rotavirüsü aşısı için para ödedinizmi bizim sağlık ocağı yapmıyomuş dr da özel hastanede para alırlarmı acaba
canım valla bilmiyourm ağrım çok var o anlıyormu ki....
çokta gazı var ya bitmedi gitti bu gaz olayı...
hava baya serin ve yağmurlu sağlık ocağına gidecektim aslında,ana sağlığa soracaktım çok ağrım var ne yapsam ilaç almazsam gecmiycek....
ewt 9 ay ve sonra 2 ay süperdi ben neden böle erken oldum diyoum ya....
kızlar bi cevap ne olur.sabah 2.ay aşımız vardı yaptırdık.ve kızım 2 sattir huzursuz ağlıyorateşi yok ama yinedebi sıcak vücudu bir çay kaşığı calpol verdim.geçermi acaba bu gece daha kötü olursa diye korkuyorum.sizdede böyle oldumu ne yapcam ben..((
ben ayın 15 inde yaptırmıştım. 2 ay sonrada 2. dozu vurcam. sağlık ocağında deil biz dr. da yaptırdık. 142 lira ağızdan verildi. bi şikayetimizde olmadı. ben dr. a sormuştum gerekli mi diye? aşının gereksizi mi olurmuş dedi.... yaptırdık. ne zararaı olcak ki?
dün kızımı aşıya götürdüğümüzde oradaki dr size kalmış bişey yaptırıp yaptırmamakta özgürsünüz dedi zaten sağlık ocağında yaılmıyormuş kızımın kendi doktoruda bir dahaki aya demişti bakalım o zamana kadar fikrimiz değişmezse yaptırıcaz büyük ihtimalle bizde
yan etkisi oldumu bebeğine?
rotavirüsü aşısı için para ödedinizmi bizim sağlık ocağı yapmıyomuş dr da özel hastanede para alırlarmı acaba
canım panik yapma hemen calpol verdiysen ateşi varsada düşer birazdan.sen 4 saat arayla 1 ç.ay kaşığı calpol vermeye devam et.huysuzluğu iğne acısından olabilir tatlım.üzülme 1 kaç saate bişesi kalmaz
canım baktımki zararları dokunmaya başladı görüşmüyorum ama bu sefer daha çok üzerime geliyorlar aslında onlarla ilgili bir haber almasam hiç sorun yok ama olmuyor tabibu tür insanlar kendilerini toplum önünde kanıtlayamamış bencil ve aşağılık kompleksi olan insanlar başkasına bişey yapamadıkları gibi dişlerine göre birini bulunca tepesine çıkarlar hemen senide sessiz buldu sanırım bu tür insanlara azcık ucundan dişini göstermekte fayda var takmamaya çalış bak sütüm kesildi diyosun yarın öbürgün tamamen kesilirse sana bir faydasımı olacak sanki Allah a havale et Allah kolaylıklar versin:Saruboceq:
canım 14 0 tl ödedik bu 1. doz içindi . aşımızı alıp sağlık ocağına gittikrotavirüsü aşısı için para ödedinizmi bizim sağlık ocağı yapmıyomuş dr da özel hastanede para alırlarmı acaba
canımyaa panik olma 4 saatte bir calpol ü vermeye devam et . bizde ateş olmamasına rağmen ben yine de verdimkızlar bi cevap ne olur.sabah 2.ay aşımız vardı yaptırdık.ve kızım 2 sattir huzursuz ağlıyorateşi yok ama yinedebi sıcak vücudu bir çay kaşığı calpol verdim.geçermi acaba bu gece daha kötü olursa diye korkuyorum.sizdede böyle oldumu ne yapcam ben..((
canım bence bir kaç gün daha bekle için rahat etsinkızlar ya adetli iken saç boyanırmı...
kimisi diyor ki boyanmaz boya tutmaz...
kimisi diyorki bişi olmaz...
ben bişi anlamadım...
biliyorsunuz saçlarım cok kötuydu,röflelerimin yok oluşunu göze alarak sacımın rengini değiştirmeye karar verdim ...açık kumral,bal rengi yada acık karamel düünüyorum...
ama şimdi boyasam bişi olurmu....
kızlar ya adetli iken saç boyanırmı...
kimisi diyor ki boyanmaz boya tutmaz...
kimisi diyorki bişi olmaz...
ben bişi anlamadım...
biliyorsunuz saçlarım cok kötuydu,röflelerimin yok oluşunu göze alarak sacımın rengini değiştirmeye karar verdim ...açık kumral,bal rengi yada acık karamel düünüyorum...
ama şimdi boyasam bişi olurmu....
slm kızlar
aöf sonuçları açıklanmış giren varsa bakabilir :)))
slm kızlar gizoşu doktora götürdük tam idrar tahlili yaptı doktorumuz şükürler olsun bişeyi çıkmadı rabbime binlerce kez şükürler olsun kilosu boyu gayet güzel dedi doktorumuz boyumuz uzun olacakmış demesine göre:))gözlerine kulağına herşeyini inceledi birde sevindirici olay beni doğum yaptığım hastahanedeki hemşiremiz gördü ayy inanmıyorum sen nekadar zayıflamışsın dedi 3 ayda dedi bende gerçektenmi:)))diye sordum harbiden dedi bravo ne rejimi yapıyosun dedi bende gizem rejimi uygulanıyo bizim evde 24 saat dedim :))gülüştük ben hala aynıyım gibi geliyo gerçi 10 kilo verdim 73le doğuma gitmiştim:))
canımcım maşallah prenseseslm kızlar gizoşu doktora götürdük tam idrar tahlili yaptı doktorumuz şükürler olsun bişeyi çıkmadı rabbime binlerce kez şükürler olsun kilosu boyu gayet güzel dedi doktorumuz boyumuz uzun olacakmış demesine göre:))gözlerine kulağına herşeyini inceledi birde sevindirici olay beni doğum yaptığım hastahanedeki hemşiremiz gördü ayy inanmıyorum sen nekadar zayıflamışsın dedi 3 ayda dedi bende gerçektenmi:)))diye sordum harbiden dedi bravo ne rejimi yapıyosun dedi bende gizem rejimi uygulanıyo bizim evde 24 saat dedim :))gülüştük ben hala aynıyım gibi geliyo gerçi 10 kilo verdim 73le doğuma gitmiştim:))
firdevs felcmi olmustu yoksa felc taklidi mi yapiyordu ben pek cakamadim :):)
canım ciğerlerine inmemiş şükür.boğazında akıntı vamış.ilaç vermediler ama öksürük devam ediyo.kendi dr una götürmedm ana sağkığa gittik ama dr pek bişey anlamadı sinir oldum.ağzı leş gibi sigara kokuyodu muhtemelen elide.elini oğlumun ağzına soktu gerizekalı.kızdm ama bişey söylemedm.eşim her yerde sıyrılma funda diyo ondan.yoksa güzel bi cevabım vardı.geçmiş olsun canım bizdede aynı dert var bana msj atarmısın sonra ne dediler diye.
gecmiş olsun cnm..aklın kalmasın bı gotur ıstersen.pzrtsı gunu bız ozelden dr umuza kontrole gıttık zaten.bugunde saglık ocagında kontrolumuz vardı sızce gerek varmı kızlar her ay kendı dr umuza gıdıyoruz zaten.
kızlar salı günü ada'ya rota virüsü aşısı yaptırdığımı söyledim. kimse bişi sormadı:))
yaptırdınız mı??? yaptırmayacakmısınız??
merhaba arkadaşlar
bebeğim yeni uyudu ütü yapmadan önce bi bakayım size dedim
bugün anasağlığa gittik rota aşımızı da yaptırdık 2 ay sonrada 2. dozunu yaptıracağız . doktorumuz önermişti birde yaptıran arkadaşlarımında tavsiyesine uyduk
vee uyandı bile oğlum:) bakalım ağlamadan almayı düşünmüyorum
bide canım çok sıkkın kızlaryaa daha önce anlatmıştım eşimin ailesi ile problemlerimiz var diye kayınvaldem sadece 1 kere gördü oğlumu oda kırkı çıkmamıştı ve biz götürdük. o gün bugündür görmedi gelmedi de zaten ki evlerimizin arası yürüyerek 5 dk . benim hakkımda olmadık şeyler söylüyor ve hepside kulağıma geliyor bende gitmek istemiyorum ama eşim dün geceden beri tutturdu gidelim diye o kadar moralim bozuldu ki gitmeyeceğim dedikçe daha da üzerime geliyor ama bu konuda çok kararlıyım
bugün sırf üzüntüden sütüm kesildi resmen damla damla geliyor umursamayacağım diyorum ama olmuyor malesef
işte böyle kızlar bugün cuma bana da dua edin olur mu bir şekilde kurtulayım bu insanlardan
gelincik inşallah sizinde uyku düzeniniz oturur canım bizde gece uykusu biraz daha arttı ama gündüz toplasan 1 saat bile uyumuyor oğlum
fulyancım 2 saatte bir emiyor oğlum ama emme denirse bi 5 dk emip konuşmaya başlıyor
jnaz çok teşekkürler cevabın için.4 saatte bir vericem bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?