2010 Nisan Anneleri

benim kız uyanır ben kaçar öpüldünüz bebişleride koklayın emi benim için

Behlule hayir diyen bir kadin vay be taktir ettim seni.. valla benim tam tipim ama .... ben sarisin severim. kocam esmer olsa da her ne kadar bizimkisi goz banyosu zaten yoksa behlul nere biz nere :)

ay mersi şekerim, ben kocamı seviyorum behlülü napim demi???

evet canım bende inanırım valla nazara. iyi kötü illaki değer yani.

canım benim 2 ismim var nufusta saliha göbek ismim funda genelde funda derler ama sen nasıl istiyosan öyle de canım.
canım face de okumuştm sanırım mavi su da çok güzel ama ben derin ismini çok severdm mavide eklenince çok hoş olmuş.hatırlıyorum canım eşimde çok severdi o diziyi........

filizcim bende esmer severim sarışın pek sevmiyorum ama yakışıklı adam karizma gözleri güzel
bu arada benim oğlan avizeyle çok konuşuyo sizinkiler nelere konuşuyo gülüyo.benimki bayılıyo avizeye gördüğü zaman ayaklarını falan çırpıyo o kadar yani.bizimki öksürüğü sıklaştırdı.birde bugün üstüne çok çiş kaçırıyo..bez de 4 numaraya geçtik fazla sıkmıyodum sanırım ondam şiödi baya sıktım tabi belini acıtmadan.sabahtan beri 3 defa üst değiştrdk

aaa aynen Nisanda ablamın avizeye aşık :asigim:

canim bizim Mavimizde tabloya bakiyor ama ne bakma sanat eseri inceleyen tipler gibi. bide cok akillilar bu bebeler varya hic saftirik degiller yyeni bir oyuncak aldik dun cingirak hemen eskisini unuttu yenisine bakiyor.

dun aksam sancisi vardi durmadi arabaya atladik yik kesildi uyudu donduk altini degistirlim derken geri uyandi cildirdi durmadi hemen kosupa attik arabaya amerika sokaklarinda deli deli doladtik filimlerdeki gibi hic sesi cikmiyor ee diyorum noldu gaz sancisi nereye gitti numarami yapiyor acaba? cok akilli bunlar coooookkk...

aynen canım çok akıllılar bizi ellerinde fır döndürüyolar.bazen yalandan ağlıyolar.şımarık şımarık ağlamalarına bayılıyorum.çok tatlılar çok

benim hep gezmek istediğim ülkelerdendr amerika.macera bi ülkedr sanırım.
sen öğretmendin dimi canım?

geçmiş olsun çocuklada zor toplanır şimdi Allah kolaylık versin sıkma canını

benim hep gezmek istediğim ülkelerdendr amerika.macera bi ülkedr sanırım.
sen öğretmendin dimi canım?

gel canim beklerim kapim hep acik gezdiririm seni burda.. evet ben ogretmenim ama su anda ucretsz izindeyim tarih ogretmeniydim bir zamanlar :

inş cnm
benim ilk bebeğim 30 yaşındayım biraz geç kalmışım ben :)))

gel canim beklerim kapim hep acik gezdiririm seni burda.. evet ben ogretmenim ama su anda ucretsz izindeyim tarih ogretmeniydim bir zamanlar :

uçak korkum olmasa fizana bile giderim ama çok korkuyorum ben ya.1-2 saatlik yolculukta bile fenalık geliyo bana ölecek gibi oluyorum nefes alamıyorum.ay çok kötü ya.çok sağol tatlım.
bende tarih öğretmeniyim ama atanamadım canım.ben sadece bölüm okudum.sen orada Türk okulunda görev yapıodun dimi?yoksa eşin öğrenci olduğu için Türkiyedemi son olarak yaptın görev?ne kadar zamandr amerikadasınız?

:teselli:
gecmis olsun canim gelerim valla yakin olsak kolay gelsin

kızlar ben bugün aşı yaptırdımya sabah 9:00 da şu ana kadar atei çıkmadı maşallah ama çıkabilirmi bu saatten sonra acaba

kızlar ben 2.kez regl oldum ama önceki 2 gün damla damla sürdü. dün yine oldum ve çok az geliyo.
günlük ped kullanıyorum onu bile tam kirletmiyo.
bu regl durumudur di mi?
sizler nasıl oldunuz,normal regl gibi mi kanamanız oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…