2010 Nisan Anneleri

ohh sefamız olsun arabayı kaptığımız gibi kıra bayıra park bahçeye ii oluyor bende önce eşim öğretti bana sonra ehliyet aldım hamilelikte sakıncalı diye süürmedim hiç panik oluyorum ben hemen i önce biraaz alıştırma yapmam gerkiyordu

Salya ve kusma konusunda aynıyız canım.Önlük bağlıyorum ben yoksa kıyafet yetiştiremiyorum.

Yüzüstü azcık yatıyor sıkılıyor eymen kalkmak istiyor ama artık kendilerini kurtarabilirler.
[
ii ozaman artık dert etmeyeyim ya ama bazen elleri ile ağzını burnunu kapatıyor üzünü yatağa yapıştırıyor bende korkuyom yaa boğulursa diye
ay canım yaa dün misafirirm vardı geçtim artık kucaklarına almayı ellerini öpmeyi 5,5 yaşında kızı var resmen ellerini parmaklarını yaladı yaa dondurma gibi ayy sinir oldum ama neyseki annesi anlayışlı kızım yapma dedi mikrop kapar o daha çok küçük hemen kucağına aldı ellerini suyla temizce yıkadı
bizimkiler nöbetçi yavaş yavaş üzene girecek ama biraz sabır lazım

bende kullnıyorum canım günde 3 defa herbir deliğe 2 damla damlatıyorum ii oluyor hemen açılıyor

ohh ne güzel oluyor yaa kirz ağacının altında uyumak yaa utku bey yerini tam sevmiiş bizde haftaya gidecez toplamaya değil ama yemeye artık adanada durulmaz yaz geldimi yayalalara çıkılır ne serin eser dün bi kasa gelmiş doğlın yerini hiçbişey almıyor yaa bende yolculukta hasta olmasından çok korkuyorum inşallah bende hasta etmem hayırlısı olsun artık kardeşinde yemin töreninden geliyomuş benim eşimde iskenderun da acemi birlik ama gölcükte de askerlik yaptı bahriyeli olarak inşallah senin kardeşinde öyle olur sana yakın hem her hafta sonu gidersin artık

.benım 2bucuk aylık bı oglum var.ısmı enes.yenı kesfettım daha bu sıteyı kımseden yanıt gelmeyınce uzuldum acıkcası.vereliniortak
opuyorumnanaktan aramıza hoşgeldin cnm.. bebişlerden dolayı uzun süreli durabildiğimiz zamanlar sınırlı.. kusura bakma.. yoksa ne muhabbetler ederdiiik.. amann amannn.. kaydirigubbakcemile2 enes ine de Rabbim hayırlı uzun ömrü versin..
arkadaşlar merhaba.nisan 21 annesi olalarak bende yeni katıldım aranıza.allah herkesin bebişine uzun ve saglıklı ömürler versin...
opuyorumnanaktan hoşgeldin aramıza.. amin cnım.. senin bebişine de...
kaydirigubbakcemile2 ohh maşallah oğluşuna... çok pimpiriklenmemek lazım haklısın.. sal gitsin :)
bezinde çok bi fark yoksa aç değildir cnım.. bende geçende mecburen edanın okuma bayramı için... wee manuel pompa.. bizim yakındaki eczanede sadece bu vardı.. 15 lira... bende memnun kaldım.. gerçi 2 kez kullandım ama iyidi yani.. ilk çekişte bi sızlama var ki utku emerken de oluyo o sonra çok bi acı yok.. ama gerektiğinde ne kadar acısa da anne sütü alsın yeterki...
ohhh... sefanız olsun.. gez tatlım.. banane yaa.. bende ehliyet istiyoom laelaelaelaelae araba kapının önünde çürüdü.. kociş işe servisle gidiyo.. ben minibüsle geziyom -tatlicadiarzu- hıı cnım.. o dediğin bezi doğumdan sonra ben kullandım kaydirigubbakcemile3 marketten almıştım maxi boyunu.. valla ben memnundum :roflol: ama utkuya denemedim kaydirigubbakcemile3 10 lu paketler olsa da alsak hepsini denesek.. ayol aldıkmı 10 günden önce bitmiyo... sempatiksalakcinni
amaann ne türkmüş o arkadaşınız da ayoll... düşünceli olmak lazım... kötükedihüso
Adanalıyık Allahın adamıyık:))))))))) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile
valla cesaret edıp oglusum durmaz dıye evden dısarı cakamıyorum.bebek besıkte sallamaya alısmıssa ılerleyen gunlerde sallamamayada alısırmı yanı gunden gune.kollarım koptu sallamaktan valla.
pek sallanamay alışmasa iyi olur tabi... bende gece beşiğine bağladığım uzunca kurdela yardımıyla emme saati değilse uykuya devam etsin diye sallıyorum ama çoğu kez başarılı olamıyorum.. bi alıştılarmı.. beşik,ayak,çarşaf devam ediyo ohaoldumsmile
bende o ilk uykuyu bi ytakalayabilsem.. ama işte ev işlerine anca gcee fırsatım oluyo.. o utkunun 3-4 saatlik uykusunda da ben uyanık oluyorum... yastığa kafamı koyuyorum gece 3 e doğru fln -tatlicadiarzu- bi ses.. eeeaaaoouuauueueuu sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
önce istanbul sonra sinop canim malesef bursa biraz uzak kaliyo ama
insallah birgün bulusmak nasip olur diyorum tanimak istedigim kisilerdensen emin ol
gerci ben bütün nisan annelerini cooooook merak ediyorum
opuyorumnanaktan inşallah bi gün diyorum o zaman :))
ben her deliğe günde 2 damla 3kez damlatıyodum ama .. mehtap arkim dedi ki :)) yatarken fışlat burnuna kibarca değil.. öyle damlatırsan kolay açılmaz.. bende fışkırdıyorum tazyikli olarak tabi çok değil kaydirigubbakcemile3
valla güzeldi canım.. korktuğum olmadı çok şükür... utku şu ana kadar bi değişim göstermedi kaydirigubbakcemile3 inş. da hasta olmaz.. sizde uzun yola çıkıcaksınız.. inş. sorunsuz geçer... arabada terleyince üst baş değiştirmek sorun oluyo sadece... yoksa bakınıyo bizimki artık yolara... ama canı isterse tabi... kardeşim için de amiiin. diyorum cnım güzel duan için :Saruboceq: inşalllahhh :Saruboceq:

tünaydın kızlar..herkezler iyiymiş maşallah haftasonu kahvaltılara gezmelere gidilmiş ohhh ne güzel bu günleride gördük çok şükür.bizde sabah erkenden uyandık oğluşumla babamız uyanana kadar oynadık oyalandık.oğlumun salıncağını balkona çıkardık bizde güzel bi kahvaltı sofrası kurduk eşimle aheste aheste kahvaltımızı yaptık.sonrasında eve giriştim çamaşır ütü süpür sil derken epeyi yoruldum tam oturmaya hazırlanıkren halamlar geldi poyrazı görmeye.onlarada bişeler hazırladım çay filan bi kapı daha :2: görümcem kayınvalidem.aman allahım dedim pazarım kabusa döndü.sağolsun görümcem yardımcı oldu ama kafam şişti pazar pazar.kocamla dışarı çıkmaya niyetliydik taaa akşam 9 da fırsat bulabildik ama hem ben yorulmuştum hemde oğlum uyumuştu .bizde annemi poyrazın yanına bırakıp kaçtık 12 ye kadar gezdik eğlendik geldik eve.ii geldi sinirlerim yatıştı valla.bi pazarım var bana bırakmıolar insanlarda anlayıiş olması lazım yaaa..

selam kızlar..
ay özledim sizi ya.cumadan beri bakamadım topiğe...
annemler bizdeydi.kızkardeşim ygs sınavına girdi burda.
benim kızda iyice azıtttı bu hafata.huy değiştirip duruyor ya.
sabahtan akşama kadar uyumadı ya.uyutuyorum binbir zahmetle.20 dakka uyuyor uyanıyor.
karnı tok altı temiz.ağlamıyor da.öle bakınıyor laf istiyor.
annemler gene baktılar şimdi onlarda yok böle devam ederse yandık valla.
aha sesi geliyo yine.

offf offfffffff
ehliyetten konuşulmuş.
liseyi bitirir bitirmez babam ehliyetimi aldırmıştı bana.
malum erkek çocuğu yok(5 kız kardeşiz).lisedeyken araba sürmeye başlamıştım yani.
geçen sene okula araba ile gittim geldim ama modeli biraz dşüktü veriyordu beyefendi.
martta arabayı yeniledik.şimdi kıyamıyor servisle git diyor.
o arabayla okula gidilmez çizerler falan.
ben de bana kötübi araba al onla giderim diyorum.
bakalım napacak.
hiç dinlemem giderim servis çilesi çekemem bu saatten sonra.

offff çok sıcak buralar çokkk bayılcam nerdeyse evde gizoş yine banyosunu yaptı anneanemiz yeni gitti valla kadının bir ayağı bizde artık :))kardeşim çok özlemiş gizoşu ben anlamam abla diyo eylül ekim gibi geleceksiniz diyo:))

birde kızlar biz ana kucağını hiç kullanmadık bu zamana kadar hep arabasıyla dolaştık ana kucağını geri verip hem ana kucağı hemde oto koltuğu olanlardan almayı düşünüyoruz kardeşimde ben istanbuldan alırım diyor ama ben kendim beğenmek almak istiyorum siz hangisini kullanıyorsunuz memnunmusunuz

merhaba uzun bi aradan sonra umarım herkes iyidir.
cumartesi dra götürdük oğlumu herşey iyi şükür.rota virüsü aşısını yaptırca ablamda yaptırdı oğluna sanırım geçmişte konuşuluş. umarım yan etkisi olmaz ya.yaptırsan bi türlü yaptırmasan bi türlü........
yeni gelen arkadaşlar olmuş hoş gelmiş sefalar getirmişler......
hayriyeciğim ay ne biçim misafirler onlar ya bi pazarın var yahu evinle mi ilgileneceksin bebeğinle mi eşinle mi kendinle mi misafirle mi?offfffff geriyolar bazen insanı....
dünürcüm telefonda söylemeyi unuttum cumartesi oğluma mevlüt yapıcam sadece annemler ve kayınvalidemler olacak öyle kalabalık değil yani.mutlaka beklerim canım gerçi tel açıp tekrar diycemde burdan da diyeyim dedim.

dünürcüm kasım aralık gibi bizde düşünüyoruz araba almak.seneye yazada kurs GıTCWM BERABWR GıDELıM ıYı OLUR HEEEEEE

offfffffffffffffffffffff
çıldırcammmmmmmm.
saat 7 den beri sadece 25 dakika uyudu benim bıdık ya.
ağlamıyor öle bakınıyor.arada esniyor gözlerini ovuşturuyor ama uyumuyor.
bu kadar uyanık kalması normal mi ya?

selam nisan annişleri nasılsınız? ayy bu haftasonu öle çok gezdik ki Nisan iyice gezme manyağı oldu yani. hiç yatmıyo hep bakınıyoz biz. cmt ne zafer plaza kaldı, ne de heykel.. sonra yazlığa geçtik Nisan da epey uyanık kalmaya başladı sanırım büyüyoruzzz...

çok tatlı oldu benim minnoşumm ya. allah hepimizinkini nazarlardan korusun.. bu aşk bambaşkaymışş.. :asigim::asigim::asigim::asigim:

tek derdimiz hala beşiğimizde yatmıyoruz illaki benide yanında istiyor. yatıyoruz eme eme uyuyor Nisan. nasıl aılştırcam bilmiyorum..

canım aynı mehmet salih yeni yatağına koyunca zin açıyor gözlerini yatmadı gitti sinir oldum yaaaa

merhabalar arkadaşlarr
refişim gözün aydın kardeşin geliyomuş, kiraz sefanıza bayıldım iyi yapmışsınız.

kızlar çıldırmak üzereyim biri mama ver dese hemen dayıycam mamayı.
kısır döngüye girdik yine. oğlumun dünden beri sıkıntısı muhtemelen gazı var.
doğru düzgün emmiyo ağlıyo istiyo veriyom 1 dakika sürmeden bırakıyo kıyameti koparıyo. sağdım verdim biberonla 70 ml süt, cork cork içti.
o emmedikçe göğüslerim dolmuyo, dolmadıkça emmiyo,
biberon verince hiç tenezzül etmiyo göğslerime,
sancıdan emmek mi zor geliyo, biberonu mu istiyo anlamıyom aç kalıyo çıldırcam.
aç kalmazsa hiç emmicek, aç kalmasına ben dayanamıyom.
saat başı acıkıyo meme veriyom 2 çekiyo bırakıyo.
birazcık mama versem, iyi güzel bir uyku çeksek ikimizde uyandığımızda memişler dolsa acaba emer mi, yoksa biberonmu ister yine kafayı yicem.
daha hiç mama vermedim. 1 kereden bişey olmaz diyom ama emmeyi bırakacak diye de aklım çıkıyo. meme+mama devam eden bir sürü bebek var ama bizimki inatçı memeyi bir reddederse bir daha almaz diye korkuyom:sinifsinif:

ay bir akıl verin yada 3 saat hiç emzirmeyeyim diyom, yıkacak bu sefer ortalığı off offf

kızlar benım koca benı ceza landırdı bılg sifresını degıstırdı dunden berı gıremıyodum neyse aldık
bıraz okudum
geçmısı yenı katılan arkadaslar hosgeldınız bende dodurdudum dogurmadıgım 4 çocuk anasıyım en guccuk 2 buçuk aylık bennu fatma
bgun kızımz seftalı suyu verdım
dunde kıraz vermıstım
hosçakalın

tuğbişim sakın anne sütün yeterliyse mama verme canım az kaldı ek gıdalara geçtiklerinde işimiz daha rahat olacak canım benim anne sütünün yerini hiçbişey tutmuyo inan mamaya bir alışırsa sütünde olsa illa onu istiyolar canım onlar bizden daha zeki valla:))eğer aylık kilo alımı 500-600 civarıysa sütün emin ol yetiyordur canım sakın haa biraz sabret canım yoksa mamaaya alışır zor olur ben bir yere giderken ahh bir tek meme alıp gitsem diyorum ama olmuyo işte çantamda termosu maması biberonu falan baygınlık geçiriyorum acaba bişey unuttummu diye canım hiç bişey anne sütünden daha değerli değil canımcım bende annemi 3 ay emmişim ama olsun bişeyin doğalı varken belki gazı vardır canım araba turuna çıkar çok iyi geliyo bizim kız ne zaman arabasında gezse altı dolmuş bir vaziyette geliyo eve:))))

dünürcüğüm canım gidelim valla ne güzel olur atlar atlar geliriz valla bir türlü 2 aydır zaten ya senin misafirin oluyo ya benim hiç bir araya gelemedik inşallah şu mevlüdünüz geçsinde dediğim gibi telefonda canım biz cumartesi köye gideceğiz eşimin amcasının torunun mevlüdüne yoksa atlar gelirdik canımcım dünüründe diyo görüşemedik dıgıdıkla diye:))))

canımcım seninki 3 e kadar uyumamış bugün benimki inanırmısın dün sabah 7de uyanddı gece 12 de uyudu benim artık pestilim çıkmıştı eşim uyutmuş

iyi akşamlar arkadaşlar 2 gündür nete giremiyorum dün iskenderundan kayınpederimle kaynım geldiler bebişi görmeye kaynımdan ve bebişimden fırsat bulamadığım için giremedim nete dünüm berbat geçti arkadaşlar bebeğim sabah 7de uyandı gece 12 de gözlerini kapadı anlamıyorumya sürekli mızmız ağlamalı hali var durduramıyorum gazdan hiç rahat edemiyor yavrum bakalım bugün gaz için forumdan bir arkadaşın tavsiyesiyle aldığım bir karışım yaptırdım ve içirdim bebeğim hemen uyudu ama içimdede bir tedirğinlik var inş zararı olmaz.artık denemediğimiz kalmadı rabbim biran önce bebişlerimiz şu gazlardan kurtulurlar yani dünüm kabus gibiydi yemek bebek hep yorucuydu bugün ise kızımla ilk defa gezmeye gittik diyebilirim okuldan arkadaşlarımla toplandık kızım nasılolduysa farklı bir ev,n havasındanmı nedir uyudu ha buarada ben artık çalışmaya başladım bu 2 hafta çalışcaz sabah 9.30da çıkıyorum bebeşi babasına bırakıp 11de babası okula getiriyor emişiyoruz sonra 12de dönüyoruz bakalım yarında gidicez gezmeye bir arkadaşa sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…