serkop u biliyorum çevreyoluna yakın annemlerde biraz üst tarafta muhtarlığın altında hemen Allah kısmet ederse uğrarım inşallah ama şu an kızım küçük olduğu için eşim işten geldiğinde kendisi getirip götürüyo anneme biraz büyüsün otobüslere binmeye başlayalım anneme erken geliriz seninde kapını o zaman çalarız inşallah :)))
canım ya şu çatınız hala tamir olmadı mı ne insanlar var ya kendi başlarına gelse yıkarlar ortalığı.hiç dinlenememişsiniz canımsın bazen kaan bazen çatı of kötü olmuş.bizde de birkaç gündür aynı sorun yaşanıyor üst komşu neyseki 3 a-4 ay sonra yaptırdılarda kurtuldk.kötü komşu adamı ev sahibi yaparmış inşallah canım ya.....kızlar merhabalar çok yorgunum dün o kadar alıntı yaptım göndermek nasip olmadı şimdide geçmişe dönecek vaktim yok.
dün gece tam hazırlandım yatacam yatak odası şıp şıp diye damlamaya başladı çatıdan. yağmur hızlandıkça şıp şıplar şarıl şarıla dönüştü. bizim yatak odasını seller aldı çatı akıyo apartman sakinleri geçen yağmurdan beri toplantı yapacak da çatı tamir edilecek...
bütün gece yerden su temizledik biz siliyoz arkasından tekrar akıyo. gardrobum muhtemelen çürüdü. parkeler kabardı. yatak kenarlarıda çürümüştür heralde. birtek yatak odası da akmıyo salonun köşesi, kapalı balkon heryerde kovalar var şu anda offf offf eşyaya değilde neye üzülüyom biliyomusunuz; bütün gece dolap üstünde kovalarla su indir, yerleri temizle oraya buraya koş eşim sabah o yorgunlukla işe gitti. işyerini de gece su basmış zaten şu anda ne haldeler bilmiyom. pazar kadar yağış devam etcekmiş inşalla bir daha akmaz
yatak odasında herşeyi yatağın üstüne yğdık ıslanmasın diye kaan da sabahtan beri uyumak bilmedi ki toplayayım ben şimdi toplamaya gidiyom öptüm hepinizi hadi yardıma gelinkaydirigubbakcemile3
ayy bidedünden beri kafayı yicem yaa.. dışarda yağmur hava soğuk diyemidir nedendir.. 9yıl oldu evleneli.. bu evde ilk kez kara sinek gördüm yaa.. ev sinek dolu.. sinek ilacı da sıkamıyorum utku dan dolayı. elimde bi sineklik deli gibi geziniyorum.. kaç kez katil oldum bilmiyorum.. ayyy çok iğrençç...
hadi utkunun beşiğinin tülünü örtüyorum uyurken ama ya biz.. ya utku uyanıkken :))) tüllerin altında mı yaşamalı...
sağol budebecim inş hasta olmazlar uzun kolluya döndük geri zaten.
hımm bide siz şey sorucam Nisan 3 gündür gündüzleri uykuyu epey koyultuyor kalkmak istemiyor hatta. gözünü zor açıyor bide uykusunda sıçrıyor .. ya kuzuma nazarmı değdi acaba?
kizlar Aski memnu da var bugun ha :0 valla bende bekliyorum sabirsizlikla duser internete de saat oglen 2-3 gibi . bakalim bihter napcak valla ben o romani universtedeyken okumustum nihal oluyordu sonunda bihterde intahar ediyordu behlulde kaciyordu, ama filim farkli olcakmis .
selam kızlar...
geçmişi okumaya çalışırım kızım uyanmazsa eğer.
herkes ve bebişler iyidir inşallah.
günlerdir giremiyorum misafirden.
pazardan bu yana hergün misafirim vardı.
dün hele 24 kişi ağırladım.
yarın yine var.
kızım da iyice huysuzlaştı.artık en uzun uykumuz yarım saat.uykudan ölüyor ama uyumak istemiyor.
niye böle oldu anlamıyorum.
hava çok kötü içim daralıyor yaaa.
biliyomusunuz Nisanda Aşk-ı memnu izliooo sanıram behlüle bakıoo kaydirigubbakcemile3
canim Behlule bi senin kiz degil butun turk kadinlari hayran:) cok yakiskli adam ama be degil mi :0 kocam duymasin hemen bozulur hehehehe:)
benim tipim değil şekerim ya ama sanırım Nisan sarışın sevicek..:kedi:
sağol budebecim inş hasta olmazlar uzun kolluya döndük geri zaten.
hımm bide siz şey sorucam Nisan 3 gündür gündüzleri uykuyu epey koyultuyor kalkmak istemiyor hatta. gözünü zor açıyor bide uykusunda sıçrıyor .. ya kuzuma nazarmı değdi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?