Behlule hayir diyen bir kadin vay be taktir ettim seni.. valla benim tam tipim ama .... ben sarisin severim. kocam esmer olsa da her ne kadar bizimkisi goz banyosu zaten yoksa behlul nere biz nere :)
canım osıçrama bizdede ilk zamnlar çok oluyodu şimdi az az oluyo doğal demişti ilk ay gittiğimiz doktor dış dünyaya alıştıkca geçiyormuş 6. aydan itibaren azalırmış çevreyi tanıdıkca canını sıkma bitanem ama nazara çok inanıyorum ben
budebe (salihaydi degilmi orjinali) al arkadasim isim kardesli olurlar aslinda ben mavisu istedim cok ama vazgectik sonra ama ben maviden vazgecmedim dedim hissediyorum bu kizin gozleri mavi olacak :) bide hirsiz polis diye bi dizi vardi fanatitik biz arkadaslarala ordaki kizn adi maviydi hatirladin mi??
filizcim bende esmer severim sarışın pek sevmiyorum ama yakışıklı adam karizma gözleri güzel
bu arada benim oğlan avizeyle çok konuşuyo sizinkiler nelere konuşuyo gülüyo.benimki bayılıyo avizeye gördüğü zaman ayaklarını falan çırpıyo o kadar yani.bizimki öksürüğü sıklaştırdı.birde bugün üstüne çok çiş kaçırıyo..bez de 4 numaraya geçtik fazla sıkmıyodum sanırım ondam şiödi baya sıktım tabi belini acıtmadan.sabahtan beri 3 defa üst değiştrdk
filizcim bende esmer severim sarışın pek sevmiyorum ama yakışıklı adam karizma gözleri güzel
bu arada benim oğlan avizeyle çok konuşuyo sizinkiler nelere konuşuyo gülüyo.benimki bayılıyo avizeye gördüğü zaman ayaklarını falan çırpıyo o kadar yani.bizimki öksürüğü sıklaştırdı.birde bugün üstüne çok çiş kaçırıyo..bez de 4 numaraya geçtik fazla sıkmıyodum sanırım ondam şiödi baya sıktım tabi belini acıtmadan.sabahtan beri 3 defa üst değiştrdk
kızlar merhabalar çok yorgunum dün o kadar alıntı yaptım göndermek nasip olmadı şimdide geçmişe dönecek vaktim yok.
dün gece tam hazırlandım yatacam yatak odası şıp şıp diye damlamaya başladı çatıdan. yağmur hızlandıkça şıp şıplar şarıl şarıla dönüştü. bizim yatak odasını seller aldı çatı akıyo apartman sakinleri geçen yağmurdan beri toplantı yapacak da çatı tamir edilecek...
bütün gece yerden su temizledik biz siliyoz arkasından tekrar akıyo. gardrobum muhtemelen çürüdü. parkeler kabardı. yatak kenarlarıda çürümüştür heralde. birtek yatak odası da akmıyo salonun köşesi, kapalı balkon heryerde kovalar var şu anda offf offf eşyaya değilde neye üzülüyom biliyomusunuz; bütün gece dolap üstünde kovalarla su indir, yerleri temizle oraya buraya koş eşim sabah o yorgunlukla işe gitti. işyerini de gece su basmış zaten şu anda ne haldeler bilmiyom. pazar kadar yağış devam etcekmiş inşalla bir daha akmaz
yatak odasında herşeyi yatağın üstüne yğdık ıslanmasın diye kaan da sabahtan beri uyumak bilmedi ki toplayayım ben şimdi toplamaya gidiyom öptüm hepinizi hadi yardıma gelinkaydirigubbakcemile3
benim hep gezmek istediğim ülkelerdendr amerika.macera bi ülkedr sanırım.
sen öğretmendin dimi canım?
dün muhtarlığın ordaydım :)murat markete gittim :)) az daha büyüyün o zaman beklertim tatlım.. ne güzel tanışmış kaynaşmış oluruz :) yavrularda arkadaş olur.. senin ilk di demi ? benim bide 1.sınıfı bitiren kızım var biliyosundur belki .. erken evlenmenin faydası.. 27 yaşında okula giden bi çocuk :))) inş. ilerde de kızımla aramızda 20 yaş olmasının avantajlarını yaşar arkadaş gibi oluruz bayanssulusmile bu arada çok geçmiş olsun.. atlattınız aşınızı da.. uyuması normal tatlım.. oğlum da uyumuştu.. ben 4 saate calpol verdim 1 çay kaşığı.. ama 3 kez verdim sadece.. baktım ateşlenmedi bi daha vermedim.. ama ağrısını alıyo en azından... inş. ateşlenmez kızın.... opuyorumnanaktan
slm BEBEGIMIZ nasılsın ben 1 yıldan fazla oldu giremiyordum
gel canim beklerim kapim hep acik gezdiririm seni burda.. evet ben ogretmenim ama su anda ucretsz izindeyim tarih ogretmeniydim bir zamanlar:
kızlar merhabalar çok yorgunum dün o kadar alıntı yaptım göndermek nasip olmadı şimdide geçmişe dönecek vaktim yok.
dün gece tam hazırlandım yatacam yatak odası şıp şıp diye damlamaya başladı çatıdan. yağmur hızlandıkça şıp şıplar şarıl şarıla dönüştü. bizim yatak odasını seller aldı çatı akıyo apartman sakinleri geçen yağmurdan beri toplantı yapacak da çatı tamir edilecek...
bütün gece yerden su temizledik biz siliyoz arkasından tekrar akıyo. gardrobum muhtemelen çürüdü. parkeler kabardı. yatak kenarlarıda çürümüştür heralde. birtek yatak odası da akmıyo salonun köşesi, kapalı balkon heryerde kovalar var şu anda offf offf eşyaya değilde neye üzülüyom biliyomusunuz; bütün gece dolap üstünde kovalarla su indir, yerleri temizle oraya buraya koş eşim sabah o yorgunlukla işe gitti. işyerini de gece su basmış zaten şu anda ne haldeler bilmiyom. pazar kadar yağış devam etcekmiş inşalla bir daha akmaz
yatak odasında herşeyi yatağın üstüne yğdık ıslanmasın diye kaan da sabahtan beri uyumak bilmedi ki toplayayım ben şimdi toplamaya gidiyom öptüm hepinizi hadi yardıma gelinkaydirigubbakcemile3
ne çok soru sormuşum dimi filizcmkaydirigubbakcemile3
kızlar ben bugün aşı yaptırdımya sabah 9:00 da şu ana kadar atei çıkmadı maşallah ama çıkabilirmi bu saatten sonra acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?