kızlar ben 2.kez regl oldum ama önceki 2 gün damla damla sürdü. dün yine oldum ve çok az geliyo.
günlük ped kullanıyorum onu bile tam kirletmiyo.
bu regl durumudur di mi?
sizler nasıl oldunuz,normal regl gibi mi kanamanız oldu?
slm ongun seni diğer topikten tanıyorum nasılsın bebiş varmı senin ?
bizimki çıkmamıştı.üstelik sadece 1kez calpol vermiştim.
uçak korkum olmasa fizana bile giderim ama çok korkuyorum ben ya.1-2 saatlik yolculukta bile fenalık geliyo bana ölecek gibi oluyorum nefes alamıyorum.ay çok kötü ya.çok sağol tatlım.
bende tarih öğretmeniyim ama atanamadım canım.ben sadece bölüm okudum.sen orada Türk okulunda görev yapıodun dimi?yoksa eşin öğrenci olduğu için Türkiyedemi son olarak yaptın görev?ne kadar zamandr amerikadasınız?
kızlar gizemin sanki idrarı bana kokuyo gibi geldi sanki böyle antibiyotik tarzı bir koku bende az önce randevu aldım doktora gideceğiz yarın eşim bugün nöbetçi allahım bu gece artık uyuyamam ben yaa internette koku idrar yolu enfeksiyonu falan diyo ateş falan diyo ama ateş falan yok şükürler olsun az önce ağlaya ağlaya uyudu yine emdi azıcık o kadar yaaa off canım çok sıkkın
kızlar gizemin sanki idrarı bana kokuyo gibi geldi sanki böyle antibiyotik tarzı bir koku bende az önce randevu aldım doktora gideceğiz yarın eşim bugün nöbetçi allahım bu gece artık uyuyamam ben yaa internette koku idrar yolu enfeksiyonu falan diyo ateş falan diyo ama ateş falan yok şükürler olsun az önce ağlaya ağlaya uyudu yine emdi azıcık o kadar yaaa off canım çok sıkkın
sıkma canını inşallah yoktur bişey
şimdi bezlerde kokuluya ben ne zaman kızın altını değiştirsem eşim 2 dk sonra gelip öff kız altını pisletmiş diyo yaa diyorum yeni değiştirdim ama kokuyo diyo en sonunda aldım bezi elime dayadım burnuna bez kokulu bez dedim pardon dedi :)))) bunun gibi bişey olabilirmi acaba bezin kokusu + çiş kokusu birleşince öyle bir koku çıkmış olabilirmi
geçmiş olsun zeynepcim.inşllah bişey yoktur canım ya.
benim kızımında kakası çok kokmaya başladı bu aralar.
kızlar burunları tıkalı olmasa da hergün damla damlatıyor musunuz?
inşallah bişeyi yoktur valla ben çok pimpirikliyim bazen en ufak bişeyde elim ayağıma dolaşıyo yada bana öyle geldi evet bizimkiside öyle acaba diyorum bezdenmi biz prima kullanıyorduk görümcem gelirken 5 paket molfix almış şimdi onu kullanıyorum hiç memnun değilim ama bitene kadar kullancağız ne yapalım azda değil dua edin valla ağlıyorum şu an iştah falan kalmadı bende yemek yiyecektim tam altını değiştireyim dedim kokuyu 2 gündür alıyordum ama geçer dedim geçmedi bakalım yarın öğleden sonra randevumuz inşallah bişeyi çıkmaz kuzumun
merhaba yosun hg
Zeynepciğim canını sıkma.Birşeyi yoktur inşallah.Eğer sık aralıklarla değiştirmiyorsanda idrar kötü kokabilir.Pazar günü oğlumun kakasında minicik kan gördüm nasıl korktum anlatamam hemen bezi aldığım gibi acile gittim.Tahliller falan ertesi günde uzman dra götürdüm tahlilleri tekrarladı kakada gizli kan falan bakıldı.Kandada bakıldı önemli bişey çıkmadı şükürler olsun.
Güle güle canım.herkese iyi akşamlar görüşürüz inşallah
Annelerin hakkı ödenmez haklısın.Sende benim gibi aşırı endişelisin anlaşılan:)geçmiş olsun mehtapcığım canım yaa annelik ne zormuş yaaa inan varya söylemesi ayıp ama wcye bile giderken gözüm arkamda kalıyo belkide bana öyle geliyo bakalım canımcım inşallah sen daha iyi anlarsın canım benim iyiki varsın ben bezini çok sık değiştiriyorum canım azıcıkta etse alıyorıum hemen hatta fundada bana gülmüştü ne sık değiştiriyosun diye canım benim inşallah bişeyi yoktur saçlarım birden beyazladı sanki valla çok zormuş annemin değerini şimdi daha bir iyi anlıyorum aslında ne çok emkleri varmış bizlerdede biz farkında değilmişiz gibi geliyo
filiz deyince hep kendi üstüme alınıyorum :))))
bende bolum okudum formasyonaldim okul bitince sonra surundum 2-3 yil baktim olmayacak inekledim kpss yi kazandim 3 yildir meb deyim esim burda doktorasini yapiyor onun isi icabi geldik yani. ucretsiz izindeyim su anda . burda calismiyorum bebek var zaten artik calisamam. ben geleli 1 bucuk yil oldu 6 ay sonrada donuyoruz yani 2 sene kaldik amerikada ... donunce keldigimiz yerden devam herseye kosturmaca telas calismamak cok guzelmis ozleyecegim bu gunleri,,
Merhaba kızlara.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?