2010 Nisan Anneleri

selam kizlar

valla baslamamak icin zor tutuyom kendimi diyebilirim
umarim baslamam ama hamilelikte iki paket icen biri olarak zor olacak gibi

kızlar bebeğimi güneşletiyorum d vitamini de veriyorum.bi yerde okudum az önce güneşletiyorsanız vitamini boşuna vermyin diyor.
siz nasıl yapıyorsunuz?

canım maşallah bebişine.şu bahsettiğin kitabı bende çok merak ediorum.bikaç yararlı bilgi paylaş bizimle olurmu?aklıma yatarsa ben de sipariş verecem netten.

selam kizlar

valla baslamamak icin zor tutuyom kendimi diyebilirim
umarim baslamam ama hamilelikte iki paket icen biri olarak zor olacak gibi

ee canım benim hamilelikte okadar sigara içtin şimdi sütten geçmesin die mi tutuyon kendini?hiç fark yok zaten ama elbette zararın neresinden dönersen kar.bende oğlumu çok özlüom işyerimde aklıma gelen tek şey sigara oluyo allahım yardım et

kızlar bebeğimi güneşletiyorum d vitamini de veriyorum.bi yerde okudum az önce güneşletiyorsanız vitamini boşuna vermyin diyor.
siz nasıl yapıyorsunuz?
canım ben o kadar cesur değilim başına güneş geçer diye korkuyom zaten doktorda 11-4 arası çıkarma dışarı dedi. d vitaminine devam:)

maşallah kızına canım maşallahh
valla canım çok uzun zamandır yaşıyoruz bizde balgam sorunu fizyolojik serum bende kullandım ama bir sonuç alamadım. doktoruna söylüyom balgamı var diyom boğazına bakıyo ciğerlerini dinliyo bişeyi yok ciğerleri temiz diyo. eczaneye sordum bir tek asist diye br şurup var ama doktora sormadan verme bebek çok küçük diyo

zaten bizimki çok kusuyo balgamınıda kusarak atıyo ama sık sık tıkanıyo. kusma yüzünden zaten gözümüz hep üzerinde balgam da takılınca müdahale ediyom hemen

valla canım çok uzun zamandır yaşıyoruz bizde balgam sorunu fizyolojik serum bende kullandım ama bir sonuç alamadım. doktoruna söylüyom balgamı var diyom boğazına bakıyo ciğerlerini dinliyo bişeyi yok ciğerleri temiz diyo. eczaneye sordum bir tek asist diye br şurup var ama doktora sormadan verme bebek çok küçük diyo

zaten bizimki çok kusuyo balgamınıda kusarak atıyo ama sık sık tıkanıyo. kusma yüzünden zaten gözümüz hep üzerinde balgam da takılınca müdahale ediyom hemen
[/QUOTE]

bende eczaneden mucosalvan aldim doktor hayir dedi hayatim sadece yemekten sonra bu bitkisel caylardan vermeliymisim burnunu devamli ne o adi burun aspiratörümü ne onunla temizliyorum cünkü balgam sinüslerden gelirmis yani burundan temiz tutuyorum ama yinede oluyor paptya cayi da olabilir dedi bugün gittigimdede otrivine bebekler iicn verdi bakalim onu deneyecegim ama yani bazen o balgam yüzünden nefes bile alamiyor kuzum ya cok üzülüyorum simdi biraz öncede balgam yüzünden kustu burundan nefes alip agizdan vermeyi bilmedikleri icinde oluyormus anne sütü alan bebklerde olurmus ehh iste ihtiyacimiz olan zaman degilmi hayatim gerekenleri yapip zamana birakmak biz cok telas yapiyoruz herhalde

selam kızlar.. nasılsınız? bebişler nasıl? umarım herşey yolundadır. biz yazlıktayız havalar sıcak malum Nisan zorlanıyordu burası iyi geldi. kısa kollularla rahatız. ama güneşe çıkarmıyorum tabi.

bizimde yarın aşılarımız var rotavirüsüde yarın olucaz. umarım huysuzluk yapmaz. yada ateşlenmez. hepinizi öpüyorum bebişleirde...

hayatim her bebk asidan sonra atesleniyor ama en fazla 3 gün sürermis ve normalmis endiseye gerek yok 38 in üstüne cikmasi sakincali imis gecen hafta be asida idim oglusumla tabiki aksamina ateslendi doktor her ihtimale karsi fitil verdi ayni gece fitil verdi ama ertesi güne kalmadi birseyi simididen gecmisolsun canimcim

selam kızlar
bugun apt komsularım vardı yarında psıkologa gıtcez aleyna için insallah ıyı sonuç alırız allahtan hayırlısı dualarınızı eksık etmeyın

saol tatlım o zmn inş kısa sürer diye dua ediyim..

selam kızlar
bugun apt komsularım vardı yarında psıkologa gıtcez aleyna için insallah ıyı sonuç alırız allahtan hayırlısı dualarınızı eksık etmeyın

hayırlısı olsun canım.

kızlarrr bir sorum var:)
bebişlerin kıyafetlerini hala ütülüyomusunuz ve ne zamana kadar ütülemeye devam edeceksiniz?
bizim sıpa sürekli kustuğu için çok sık yıkamak zorunda kalıyorum kıyafetleri ve ütü çok zaman alıyor bu sıcakta çok zor oluyo ama ütüsüz giydirmek de içime sinmiyo :)))
bir sorum daha var:)
uni yenideoğan ıslak mendili ne kadar kullanacaksınız:)

cnm serumm fizyoloji sıkıp burun pompasıyla çakiyormusun sümüklerini.serumu damlatık pompayla çekmezsen çok balgam yapar.

ben ıslak mendılle poposundan baska yerını sılmıyorum
gezmelık kıyafetlerınden baskasını utulemıyorum:a015:

Ben islak mendili yenidogan da olsa hic kullanmiyorum altini hep lavaboya götürüp yikiyorum burada daha düne kadar kaloriferler yaniyordu bazende kücük bir kovayi odaya getirip belden asagisini yikayiveriyorum burdaki ebelerde üsenmezsen en dogrusu yikamak diyor pisik olma riskine karsi

ben daha bebisin kiyafetlerini hic ütülemedim 30 derece kisa program yikiyorum kirismiyor ve yumusatici kesinlikle yasakmis normal deterjan kullaniyorum ama az buradakiler öyle yap deyince bende ne bileyim sabuntozu falan alayim mi dedim hayir dediler o cok eskide kaldi ne bileyim dogrumu yapiyorum yoksa yanlismi ???

canım bebişine geçmiş olsun.en kısa zamnda geçer inş.

canım maşallah bebişine.şu bahsettiğin kitabı bende çok merak ediorum.bikaç yararlı bilgi paylaş bizimle olurmu?aklıma yatarsa ben de sipariş verecem netten.
canım ben çok beğendim kitabı.0-3 yaş için .elbette yazarım.yeni yeni okuyorum yazarım en kısa zamanda.

merhaba hanimlar ben pek girmeiyorum kk ya ne zaman bisyeler yazmaya kalksam Derin Mavi uyaniyor agliyor vs.. bikac sayfa geriye baktim bazi arkadaslar sigara icmekten bahsetmis aman allahim kizlar neler soyluyorsunuz.. beni yanlis anlamayin herkesin kendi tercihidir oncelikle ama bu bebisler dunyaya gelmeyi istemediler biz istedik onlarin dunyaya gelmesini o halde neden onlara kotuluk edelimki sagliklarini tehlikeye atalim. hamileyken sigara icmek dusunemiyorum bile. mesela ben hic balik yemedim haytimda deniz urunlerinden nefret ederim ama hamiligimin ilk gunuden beri her hafta balik yiyorum gozumu kapiyorum bi gorev gibi. kola bagimlisiydim uyksuuzluk yapiyor bebekte diye icmiyorum kahve cay alkol zaten yok her aksam bi bardak sut iciyorum tiksine tiksine. 4 sisse su iciyirum yapmak zorundamiyim tum bunlari evet zorundayim zorundayiz arkadaslar bebeklerimizin zihinsel ve bedensel gelisimini duusnuyosak akranlarindan geri kalamlarini istemiysak mecburuz dedigim gibi beni ilgilendirmez ama lutfen sigara icmeyin bebeginizmi sigarami? iradeniz burada devreye girecektir eminim..

bu arada bi soru: kizlar ben gunduz bebegim uyudugunda onun odasindan ayrilamiyrum korkuyorum ya uyanir duymassam diye paronayak oldum iyce bebefon mu alsam kullanan varmi bana bi akil verin..

slm filicim bırak bence aranoyaklığıda onun uyumasının tadını çıkar arkadaşım inanaımrısın benimki günlerdir uyumuyor çıldırmak üzereyim sabahtan buyana ilk defa şuan uyuyor bir bebek 1o saat kesintisiz ıuyumadan dayanabilirmi ağlamalarla dayanırmış((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…