2010 Nisan Anneleri

hemde nasıl canım varya kaç gündür kayınvalidemlere gitmiyoruz biliyomusun kayınpederimde zona teşhisi koymuş doktor iyilşiyomuş ama sanırım geçiyomuş bağışıklık sistemi oturmayan yenidoğanlara kayınvalidemde darılıyo neden gelmiyosunuz diye iki ara bir dere misli bende dedim eşime valla sizinkileri anlamıyorum benim annem bana derdi sakın bebği getirme diye sizinkiler neden ısrar ediyo kayınvalidem bişey olmaz hemen geçmez dedi ayy sinirlerimi yıprattılar bu ara yine bende sevesin varsa gel burda sev dedim uzakta değiliz şimdi adım torununu göstermeyen gelin ilan edilcek edilsin hiçte tınlamıyorum bebğim herşeyden daha önce geliyo valla onların cahillikleriyle debeşiyorum kaç gündür eşimde rahatsız oluyo tavırlarından ama annesi ne yapsın şimdi

ben hergün temizliyorum oğlumun burnunu.sefiyol diye bi sprey vermiti dr bazen onu bazen serum fizyolojiği kullanıyrm.banyodan sonra çıkmıyo benimkinin burnundakiler

boşver canım ya sıkma tatlı canını.olan sana oluyo kendimden biliyorum.banada niye oğlanı uyutuyosun demişlerdi.1.1.5 aylık bebek ne yapar ki başkaakannehir

mehtapcımmm uzun zaman oldu nasılsın?oğluşun nasıl?ay sol elle yazıorum ne zor ya.

oğlum öksürüyo ama tıkanıklık yok napsam acaba ya
Geçmiş olsun canım.Doktora bir göster istersen.İnşallah bişey çıkmaz.Oğluşumda iyi çokşükür.10 gün sonra kontrol ettireyim diyorum.Bende koşuşturmacayla geçiriyorum.Sen nasılsın canım?

Takma canım sen kayınvalidenleri gizemin sağlığı önemli olan.

Ben iyiyim canım sen nasılsın?Eymende iyi şükür biraz rahatsızlandık amaKarşılaşamadık bir türlü.Havalar kötü diyorsun kışlık oldunuz desene.Utku hastalanmasında yeter canım.

kızlarr yardım Nisan öksürüyo ara ara. napimm??? mafoldumben
Geçmiş olsun canım bir dr götür istersen için rahatlar.

kızlar birde siz ilaç kullanmaya devam ediyormusunuz? demir hapı, balık yağı ve elevit kullanıyorum ben. devam etmeme gerek varmı acaba?
Ben ilaç kullanmıyorum canım.ılk ay kan ilacını içmiştim sadece.

Çok büyük geçmiş olsun tuğbacığım.Keşke yakın olsaydık koşa koşa gelirdim canım.

Benim oğluşu bir sağa bir sola yatırıyoruz canım:))

kızlar ben bugün aşı yaptırdımya sabah 9:00 da şu ana kadar atei çıkmadı maşallah ama çıkabilirmi bu saatten sonra acaba
Sonradan çıkmaz ama eğer huysuzlanıyorsa ağrısı vardır demektir.Ağrı kesicisini verebilirsin
ağrısı olmasın kuzucuğunun.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım.Doktora bir göster istersen.İnşallah bişey çıkmaz.Oğluşumda iyi çokşükür.10 gün sonra kontrol ettireyim diyorum.Bende koşuşturmacayla geçiriyorum.Sen nasılsın canım?

canım iyiyim bende.oğlanla vakit hızlı geçiyor.misafir geliyo sık sık.gelmedği zaman hava güzel olunca biz çıkıyoruz dışarı.arabasında uyuyo baya.banada yürüyüşoluyo işte.bizde geçen c.tesi gittik.iyiydi.yaruın sağlık ocağına götüreyim diyorum bende eğer dinler dr4 bişey çıkarsa kendi dr una giderz.15 gün var kontrolümüze.kalça çıkığı usg si ve rota virüsü aşısını yaptırcağız.

bu arada özlemişim seni aklımdydın ne zamandr ama fırsat bulup arayamadm

Hamileyken hep burdaydık şimdi bebişlerden fırsat bulamıyoruz sağlık olsun onlar iyi olsundaboshayallersmile

canım banada gecenlerde koku geldı gıbı oldu ama bez kokuyodu 4-9 luk prımaya gectğımızde kokuyo gbı geldı belkıde bezdendır sıkma canını.ama tabı ıcın rahat etsın dr a gotur

kimsecikler yok buralarda aşkı memnuda herkes sanırım reklam arası yapayım dedim millet bihterin cenazesini görmek için tv ye kilittlenmiş durumda sanırımkaydirigubbakcemile3

vay be ne askı memnuymus herkesı kılıtledı normalde hıc ızlemeyen benı bıle hıc ızlemedıgım halde nerakımdan ben bıle ızledım son bolumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…