2010 Nisan Anneleri

canım geçmiş olsun sana da
maşallah kayınvaldene de rabbim nazarlardan saklasın ilişkinizi
benimki ne kayınvalde görmüş ne görümce. daha doğrusu varmış ama sadece 2 sene yaz tatilinde gitmiş kadının yanına onuda anlata anlata bitiremez yok 3 çocukla gitmiş bir ay kalmışta bilmem ne . sonrada annesinin yanına gelmiş zaten. eşim ne amca ne hala tanır baba tarafını hiç bilmiyor.

fadime cim inşallah gönlüne göre olur herşey. ne kadar saçma bişey senin çocuğunu sahiplenmesi tamam sevmesi çok güzel de torunu olduğunun farkına varması lazım

kızlar merhabalar..
azcık baktımda kayınvalidelerden bahsedilmiş.
sözü edilmişken benimkinden de bahsedeyim bariii
doğum yaptım 2 gün hastanede kaldım 3. gün eve geldik hep beraber.ogünden sonra kayınpeder hiiç torununu görmeye gelmedi.kayınvalidemde 17. gün dayılar gelmişti ben çağırdımda geldi.sonra bi gün çıkıp gelmişti şaşırdım.sonrada 34 günlüktük kuran okuttum mecburen geldi.
yani dedesi hiiiç,babaanneside 3 kez gördü torununu.
bu nasıl bir sevgi bu nasıl bir anlayıştır.
kendileri de 3 sokak ötemde oturur.
hamileliğimin başında hergün yanında olurum diyodu.hamileliğim bıoyunca hep yalnızdım:)
hamileliğimin sonuna doğru da hergün yanıma geleceğini söylemişti hiçç ilgilenmedi.hamileyken ben bebişimi nasıl yıkıycam nasıl edicem falan diyodum oda biz varızya yardım ederiz diyodu.ama nerdeeeee
daha hiiç gelmedi.bebişimi yalnız yıkıyorum.
ama kararlıyım eğer gelirse çocuğumu öteki odaya götüreceğim.

aslında çok ıyı nıyetlıyımdır ama haksızlıga tahammül edemıyorum
hakkımı yemeyın canımı yıyın
yosa çok severım hala daha kaynanamı

kızlar benımkız üsütmüs yada ben üşütmüsüm yemyesıl bazen de sarı olmak üzere yarım saatte bır kaka yapıyor bende ayva yapragı kaynattım hem ona içirdım hem kendım içtim
zırıl zırıl durmuyo
sızın bebelerdenmı bulastıkı usluydu benım kızım
bıda gırmeycem bu kadınlar kulubune

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa fılız senı göruyorum sabah oldumu

ya bu kaynanam aramiyor sormuyor diyenlere de sasiyorum ha ne guzel iste yapisip kalamsindan iyidir. ben simdi kara kara dusunuyorum donunce ne yapacagim diye fadimenin yasadigi olayin aynisini yasiyorm hatta daha beterini ben 1 ay cocugumu emzirmeden emzirmeye gordum kadin bana elletmedi bile kizim diye sevdi hep ben oyle kedinin cigere baktigi gibi uzaktan baktim ve ayni sehirde yasasydik bakin ayni ev demiyorum ayni mahlle demiyorum yine ayni sey olacakti gitti de rahat ettik banada fadimeye dedigini diyrdu hep ahh bi alp gidebilsem kizimi su ananin memesi olmasa seni hemen gotururdum yavruuuuuuummm diye seviyor dusnebiliyomusunuz ya , esim bana sende peygamber sabri var diyor hep iyi dayaniyosun anama diyor, neyse en azinda oda farkinda gerci farkina varilmayacak gibi degil. ablamin esi enistem yani hep diyoki senin kaynanan histerik hastanaye yatmasi lazim tedavi gormesi lazim buarada enistem de doktor yani dalgasina dmiyor ha gayette cidii adam. ablamdan ve yegenlerimden zaten nefret ediyor kadin , ablamda cok cingardir ben frenlemesem sacini basini yolar ama artik bitti dedim al abla senin olsun hallet :) simdi donunce havaalaninda neler olacak merak ediyorum gecen sene havaalanina cumbur cemaat gelmis bizimkiler buda orda tabi hic selam vermemis bizimkilere tam manyak ya kafadan. ama bu sefer yiyosa yapsin aynisini ablam onu halleder hahaaa:)

fiztac sözün bana galiba.
hay ağzına sağlık bak bu açıdan hiç düşünmemiştim.önemsemesem mi acaba?
ama benim derdim şu diğer torunları için ölüyo nerdeyse.diğer torunları şehir ve yurtdışındalar.
bitek benimki yanında hiç ilgilenmemesi zoruma gidiyor.hani bi tel bile açmıyo
ama belkide haklısın durmadan karışsa kafayı yerdim heralde.

evet arkadasim bosvers ya napcaksin kimi severse sevsin ararsa arasin seni arayip sormasinda :) ben anladim ki en iyi koca oksuz yetim kocaymis ..:):)

kayinim yok gorumcem yok kayinpederim yok ama bir kaynanam varki evlere senlik :)

slm kızlar yaa ben bişey soracağım benim kız dün bir kaka yaptı maşallah 3 bez ancak dolduruyodu:))ama 2 gündürde yapmıyordu dünden bu yanada yapmadı yaa her gün kaka yapıyomu sizinkiler neden böyle oldu anlamadım aslında günde hergün yapıyodu öyle gaz sancımızda yok 2 gün bekletiyo içinde:))) sadece bizdemi var bu sorun yoksa

evet arkadasim bosvers ya napcaksin kimi severse sevsin ararsa arasin seni arayip sormasinda :) ben anladim ki en iyi koca oksuz yetim kocaymis ..:):)

kayinim yok gorumcem yok kayinpederim yok ama bir kaynanam varki evlere senlik :)

haklısın tamam sendenim bundan sonra:)
ee senin sütten ağzın yanmış...

canım benim merhaba,iyisin inş uzun süredir görüşemiyoruz.
bebişinin kakasına gelince aynı durum benim kızdada yaşanıyor .
eğer 2 gün yapmazsa çoook fazla kaka yapıyor eğer hergün yaparsa normal oluyor miktarı.
doktora sormuştum bir gün içinde 4-5 kez yapması da normal,haftada 1 yapması da normal dedi.
ben de netten araştırdım anne sütü alan bebişlerde aynen böle yazıyor canım.
tabii yapamıyor diye zorlanıp ıkınıp acı çekiyorsa yani kabız olmuşsa onu bilemem.gaz damlasını vermeye devam et sorun olmaz canım.

canım benim valla bebişler oldu bizler uzak kaldık sorma canımcım yaa inşallah biraz daha büyünce bu seferde onlar alıcak bizde kk kulübüne gireceğiz diyecekler bize:))canım biz hem mama hem meme devam ediyoruz daha çok anne sütü ama mama çok ağlarsa o zamn veriyorum dün bir kuaföre gidelim dedim 2 gündür kaka yapmıyodu ayy bir yaptı anlatamam 3 bez ancak dolduruyodu hep üstüne geçmişti hemen annemi aradım banyo yaptıralım gel diye ancak temizlenirdi çünkü:)) ne bilim canım doktorada sordum dün oda yapar yapar dedi bugün yine yapmadı bak şimdi hep öylemi yapacak acaba diyorum kaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştı sağlıklı olsunda canım istediği zamnda yapsın yeterki önemli olan o sen nasılsın canım

bizde bu arada az önce geldik mevlüde gitmiştik eşimin amcasının oğlunun bebişinin ayy dedim gizoşta bu kadar küçükmüydü dedim benimki bana büyük geldi minicikti yaaa kıyamam face fotolarını attım az önce:)))

sağol canım çok şükür iyi diyelim iyi olalım işte.
bebiş öle böle bi günü diğerine uymayarak büyüyü teyzoşu. gaz nöbetleri günlerce gecelerce uyumadan ağlamaları ...ama hepsi bi gülüşüne değer.dünya tatlısı o benim için.böyle diyince de annem hep derki kirpi de yavrusu için pamuktan tiftikten yavrum dermiş :)) kaydirigubbakcemile3
benim sağlık problemlerim var.doğum sonrası hemoroid oluştu doktorada gitmedim ilaçlar süte geçecek diye ama yanlış yapıyorum galiba.
40 günlükten sonra dizlerimde fena ağrılarım oluştu hala da devam ediyor.menisküs yırtılmasından şüpheleniyorum.pazartesi doktora gidicem ağrılar inanılmaz oluyor eğilip doğrulurken.3 gündür de fena nezle grip öksürük oldum mecburen doktora gittim antibiyotik damla balgam sökücü ve ağrı kesici verdi.mecburen vicdan azabı çekerek kullanıyorum ilaçları.
işte böyle canım ama çok şükür
bu arada benim sütüm gündüz yetmiyor sadece gece içiyor gündüzleri en fazla 5 dk sürüyor mememde kalması ve de sonuçta ağlıyor mama verince susuyor.
anne sütü veremeyişimde beni çok üzüyor.sanırım biraz kalıtsal birşey annemin ablalarımında sütü çok azmış.sütü çok olanlara çok özeniyorum herkesin sütü bol olur inş...

slm ne kaynana hıkayelerı varmıs ya bende sevmıyorum aramıyorum sormuyorum onlarda aramıyor arasada sadece ogullarıyla gorusuyorlar uzak oturuyoruz bır kere torunlarını gorduler o kadar zaten en basta ıstenmeyen gelındım hala daha ıstenmıyorum ama hıc umrumda degıl yokmus gıbı davranıyorum

canım benim çok geçmiş olsun bendede var hemoraid şükürler olsun ara ara vuruyo geçiyo doktora gitmiştim önemli değil demişti çok ileri boyutta değilmiş canım ne olur öyle düşünme sen iyi olacaksınki bebişinde iyi olacak yoksa bir annenin baktığı gibi inan kimse bakmaz kuzucuğuna bende gizem 1 aylık falandı o zamn mecburen belimden dolayı film çektirmiştim bende günlerce düşünmüştüm radyasyon alırmı diye senin gibi ama mecbur kalınca yapıcak bişey olmuyo işte rabbim acil şifalar versin canım en kısa zamnda :Saruboceq:

en iyisini yapıyorsun yurdagülcüğüm seni üzeni sileceksin hayatından o kadar fazla lafa gerek yokkaydirigubbakcemile5:teytey:

sağol canım.evet ben sağlıklı olmalıyım yoksa kimseden hayır yok bu da ayrı bi sorun işte.
rabbim can sağlığı versin bize biz bebeklerimize bakarız inş.gerisi boşş.
ben çıkıyorum seni kızını çok öpüyorum.

herkese iyi akşamlar öpüldünüz nisan anneleri ve bebekleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…