2010 Nisan Anneleri

kizlar burda saat 12 bucuk oldu yatiyorum ben sabah ilk is kk yi acacagim ve meltemin hikayesini okuyacagim. simdiden cok eglendim :)

günaydın kızlar....

meltem hani nerde kaynana hikayennn...:)bak herkes merakla bekliyor canım.
filizcim çok üzüldüm ya.neler yaşamışsın.ama en önemlisi eşin annesinin yaptıklarının farkında.bazıları var ki annesi ne kadar haksız da olsa söz söletmiyor ve eşini eziyor annesine karşı.senin en büyük şansın eşinmiş cnım.gerisi booooooooş.
refişcim inşallah çoooooooook iyi bir yere çıkar kardeşin.Allah gönlüne göre versin arkadaşım.

kızlar sölemesi ayıp ben çok fena hemoroid oldum ya......
kan damlıyor ve çok acı çekiyorum yaparken affedersiniz.
4 litre su içiyorum kuru incir kayısı yiyorum.
ben böle kabız olmazdım hiç ya.doğumdan sonra oldu bu ya.normal doğum da yapmadım ki ıkınırken oldu deyim.
kabızlığım 1 haftadır var.önce yoktu.şu patlıcan küründen yapcam bugün.umarım faydası olur.

gunaydın herkese.....
oooo kaynanalardan konulmuş,valla filiz meltem harika işler yapmışınız hakkıkndan gelmişiniz valla....
meltem merakla bekliyorum şu dövme hikayeni...
kız insanda deli cesareti olması gerek ,nası yaptın.....
ben daha sesimi yükseltmiş değilimdir,ki herkez kendine göre az buçuk bişiler yaşıyor....
allah kolaylık versin varya bu durumlar aile içi geçimsizlik ,huzursuzluk çok zor.....

tuğbişim,jaleciğim,dünürcüğüm,fundacığım çok saolasınız güzel dilekleriniz için rabbim bebişlerimizi korusun inşallah

dünürcüğüm sizdede sorun çıkmamış şükürler olsun gözünüz aydın:))
ben diyorum valla dışarda sinir olduğum şeyleri hepte dünürün bana sus der aynen yaa bende haksızlığa hiç gelemem canımcım bu erkekler hep böyle sanırım:))

özgeciğim bende öyle bişey duymuştum saç boyanmaz diye canım isytersen bir geçsin sonra boyarsın

kaynanısını kim dövdüyse iyi yapmış aramıştır kesin yoksadurduk yere gelinler çıldırmıyo hiç ben dövmem ama dövmekten beter ederim iki sözle oturur aişşağı yaptığıyla kalır bendende çekinirler kayınvalidem görümcem:))))

ooooff meltem gelmiş anlatır şimciiiii...ama ben pc yi kocama vermem gerek....saat 10 götürcem dedim....yetişemiycem hikayeye tühh tühh.....

bu arada boyatmıyayım bari....herkes yani çoğunluk boyanmaz diyor .....
aslında mantıklı bir acıklaması yok ama yinede kafam karıştı....

gunaydın baslıyorum
4 yıllık evlıydım esımle aram lımon kaynanam kayınpederım karı olda kocanı eve bagla
çıldırıyorum destek yok esım baska kadınlarlr bırlıkte aıds testı yaptırmıs falan fılan evımız yenı ayrılmıstı yakın oturuyorduk sabah esım oglumu alıp babannesıne götürdü götürme demıstım işim var evden çıkmamam lazım yarım saat snr bı telefon çocugu ordan al annem hasta hanımefendıyı gece acıle götürmüsler bıde kaynım bı kızla konusuyo kaynanamhıç iş bılmedıgı halde özlem yaptı özlem etti
benımde elımden uçan kaçan kurtulmaz yarım agız aksam hast.gıttım fılan benden bıseyler saklıyo özlem gelcek bana bakçak ıvır zıvır anlatıyo uzanmıstı sınırlendım üstüne çullandım saçını yolmusum bı kaç tokat kolumdakı künyem kırılmıs vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

hanımefendı 3 gun rapor almıs
sonra 4 ay annemlerde kaldım gerı barıstım kaynanamla can ciger kuzu sarması olduk esımle aramız bozuk oldugundan 3 sene sonra tamamen ayrıldım
sımdı arada görüsüyoruz ıyıde konusuyo

bu benım 3 evlılıgım 2 kaynanamın kafasına botlarını vurdum
sımdık kaynanam yok
çok çazgırımdır bayılırım kavgaya

bu arada boyatmıyayım bari....herkes yani çoğunluk boyanmaz diyor .....
aslında mantıklı bir acıklaması yok ama yinede kafam karıştı....
özgecim kadınların regl döneminde değişik bi salgı salgılanırmış.ondan turşu elllemeyin saç boyatmayın denirmiş.ne kadar doğru bilemem.bi yerde okumuştum .

anammmmmmmmm.kız sen neymişsin.valla ne deyim helal olsun mu deyim .ilk defa kaynanasını döven biriyle karşılaşmış bulunmaktayım:)

meltem valla ben dövmezdim ama iyi hakkındanda gelirim bizimkiler hep tuhaflar anam en sinir olduğum şey bir yere gidilcekse illa diretirler sende gel diye ayyy yok derim niye gelmiyosun başlarlar bende en son güzel bişkilde cevaplarını veririm ağızlarını açamazlar tıpış tıpış kendileri giderler ve yine kendileri ararlar beni o kadar lafı ben yesem hayatta aramam ama cinsler işte yaaa valla kayınvalide piyongo gibi bişey bence iyideçıkabilir cinste benim ki aslında dediğim gibi çok çekinir benden ama en sinir olduğum huyu ısrarcı olması her dakka beni yanlarında istemeleri ((

bu arada bende lohusalığımda kayınvalideme ağzıma geleni söyledim ev kiralama konusunda ben annemlere yakın olmak istermişim o yüzden o tarfta tutmak istiyomuşum bana böyle dedi anam demez olaydı açtım ağzımı yumdum gözümü neler neler dedim valla laf uydurmakta üstünüze yok dedim eşimde vardı o sırada annemde geldi yanıma bende dedim ben sana yakınmı olmak istiyorum dedim bak kayınvalidem öyle diyo dedim annemde öyle bişey yok dedi benim için nerede oturdukları mühim değil ben yine gider gelirim dedi ama ben kaynanama neler dedim 6 yılın birikimini ona bir saatte yaşattım birde akşama eşim hadi gidelim diyo annemde git kızım falan yalvar yakar gittik anam bana ne hizmet bir hizmet bazen dişlerini çıkarcan valla eşimin yengesi hep der sen nasıl bu kadınla baş ediyosun der bilir huysuz olduğunu bende kendi diliyle konuşuyorum onunla diyorum:))eşimde biliyoannesini o uyüzden bana pek bişey demez sadece yinede sus :))valla kayınvalidem iyi diyen birine rastlamadım ya sağır ya dilsiz yada kendinden bihaber yaşamalıki karışmasın veyada çok yaşlı yoksa 50-60lı yaşlarda hiç iyi bir kayınvalide göremedim illa herşeye maydonoz olur kıyıdan köşeden

meltem şaştım kaldım valla anlattıkların karşısında..büyüğümüzdür diyoruz ama bazen çileden çıkartıyorlar insanı..kendilerini dokunulmaz sanıolar sanırım ki kimi zaman ısrarla sabrımızı zorluyorlar..canım senin tüm kayınvalidenler senin sabrını epey zorlamış sanırım ki hepsine günlerini göstermişsin..eline sağlık kaydirigubbakcemile3

ALEMSİN VALLA.kaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlarr
bir kaç gündür sabahları uyumamaya karar verdim:) hoş ona da uyku denirse
oğlumun beşiği yatak odama sığmadığı için oturma odasında o beşiğinde bizde odamızda uyuyoruz tabi gece kaç kere kalkıyorum Allah bilir 5 den itibarende her saat başı uyanıyor bebeğim bende git gel yapmamak için yanıma alıyordum beraber uyukluyorduk artık en geç 8 de yataktan çıkıyorum ve oyalıyıp uyutmuyorum 9-10 gibi uykuya dalıyor 1 saat uyuyor o arada kahvaltımı edip evle ilgileniyorum yoksa işlerim hiç yetişmiyor
birde dün anasağlıktaki ebe olan arkadaşım humana nın iyi geceler çayından verdi onlara promosyon gelmiş bizde işe yaradı sanki dün 9 da uyudu ve 4 te kalktı oğlum normalde 10.30 dan erken uyumaz
hazır fırsat bulmuşken geçmişe de baktım
ah canımya benimde en sinir olduğum şeydir çat kapı gelen misafirler belki yorgunum belki müsait değilim çok zor değil bi tlf açmak
eşime gelince bazen bende tanıyamıyorum canım bi öyle bir böyle herşeyin farkında ama fedakarlığı hep benden bekliyor yaşadıklarımızdan sonra da bende kabullenemiyorum ve hiçbir şekilde muhatap olmak istemiyorum hem hamileliğimi hemde lohusalığımı zehir ettiler bana
dediğin gibi al götür diyorum sen git diyorum ama anlamıyor dün pek konuşmadık geç geldi bende duşa girip uyudum şimdide uyuyor
en nefret ettiğim şey bu huzursuzluk
bebeğide kırkı çıktıktan sonra hep yalnız yıkadım canım öncesinde annem yıkıyordu zaten. ama hiçte zor değil inan biraz cesaret birde bebeğim suyu çok seviyor yoksa zor olurdu benim için filede çok işe yarıyor
canım benimyaa Allah kolaylık versin çok zor
bende aynı sorunları annemle yaşıyordum bebeği bırakmıyordu bana ve bizim emme sorunumuz olduğu için sürekli başımdaydı . düşün ne altını değiştirebiliyordum ne giydirebiliyordum tabi annem olduğu için zaman zaman kızıyordum alınmadığı için sorunumuz olmadı
ama ne zamanki evime döndüm kendi düzenimizi oluşturduk o zaman daha da rahatladım bebeğimle daha iyi iletişim kurduk şimdi bir yere gideyim rahat edemiyorum
inşallah kayınvalden senin çocuğun olduğunun farkına varır
]

[/COLOR][/B][/QUOTE]

rica ederim tatlım maşallah sana da
canım bi anlayabilsem neden böyle yaptıklarını amaçlarının ne olduğunu
zaten arkadaşımda eşimin ortağının hanımı bana anlattığı gün abimler bizdeydi ve özellikle eşimle konuşmak için gelmişti ama ortam müsait olmadığı için konuşamadı
şimdi bursada döneyim ilk işim fıratla konuşmak olacak diyor
eşimde de hata var nedense unutuyor bütün yaşananları
ve benim hiç bi dahlim olmadığını da biliyor
rabbim yardımcımız olsun canımya
filizcim yazdıklarını okuyunca ağzım açık kaldı inan Allahım ne insanlar var böyle
aslında benim kayınvaldemle bir sorunum yoktu o yurtdışında ve düğünden sonra 2-3 ay birlikteydik . herşey görümcelerim yüzünden oldu ve oda kızlarının hatalarını bildiği halde hep beni suçladı şimdide görüşmüyoruz
Allah kolaylık versin bebegcim kardeşin içinde sizin içinde çok zor bir durum
eşim askere hiç gitmesin istiyorum bende
canımya çok geçmiş olsun doktora göründün mü?

:1shok:
cidden şok oldum canım ben hayatta yapamam
karşılık veremiyorum nerde kaldı kavga :)
canım çok iyi yapıyorsun eğer sen mesafeni koymazsan iyice abartıyorlar

canım ya geçmiş olsun bende aynı dertten müzdaribim.2 gün önce dr gittik bi surup fitil ve krem verdi beni rahatlattı... hemoroit deilmiş ama anal fissür dedi(çatlakmış)
bide normal dogum yapsam benim toto da çatlamadık yer kalmicakmışkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ve bu benim minnoşumuda etkiliyo sanırım oda kakasını 3-4 günde bi yapıyoo oda ıkına ıkına çok zorlanıyo kuzum okadar dikkat ediyom ama yok aynı

kızlar kayınvalideden konuşmuşsunuz ...benim kayınvalidem çok iyidir ya 4 yıldır bişeyini görmedim hatda oğluna kızar beni savunur hep...ÇÜNKÜ kayınvalidesinden çoook çekmiş ve hala çekmekde yanında hayatı burnundan getirmiş herşeyine karışmış hiçbirşey aldırtmamış oğlunu hep doldurmuş...o da bu yüzden hiç karışmaz hatda kendisi para biriktirip bana verir kendine bişeyler al benim aldıgımı begenmessin der:))
kötü diyerek hakkını yemek istemem

meltem valla sırf meraktan dukkana geldim meraklandığım kadarda varmış...hiç bukadarını ummazdım valla helal olsunmu desem ne desem ....
şaşkınlıkl okudum...
iki taneninde hakkından gelmişin baya dişliymişin valla....

slm arkadaşlar herkesin derdi aynı yavvv valla bendeimdiden memelekete gidicek olmanın stresi başldı gitmekistemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bunu eşimede anlatamıyorum hoş gitmeyelim diyor ama iki tarafada doğumda kaynanam yanıma gelmişti gitmeden bir gün önce filizci sendeki gibi patladık ve şuan küsüz konuşmuyoruz ne grmek ne de konuşmak istiyorum kocamla 24 saat konuşuyor bebeğimi kızımmmm (gıcık oluyorum)diye sevip duruyor ve sahiplenmeye kalkıyor düşünebiliyormusunuz doğumdan önce ablamda kayınvalidemde yanıma gelmişti kadın ne dese begenirsniz fadimey ablası götürsün bende kızımı alıp gideyim hemde kaçkez söledi bunu kadın senki kendi doğurdu deli oluyorum hiç kızı olmamış 4 erkek çocuğu olmuş ve hep kız istemiş olmamış benim kızıma ben sen, 30 yıldır bekliyorum diyor sahipleniyor burdayken kucagıma alsam bakıp duruyordu emerken kucağıma alışıyoruş bebek tövbe yarabbiemziemeyeyimde çok doluyum çokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…