rüzgaryagmur... bende dedim acaba sordummu. mudanyadan biri vardı ama o senmiydin fln diye.. ama dedim yine soriim.. olsun mudanya güzelyalı yanyana.. tahminimde yanılmamışım :)) nisan'ı bi dr. götür istersen tatlım.. ciğerlere inmesin.. yavrum yaa kıyamam.. çok geçmiş olsun tekrardan...
hayriyecim.. canım ohh.. dinlenmişsin güzelce.. moralinde enerjinde yerindedir bugün.. anaların hakkı ödenmez zaten.. bunu bir kezdaha görmüş olduk... inşallah en kısa zamanda düzeninizi de oturtursunuz ..
hayirli cumalar kizlar
dilerim bütün dualariniz kabul olur
ben artik pek aktif olamiyorum lamesef ama gelismeleri okumaya calisiyorum
oglum acayip huysuz oldu kizimla ilgileniyorum onu uyuytup oglumla ilgileniyorum
ev isi eflan filan valla kendime hic firsat kalmiyo
bir muhabbete katilamiyorum düzgün ama takip etmeyede calisiyorum bir yandan
insallah hepiniz iyisinizdir bebeklerinizle birlikte
reyhancım Allah hepimize kolaylık versin bebek bakmak zormuş ve ama çooook da güzel.
jalecim inşallah gönlüne göre olur.5 dk ara ve torunu görmeye gelmiyor.ilginç gerçekten.ben olsam senin gibi yapardım.
nazlıcım biz de haftaya yaptıracağız inşallah.
kızlar bebişleri kaç saatte bir emziriyorsunuz?3 kilonun üzerinde doğan bebekler bu aylarda 3 saatte bir acıkırlarmış.ama benim kızım çok az süre emdiği için son sütü alamadığından çabuk acıkıyor.
bu yüzden de fazla uyuyamıyor acıktığından.
sizinkiler ne kadar süre emiyor?
birde bebeklerimiz gündüz ne kadar iyi beslenir ve iyi uyursa gece o kadar deliksiz uyku çekerlermiş.
valla okuduğum kitapta öle diyor(tracy hogg un kitabı)
eğer bebeğiniz bir göğsünüzü 15-20 dakika emmezse karnı tam doymaz ve 'atıştırmacı 'bebek olur sık sık acıkır diyor.ve her öğünde tek göğsünüzden emzirin diyor.
benim bebeğimde o dediğinden işte.
kızlar salı günü ada'ya rota virüsü aşısı yaptırdığımı söyledim. kimse bişi sormadı:))
yaptırdınız mı??? yaptırmayacakmısınız??
kızlar salı günü ada'ya rota virüsü aşısı yaptırdığımı söyledim. kimse bişi sormadı:))
slm kızlar....
gecmişi okuycam dedim ama yok çok birikmiş zaten kuzey durmuyo bugun baya tuaf sabah iyiydi ama şimdi huysuz ,karnım çok ağrıyo,delircem adetliyken böle oluyorum gecmedi bi turlü.....ve cok kanamam var...öle böle değil...
merhaba arkadaşlar
bebeğim yeni uyudu ütü yapmadan önce bi bakayım size dedim
bugün anasağlığa gittik rota aşımızı da yaptırdık 2 ay sonrada 2. dozunu yaptıracağız . doktorumuz önermişti birde yaptıran arkadaşlarımında tavsiyesine uyduk
vee uyandı bile oğlum:) bakalım ağlamadan almayı düşünmüyorum
bide canım çok sıkkın kızlaryaa daha önce anlatmıştım eşimin ailesi ile problemlerimiz var diye kayınvaldem sadece 1 kere gördü oğlumu oda kırkı çıkmamıştı ve biz götürdük. o gün bugündür görmedi gelmedi de zaten ki evlerimizin arası yürüyerek 5 dk . benim hakkımda olmadık şeyler söylüyor ve hepside kulağıma geliyor bende gitmek istemiyorum ama eşim dün geceden beri tutturdu gidelim diye o kadar moralim bozuldu ki gitmeyeceğim dedikçe daha da üzerime geliyor ama bu konuda çok kararlıyım
bugün sırf üzüntüden sütüm kesildi resmen damla damla geliyor umursamayacağım diyorum ama olmuyor malesef
işte böyle kızlar bugün cuma bana da dua edin olur mu bir şekilde kurtulayım bu insanlardan
gelincik inşallah sizinde uyku düzeniniz oturur canım bizde gece uykusu biraz daha arttı ama gündüz toplasan 1 saat bile uyumuyor oğlum
fulyancım 2 saatte bir emiyor oğlum ama emme denirse bi 5 dk emip konuşmaya başlıyor
belkıde kuzey hıssedıyordun agrı cektıgını ondan huzursuzdur özgecım.9 ay rahattık demı olmuyodu:)sıcak tut ayagını.
canım valla bilmiyourm ağrım çok var o anlıyormu ki....
çokta gazı var ya bitmedi gitti bu gaz olayı...
hava baya serin ve yağmurlu sağlık ocağına gidecektim aslında,ana sağlığa soracaktım çok ağrım var ne yapsam ilaç almazsam gecmiycek....
ewt 9 ay ve sonra 2 ay süperdi ben neden böle erken oldum diyoum ya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?