slm kızlar nasılsınız?bebişler nasıl benim oğlum yine huysuzluğu ele almış durumda.anası da uykusuz aç bi halde işinin başında.bugün anneme gittim emzirmeye alt komşunun bebeğini gördüm kocaman olmuş 5 yı bitmiş.gece hep uyuyomuş artık.yatmadan prinç unu maması yapıom tok tutuyo bidaha sabah 9 da kalkıo dedi.ay dedim darısı başımıza çabuk geçsin zaman.
birde kızlar aranızda sigaraya başlayan oldumu tekrardan?ben henüz başlamadım umarım başlamam.kimseyi yanımda içirmiom canım çekmesin tekrardan diye..
selam kıslar.bebişler iyidir inşallah.biz dün 2.ay kontrolümüze gittik.herşey yolunda çok şükür.1.700 gr almış benim tombik kızım.bu arada bıngıldaklarınız nasıl oldu.2 aydan önce kapanmaması gerekiyormuş.rotavirüs aşısını da haftaya yaptıracağız.bu perşembe de 2.ay aşıları var.
bu arada tracy hogg un bebek bakım sorunlarına mucize çözümler diye bir kitabını aldım haftasonu.
çok faydalı bilgiler var.tavsiye ederim.
selam kizlar
valla baslamamak icin zor tutuyom kendimi diyebilirim
umarim baslamam ama hamilelikte iki paket icen biri olarak zor olacak gibi
kızlar bebeğimi güneşletiyorum d vitamini de veriyorum.bi yerde okudum az önce güneşletiyorsanız vitamini boşuna vermyin diyor.
siz nasıl yapıyorsunuz?[/QUOTE
Gecen hafta ben doktorumda idim Türkiye ye gidecegiz günes kremi olarak ne tavsiye edersiniz dedim kadin doktor ne günes kremimi !!!!!!!!!! dedi bana 1 yasina kadar bebklere günes yasakmis sekerim sadece gölgede ne krem ne günes dedi zararli imis bende bilmiyordum söyleyeyim dedim
canım ben o kadar cesur değilim başına güneş geçer diye korkuyom zaten doktorda 11-4 arası çıkarma dışarı dedi. d vitaminine devam:)kızlar bebeğimi güneşletiyorum d vitamini de veriyorum.bi yerde okudum az önce güneşletiyorsanız vitamini boşuna vermyin diyor.
siz nasıl yapıyorsunuz?
maşallah kızına canım maşallahhselam kıslar.bebişler iyidir inşallah.biz dün 2.ay kontrolümüze gittik.herşey yolunda çok şükür.1.700 gr almış benim tombik kızım.bu arada bıngıldaklarınız nasıl oldu.2 aydan önce kapanmaması gerekiyormuş.rotavirüs aşısını da haftaya yaptıracağız.bu perşembe de 2.ay aşıları var.
bu arada tracy hogg un bebek bakım sorunlarına mucize çözümler diye bir kitabını aldım haftasonu.
çok faydalı bilgiler var.tavsiye ederim.
valla canım çok uzun zamandır yaşıyoruz bizde balgam sorunu fizyolojik serum bende kullandım ama bir sonuç alamadım. doktoruna söylüyom balgamı var diyom boğazına bakıyo ciğerlerini dinliyo bişeyi yok ciğerleri temiz diyo. eczaneye sordum bir tek asist diye br şurup var ama doktora sormadan verme bebek çok küçük diyoKizlarr bebislerinde balgam sorunu olan varmi oglusum gece nefes alamiyor saniyorum öyle bir sesle uyaniyorki bogazina takilip kaliyor o zikkim cikaramiyor burnunu temizliyorum tulu su serum fizyolojik deniyor herhalde ondan da veriyorum ama doktor cay da ver dedi veriyorum ama hep ayni hep ayni yahu bu dertle basi dertte olup da basedebilen varsa lütfen yardim herseyi denedim yataginin altina yastik koyup yüksettimde baska daha ne yapayim hep balgami oluyor odayida havalandiriyorum ama yok anacim benim bilmedigim denemedigim seyi bilipde yapan varsa lütfen yardim edin
selam kızlar.. nasılsınız? bebişler nasıl? umarım herşey yolundadır. biz yazlıktayız havalar sıcak malum Nisan zorlanıyordu burası iyi geldi. kısa kollularla rahatız. ama güneşe çıkarmıyorum tabi.
bizimde yarın aşılarımız var rotavirüsüde yarın olucaz. umarım huysuzluk yapmaz. yada ateşlenmez. hepinizi öpüyorum bebişleirde...
hayatim her bebk asidan sonra atesleniyor ama en fazla 3 gün sürermis ve normalmis endiseye gerek yok 38 in üstüne cikmasi sakincali imis gecen hafta be asida idim oglusumla tabiki aksamina ateslendi doktor her ihtimale karsi fitil verdi ayni gece fitil verdi ama ertesi güne kalmadi birseyi simididen gecmisolsun canimcim
selam kızlar
bugun apt komsularım vardı yarında psıkologa gıtcez aleyna için insallah ıyı sonuç alırız allahtan hayırlısı dualarınızı eksık etmeyın
Kizlarr bebislerinde balgam sorunu olan varmi oglusum gece nefes alamiyor saniyorum öyle bir sesle uyaniyorki bogazina takilip kaliyor o zikkim cikaramiyor burnunu temizliyorum tulu su serum fizyolojik deniyor herhalde ondan da veriyorum ama doktor cay da ver dedi veriyorum ama hep ayni hep ayni yahu bu dertle basi dertte olup da basedebilen varsa lütfen yardim herseyi denedim yataginin altina yastik koyup yüksettimde baska daha ne yapayim hep balgami oluyor odayida havalandiriyorum ama yok anacim benim bilmedigim denemedigim seyi bilipde yapan varsa lütfen yardim edin
kızlarrr bir sorum var:)
bebişlerin kıyafetlerini hala ütülüyomusunuz ve ne zamana kadar ütülemeye devam edeceksiniz?
bizim sıpa sürekli kustuğu için çok sık yıkamak zorunda kalıyorum kıyafetleri ve ütü çok zaman alıyor bu sıcakta çok zor oluyo ama ütüsüz giydirmek de içime sinmiyo :)))
bir sorum daha var:)
uni yenideoğan ıslak mendili ne kadar kullanacaksınız:)
cnm serumm fizyoloji sıkıp burun pompasıyla çakiyormusun sümüklerini.serumu damlatık pompayla çekmezsen çok balgam yapar.
bebişlerin kıyafetlerini hala ütülüyomusunuz ve ne zamana kadar ütülemeye devam edeceksiniz?
bizim sıpa sürekli kustuğu için çok sık yıkamak zorunda kalıyorum kıyafetleri ve ütü çok zaman alıyor bu sıcakta çok zor oluyo ama ütüsüz giydirmek de içime sinmiyo :)))
canım bebişine geçmiş olsun.en kısa zamnda geçer inş.Kizlarr bebislerinde balgam sorunu olan varmi oglusum gece nefes alamiyor saniyorum öyle bir sesle uyaniyorki bogazina takilip kaliyor o zikkim cikaramiyor burnunu temizliyorum tulu su serum fizyolojik deniyor herhalde ondan da veriyorum ama doktor cay da ver dedi veriyorum ama hep ayni hep ayni yahu bu dertle basi dertte olup da basedebilen varsa lütfen yardim herseyi denedim yataginin altina yastik koyup yüksettimde baska daha ne yapayim hep balgami oluyor odayida havalandiriyorum ama yok anacim benim bilmedigim denemedigim seyi bilipde yapan varsa lütfen yardim edin
canım ben çok beğendim kitabı.0-3 yaş için .elbette yazarım.yeni yeni okuyorum yazarım en kısa zamanda.canım maşallah bebişine.şu bahsettiğin kitabı bende çok merak ediorum.bikaç yararlı bilgi paylaş bizimle olurmu?aklıma yatarsa ben de sipariş verecem netten.
kızlar bebeğimi güneşletiyorum d vitamini de veriyorum.bi yerde okudum az önce güneşletiyorsanız vitamini boşuna vermyin diyor.
siz nasıl yapıyorsunuz?[/QUOTE
Gecen hafta ben doktorumda idim Türkiye ye gidecegiz günes kremi olarak ne tavsiye edersiniz dedim kadin doktor ne günes kremimi !!!!!!!!!! dedi bana 1 yasina kadar bebklere günes yasakmis sekerim sadece gölgede ne krem ne günes dedi zararli imis bende bilmiyordum söyleyeyim dedim
canım ben o kadar cesur değilim başına güneş geçer diye korkuyom zaten doktorda 11-4 arası çıkarma dışarı dedi. d vitaminine devam:)
bende zaten sabah 9 gibi 5 -6 dakika sadece bacaklarını güneşe tutyorum. hem hava alsın hem de doğal yoldan d vitaminini alsın diye.kafasını getirmiyorum kesinlikle güneşe.
maşallah kızına canım maşallahh
valla canım çok uzun zamandır yaşıyoruz bizde balgam sorunu fizyolojik serum bende kullandım ama bir sonuç alamadım. doktoruna söylüyom balgamı var diyom boğazına bakıyo ciğerlerini dinliyo bişeyi yok ciğerleri temiz diyo. eczaneye sordum bir tek asist diye br şurup var ama doktora sormadan verme bebek çok küçük diyo
zaten bizimki çok kusuyo balgamınıda kusarak atıyo ama sık sık tıkanıyo. kusma yüzünden zaten gözümüz hep üzerinde balgam da takılınca müdahale ediyom hemen
yazlığın tadını çıkarın ne güzel...selam kızlar.. nasılsınız? bebişler nasıl? umarım herşey yolundadır. biz yazlıktayız havalar sıcak malum Nisan zorlanıyordu burası iyi geldi. kısa kollularla rahatız. ama güneşe çıkarmıyorum tabi.
bizimde yarın aşılarımız var rotavirüsüde yarın olucaz. umarım huysuzluk yapmaz. yada ateşlenmez. hepinizi öpüyorum bebişleirde...
inşallah olumlu sonuçlar alrsınız.selam kızlar
bugun apt komsularım vardı yarında psıkologa gıtcez aleyna için insallah ıyı sonuç alırız allahtan hayırlısı dualarınızı eksık etmeyın
zamanım olursa ütülüyorum ama ağız mendillerini mutlaka ütülüyorum.
ben hala pamuk ve suya devam ediyorum.
unibaby ben de aldım ama öle duruyor kullanmıyorum.ilk başlarda çok kötü pişik olmuştu.unibaby kullanmıştım.pişiğinden beri pamukla temizliyorum.
slm filicim bırak bence aranoyaklığıda onun uyumasının tadını çıkar arkadaşım inanaımrısın benimki günlerdir uyumuyor çıldırmak üzereyim sabahtan buyana ilk defa şuan uyuyor bir bebek 1o saat kesintisiz ıuyumadan dayanabilirmi ağlamalarla dayanırmışmerhaba hanimlar ben pek girmeiyorum kk ya ne zaman bisyeler yazmaya kalksam Derin Mavi uyaniyor agliyor vs.. bikac sayfa geriye baktim bazi arkadaslar sigara icmekten bahsetmis aman allahim kizlar neler soyluyorsunuz.. beni yanlis anlamayin herkesin kendi tercihidir oncelikle ama bu bebisler dunyaya gelmeyi istemediler biz istedik onlarin dunyaya gelmesini o halde neden onlara kotuluk edelimki sagliklarini tehlikeye atalim. hamileyken sigara icmek dusunemiyorum bile. mesela ben hic balik yemedim haytimda deniz urunlerinden nefret ederim ama hamiligimin ilk gunuden beri her hafta balik yiyorum gozumu kapiyorum bi gorev gibi. kola bagimlisiydim uyksuuzluk yapiyor bebekte diye icmiyorum kahve cay alkol zaten yok her aksam bi bardak sut iciyorum tiksine tiksine. 4 sisse su iciyirum yapmak zorundamiyim tum bunlari evet zorundayim zorundayiz arkadaslar bebeklerimizin zihinsel ve bedensel gelisimini duusnuyosak akranlarindan geri kalamlarini istemiysak mecburuz dedigim gibi beni ilgilendirmez ama lutfen sigara icmeyin bebeginizmi sigarami? iradeniz burada devreye girecektir eminim..
bu arada bi soru: kizlar ben gunduz bebegim uyudugunda onun odasindan ayrilamiyrum korkuyorum ya uyanir duymassam diye paronayak oldum iyce bebefon mu alsam kullanan varmi bana bi akil verin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?