kullansan...
ben ağlarsa falan ne yaparım diye çok endşe ediyorum ,yolda zor...
opuyorumnanaktan canımm kociş her zaman evde olmayabiliyo gezmeye gidiceğimiz zaman.. o yüzden ya gitmicez yada paşa alışcak dolmuşlarda gezmeye.. gezmezsek ben çatlıycağıma göre alışıcak demektir ama şükür sıkıntı olmadı yani... kızzz maşallah bana gezmek de sen.. geçende eda,utku,utkunun arabası ve çantasıyla birlikte anneme gittik minibüsle.. ve yine 2 aktarma kaydirigubbakcemile3 napiim ordan çarşıya gidicektik ve arabası olmadan sıcakta utkuyu kucakta taıyamazdım.. gerçi arabayla yine çantaları taşıdık o gün ya neyse kaydirigubbakcemile3 kanguru eda da da kullanmadımcnım..nasılolurkullanabilirmiyimbilemiyorumki..napsamalsammıki.. :uhm:
refişcim bence en güzelini yapiyorsun valla disarsina alissinlar hele bizim gibi gezmeyi her sekilde becerebilen insanlar icin cocuklarida bu duruma alismasi lazim dimi ama :)))
kaydirigubbakcemile3 eeeveett canım.. ayynen güzelim.. olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5 alışsınlaryoksa çatlarızkız gezmeden
utku da 2 haftadır fln ikisini de emiyo.. yoksa birini bıraktığındadiğerini vermediğimde yine aranıyo emmek istiyo.. öbürünü de emince doyuyo sanırım çok şükür :Saruboceq:
valla refiş yaaa tıs çıktı
akannehir
canım.. hepimiz bi şekilde sorunlar yaşadık yaşıyoruz.. kendini yıpratma.. kafana taktıkça kendini üzdükçe sütün azalır.. stres,huzur çok etkiliyo.. sadece Rabbim yardımcın olsun ve eşinin de kayınvalidenin de içine merhamet versin diyebiliyorum :Saruboceq: ama bebeğin sütünle doymuyosa mama vericeksin tabiki. aç bırakıcak değilsin ya.. her bebek sadece anne sütüyle büyücek diye bi kural yok.. benim kızım emmemişti.. sadece mamayla beslendi üstelik.. çok şükür 7 yaşında şimdi ..

canım önelıkle stres yapma 1 bucuk kılo almıs bebek zaten doyuyordur ne bulursan ye gaz fılan yapmaz stres yapma yeter üzüntude sutu keser valla ben ev işi fılan kafamı yormuyorum yapabıldıgım kadar yeterde artar bıle

zeynocum özlettin kendini hiç üzme gazını çıkarmadım diye kaan 7\24 kusuyo gazını çıkarsam da çıkarmasamda. zaten bazen ne kadar uğraşaırsam uğraşayım gazını çıkarmıyo. sürekli boğazına kaçırıyo ve inatla sadece sırt üstü yatıyo yan çevirince asla uyumuyo çok sinirleniyo. hergün 3-5 defa oğlumu boğulmaktan kurtarıyoz uyurken bile yanından uzun süre ayrılamıyoruz bu yüzden. inşallah 6 aylık olduklarında bu korkular sıkıntılar bitecekopuyorumnanaktan

Slmm hanımlar kk yı artık ıhmal edebılıyorum cunku bizim uykumuzda anlık oluyo allahtan annem yanımda 15 gun sonra gıdecek ve yapayalnız kalacam :sinifsinif: yarın ablamlar gelıo ve hepbırlıkte adanaya gıtceklerr offff cok üzücü bı durum . benim kızım orta kulak ıltıhabı olmus ve antıbotık kullandık bugun kontrolu var eşimi beklıorum gelseydıde bı doktora kontrole gıtseydık yavrum benım iştahı ıyıce kesıldı mama saatıne dayanamayan cocuk 3.5 saat gecmesıne rgmen aglaya zırlaya mama yıyoo cok yoruldumm gecmışe bakamadım hasta olanlara gecmıs olsun dılıyorum Allah bebeşlerın yardımcısı olsun dertlerını bıle söyleyemıolar yavrucaklar gözlerımızın ıcıne nasıl bakıolar. dun eşim annesine göturdu tuanayı ben ewdeydım ew o kadar sessızdıkı iyiki kızım var onsuz olmazmıs AnneLİK BÖYLE BİŞE OLSA GEREK

hiiiiççç kafanı takmayacaksın.inan herkes yaşıyor bunları.biraz sabret geçecek.mama vermekte ne var çoğu anne veriyor mama.sıka canını.

slm kızlar nasılsınız?bebişler nasıl benim oğlum yine huysuzluğu ele almış durumda.anası da uykusuz aç bi halde işinin başında.bugün anneme gittim emzirmeye alt komşunun bebeğini gördüm kocaman olmuş 5 yı bitmiş.gece hep uyuyomuş artık.yatmadan prinç unu maması yapıom tok tutuyo bidaha sabah 9 da kalkıo dedi.ay dedim darısı başımıza çabuk geçsin zaman.

birde kızlar aranızda sigaraya başlayan oldumu tekrardan?ben henüz başlamadım umarım başlamam.kimseyi yanımda içirmiom canım çekmesin tekrardan diye..

çok geçmiş olsun allah bebişine şifalar versin.

valla nisan ayı oğlanları hep yaramaz herhalde.bende sayıyorum ayları.önce şu gazlar geçsede bir rahatlasak.bebişlerde bizde.
Ya karışmak gibi olmasın ama ne güzel bırakmışsın hiç başlama.yazık sağlığına.

Kizlarr bebislerinde balgam sorunu olan varmi oglusum gece nefes alamiyor saniyorum öyle bir sesle uyaniyorki bogazina takilip kaliyor o zikkim cikaramiyor burnunu temizliyorum tulu su serum fizyolojik deniyor herhalde ondan da veriyorum ama doktor cay da ver dedi veriyorum ama hep ayni hep ayni yahu bu dertle basi dertte olup da basedebilen varsa lütfen yardim herseyi denedim yataginin altina yastik koyup yüksettimde baska daha ne yapayim hep balgami oluyor odayida havalandiriyorum ama yok anacim benim bilmedigim denemedigim seyi bilipde yapan varsa lütfen yardim edin

selam kıslar.bebişler iyidir inşallah.biz dün 2.ay kontrolümüze gittik.herşey yolunda çok şükür.1.700 gr almış benim tombik kızım.bu arada bıngıldaklarınız nasıl oldu.2 aydan önce kapanmaması gerekiyormuş.rotavirüs aşısını da haftaya yaptıracağız.bu perşembe de 2.ay aşıları var.

bu arada tracy hogg un bebek bakım sorunlarına mucize çözümler diye bir kitabını aldım haftasonu.
çok faydalı bilgiler var.tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…