Salya ve kusma konusunda aynıyız canım.Önlük bağlıyorum ben yoksa kıyafet yetiştiremiyorum.slm slm slm herkese
oncelıkle paptya ve ozımelıs aramıza hosgeldınız
kızımla gunduzlerı resmen bogusuyoruz bır dakıka gozunu kırpmıyor gecenın korune kadar ıs guc hakgetıe benım sultanımda sureklı kusuyor bıde salya akıtıp duruyor koca bı gıdıgı oldugu ıcınde ısılık oluyor boynu of of neyse sızler ıyısınızdır umarım
bu arada butun nısan babalarının babalar gunu kutlu olsun
Yüzüstü azcık yatıyor sıkılıyor eymen kalkmak istiyor ama artık kendilerini kurtarabilirler.kızlar bu arada benim bebeğim üz üstü yatmasa yatmıyor korkuyorum bi dalarsam boğulacak diye ne yapıyosam yastıksız ve yüz üstü yatmak istiyor yoksa hiç yatmıyor nsıl alıştırabilirim acaba
ve gizoş uyanır ve ben kaçar varayım emzireyim kuzucuğu sonrada banyo sefası ananemiz gelince kocaman öptüm sizleri ve bebişleri
bu arada amma adanali var ya buralarda memleketi ozledim off off(((
canımcım bizim gideceğimiz düğünde çok fazla tanıdık olmayacak birkaç arkadaş dışında onlarda düşüncelidir zaten ama uzak olması asıl sorun ben nerde nasıl emziririm ee birde yakınımızın düğünü hem şık hem de rahat emzirebileceğim kıyaafet ne giyerim onları düşünüyom.tuğbacığım benden sana tavsiye gitme canım valla emzirirsin birşekilde ama millet bana yaptıklarının aynısını yaparlarsa sanada baygınlık geçirirsin ellerine dokunmaları beni sinir küpü ediyo zaten ellerini cokur cokur emiyo gerçi devamlı ılık suyla yıkıyorum ellerini ama yiende bebkler sonuçta onun yerine eşinle bir parka gidip birer dondurma yemek daha güzel olur başbaşa
valla cesaret edıp oglusum durmaz dıye evden dısarı cakamıyorum.bebek besıkte sallamaya alısmıssa ılerleyen gunlerde sallamamayada alısırmı yanı gunden gune.kollarım koptu sallamaktan valla.
uyku düzenlerı yavas yavs degısıyor hayret etme her an degısebılır ben 40 çıkardıgım gun 4 saat aralıksız uyudu bende sandımkı 40 tan snr öylr olcak geçende banyodan 10 dak snr yemekte kucagımdaydı saatlercede uyumadı benımkı kız kızların pısıgı çok olurmus bıze dr travazol -bıde fıto dıye 2 krem verdı 2 sını karıstırıp bazen tek tek suruyorum bı geçiyo bıda baslıyo hematen dıye bı krem daha var evde onu suruyorum bazendepudra suruyorum yanık gıbı duruyokıpkırmızıakannehir
yurdagülcüğüm canım giresuna gelirsen muhakkak haber ver canım bana dün karşılaşamadan çıktık yazışamadık:)))
bu yazıyı daha önce zeyrada yayınlamıştı sanırım. hatta bu maddeyi okuyunca biraz daha rahat içmeye başlamıştım kolayı falan.2. Anne gazlı içecek tüketirse bebekte gaz olmaz.
Gazlı içecekler, sıkıştırılmış karbondioksit içeren sıvılardır. Bunlar içildiğinde açığa çıkan serbest karbondioksit midede gaz baloncukları şeklinde şişkinliğe yol açar. Ancak bu gaz baloncuklarının süt yoluyla bebeğe geçmesi fiziksel olarak imkansızdır.
opuyorumnanaktan teşekkürler tubiciim.. hehe.. evet gece 2 de de olsa boğazımdan ödün vermiyorum.. dondurmasız asla :))) biz alıştık artık gezmeyepazar,market,okul,ev gezmeler,çarşı :teytey: sositososito kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile5 bende yaptırmayı düşünmüyodum.. senden de bunu duydum kesin yaptırmıyorum tatlım olumunekankayizsmile biliyosun sözünden dışarı çıkmamzemuszemus opuyorumnanaktan çok öpüyorum eymenimle seni mehtapçıım... opuyorumnanaktan bide nursimayı opuyorumnanaktan bu aralar kıskançlıklar hat safhada zati :))
ohaoldumsmile kötü olmuş..keşke hatırlatsaydın kuaföre.. unutuyolar onlar öyle... ama olsun tatlım yaa... koyu renk de sana süper yakışıyoo... bayanssulusmile
hihoyyyt ohh ohh.. arabalarlaizinler de geliniyo.. diyorum ben gezmde sınır tanımıyoruz diye... ben,deniz,sen,özge... daha varmııı... korkmayın kızlarrr .. atın kendinizi sokaklarareyhancım.. Allah yardımcın olsun tatlım.. yolculuğun inş. sorunsuz geçicek... opuyorumnanaktan nereye gelicksin tatlım? bursaya da uğra burdan geçiceksen :sm_cool: olumunekankayizsmile
laelaelaelaelae :bbo: -tatlicadiarzu- :çok üzgünüm: Çok üzgünüm çoook bende de öyle mirmirmirmir
ya kızlar ne şanslı insanlar var şu dünyada dün arkadaşlar kaanı görmeye geldi bize. 2 çocuğu var hatunun biri 9 diğeri 1.5 yaşında ikiside gece anneyle yatar sabah anneyle kalkarlarmış. beslenmek için bile kalkmazmış ikiside. şok oldum bizimki açılışı 3-4 saatten yapıyo sabaha kadar saat başı kalkıyo ondan sonra. o ilk uykuyu yakaladım yakaladım yoksa uyku haram banakaydirigubbakcemile3
Hayır yaptırmadım.Yaptırmayıda düşünmüyorum.[/QUOıllada sart degılmıs ama yınede ınsan korkuyo.yaptırdık ama bu kadarda pahalı olmazkı bı ası....
kaç para ki ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?