2010 Nisan Anneleri

banada boynumdan dolayı dr agrı kesıcı parol verdı.mınoset ıde duydum.eczacıda emzıren anneler ıcın dedı parol a.ıstersen hemen al ıc cnm

kızlar bi cevap ne olur.sabah 2.ay aşımız vardı yaptırdık.ve kızım 2 sattir huzursuz ağlıyorateşi yok ama yinedebi sıcak vücudu bir çay kaşığı calpol verdim.geçermi acaba bu gece daha kötü olursa diye korkuyorum.sizdede böyle oldumu ne yapcam ben..((

canım panik yapma hemen calpol verdiysen ateşi varsada düşer birazdan.sen 4 saat arayla 1 ç.ay kaşığı calpol vermeye devam et.huysuzluğu iğne acısından olabilir tatlım.üzülme 1 kaç saate bişesi kalmaz

evet cnm bana aşı aşıdır dediler.

yok cnm hiçbişi olmadı. ağızdan zaten..

rotavirüsü aşısı için para ödedinizmi bizim sağlık ocağı yapmıyomuş dr da özel hastanede para alırlarmı acaba

evet sağlık ocağı yapmıyor. paralı aşı. 140 tl. ve iki doz olucak 2 ay sonra bidaha 140 tl:))
ama aşıyı sağlık ocağı veya dr'lar yapıyor ağızdan da olsa onların kontrolünde oluyor. aşı kartına işleniyor.

kızlar ya adetli iken saç boyanırmı...
kimisi diyor ki boyanmaz boya tutmaz...
kimisi diyorki bişi olmaz...
ben bişi anlamadım...
biliyorsunuz saçlarım cok kötuydu,röflelerimin yok oluşunu göze alarak sacımın rengini değiştirmeye karar verdim ...açık kumral,bal rengi yada acık karamel düünüyorum...
ama şimdi boyasam bişi olurmu....

cnm sağol ya insan ne yapacağını bilemiyor bebek acı acı ağlarken..

canım baktımki zararları dokunmaya başladı görüşmüyorum ama bu sefer daha çok üzerime geliyorlar aslında onlarla ilgili bir haber almasam hiç sorun yok ama olmuyor tabi
dediğin gibi takmamaya çalışacağım hiçkimse oğlumdan değerli değil eşimde dahil

rotavirüsü aşısı için para ödedinizmi bizim sağlık ocağı yapmıyomuş dr da özel hastanede para alırlarmı acaba
canım 14 0 tl ödedik bu 1. doz içindi . aşımızı alıp sağlık ocağına gittik
canımyaa panik olma 4 saatte bir calpol ü vermeye devam et . bizde ateş olmamasına rağmen ben yine de verdim
canım bence bir kaç gün daha bekle için rahat etsin

yok özgecim ya ne alakası var. boyat sen.

birde face de adanın bir fotografında etiketlemiştim seni.. gördün mü yorumları:)))

tekrar geldim
bebeğim uyandı biraz oynadık banyo ve emzirmeden sonra tekrar uykuya daldı
ütümüde bitirdim bakalım bi yarım saat uyursa çok iyi olacak

slm kızlar gizoşu doktora götürdük tam idrar tahlili yaptı doktorumuz şükürler olsun bişeyi çıkmadı rabbime binlerce kez şükürler olsun kilosu boyu gayet güzel dedi doktorumuz boyumuz uzun olacakmış demesine göre:))gözlerine kulağına herşeyini inceledi birde sevindirici olay beni doğum yaptığım hastahanedeki hemşiremiz gördü ayy inanmıyorum sen nekadar zayıflamışsın dedi 3 ayda dedi bende gerçektenmi:)))diye sordum harbiden dedi bravo ne rejimi yapıyosun dedi bende gizem rejimi uygulanıyo bizim evde 24 saat dedim :))gülüştük ben hala aynıyım gibi geliyo gerçi 10 kilo verdim 73le doğuma gitmiştim:))

gözün aydın hadi sevindim ama annelik böyle bişey işte bişey olmasada garantilemeden içi rahat etmiyo :)))

canımcım maşallah prensese
ne güzel kendinle ilgili de güzel şeyler duymuşsun hem 10 kilo hiçte az değil zaten ne kadar almıştın ki

firdevs felcmi olmustu yoksa felc taklidi mi yapiyordu ben pek cakamadim :):)

felç olmuştu canım çok komikti ya

geçmiş olsun canım bizdede aynı dert var bana msj atarmısın sonra ne dediler diye.
canım ciğerlerine inmemiş şükür.boğazında akıntı vamış.ilaç vermediler ama öksürük devam ediyo.kendi dr una götürmedm ana sağkığa gittik ama dr pek bişey anlamadı sinir oldum.ağzı leş gibi sigara kokuyodu muhtemelen elide.elini oğlumun ağzına soktu gerizekalı.kızdm ama bişey söylemedm.eşim her yerde sıyrılma funda diyo ondan.yoksa güzel bi cevabım vardı.

sağlık ocağındaki ebede gel dedi bana bende çok kalabalık bu kalabalığa oğlumu sokmak istemiyorum dedim.o da aşı zamanları ölçeriz dedi ok dedim.çok güzel bakmışsın oğlana dedi.bizde herv ay gidyrz dr umuza ama aşıya giderken bi de onlar ölçerler.

kızlar salı günü ada'ya rota virüsü aşısı yaptırdığımı söyledim. kimse bişi sormadı:))
yaptırdınız mı??? yaptırmayacakmısınız??

canım ilk ben yazmıştım buraya ben yaptırcm 3. ve 5 aylarda yaptırcam.bi 10 gün sonra inş.

canım ya ne diyeyimüzülme desem olmuyo üzül desem insan kendini çok yıpratıo.sütün azalır ahmet yusufu düşün.kimseye bişey olmuyo olan bize oluyo.eşinde görüyo belki ama anneside mi görsün o gelmiyosa biz mi gidelim diyo anlamadm ya....çok zor bu işler Allah vermesin

dünürcüm iy, olmanıza çok sevindm.gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…