hemde nasıl canım varya kaç gündür kayınvalidemlere gitmiyoruz biliyomusun kayınpederimde zona teşhisi koymuş doktor iyilşiyomuş ama sanırım geçiyomuş bağışıklık sistemi oturmayan yenidoğanlara kayınvalidemde darılıyo neden gelmiyosunuz diye iki ara bir dere misli bende dedim eşime valla sizinkileri anlamıyorum benim annem bana derdi sakın bebği getirme diye sizinkiler neden ısrar ediyo kayınvalidem bişey olmaz hemen geçmez dedi ayy sinirlerimi yıprattılar bu ara yine bende sevesin varsa gel burda sev dedim uzakta değiliz şimdi adım torununu göstermeyen gelin ilan edilcek edilsin hiçte tınlamıyorum bebğim herşeyden daha önce geliyo valla onların cahillikleriyle debeşiyorum kaç gündür eşimde rahatsız oluyo tavırlarından ama annesi ne yapsın şimdi
Geçmiş olsun canım.Doktora bir göster istersen.İnşallah bişey çıkmaz.Oğluşumda iyi çokşükür.10 gün sonra kontrol ettireyim diyorum.Bende koşuşturmacayla geçiriyorum.Sen nasılsın canım?mehtapcımmm uzun zaman oldu nasılsın?oğluşun nasıl?ay sol elle yazıorum ne zor ya.
oğlum öksürüyo ama tıkanıklık yok napsam acaba ya
hemde nasıl canım varya kaç gündür kayınvalidemlere gitmiyoruz biliyomusun kayınpederimde zona teşhisi koymuş doktor iyilşiyomuş ama sanırım geçiyomuş bağışıklık sistemi oturmayan yenidoğanlara kayınvalidemde darılıyo neden gelmiyosunuz diye iki ara bir dere misli bende dedim eşime valla sizinkileri anlamıyorum benim annem bana derdi sakın bebği getirme diye sizinkiler neden ısrar ediyo kayınvalidem bişey olmaz hemen geçmez dedi ayy sinirlerimi yıprattılar bu ara yine bende sevesin varsa gel burda sev dedim uzakta değiliz şimdi adım torununu göstermeyen gelin ilan edilcek edilsin hiçte tınlamıyorum bebğim herşeyden daha önce geliyo valla onların cahillikleriyle debeşiyorum kaç gündür eşimde rahatsız oluyo tavırlarından ama annesi ne yapsın şimdi
Ben iyiyim canım sen nasılsın?Eymende iyi şükür biraz rahatsızlandık amagelldiim. ama gittinizmi kızlarr yaa
eda ağlamaya başlayınca gittim..utkunun elinin içinde bir topak saç :)) hehhe...2 saattir edaya kur yapıyoz. "ablasııı hadi utku özür diliyo "fln diye ama anca barıştırabildim.. ay bide ne diyo cadı " bidaha çeksin saçımı bak nasıl dövcem utkuyu" :))) aman deli olcam bu veletlerin areasında :))
deniz... aman uyumamakta direniyo bazen demi yaa.. utkuda öyle yapıyo arada...
mehtap.. canım nasılsın yaa.. sabha denize de dedim ne zamandır denk gelemdik.. bugün bi arıyım mehtabı diye.. nasılsın tatlım? eymen nasıl? havalar öyle valla yaa.. daha 3 gün öncesine kadar tek atletle duruyodu utku.. şimdi atletin üstünde uzun bollu var altta da 2 pijama :)) tekpijama giydiridim buz olmuş bacakları.. hasta olmasa bari bu aralar oğlanlar yaa...
Geçmiş olsun canım bir dr götür istersen için rahatlar.kızlarr yardım Nisan öksürüyo ara ara. napimm??? mafoldumben
Ben ilaç kullanmıyorum canım.ılk ay kan ilacını içmiştim sadece.kızlar birde siz ilaç kullanmaya devam ediyormusunuz? demir hapı, balık yağı ve elevit kullanıyorum ben. devam etmeme gerek varmı acaba?
Çok büyük geçmiş olsun tuğbacığım.Keşke yakın olsaydık koşa koşa gelirdim canım.kızlar merhabalar çok yorgunum dün o kadar alıntı yaptım göndermek nasip olmadı şimdide geçmişe dönecek vaktim yok.
dün gece tam hazırlandım yatacam yatak odası şıp şıp diye damlamaya başladı çatıdan. yağmur hızlandıkça şıp şıplar şarıl şarıla dönüştü. bizim yatak odasını seller aldı çatı akıyo apartman sakinleri geçen yağmurdan beri toplantı yapacak da çatı tamir edilecek...
bütün gece yerden su temizledik biz siliyoz arkasından tekrar akıyo. gardrobum muhtemelen çürüdü. parkeler kabardı. yatak kenarlarıda çürümüştür heralde. birtek yatak odası da akmıyo salonun köşesi, kapalı balkon heryerde kovalar var şu anda offf offf eşyaya değilde neye üzülüyom biliyomusunuz; bütün gece dolap üstünde kovalarla su indir, yerleri temizle oraya buraya koş eşim sabah o yorgunlukla işe gitti. işyerini de gece su basmış zaten şu anda ne haldeler bilmiyom. pazar kadar yağış devam etcekmiş inşalla bir daha akmaz
yatak odasında herşeyi yatağın üstüne yğdık ıslanmasın diye kaan da sabahtan beri uyumak bilmedi ki toplayayım ben şimdi toplamaya gidiyom öptüm hepinizi hadi yardıma gelinkaydirigubbakcemile3
Benim oğluşu bir sağa bir sola yatırıyoruz canım:))sabahin 5 cildiracagim dunden beri uyumuyor bu kiz. iyi iyidedik cozuttu. emzigin elinde kaldik resmen dustumu deliriyr bide elleriyle yuzune saldirmiyormu off gaz sancilari ohh bitti derken yeniden geldiler. dun 2 kez kaka yapti ondan heralde cocuk 48 sattir memnuniyetsiz 5-6 kkaka nerde 2 kaka nerde :) gozler kapali ama derin uyku yok bide koca cocuk gibi uzerini aciyor ya tepine tepine off bu ne ya cocuk bakma cok zormus niye kimse beni uyarmadi daha once:)
bu arada faceye baktim bebeler hep saga yatiyor heralde bizimkide ayni ne yapsak nafile ama ben pek aldirmiyorum kiz cocugu nede olsa uzatir saclarini yamuk kafa gorunmez oglan analari siz dusunun ehhheeeee:):)
Sonradan çıkmaz ama eğer huysuzlanıyorsa ağrısı vardır demektir.Ağrı kesicisini verebilirsinkızlar ben bugün aşı yaptırdımya sabah 9:00 da şu ana kadar atei çıkmadı maşallah ama çıkabilirmi bu saatten sonra acaba
slm mehtapcım nasılsın ? sen iskenderunlumusun özge öyle birşeyler demişti bana
Geçmiş olsun canım.Doktora bir göster istersen.İnşallah bişey çıkmaz.Oğluşumda iyi çokşükür.10 gün sonra kontrol ettireyim diyorum.Bende koşuşturmacayla geçiriyorum.Sen nasılsın canım?
Hamileyken hep burdaydık şimdi bebişlerden fırsat bulamıyoruz sağlık olsun onlar iyi olsundaboshayallersmilecanım iyiyim bende.oğlanla vakit hızlı geçiyor.misafir geliyo sık sık.gelmedği zaman hava güzel olunca biz çıkıyoruz dışarı.arabasında uyuyo baya.banada yürüyüşoluyo işte.bizde geçen c.tesi gittik.iyiydi.yaruın sağlık ocağına götüreyim diyorum bende eğer dinler dr4 bişey çıkarsa kendi dr una giderz.15 gün var kontrolümüze.kalça çıkığı usg si ve rota virüsü aşısını yaptırcağız.
bu arada özlemişim seni aklımdydın ne zamandr ama fırsat bulup arayamadm
inşallah bişeyi yoktur valla ben çok pimpirikliyim bazen en ufak bişeyde elim ayağıma dolaşıyo yada bana öyle geldi evet bizimkiside öyle acaba diyorum bezdenmi biz prima kullanıyorduk görümcem gelirken 5 paket molfix almış şimdi onu kullanıyorum hiç memnun değilim ama bitene kadar kullancağız ne yapalım azda değil dua edin valla ağlıyorum şu an iştah falan kalmadı bende yemek yiyecektim tam altını değiştireyim dedim kokuyu 2 gündür alıyordum ama geçer dedim geçmedi bakalım yarın öğleden sonra randevumuz inşallah bişeyi çıkmaz kuzumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?