gerçekten çok komikti canım eşlim kahkaha patlattı resmen ya
kızlar benım kız gecelerı buyuk çişini yapmıyordu dün gece ilk kez yaptı ama içinde kan gibi bişey vardı korktum esıme gösterdım elıme geçenı verdıgım için verdıgın bıseydır dedı belkı pekmez dır biraz önce yıne yaptı bısey yokgünaydın kızlar.. herkese iyi bir gün diliyorum... hava yine soğuk yine yağmurlu... ve ben böyle havaları hiç sevmem.. bide annemle babam dün 17 de hatay'a yola çıktılar... :gitme: ben gidemediim :gitme: saat 9 gibi varmış oluruz ararız dediler... bulaşıklarımı fln hallettim.. utku uyurken yatayım diyodum 1 saat hiç olmazsa.. ama annemler aramadan da yatamam ki.. uyuyamam ki... 2 gün izin veriyolarmış kardeşime.. hatay'da bi otelde 2 oda ayarladılar pazar akşamı ümiti askeriyeye teslim edip gelicekler...
ya ben kardeşimi çook özledim mafoldumben
bide şimdi annemler gitti ya.. sabahtan beri kardeşimin kokusu burnumda resmen yaa.. mafoldumben
bir süpriz yapsalar da annemlerle o da gelse.. ben de kalpten gitsem :) razıyım :)
inş. dağıtıma yakın ve hayırlı bir yere gelir de arada gidip görürüm. canımıı.. kanımıı.. bitanecik gül yüzlü kardeşimi...
neyse uzatmıyım .. sizinde içiniz şişti valla bu asker muhabbetimden.. kusuruma bakmayın nolur... :1hug:
ohaoldumsmile evett yaa. ayy babamda diyo geçen gün.. yazlığı bi görsen eşek kadar sivri sinekler var diye eyvahedigeldismile nasıl koruruz bilmem utku paşayı sineklerden.. bende fişe takılan sulu cihaz kullanıyorum.. ama o takılıyken kızımın haşatını çıkardılar geçen hafta.. şimdi babamız gece uykusuna geçmeden kapıları camları kapatıp elinde sineklikle :) gece avına çıkıyo.. büyük temizlik sonrası rahatça uyuyoruz kaydirigubbakcemile3 hıı sahi cnım yaa.. sormuşmuydum daha önce bilmiyorum ama .. yazlık nerde sizin? biz kumsazdayız.. ama ben devamlı kalamıyorum.. eşimde kalıyo aklım :asigim: gidip 2-3 gün kalıyorum geliyorum.. burda 1-2 gün kalıp yine gidiyorumcanım sanırım bursayı sinekler sardı. burda kara sinek, yazlıkta sivrisinek dolu. aynen bende deli olucam. fişe takılan koruyucalardan aldım yok kar etmiyorrr fisfisfis
bazı günler gündüz bazı günler gece uyuyo bzim oğlan da... bazen de hiç uyumadığı oluyo akannehir ama nazar da olabilir.. sürekli oku cnım.. bildiğin duaları oku.. 3 ihlas 1 fatiha oku... içinden geleni oku.. zararı olmaz duanın...hımm bide siz şey sorucam Nisan 3 gündür gündüzleri uykuyu epey koyultuyor kalkmak istemiyor hatta. gözünü zor açıyor bide uykusunda sıçrıyor .. ya kuzuma nazarmı değdi acaba?
kaydirigubbakcemile5 benim de tipim değil.. kocamı seviyorum o ayrı ama tipim nasıl diye düşününce deöyle sarışın mavi gözlüler ilgimi çekmedi hiçbenim tipim değil şekerim ya ama sanırım Nisan sarışın sevicek..:kedi:
yoo nden geç olsun.. ben erkenciydim sanırım... 18 imde evlendim kaydirigubbakcemile3 çok şükür pişman olucak bişiy yaşamadım... olsun tatlım.. 2.yi ara vermeden yaparsın.. bişiy kaybetmiş olmazsın kaydirigubbakcemile3inş cnm
benim ilk bebeğim 30 yaşındayım biraz geç kalmışım ben :)))
yok tatlım.. çıkıcak olsa öğleye kadar çıkmış olurdu.. aa istersen sen yine de calpol ver 1 çay kaşığı ağrısını huysuzluğunu alır.. ben mehtap bacımın tavsiyesiyle kullandım 3 kez verdim ateşi olmasa da daha iyydi ruh hali kuzumun :asigim:kızlar ben bugün aşı yaptırdımya sabah 9:00 da şu ana kadar atei çıkmadı maşallah ama çıkabilirmi bu saatten sonra acaba
ben geçen 10 temmuzdan beri olmadımm laelaelaelaelae oğlan 3 aylık oldu tık yok.. tabi doğum sonrası ilk ayağa kalktığımda kaybettiğim kanları saymıyorum.. ama düşününce onları ben ancak 1 yılda kaybedebiliceğime göre daha zamanım var demekki diyorum... sempatiksalakcinni ama kızım 2 aylıkken olmuştum.. sonrası da geldi her ay.. ama kızım emmedi de.. bu sefer emzirdiğim için sanırımm gelen giden yok.. ama süt korumaz onu da ekliyim :kedi:kızlar ben 2.kez regl oldum ama önceki 2 gün damla damla sürdü. dün yine oldum ve çok az geliyo.
günlük ped kullanıyorum onu bile tam kirletmiyo.
bu regl durumudur di mi?
sizler nasıl oldunuz,normal regl gibi mi kanamanız oldu?
burnu tıkalı değilse damlatmıyorum..zaten 1 aydır fln serum fizyolojik değil sütümden damlatıyorum.. çay kaşığına sıkıp azar azar 2 burun deliğine de akıtıyorum zemuszemuskızlar burunları tıkalı olmasa da hergün damla damlatıyor musunuz?
çok şükür tatlım.. evet yaa kışlıklara döndük.. pazardan sonra açılıcakmış yine havalar.. ama bi soğuk bi sıcak inş. hasta olmaz oğlum...canımm..eymenime de çok geçmiş olsun.. Allaha şükür önemli bişiy çıkmamış..işte biz anneler aşırı pimpirikliyiz... Rabbim korusun bebeleri...:Saruboceq:Ben iyiyim canım sen nasılsın?Eymende iyi şükür biraz rahatsızlandık amaKarşılaşamadık bir türlü.Havalar kötü diyorsun kışlık oldunuz desene.Utku hastalanmasında yeter canım.
.
zaten bi yaprak dökümü-ali rıza bey.. bi de aşk-ı memnu-adnan bey... :roflol: taş mübarekler taşşş delikafaduldenbu arada adnanda da ne dayanıklı kalp varmıs maas.
herkese günaydın arkadaşlar.,hayırlı cumalar..........
dün oğlum öksürğüyo demiştim ya gece uyksunda hiç öksürmedi ama sabahtan bu yana yine hapşırık öksürme devam ediyor.bi sağlık ocağına götüreyim diyorum öğleden sonra
herkese günaydın arkadaşlar.,hayırlı cumalar..........
dün oğlum öksürğüyo demiştim ya gece uyksunda hiç öksürmedi ama sabahtan bu yana yine hapşırık öksürme devam ediyor.bi sağlık ocağına götüreyim diyorum öğleden sonra
günaydın güzel anneler ve bebişler..dün gece bi güzel uyku sefasıı çektim allah razı olsun annecimden.dün akşam iş çıkışı oğlumu almaya gittim ona.gönedrmedi illa yemeği burda yicez diye.oturduk yedik bi güzel..sonra anladı uykusuzluğumu canım anam kalktı bizle geldi hem sen uyu dedi gece hemde sabah çocuğu bi daha bana getirmezsin dedi.aşkı memnuyu izledikten sonra uyudum oğlumu emzirmeye kaldırdı annem beni 2 kere.onun dışında hep o ilgilendi oğlumla.uyku öyle ii geldiki yaa kendimi şuan çok ii hissediyorum.bi düzen oturtsak oğlumla başka bişe istemiorum kızlar yaa.uyku ne tatlı şeymiş.[/QUOT
1 ay sonra bı bakmıssın gecelerı uyuyosun cnm erınç alp şuan 3 ay 1 haftalık gece 2 kez kalkıyoruz ondada gozu kapalı emıp uyuyor...normalde doymayı mama ıster gunduzlerı ama gece ıstemıyo bıle(nazar degmesın.:)..zamanla cok degısıyorlar..uyuma saatlerı bıle bellı artık kac haftadır aynı saatlerde uyuyo gunduzlerı...poyrazda degısır...bu arada herkese hayırlı cumalar..
ayrıca haklısın.. aklım Hatay'da.. hava kapalı ama mutluyum diyebilirim.. en azından annamla babam görücek kardeşimi.. 3 gün boyunca inş. neraber vakit geçiricekler... p.tesi bursada olurlar.. o zaman gidip havadisleri ümit le ilgili haberleri nasıl olduunu bol bol anlattırıcam anneme :) mutluyum çünkü annemler kardeşimin yanında...
günaydın güzel anneler ve bebişler..dün gece bi güzel uyku sefasıı çektim allah razı olsun annecimden.dün akşam iş çıkışı oğlumu almaya gittim ona.gönedrmedi illa yemeği burda yicez diye.oturduk yedik bi güzel..sonra anladı uykusuzluğumu canım anam kalktı bizle geldi hem sen uyu dedi gece hemde sabah çocuğu bi daha bana getirmezsin dedi.aşkı memnuyu izledikten sonra uyudum oğlumu emzirmeye kaldırdı annem beni 2 kere.onun dışında hep o ilgilendi oğlumla.uyku öyle ii geldiki yaa kendimi şuan çok ii hissediyorum.bi düzen oturtsak oğlumla başka bişe istemiorum kızlar yaa.uyku ne tatlı şeymiş.[/QUOT
1 ay sonra bı bakmıssın gecelerı uyuyosun cnm erınç alp şuan 3 ay 1 haftalık gece 2 kez kalkıyoruz ondada gozu kapalı emıp uyuyor...normalde doymayı mama ıster gunduzlerı ama gece ıstemıyo bıle(nazar degmesın.:)..zamanla cok degısıyorlar..uyuma saatlerı bıle bellı artık kac haftadır aynı saatlerde uyuyo gunduzlerı...poyrazda degısır...bu arada herkese hayırlı cumalar..
inşallah canım yaa bana böle anlatıyorlar valla mucizeymiş gibi geliyor görcekmiyim o günleri diyorum maşallah kuzuna canım düzeni oturtmuş aman nazar değmesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?