.benım 2bucuk aylık bı oglum var.ısmı enes.yenı kesfettım daha bu sıteyı kımseden yanıt gelmeyınce uzuldum acıkcası.vereliniortak
opuyorumnanaktan aramıza hoşgeldin cnm.. bebişlerden dolayı uzun süreli durabildiğimiz zamanlar sınırlı.. kusura bakma.. yoksa ne muhabbetler ederdiiik.. amann amannn.. kaydirigubbakcemile2 enes ine de Rabbim hayırlı uzun ömrü versin..
arkadaşlar merhaba.nisan 21 annesi olalarak bende yeni katıldım aranıza.allah herkesin bebişine uzun ve saglıklı ömürler versin...
opuyorumnanaktan hoşgeldin aramıza.. amin cnım.. senin bebişine de...
slm kızlar. taze babaların babalar günü kutlu olsun. salı dr. daydım. oğluşum 4800 olmuş. 55 cm. ay inanmıyorum ya. eve geldiğimde 2500 dü. 2 ayda nerdeyse 2 katı oldu oğluşum. moralim yerinde valla. oğlanla bi düzen oturttuk sonunda. DÜZENSıZLıK.... canı isteyince yatıyo kalkıyoo, yiyo, kusuyo. ve ben artık kabullendim takmıyorum. gakladıkça emrindeyim. kusma sebebim reflüymüş. 8. aya kadar midenin girişindeki kapak tam gelişmezmiş. yatırdığımda masaj yapacaksam kafasının altına 1 kaç kat katladığım havluyu koyuyorum. yatağınında baş kısmını azcık yükselttim. memekolikliğimiz devam ediyo. ben hiç eldiven takmadım oğluma. şapkada kullanmadım. 5 günlükten beride sokaklarda. sakınan göze çöp batar mantığıyla saldım çayıra mevlam kayıra...
kaydirigubbakcemile2 ohh maşallah oğluşuna... çok pimpiriklenmemek lazım haklısın.. sal gitsin :)
haaa bir de kızlar lansinohun manuel pompasını sipariş etmiştim dün geldi. elektirikli hiç kullanmadım karşılaştırmam ama bu pompa çook güzel almayı düşünenlere duyurulur.
offf offf oğlum doyuyomu yoksa artık sütüm yetmiyomu nasıl anlcam ben. kilo alımından demeyin kontrole çok var o zamana kadar aç m kalcak bu çocukkaydirigubbakcemile
bezinde çok bi fark yoksa aç değildir cnım.. bende geçende mecburen edanın okuma bayramı için... wee manuel pompa.. bizim yakındaki eczanede sadece bu vardı.. 15 lira... bende memnun kaldım.. gerçi 2 kez kullandım ama iyidi yani.. ilk çekişte bi sızlama var ki utku emerken de oluyo o sonra çok bi acı yok.. ama gerektiğinde ne kadar acısa da anne sütü alsın yeterki...
oo maşallah pazar günü ve 6 kişi online görünüyor :enbuyukkk:
evet kızlar tatile gidiyorum:smiley-cool: adanadan çıkıp ankara bolu düzce istanbul çanakkale izmir dolaşıp gelecez:teytey: temmuzun 5inde falan çıkmayı düşünüyoruz şakkıdı kendi arabamızla gidecez dinlene dinlene bebeğimi hasta etmeme lazım inşllah olmaz çok sıkılmışım tatil iyi gelecek
bebekleri kucağa alınması tatarfarı değilim bende ama mecburen alıyolar hele bi büyük abla yada abi varsa asla zaptedemiyosun hem kıskançlık hemde sen kucağına alıyon seviyon ben neden sevemiyorum banada ver ee ona verince malum diğer çocukla yeğenlerde almak istiyor veriyorum düşürmesinler diye dikkat ediyorum o kadar çok üzerine titremiyorum sakınan göze çöp batar derler ya bide ben bebekleri hoplatmayı sevmeyi konuşmyı falan çok severim alışsın ne yapalım artık benc üstüne düşmemek lazım ama dikkat etmeliyiz tabbii
bez konusunda da valla başta hugiess kullandım ama memnun kalmadım sonra ablam baby starı dene dedi ben çok memnunum dedi denedim hem hesaplı hemde çoook güzel hiç pişik yapmadı bide hemen içine çekiyor markette yoktu diye molfix aldım ama hep kakası sa idrarıda dışarı çıkıyor hiç memnun değilim günde 3 defa kıyafet değişiyoruz bezden dolayı baby star hemde ülkerin imalatı yani çok güzel ıslak mendilleride çok güzel
neyse kızlar herkese ii hafta sonları bizde biraz ddışarı çıkalım ehliyetimi aldığımdan bu yana eşim hiç bırakmadı araba kullanayım hamilelikten dolayı çıkayımda biraz araba sürmeyi öğreneyim artık çocuklarla hafta sonunu beklemek zorunda kalmayalım gezmeye gitmek için
ohhh... sefanız olsun.. gez tatlım.. banane yaa.. bende ehliyet istiyoom laelaelaelaelae araba kapının önünde çürüdü.. kociş işe servisle gidiyo.. ben minibüsle geziyom -tatlicadiarzu- hıı cnım.. o dediğin bezi doğumdan sonra ben kullandım kaydirigubbakcemile3 marketten almıştım maxi boyunu.. valla ben memnundum :roflol: ama utkuya denemedim kaydirigubbakcemile3 10 lu paketler olsa da alsak hepsini denesek.. ayol aldıkmı 10 günden önce bitmiyo... sempatiksalakcinni
bu opme elleme konusunda bizde muzdaripiz buralarda kimsemiz yok epi topu bi arkadasimiz var turk oda tam turk yani geldimi komalara giriyoruz opuyor SIKIYOR saclari yuzune geliyor gozunu oyacak cocugun.elinide hic yikamiyor bebegi kucaklarken kirilir diye bisey de denmiyr. yabancilar cok anlayisli varya kimse elini temizlemeden zaten begin yanina bile gelmiyor asla opeyim kucaklayayim yok uzaktan seviyorlar kimse kucagima alayim demiyor diyorum esime iyiki mmemlekette degiliz senle ikimiz artik krizlere girerdik :)
amaann ne türkmüş o arkadaşınız da ayoll... düşünceli olmak lazım... kötükedihüso
Adanalıyık Allahın adamıyık:))))))))) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile
valla cesaret edıp oglusum durmaz dıye evden dısarı cakamıyorum.bebek besıkte sallamaya alısmıssa ılerleyen gunlerde sallamamayada alısırmı yanı gunden gune.kollarım koptu sallamaktan valla.
pek sallanamay alışmasa iyi olur tabi... bende gece beşiğine bağladığım uzunca kurdela yardımıyla emme saati değilse uykuya devam etsin diye sallıyorum ama çoğu kez başarılı olamıyorum.. bi alıştılarmı.. beşik,ayak,çarşaf devam ediyo ohaoldumsmile
ya kızlar ne şanslı insanlar var şu dünyada dün arkadaşlar kaanı görmeye geldi bize. 2 çocuğu var hatunun biri 9 diğeri 1.5 yaşında ikiside gece anneyle yatar sabah anneyle kalkarlarmış. beslenmek için bile kalkmazmış ikiside. şok oldum bizimki açılışı 3-4 saatten yapıyo sabaha kadar saat başı kalkıyo ondan sonra. o ilk uykuyu yakaladım yakaladım yoksa uyku haram banakaydirigubbakcemile3
bende o ilk uykuyu bi ytakalayabilsem.. ama işte ev işlerine anca gcee fırsatım oluyo.. o utkunun 3-4 saatlik uykusunda da ben uyanık oluyorum... yastığa kafamı koyuyorum gece 3 e doğru fln -tatlicadiarzu- bi ses.. eeeaaaoouuauueueuu sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
önce istanbul sonra sinop canim malesef bursa biraz uzak kaliyo ama
insallah birgün bulusmak nasip olur diyorum tanimak istedigim kisilerdensen emin ol
gerci ben bütün nisan annelerini cooooook merak ediyorum
opuyorumnanaktan inşallah bi gün diyorum o zaman :))
selamlar bir sorum olacaktı fizyolojik damlayı ne şekilde veriyorsunuz kutusunda hem günde birkaç damla 3 kere diyor hemde bebeği yatırın burnuna sıkın diyor kafam karıştı iyice bundan önce tonimer i kullandım onu sıkıyordum burnuna kullananlar yardımcı olursa sevinirim
ben her deliğe günde 2 damla 3kez damlatıyodum ama .. mehtap arkim dedi ki :)) yatarken fışlat burnuna kibarca değil.. öyle damlatırsan kolay açılmaz.. bende fışkırdıyorum tazyikli olarak tabi çok değil kaydirigubbakcemile3
ohh ne güzel oluyor yaa kirz ağacının altında uyumak yaa utku bey yerini tam sevmiiş bizde haftaya gidecez toplamaya değil ama yemeye artık adanada durulmaz yaz geldimi yayalalara çıkılır ne serin eser yaa dün bi kasa gelmiş doğlın yerini hiçbişey almıyor yaa bende yolculukta hasta olmasından çok korkuyorum yaa inşallah bende hasta etmem hayırlısı olsun artık kardeşinde yemin töreninden geliyomuş benim eşimde iskenderunda acemi birlik ama gölcükte de askerlik yaptı inşallah senin kardeşinde öyle olur sana yakın hem her hafta sonu gidersin artık
valla güzeldi canım.. korktuğum olmadı çok şükür... utku şu ana kadar bi değişim göstermedi kaydirigubbakcemile3 inş. da hasta olmaz.. sizde uzun yola çıkıcaksınız.. inş. sorunsuz geçer... arabada terleyince üst baş değiştirmek sorun oluyo sadece... yoksa bakınıyo bizimki artık yolara... ama canı isterse tabi... kardeşim için de amiiin. diyorum cnım güzel duan için :Saruboceq: inşalllahhh :Saruboceq: