2010 Nisan Anneleri

iyi akşamlar arkadaşlar
hepimiz neler çekiyormuşuz bu kaynanalardan böyle tabi bende ekstra dan 3 görümcede var :)
günayder geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin kayınvaldene söyleyecek bişey bulamıyorum zaten
zeynepçim biliyorsun bizimde hala düzelmedi ahmet yusuf 2 gün üst üste yapsa 3-4 gün yapmıyor doktorlara göre bi sıkıntı yok bende eskisi kadar pimpiriklenmiyorum bu konuda . şimdi gizoş yaparken bi anda yapmaması panikletmiş seni inşallah düzene girer yine
yurdagülcüm onlar olmadan ne kadar huzurluyuz değil mi seni istemeyeni sen niye isteyesinki
eşinde sorun çıkarmıyorsa ne ala

iyi akşamlar canım
tek elle yazıyorum bende:)

kızlar sizin kuzularınızda benimki gibi mi?
uykusu geldiğinde huzursuzlanıyor ne zamanki kucağıma alıyorum dalıyor hemen

zeyracım canımcım gizeminde bebişinde inan birşey yok bence sen kafaya çok takıyosun bebekler gerçekten günü günlerine uymuşyormuş kızımdan öğrendim arkadaşım benimki gibi çokkkkkkk ama çokkkkkkkk gazlı bir bebğin yok en azından ha kakasınıda yapamıyordu inan 3 4 günü buluyordu hep biz müdahale ettik 1 ay ama nasılolduysa ilginçtir 2 haftadır günde 1 defa kendi yapıyor şimdide 2 gün hiç gazı olmaı uyudu son 2 gün canıma okudu desem yeri 3 saatlik uykuyla duruyorum inan şuan dün bütün gün ağladı hep değşşiyorlar takma kafana normal tabi :)

aaaaaa unuttum daha anlattacaklarım varda aslında offf offf bir gün bebeğimi emzirdikten sonra seviyorum konuşuyorum kaynanamda yanımda tabi bebek bu konuşurken ağladı ( siz konuşurken biranda ağlayanı yokmu hiç)neyse kaynanam dediki GÜZEL SEV KIZIMI abooooovvv ne dersiniz buna ya işte onun kızıya arkadaşlar yada ben kızımı sevmesini bilmiyorum artık ders veirr heralde

filizcim hiç gitmek stemiyorum gidince bütün mahallsei bir gelir bütün akrabaları geir biz zaten oraya tatile değil hep evde misafir ağırlamaya gidiyoruz şimdide bebeğimi milletin kolarında düşünmek bile istemiyorum cak cuk öpenimi aaa bu bebek aynı babanesine benziyor diyenimi ( özellikle hep kendine benzetiyor hakkınıda yemeyeyim kızım valla aynı kayananama benziyor hani çok ta seviyorum diyeyemem ama :)) izinde eşimin memeleketi demek sıkıntı demek oldu u doğuma gelene kadar böyle düşünmüyordum iyi düşünmeye çalışıyordum ama doğumumdan sonra çok gücüme gittiya davranışları ya aslında filiz kaynanan gibi benimkide problemli 2 çocuğunu kaybetmiş bir kadın kolay ddeğil rabbim kimselere yaşatmasın biribni 9 yaşında dişğer kaynımda geçen yaz 27 yaşında kalp krizinden vefat etti ve psikoljisi bozuldu ama işte benimde huzurumu bozmaya çalıştımı canım sıkılıyor hakkı yok buna

bu kadarmıydı yorumun ıyı etmısımmı
:Saruboceq:

ya cocuk durmadi ondan yazamadim acikcasi tam olayi anlayamadim nokta virgul pek kullanmiyosun akici bir halde okudum . gerci konunun onemi yok onemli kisim uzerine atladim sacini basini yoldum kismiydi hehehehe:)

sagol canim seninle fazla muhabbet edemedik
gerci kismeyle fazla edemiyorum artik ama iyiyim cok sükür umarim sende iyisindi
kizim masallah bana bi zarari yok canim ama oglum cildirdi resmen
2 yas sendremu yasiyo sanirimlaelaelaelaelae
bende iki cocuklu kaynanayla birlikte kafayi yemis sendromu yasiyorum delikafadulden

helal olsun disarida calisiyonmu canim bi ara gelsende benimkinide halediversen
bu ara acayip sinirimi bozuyokaydirigubbakcemile5

kızlar sizin kuzularınızda benimki gibi mi?
uykusu geldiğinde huzursuzlanıyor ne zamanki kucağıma alıyorum dalıyor hemen

aynen canim benimkide öyle aldigim an abyiliyor resmen
ama emmen cocuklar dahada baglidir ben yasayamadim gerci o duyguyu:gitme:

arkadaşlar bebeğim 3 günde 1 kakasını yapıyo.bu ay sadece 680 gram almış.doktor sütün yetmiyo olabilir dedi.conformil mama verdi.sindirimi kolay olsun diye.mamadan bir türlü kurtulamadık.sadece emzirincede bebeğim az kilo alıyo offfffff.moralim bozuldu ya.birde nurse harveys şurup kullanıyorum 3 haftadır.gazına daha iyi geldi gibi.1 ay içinde tüketilmesi gerek yazıyo ama yarısından çoğu duruyo.kullanan var mı siz naptınız.doktorumuz günde 3 çay kaşığı kullan dedi.

kızlar kızımın yenı resımlerını eklıycem unuttum nasıldı

fılızcım hayatta sevmem vede bılmem noktalı vırgullu yazı yazmayı

canım benimyaa cidden hep diyorum senin işin daha zor diye hem çocuklar hem kayınvalde rabbim yardımcın olsun
oğlumda pek emiyor denemez canım daha doğrusu benim sütüm iyice azaldı bugün hele o kadar şey yedim içtim ama bana mısın demedi
ama ne olursa olsun yinede veriyorum birde normalde sıkıyorum çıkmıyor ama bebeğim emince geliyor
tatlım benim oğlumda öyle . 2. ayından itibaren mama ya başladık ek olarak kilosu çok sayılmaz normal sınırlarda . gaz ilacınıda bıraktım sayılır çok ender veriyorum . oda nurse harveys değil

ahh ahh kızlar hepimiz gelin olarak neler yaşamışız,gelin diyorum ama sanırım kıymet görsek adımız gelin olur dış kapının dış mandalı muamelesi görüyoruz sanırım,birde bu durumlarda hürmet saygı beklenir ,ben bu durumu anlamdım tam 4 yıl oldu ....
sanırım anlamıycam da....
iyisimi boşvermek....

bu arada yarın gezmeye gidiyoruz ilk kez bu kadar uzak yola gidicez,tuzlaya gidiyoruz....
ayyy tuzlada tuğba vardı(tatlımsss) uğramak isterdim aslında....
ama artık kocam beni boğacak...
net arkadaslarım, KK arkadaşlarım,blog arkadaslarım....
adamcağız diyor ki hiç sevmedğim ,ön yargılı davrandığım bir seyi içime kadar sokmayı nası başardın...
haaa bu konudan hiç pişman değil basta çekinsede çok iyi dostluklar kurduk....
bu arada hamile olduk görüşemedik,doğuralım dedik olmadı...
bari yaz ayı bitmeden NıSAN ANNELERı olarak bir toplantı organize etsek....
artık bebişlerimizde bizde buluşsak kaynaşsak bir yıl oldu birlikteyiz ama daha hiç bişi yapamadık.....
diğer ayların anneleri aştı kendilerini valla.....

canım vebde kabızlık sorunu için conformil aldım... tadı iğrenççççç... ama ADA içti sorun yok. çok iyi çalkalaman lazım dakikalarca içindeki maddeler erimiyor. biberonun deliğini tıkıyor sonra da... ben 6-7 kez verdikten sonra kendi mamamıza geçtim. Golden Goat keçi sütü maması.. güzel, besleyici bir mama. eczanelerde ve büyük marketlerde var.

sorma özgecim rabbim hayırlısını versin herşeyin
malesef geçen kış hava muhalefetinden dolayı görüşemedik canım siz istanbuldakiler ayarlayabilirseniz uyarım bende

::
nazlı ya bende ilk doğduğunda sütüme ilave olarak bebelac mama almıştım....
biizmki zaten biberonu red ediyor bir kere falan zorla almıştı kaşıkla sonra dedim ki tahminimce tadını sevmedi yoksa her cocuk bi sekilde alır...
ikinci ay kontrolünde geceleri memeyi red edyordu bazı durumlardan dolayı sütüm gitmişti bir ara mama aldım ,conformil ....
evet dediğin gibi ermiyor ,içinde mincik kabarcıklar kalıyo ve tadının iğrenc olacağını düşünmedim anne sütüne yakındır diye tadı tahmin ettim....
sen tadına mı baktın....
bir oldu o mamayıda kaşıkla belki üç kez almıştır.....
bu ara sütümde eskisi kadar bol değil ,bende senin dedğin mamadan alıp gece yatmadan az bişi versemmi keçi sütü çok besleyici zaten...
onun tadı nası....

jalecim tatlım valla olmadı bi turlu işte,bende diyorum bari işte havalar kötülemeden bi buluşma ayarlasak....

kızlar bu arada doğumdan beri 3. kez saçımın rengini değiştirdim.
röfle yaptır diyen kocam yaptırınca beğenmedi. çok çizik çizik çok yapmacıkmış.... üstüne cila yaptırıp koyulaştırdım onu da beğenmedi..
bugün artık boyattım.. röfleler arada gölge şeklinde kaldı. veeeeeeeeeeeeee kocam beğendi

nazlııııı ne olur resmini ekle bir fikre ihtiyacım var....
benimde saclar berbat röfle var....
ve ne renk yaptırmam gerek bilmiyorum....
sen röflenin o çiğ rengini bozukluğunu hangi ton ile kapattın...
acil cevap bekliyorum...

6 ay once sacimi kestirmistim ondan da 2 sene once boyatmistim yillardir ayni kafaylayim kafam rahat ehehehe:) besleme modeli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…