- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
canım geçmiş olsun sana dacanım ya geçmiş olsun bende aynı dertten müzdaribim.2 gün önce dr gittik bi surup fitil ve krem verdi beni rahatlattı... hemoroit deilmiş ama anal fissür dedi(çatlakmış)
bide normal dogum yapsam benim toto da çatlamadık yer kalmicakmışkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ve bu benim minnoşumuda etkiliyo sanırım oda kakasını 3-4 günde bi yapıyoo oda ıkına ıkına çok zorlanıyo kuzum okadar dikkat ediyom ama yok aynı
kızlar kayınvalideden konuşmuşsunuz ...benim kayınvalidem çok iyidir ya 4 yıldır bişeyini görmedim hatda oğluna kızar beni savunur hep...ÇÜNKÜ kayınvalidesinden çoook çekmiş ve hala çekmekde yanında hayatı burnundan getirmiş herşeyine karışmış hiçbirşey aldırtmamış oğlunu hep doldurmuş...o da bu yüzden hiç karışmaz hatda kendisi para biriktirip bana verir kendine bişeyler al benim aldıgımı begenmessin der:))
kötü diyerek hakkını yemek istemem
slm arkadaşlar herkesin derdi aynı yavvv valla bendeimdiden memelekete gidicek olmanın stresi başldı gitmekistemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bunu eşimede anlatamıyorum hoş gitmeyelim diyor ama iki tarafada doğumda kaynanam yanıma gelmişti gitmeden bir gün önce filizci sendeki gibi patladık ve şuan küsüz konuşmuyoruz ne grmek ne de konuşmak istiyorum kocamla 24 saat konuşuyor bebeğimi kızımmmm (gıcık oluyorum)diye sevip duruyor ve sahiplenmeye kalkıyor düşünebiliyormusunuz doğumdan önce ablamda kayınvalidemde yanıma gelmişti kadın ne dese begenirsniz fadimey ablası götürsün bende kızımı alıp gideyim hemde kaçkez söledi bunu kadın senki kendi doğurdu deli oluyorum hiç kızı olmamış 4 erkek çocuğu olmuş ve hep kız istemiş olmamış benim kızıma ben sen, 30 yıldır bekliyorum diyor sahipleniyor burdayken kucagıma alsam bakıp duruyordu emerken kucağıma alışıyoruş bebek tövbe yarabbiemziemeyeyimde çok doluyum çokkkk
meltem valla sırf meraktan dukkana geldim meraklandığım kadarda varmış...hiç bukadarını ummazdım valla helal olsunmu desem ne desem ....
şaşkınlıkl okudum...
iki taneninde hakkından gelmişin baya dişliymişin valla....
fiztac sözün bana galiba.
hay ağzına sağlık bak bu açıdan hiç düşünmemiştim.önemsemesem mi acaba?
ama benim derdim şu diğer torunları için ölüyo nerdeyse.diğer torunları şehir ve yurtdışındalar.
bitek benimki yanında hiç ilgilenmemesi zoruma gidiyor.hani bi tel bile açmıyo
ama belkide haklısın durmadan karışsa kafayı yerdim heralde.
evet arkadasim bosvers ya napcaksin kimi severse sevsin ararsa arasin seni arayip sormasinda :) ben anladim ki en iyi koca oksuz yetim kocaymis ..:):)
kayinim yok gorumcem yok kayinpederim yok ama bir kaynanam varki evlere senlik :)
slm kızlar yaa ben bişey soracağım benim kız dün bir kaka yaptı maşallah 3 bez ancak dolduruyodu:))ama 2 gündürde yapmıyordu dünden bu yanada yapmadı yaa her gün kaka yapıyomu sizinkiler neden böyle oldu anlamadım aslında günde hergün yapıyodu öyle gaz sancımızda yok 2 gün bekletiyo içinde:))) sadece bizdemi var bu sorun yoksa
canım benim merhaba,iyisin inş uzun süredir görüşemiyoruz.
bebişinin kakasına gelince aynı durum benim kızdada yaşanıyor .
eğer 2 gün yapmazsa çoook fazla kaka yapıyor eğer hergün yaparsa normal oluyor miktarı.
doktora sormuştum bir gün içinde 4-5 kez yapması da normal,haftada 1 yapması da normal dedi.
ben de netten araştırdım anne sütü alan bebişlerde aynen böle yazıyor canım.
tabii yapamıyor diye zorlanıp ıkınıp acı çekiyorsa yani kabız olmuşsa onu bilemem.gaz damlasını vermeye devam et sorun olmaz canım.
bu arada meltem hikayen beni derinden etkiledi guzel benzetmissin:)
canım benim valla bebişler oldu bizler uzak kaldık sorma canımcım yaa inşallah biraz daha büyünce bu seferde onlar alıcak bizde kk kulübüne gireceğiz diyecekler bize:))canım biz hem mama hem meme devam ediyoruz daha çok anne sütü ama mama çok ağlarsa o zamn veriyorum dün bir kuaföre gidelim dedim 2 gündür kaka yapmıyodu ayy bir yaptı anlatamam 3 bez ancak dolduruyodu hep üstüne geçmişti hemen annemi aradım banyo yaptıralım gel diye ancak temizlenirdi çünkü:)) ne bilim canım doktorada sordum dün oda yapar yapar dedi bugün yine yapmadı bak şimdi hep öylemi yapacak acaba diyorum kaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştı sağlıklı olsunda canım istediği zamnda yapsın yeterki önemli olan o sen nasılsın canım
sağol canım çok şükür iyi diyelim iyi olalım işte.
bebiş öle böle bi günü diğerine uymayarak büyüyü teyzoşu. gaz nöbetleri günlerce gecelerce uyumadan ağlamaları ...ama hepsi bi gülüşüne değer.dünya tatlısı o benim için.böyle diyince de annem hep derki kirpi de yavrusu için pamuktan tiftikten yavrum dermiş :)) kaydirigubbakcemile3
benim sağlık problemlerim var.doğum sonrası hemoroid oluştu doktorada gitmedim ilaçlar süte geçecek diye ama yanlış yapıyorum galiba.
40 günlükten sonra dizlerimde fena ağrılarım oluştu hala da devam ediyor.menisküs yırtılmasından şüpheleniyorum.pazartesi doktora gidicem ağrılar inanılmaz oluyor eğilip doğrulurken.3 gündür de fena nezle grip öksürük oldum mecburen doktora gittim antibiyotik damla balgam sökücü ve ağrı kesici verdi.mecburen vicdan azabı çekerek kullanıyorum ilaçları.
işte böyle canım ama çok şükür
bu arada benim sütüm gündüz yetmiyor sadece gece içiyor gündüzleri en fazla 5 dk sürüyor mememde kalması ve de sonuçta ağlıyor mama verince susuyor.
anne sütü veremeyişimde beni çok üzüyor.sanırım biraz kalıtsal birşey annemin ablalarımında sütü çok azmış.sütü çok olanlara çok özeniyorum herkesin sütü bol olur inş...
slm ne kaynana hıkayelerı varmıs ya bende sevmıyorum aramıyorum sormuyorum onlarda aramıyor arasada sadece ogullarıyla gorusuyorlar uzak oturuyoruz bır kere torunlarını gorduler o kadar zaten en basta ıstenmeyen gelındım hala daha ıstenmıyorum ama hıc umrumda degıl yokmus gıbı davranıyorum
canım benim çok geçmiş olsun bendede var hemoraid şükürler olsun ara ara vuruyo geçiyo doktora gitmiştim önemli değil demişti çok ileri boyutta değilmiş canım ne olur öyle düşünme sen iyi olacaksınki bebişinde iyi olacak yoksa bir annenin baktığı gibi inan kimse bakmaz kuzucuğuna bende gizem 1 aylık falandı o zamn mecburen belimden dolayı film çektirmiştim bende günlerce düşünmüştüm radyasyon alırmı diye senin gibi ama mecbur kalınca yapıcak bişey olmuyo işte rabbim acil şifalar versin canım en kısa zamnda :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?