2010 Nisan Anneleri

dün muhtarlığın ordaydım :)murat markete gittim :)) az daha büyüyün o zaman beklertim tatlım.. ne güzel tanışmış kaynaşmış oluruz :) yavrularda arkadaş olur.. senin ilk di demi ? benim bide 1.sınıfı bitiren kızım var biliyosundur belki .. erken evlenmenin faydası.. 27 yaşında okula giden bi çocuk :))) inş. ilerde de kızımla aramızda 20 yaş olmasının avantajlarını yaşar arkadaş gibi oluruz bayanssulusmile bu arada çok geçmiş olsun.. atlattınız aşınızı da.. uyuması normal tatlım.. oğlum da uyumuştu.. ben 4 saate calpol verdim 1 çay kaşığı.. ama 3 kez verdim sadece.. baktım ateşlenmedi bi daha vermedim.. ama ağrısını alıyo en azından... inş. ateşlenmez kızın.... opuyorumnanaktan

rüzgaryağmur.. canım dktorum bana da iç dedi kalsyum.. demir kan hapı.. ama ben oldum olası hap içmeyi sevmem.. bu yüzden de kan seviyem yerlerde doktorun kullan dediyse kullan sen yine de...

tuğbacım.. geçmiş olsun güzelim yaa.. gece sularla uğraştınız demk.. ah keşke yakında olsam da gelip yardım edebilsem.. nolcak yani.. el birliğiyle halledrdik güzelim.. inş. çatınız bi an önce onarılır da bi daha akmaz...

filizcim.. hehe doğru diyosun.. ben neden gece gündüz çocuğun başında yastığı bi o tarafa bi bu tarafa destekliyorumn.. iki yana da eşit yatsın diye döndürürken uyandırdığım çoktur yani :))

ayy bidedünden beri kafayı yicem yaa.. dışarda yağmur hava soğuk diyemidir nedendir.. 9yıl oldu evleneli.. bu evde ilk kez kara sinek gördüm yaa.. ev sinek dolu.. sinek ilacı da sıkamıyorum utku dan dolayı. elimde bi sineklik deli gibi geziniyorum.. kaç kez katil oldum bilmiyorum.. ayyy çok iğrençç...
hadi utkunun beşiğinin tülünü örtüyorum uyurken ama ya biz.. ya utku uyanıkken :))) tüllerin altında mı yaşamalı...

merhaba arkadaşlar.giresunda acayip bi yağmur var.sel uyarıları yapılıyo biz yüksekteyizde rabbim tehlikede olanlara güç versin.umarım herkes iyidir tabiki bebekleride.
rüzgaryağmurcum benim oğlanda hapşırmaya ve öksürmeye başladı.az önce uykusunun içinde 4 defa öksürdü.ya hava yağınca otomatikmen havanın dengesi bozuluyor.sanırım kısa kolludan uzun kola geçmek lazım.ben bu havalarda hep şaşırırım ne giydircem diye geçmiş olsun tatlım.inşallah geçerde bebişlerimiz hasta olmaz.

canım ya şu çatınız hala tamir olmadı mı ne insanlar var ya kendi başlarına gelse yıkarlar ortalığı.hiç dinlenememişsiniz canımsın bazen kaan bazen çatı of kötü olmuş.bizde de birkaç gündür aynı sorun yaşanıyor üst komşu neyseki 3 a-4 ay sonra yaptırdılarda kurtuldk.kötü komşu adamı ev sahibi yaparmış inşallah canım ya.....

filizcim canım bazen bebişlere belli olmuyor düzenleri çabuk değişebiliyor.inşalah eski düzenine geri döner canım.maşallahy güzel yapıomuş kakasını.bizimki bazen 1 veya 2 defa yapıo günde....

hayriyeciğim canım çok üzüldüm ya.çalışan anne olarak çok zorlanıyosundr.bazen göktuğda uykuya geçmekte zorlanıyo ama senin oğlanın geçmesi saatleri bulmuş.inşallah özgede sende bir düzen oturtursunuz

canım sanırım bursayı sinekler sardı. burda kara sinek, yazlıkta sivrisinek dolu. aynen bende deli olucam. fişe takılan koruyucalardan aldım yok kar etmiyorrr fisfisfis

sağol budebecim inş hasta olmazlar uzun kolluya döndük geri zaten.

hımm bide siz şey sorucam Nisan 3 gündür gündüzleri uykuyu epey koyultuyor kalkmak istemiyor hatta. gözünü zor açıyor bide uykusunda sıçrıyor .. ya kuzuma nazarmı değdi acaba?

kizlar Aski memnu da var bugun ha :0 valla bende bekliyorum sabirsizlikla duser internete de saat oglen 2-3 gibi . bakalim bihter napcak valla ben o romani universtedeyken okumustum nihal oluyordu sonunda bihterde intahar ediyordu behlulde kaciyordu, ama filim farkli olcakmis .

filizcim bende oğlanı bi sağa bi sola yatırıyorum.bizim oğlanın kafası sivri.güzel şekillensin istiyorum.inşallah bozulmaz çok seviyodum böyle kafayı erkekte

rüzgaryağmurcum banada dr um doğumdan sonra kan hapına 1 ay daha devam et dedi ama ben çoğunlukla ilacımı almayı unuttum.temmuzun 15 i gibi tekrar kontrole çağırdı drum.kadın doğum muayenesi yapcam dedi.sorarım o zaman.uffffff tekrar çatala çıkcam ya.gitmesem diyorum ama eşim çağırdı git diyor.benim öncesinde kistim falan vardı tüp bebeklede olduya bebğim o yüzden gitcem artık

selam kızlar...
geçmişi okumaya çalışırım kızım uyanmazsa eğer.
herkes ve bebişler iyidir inşallah.
günlerdir giremiyorum misafirden.
pazardan bu yana hergün misafirim vardı.
dün hele 24 kişi ağırladım.
yarın yine var.

kızım da iyice huysuzlaştı.artık en uzun uykumuz yarım saat.uykudan ölüyor ama uyumak istemiyor.
niye böle oldu anlamıyorum.
hava çok kötü içim daralıyor yaaa.

canım bazen benim oğlanda gözünü açamasıya uyuyor sadce emmeye uyanıyor sonra tekrar uyuyor.ben havaya bağlıyorum

bende çok merak ediyorum canım ya bu akşam o yüzdem misafirde gelse kabul etmem sanırım.inşallah başka aksilik çıkmazda
derin mavinin gaz sancısının bitmesine sevindm.he bu arada çok hoşuma gitti kızının ismi.kızım olursa belki çalarım ismini....çalayım mı opuyorumnanaktana.s

merhaba canım hogeldin.
bi ara bende senin gibi çok misafir vardı.ay çok yorucu oluyo ya...dikkat et kendine....yorgunluktan süt bile değişiyo azalıyo falan...
canım benim oğlan var ya misafir varken hiç uyumuyor.ilk servisleri ben yapıorum bazen gerisini yengemler falan veya misafirler napayım oğlum iyi olsunda...benim oğlan kalabalık mnisafiri pek sevmiyor

budebe (salihaydi degilmi orjinali) al arkadasim isim kardesli olurlar aslinda ben mavisu istedim cok ama vazgectik sonra ama ben maviden vazgecmedim dedim hissediyorum bu kizin gozleri mavi olacak :) bide hirsiz polis diye bi dizi vardi fanatitik biz arkadaslarala ordaki kizn adi maviydi hatirladin mi??

tuğbacığım geçmiş olsun canım aynı olay ben ikinci katta oturuyorum geçen bir gün yağmur yağmıştı çok o zamn benim başıma geldi gideri kapamışlar kim geldiyse valla benden başkasıda oturmuyo kendiliğinden olması mümkün değil ve bizim uydu alıcısına yağmur geçmiş bende annemdeydim o zamn eve bir geldik yanmış kutu onu geçtim ev yanmamış iyikide üst kattan ta benim eve geçmiş((neyseki ucuz atlattık

benim tipim değil şekerim ya ama sanırım Nisan sarışın sevicek..:kedi:

Behlule hayir diyen bir kadin vay be taktir ettim seni.. valla benim tam tipim ama .... ben sarisin severim. kocam esmer olsa da her ne kadar bizimkisi goz banyosu zaten yoksa behlul nere biz nere :)

canım osıçrama bizdede ilk zamnlar çok oluyodu şimdi az az oluyo doğal demişti ilk ay gittiğimiz doktor dış dünyaya alıştıkca geçiyormuş 6. aydan itibaren azalırmış çevreyi tanıdıkca canını sıkma bitanem ama nazara çok inanıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…