- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
sağol canım.evet ben sağlıklı olmalıyım yoksa kimseden hayır yok bu da ayrı bi sorun işte.
rabbim can sağlığı versin bize biz bebeklerimize bakarız inş.gerisi boşş.
ben çıkıyorum seni kızını çok öpüyorum.
herkese iyi akşamlar öpüldünüz nisan anneleri ve bebekleri...
zeyracım canımcım gizeminde bebişinde inan birşey yok bence sen kafaya çok takıyosun bebekler gerçekten günü günlerine uymuşyormuş kızımdan öğrendim arkadaşım benimki gibi çokkkkkkk ama çokkkkkkkk gazlı bir bebğin yok en azından ha kakasınıda yapamıyordu inan 3 4 günü buluyordu hep biz müdahale ettik 1 ay ama nasılolduysa ilginçtir 2 haftadır günde 1 defa kendi yapıyor şimdide 2 gün hiç gazı olmaı uyudu son 2 gün canıma okudu desem yeri 3 saatlik uykuyla duruyorum inan şuan dün bütün gün ağladı hep değşşiyorlar takma kafana normal tabi :)slm kızlar yaa ben bişey soracağım benim kız dün bir kaka yaptı maşallah 3 bez ancak dolduruyodu:))ama 2 gündürde yapmıyordu dünden bu yanada yapmadı yaa her gün kaka yapıyomu sizinkiler neden böyle oldu anlamadım aslında günde hergün yapıyodu öyle gaz sancımızda yok 2 gün bekletiyo içinde:))) sadece bizdemi var bu sorun yoksa
slm kızlar yaa ben bişey soracağım benim kız dün bir kaka yaptı maşallah 3 bez ancak dolduruyodu:))ama 2 gündürde yapmıyordu dünden bu yanada yapmadı yaa her gün kaka yapıyomu sizinkiler neden böyle oldu anlamadım aslında günde hergün yapıyodu öyle gaz sancımızda yok 2 gün bekletiyo içinde:))) sadece bizdemi var bu sorun yoksa
filizcim hiç gitmek stemiyorum gidince bütün mahallsei bir gelir bütün akrabaları geir biz zaten oraya tatile değil hep evde misafir ağırlamaya gidiyoruz şimdide bebeğimi milletin kolarında düşünmek bile istemiyorum cak cuk öpenimi aaa bu bebek aynı babanesine benziyor diyenimi ( özellikle hep kendine benzetiyor hakkınıda yemeyeyim kızım valla aynı kayananama benziyor hani çok ta seviyorum diyeyemem ama :)) izinde eşimin memeleketi demek sıkıntı demek oldu u doğuma gelene kadar böyle düşünmüyordum iyi düşünmeye çalışıyordum ama doğumumdan sonra çok gücüme gittiya davranışları ya aslında filiz kaynanan gibi benimkide problemli 2 çocuğunu kaybetmiş bir kadın kolay ddeğil rabbim kimselere yaşatmasın biribni 9 yaşında dişğer kaynımda geçen yaz 27 yaşında kalp krizinden vefat etti ve psikoljisi bozuldu ama işte benimde huzurumu bozmaya çalıştımı canım sıkılıyor hakkı yok bunaya bu kaynanam aramiyor sormuyor diyenlere de sasiyorum ha ne guzel iste yapisip kalamsindan iyidir. ben simdi kara kara dusunuyorum donunce ne yapacagim diye fadimenin yasadigi olayin aynisini yasiyorm hatta daha beterini ben 1 ay cocugumu emzirmeden emzirmeye gordum kadin bana elletmedi bile kizim diye sevdi hep ben oyle kedinin cigere baktigi gibi uzaktan baktim ve ayni sehirde yasasydik bakin ayni ev demiyorum ayni mahlle demiyorum yine ayni sey olacakti gitti de rahat ettik banada fadimeye dedigini diyrdu hep ahh bi alp gidebilsem kizimi su ananin memesi olmasa seni hemen gotururdum yavruuuuuuummm diye seviyor dusnebiliyomusunuz ya , esim bana sende peygamber sabri var diyor hep iyi dayaniyosun anama diyor, neyse en azinda oda farkinda gerci farkina varilmayacak gibi degil. ablamin esi enistem yani hep diyoki senin kaynanan histerik hastanaye yatmasi lazim tedavi gormesi lazim buarada enistem de doktor yani dalgasina dmiyor ha gayette cidii adam. ablamdan ve yegenlerimden zaten nefret ediyor kadin , ablamda cok cingardir ben frenlemesem sacini basini yolar ama artik bitti dedim al abla senin olsun hallet :) simdi donunce havaalaninda neler olacak merak ediyorum gecen sene havaalanina cumbur cemaat gelmis bizimkiler buda orda tabi hic selam vermemis bizimkilere tam manyak ya kafadan. ama bu sefer yiyosa yapsin aynisini ablam onu halleder hahaaa:)
bu kadarmıydı yorumun ıyı etmısımmı
:Saruboceq:
reyhancım iyi geceler tatlım nasılsın?kızın nasıl,uyumuyormu yoksa?
tuğbacım boşver ya.bizim topikte en umursamazı en mülayimi sen geliyodun bana tabiki tanıdıklarım içinde senide delirttiler ya bacım ne diyeyim daha....
meltem nasıl dövdün Allahını seversen anlat.ne meraklandım heeeeeeeee
jalem canım arkadaşım.bu erkeklerin hepsi aynı anacı.bizim oğlanlarda öyle olcak ama tabi biz gelinlere asla böyle yapmayacağız.n edemek senin arkadaşına seni anlatıyo.laflar uyduruyor.o arkadaşın eşini tanıyosa eşine deseya sanki sen bilmiyomuşun gibi annen beni çağırdı jale hakkında böyle diyo diye.hem eşindekide iş yane torununu özlemiyosa kendi bilir.of doğum zamanın aklıma gelioda çıldırıyorum ne insanlar var yaw?
gunaydın baslıyorum
4 yıllık evlıydım esımle aram lımon kaynanam kayınpederım karı olda kocanı eve bagla
çıldırıyorum destek yok esım baska kadınlarlr bırlıkte aıds testı yaptırmıs falan fılan evımız yenı ayrılmıstı yakın oturuyorduk sabah esım oglumu alıp babannesıne götürdü götürme demıstım işim var evden çıkmamam lazım yarım saat snr bı telefon çocugu ordan al annem hasta hanımefendıyı gece acıle götürmüsler bıde kaynım bı kızla konusuyo kaynanamhıç iş bılmedıgı halde özlem yaptı özlem etti
benımde elımden uçan kaçan kurtulmaz yarım agız aksam hast.gıttım fılan benden bıseyler saklıyo özlem gelcek bana bakçak ıvır zıvır anlatıyo uzanmıstı sınırlendım üstüne çullandım saçını yolmusum bı kaç tokat kolumdakı künyem kırılmıs vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hanımefendı 3 gun rapor almıs
sonra 4 ay annemlerde kaldım gerı barıstım kaynanamla can ciger kuzu sarması olduk esımle aramız bozuk oldugundan 3 sene sonra tamamen ayrıldım
sımdı arada görüsüyoruz ıyıde konusuyo
bu benım 3 evlılıgım 2 kaynanamın kafasına botlarını vurdum
sımdık kaynanam yok
çok çazgırımdır bayılırım kavgaya
kızlar sizin kuzularınızda benimki gibi mi?
uykusu geldiğinde huzursuzlanıyor ne zamanki kucağıma alıyorum dalıyor hemen
canım benimyaa cidden hep diyorum senin işin daha zor diye hem çocuklar hem kayınvalde rabbim yardımcın olsunsagol canim seninle fazla muhabbet edemedik
gerci kismeyle fazla edemiyorum artik ama iyiyim cok sükür umarim sende iyisindi
kizim masallah bana bi zarari yok canim ama oglum cildirdi resmen
2 yas sendremu yasiyo sanirimlaelaelaelaelae
bende iki cocuklu kaynanayla birlikte kafayi yemis sendromu yasiyorum delikafadulden
aynen canim benimkide öyle aldigim an abyiliyor resmen
ama emmen cocuklar dahada baglidir ben yasayamadim gerci o duyguyu:gitme:
tatlım benim oğlumda öyle . 2. ayından itibaren mama ya başladık ek olarak kilosu çok sayılmaz normal sınırlarda . gaz ilacınıda bıraktım sayılır çok ender veriyorum . oda nurse harveys değilarkadaşlar bebeğim 3 günde 1 kakasını yapıyo.bu ay sadece 680 gram almış.doktor sütün yetmiyo olabilir dedi.conformil mama verdi.sindirimi kolay olsun diye.mamadan bir türlü kurtulamadık.sadece emzirincede bebeğim az kilo alıyo offfffff.moralim bozuldu ya.birde nurse harveys şurup kullanıyorum 3 haftadır.gazına daha iyi geldi gibi.1 ay içinde tüketilmesi gerek yazıyo ama yarısından çoğu duruyo.kullanan var mı siz naptınız.doktorumuz günde 3 çay kaşığı kullan dedi.
arkadaşlar bebeğim 3 günde 1 kakasını yapıyo.bu ay sadece 680 gram almış.doktor sütün yetmiyo olabilir dedi.conformil mama verdi.sindirimi kolay olsun diye.mamadan bir türlü kurtulamadık.sadece emzirincede bebeğim az kilo alıyo offfffff.moralim bozuldu ya.birde nurse harveys şurup kullanıyorum 3 haftadır.gazına daha iyi geldi gibi.1 ay içinde tüketilmesi gerek yazıyo ama yarısından çoğu duruyo.kullanan var mı siz naptınız.doktorumuz günde 3 çay kaşığı kullan dedi.
sorma özgecim rabbim hayırlısını versin herşeyinahh ahh kızlar hepimiz gelin olarak neler yaşamışız,gelin diyorum ama sanırım kıymet görsek adımız gelin olur dış kapının dış mandalı muamelesi görüyoruz sanırım,birde bu durumlarda hürmet saygı beklenir ,ben bu durumu anlamdım tam 4 yıl oldu ....
sanırım anlamıycam da....
iyisimi boşvermek....
malesef geçen kış hava muhalefetinden dolayı görüşemedik canım siz istanbuldakiler ayarlayabilirseniz uyarım bendebu arada yarın gezmeye gidiyoruz ilk kez bu kadar uzak yola gidicez,tuzlaya gidiyoruz....
ayyy tuzlada tuğba vardı(tatlımsss) uğramak isterdim aslında....
ama artık kocam beni boğacak...
net arkadaslarım, KK arkadaşlarım,blog arkadaslarım....
adamcağız diyor ki hiç sevmedğim ,ön yargılı davrandığım bir seyi içime kadar sokmayı nası başardın...
haaa bu konudan hiç pişman değil basta çekinsede çok iyi dostluklar kurduk....
bu arada hamile olduk görüşemedik,doğuralım dedik olmadı...
bari yaz ayı bitmeden NİSAN ANNELERİ olarak bir toplantı organize etsek....
artık bebişlerimizde bizde buluşsak kaynaşsak bir yıl oldu birlikteyiz ama daha hiç bişi yapamadık.....
diğer ayların anneleri aştı kendilerini valla.....
canım vebde kabızlık sorunu için conformil aldım... tadı iğrenççççç... ama ADA içti sorun yok. çok iyi çalkalaman lazım dakikalarca içindeki maddeler erimiyor. biberonun deliğini tıkıyor sonra da... ben 6-7 kez verdikten sonra kendi mamamıza geçtim. Golden Goat keçi sütü maması.. güzel, besleyici bir mama. eczanelerde ve büyük marketlerde var.
kızlar bu arada doğumdan beri 3. kez saçımın rengini değiştirdim.
röfle yaptır diyen kocam yaptırınca beğenmedi. çok çizik çizik çok yapmacıkmış.... üstüne cila yaptırıp koyulaştırdım onu da beğenmedi..
bugün artık boyattım.. röfleler arada gölge şeklinde kaldı. veeeeeeeeeeeeee kocam beğendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?