özgecim kadınların regl döneminde değişik bi salgı salgılanırmış.ondan turşu elllemeyin saç boyatmayın denirmiş.ne kadar doğru bilemem.bi yerde okumuştum .bu arada boyatmıyayım bari....herkes yani çoğunluk boyanmaz diyor .....
aslında mantıklı bir acıklaması yok ama yinede kafam karıştı....
gunaydın baslıyorum
4 yıllık evlıydım esımle aram lımon kaynanam kayınpederım karı olda kocanı eve bagla
çıldırıyorum destek yok esım baska kadınlarlr bırlıkte aıds testı yaptırmıs falan fılan evımız yenı ayrılmıstı yakın oturuyorduk sabah esım oglumu alıp babannesıne götürdü götürme demıstım işim var evden çıkmamam lazım yarım saat snr bı telefon çocugu ordan al annem hasta hanımefendıyı gece acıle götürmüsler bıde kaynım bı kızla konusuyo kaynanamhıç iş bılmedıgı halde özlem yaptı özlem etti
benımde elımden uçan kaçan kurtulmaz yarım agız aksam hast.gıttım fılan benden bıseyler saklıyo özlem gelcek bana bakçak ıvır zıvır anlatıyo uzanmıstı sınırlendım üstüne çullandım saçını yolmusum bı kaç tokat kolumdakı künyem kırılmıs vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hanımefendı 3 gun rapor almıs
sonra 4 ay annemlerde kaldım gerı barıstım kaynanamla can ciger kuzu sarması olduk esımle aramız bozuk oldugundan 3 sene sonra tamamen ayrıldım
sımdı arada görüsüyoruz ıyıde konusuyo
bu benım 3 evlılıgım 2 kaynanamın kafasına botlarını vurdum
sımdık kaynanam yok
çok çazgırımdır bayılırım kavgaya
gunaydın baslıyorum
4 yıllık evlıydım esımle aram lımon kaynanam kayınpederım karı olda kocanı eve bagla
çıldırıyorum destek yok esım baska kadınlarlr bırlıkte aıds testı yaptırmıs falan fılan evımız yenı ayrılmıstı yakın oturuyorduk sabah esım oglumu alıp babannesıne götürdü götürme demıstım işim var evden çıkmamam lazım yarım saat snr bı telefon çocugu ordan al annem hasta hanımefendıyı gece acıle götürmüsler bıde kaynım bı kızla konusuyo kaynanamhıç iş bılmedıgı halde özlem yaptı özlem etti
benımde elımden uçan kaçan kurtulmaz yarım agız aksam hast.gıttım fılan benden bıseyler saklıyo özlem gelcek bana bakçak ıvır zıvır anlatıyo uzanmıstı sınırlendım üstüne çullandım saçını yolmusum bı kaç tokat kolumdakı künyem kırılmıs vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sonra 4 ay annemlerde kaldım gerı barıstım kaynanamla can ciger kuzu sarması olduk esımle aramız bozuk oldugundan 3 sene sonra tamamen ayrıldım
sımdık kaynanam yok
ah canımya benimde en sinir olduğum şeydir çat kapı gelen misafirler belki yorgunum belki müsait değilim çok zor değil bi tlf açmakdünden beri alıntı yapacam fırsatım olmadı insnalar çok düşüncesiz eşimin teyzesigil geldi akşam haber vermeden pat diye evin aktığını da biliyolardı, ortalakta dolap kapaklarıı falan zaten çocuk var evde iş var oturduk bütün akşam onlarla mecburen. telefon diye bişi var...
jalecim eşinin anlayışsızlığına çok üzüldüm. en azından torun görmek istiyolarsa alsın götürsün 10 dakika göstersin getirsin seni sürüklemeye ne hakkı var kırgın olduğun insanların yanına. tatlı dille hatırla yaptırsa neyse...
bu arada canım sen yalnızmı yıkıyosun çocuğu ben cesaret edemiyom yalnız yıkamaya
[[/COLOR][/B]
canım benimyaa Allah kolaylık versin çok zorkızlar ben delirecem, ya sütüm kesilcek ya da daha kötü şeyler olacak şu kayınvalidem yüzünden.
utanmasa kendi emzircek çocuğu. bu çocuk benim bırakda üşüyomu açmı ben düşüneyim yaaa giydirme diyom hala giydiriyo.
ya benim sözümü dinlicek ya da bu çocuğa ben tek başıma bakacam yeter artık....
rica ederim tatlım maşallah sana daevet canim baya zor ama napalim dedigin gibi cokta güzel onun bir gülüsü dünyaya bedel
jalecimcok tesekkür ederim canim evet iki cocukla baya zorlaniyorum
gecmis olsun canim ne güzel 10 kilo vermisin
bende doguma kadar bilirsiniz 10 kilo düsüktüm zaten
simde 4 kilo verdim delikafaduldeninsallah böyle devame der kurtulurum kilolardan
canım bi anlayabilsem neden böyle yaptıklarını amaçlarının ne olduğunureyhancım iyi geceler tatlım nasılsın?kızın nasıl,uyumuyormu yoksa?
jalem canım arkadaşım.bu erkeklerin hepsi aynı anacı.bizim oğlanlarda öyle olcak ama tabi biz gelinlere asla böyle yapmayacağız.n edemek senin arkadaşına seni anlatıyo.laflar uyduruyor.o arkadaşın eşini tanıyosa eşine deseya sanki sen bilmiyomuşun gibi annen beni çağırdı jale hakkında böyle diyo diye.hem eşindekide iş yane torununu özlemiyosa kendi bilir.of doğum zamanın aklıma gelioda çıldırıyorum ne insanlar var yaw?
filizcim yazdıklarını okuyunca ağzım açık kaldı inan Allahım ne insanlar var böylemelteeeeeeeeeeeemm eline saglikkk :)
bu arada arkadaslar gecmisi okudum ama coklu alinti yapmayi bilmiyorum malesef
jale: arkadasim benim kadar kimse beter bi durumda olamaz bence anlatayimda biraz belki kendini sansli hissedersin. biz buraya gelmeden once yani amerikaya gelmeden once kayinvaldeyle beraber yasiyoduk esimin isleri belli degildi dugunden hemen sonra geliriz sandik ev mev tutmadik oda 6ay gecikti oyle olunca beraber yasadik 6 ay zaten esimle evlenmeden once 4-5 yillikta bi gecmisimiz var burnumdan gelen bir 5 sene sana ben hangi birirni anlatayim bana yapmadigi manyaklik kalmadi esim bana dogum gunu hediyesi cep tel. aldi diye kustu 10 gun konusmadi. nisanimiz 6martta olacakti hersey tamam hazirlik yapacagiz bizimkiler bekliyorki esim gelecek anasiyla kadin gelmiyorum dedi ve gelmedi bizim nisan zar zor 26 nisanda oldu oda esim silerim seni gelmessen cicegimi alir kendim giderim deyince geldi . somurttu oturdu annemler bizi koye davet etti ozaman da nisan arifesi iste tanisma hesabi eger gidersen seni evlatliktan silerim dedi bizimkiler koyun kesmis damat geliyor diye ben bekliyorumki sertac gelecek otobuse binip gidecegiz bir tel acti ben gelemiyorum anam agzima si.... diye bizimkilere ne yalan atayim bilemedim bende ya gelirsin ya gule gule dedim baktim koskoca adam agliyor anam deli bari sen yapma diye ne diyeceksin simdi.. daha bunun gibu anlatamayacagim milyon tane olay yasadim hep gormezden geldim esimin hatirna ama 1 ay once bomba patladi simdi konusmuyoruz kustuk yani ben kustum kendini bilmiyorum. buraya geldi bize yardima amerikaya. gider ayk son gun olay cikardi agzina geleni saydi bana bende ofkeme yenik dusup karsilik verseydim simdi belki hakliyken haksiz duruma dusecektim sadece bakakakaldim soktan agladim agladim mahfoldum 10 gun kendime gelemedim esim bile susturamadi kadini dusun artik onada saydi doktu zaten .sonra defoldu gitti sonrada diyomuski filizi usdugum icin gozume uyku girmiyor dalgami geciyo ya benle dedim. bitti benim icin sildim attim . esimde bana baski yapamaiyor duydu cunku dediklerini . ne desin garibin anam atamam satamam filizim idare et diyor o oyle deyince napacaksin. simdi donelim ilk is ev arayacagiz dedim maksimum 1 ay kalirim oda meraba meraba okadar baska bisey beklemesin benden. esimde bari havalar isinana kadar kalsak diyor imkansiz dedim resti cektim bakalim nolcak acayip gunler beni bekliyor. ama bizim olay farkli biraz gelin kaynana meselesi degil kadinin kavaga etmedigi sorun yasamadigi tek bi kisi yok kardelseriyle bile kus gittigi her yerden surgun ediliyor degistirdigi kacinci is yeri ben sayamadim artik.neyse iste isin ozu arkadasim daha beter durumda olanlar var niyemi benim kaynanin hayatta oglundan baska kimsesi yok baska bir cocuk ne es ne kardes ne ana baba bi benim esim hayattaki tek yakini. yandim ben yandim bitmisim offfffffffff
en iyisi agzimi bozucam ama siktiretmek rahatina bakacaksin dusun dusun nereye kadar ben akil sagligimi yitirecektim ne ugrune kim ugruna . koccamla aram iyi bana tapiyor adam bir dedigimi iki etmez cocugumda var artik viz gelir tiris gider kendi kaybeder boyle yaparak esim benden vazgececek degil ya ...takma sende arkadasim...
Allah kolaylık versin bebegcim kardeşin içinde sizin içinde çok zor bir durumgünaydın ve iyi günler... iyi hafta sonları...
dünden beri milyon kez kardeşimle konuştum.. pazar akşamüzeri 5 e kadar oteldeler hatay da.. sonra annemler onu askeriyeye teslimedip 5 de otobüse binipgelicekler.. zayıflamış.. saçlar gitmiş.. kararmış.. zaten esmerdi ama bitter oldum diyo :) 15 gün daha orda kalıcakmış ordan bileciğe gidip 15 günde orda kaldıktan sonra bursa ya izne gelişcek... yani 1 ay sonra görüşücez.. ama inanın şu anki tek düşüncek 15 ay da görüşmesem kahrolurum tükenirim ama sabrederim.. yeter ki dağıtımda hayırlı tehlikesiz bi yere düşsün ve sağ salim bitirip gelsin...
ve sabah 7 de kociş,kızım,eltimler fln köye gittiler.. akşamüzeri dönücekler ama o zamana kadar 3 katta sadece utku ve ben varız... oğlumla koca evin keyfini çıkarıcaz dicem ama şimdiden sıkılmaya başladım.. koşturmaya alışmışım..
vee utku uyandı.. ben kaçarrr.. iyi günler...
canımya çok geçmiş olsun doktora göründün mü?kızlar sölemesi ayıp ben çok fena hemoroid oldum ya......
kan damlıyor ve çok acı çekiyorum yaparken affedersiniz.
4 litre su içiyorum kuru incir kayısı yiyorum.
ben böle kabız olmazdım hiç ya.doğumdan sonra oldu bu ya.normal doğum da yapmadım ki ıkınırken oldu deyim.
kabızlığım 1 haftadır var.önce yoktu.şu patlıcan küründen yapcam bugün.umarım faydası olur.
:1shok:gunaydın baslıyorum
sımdık kaynanam yok
canım çok iyi yapıyorsun eğer sen mesafeni koymazsan iyice abartıyorlarbu arada bende lohusalığımda kayınvalideme ağzıma geleni söyledim ev kiralama konusunda ben annemlere yakın olmak istermişim o yüzden o tarfta tutmak istiyomuşum bana böyle dedi anam demez olaydı açtım ağzımı yumdum gözümü neler neler dedim valla laf uydurmakta üstünüze yok dedim eşimde vardı o sırada annemde geldi yanıma bende dedim ben sana yakınmı olmak istiyorum dedim bak kayınvalidem öyle diyo dedim annemde öyle bişey yok dedi benim için nerede oturdukları mühim değil ben yine gider gelirim dedi ama ben kaynanama neler dedim 6 yılın birikimini ona bir saatte yaşattım birde akşama eşim hadi gidelim diyo annemde git kızım falan yalvar yakar gittik anam bana ne hizmet bir hizmet bazen dişlerini çıkarcan valla eşimin yengesi hep der sen nasıl bu kadınla baş ediyosun der bilir huysuz olduğunu bende kendi diliyle konuşuyorum onunla diyorum:))eşimde biliyoannesini o uyüzden bana pek bişey demez sadece yinede sus :))valla kayınvalidem iyi diyen birine rastlamadım ya sağır ya dilsiz yada kendinden bihaber yaşamalıki karışmasın veyada çok yaşlı yoksa 50-60lı yaşlarda hiç iyi bir kayınvalide göremedim illa herşeye maydonoz olur kıyıdan köşeden
kızlar sölemesi ayıp ben çok fena hemoroid oldum ya......
kan damlıyor ve çok acı çekiyorum yaparken affedersiniz.
4 litre su içiyorum kuru incir kayısı yiyorum.
ben böle kabız olmazdım hiç ya.doğumdan sonra oldu bu ya.normal doğum da yapmadım ki ıkınırken oldu deyim.
kabızlığım 1 haftadır var.önce yoktu.şu patlıcan küründen yapcam bugün.umarım faydası olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?