2010 Nisan Anneleri

ya nasıl gıdıyosunuz kuafore bende gıtmek ıstıyorum ama boya rofle v.s. Isı uzun suruyor kızımıda boya kokusuna sokamam bende degısıklık yapmak ıstıyorum
bu arada nazlı bende merak ettım resmını gorek ıstıyorum
ozgecım eger bulusma ayarlanır ve onceden haberım olursa ıst.da halam var ona gelıp sızlerle bende gorusebılırım

yurdagul naber ? en guzel model besleme modeli :) bosver ya napcaksin yika ve cik... sanirim hala post partum depresyonunu atlatamadim ben ne sac ne bas hicbisey umrumda degil benimde esim diyor bu halin ne beslemelere dondun diye cokta tin... depresyondan cikayim ozaman dagiticam ortaligiiii hehehe:)

iyi gecelerr..
minişlerimi uyutup bi uğrıyım dedim..
zaten ya sabah 9a kadar yada gece 12 den sonra girebiliyorum....
gündüz hiç fırsat bulamıyorum ben artık yaa.. utku sürekli kucakta.. sırtı yeredeğdimi kopıyo kıyamet...hep bi muhabbet etme agulaşma isteği.. bugün bide "aayyy" dedi korktu :)) bu ses benden mi çıktı diye inanamadı sanırım gözlerini patlattı.. bende yumuşak sesle ayy deyince güldü ve devam etti :))) çok komikler yaa :)
bide ayaklarım ağrıyoo... nedennn? :)) 2 akrabamızın da bu akşam kına eğlencesi vardı.. birinde kız tarafıyız birinde erkek.. ikisinede gittik.. az önce geldik eve.. önce salonda olana gittik ki utku acıkana kadar okına muhabeti bitsin diye.. diğeri sokaktaydı zaten.. evlerinin önünde.. orda acıktı ama akraba ve evin önündeyiz.. girdik eve hallettik işimizi :) ayy eda bebekken düğünlerde uyumayı çok severdi... utku da maşallah öyle olucak sanırım.. gerçisadece düğün başı 5er dk. uyudu amao seste o bile mucize yani :)) genelde oynayan genç kızlara baktı çapkın :))

kocişte gelmedi daha.. o da erkek tarafının evinde erkeklere eğlence vardı oraya gitti.. pistten inemedi sanırım :))) ay bide köyde bütün gün kiraz ağaçlarının tepelerindeydi.. bu enerjiyi nerden buluyo pes yani :)

neyse kızlar ben bi duş alıp utku uyanmadan yatıp dinleneyim... uyuyamazsam geçmişe de bakıcam ama bugün bayaca yazılmış sanırım......

kızlar geçmişe atlaya atlaya şööylece bi baktım...

kardeşim için iyi dileklerde bulunanlara çok teşekkürler ediyorum.. dualarınıza da amiin. canlarım..

jalecim.. inş. eşinin askerliği içinde hayırlısı olur tatlım...
meltemcim... ne diyimm bilemedim :)) kendi kaynanamı düşünüyorum da değil dövülmeyi kötü bi sözü bile haketmez sağolsun.Allah onndan ve kayınpederimden razı olsun...ama görümcemi dövme konusunda da şunları söyliyim.. o karıyı yolmadan ölürsem gözlerim açık gitçek :))) ayy uykum kaçak gece gece.. kınada çocuğu aldı kycağına şap şup öpmeler fln.. bide ellerini öpünce del, oluyorum... kalktım pat diye aldım kucağından gözlerini beletti kaldı bişeyde dyemedi kalabalıkta... hehehe.. bende az deilimdir yani... hakedene :)))

kaynanası aramıyo sormuyo diye sinir olanlara da söylicek tek laf bulamıyorum.. boşverin allah aşkına yaa.. onlar arayınca da siz göstermezsiniz olur biter :)))

son 4 sayfayı okuyamadım kociciim geldi.. çocuklar uyurken bizde yatalım :)

son sayfalara da bi bakıverdim.. uyuyamazdım yoksa :) isim yazmıcam ama şööyle bi özet...

hemoroit ve diğer sorunu yaşayan arkadaşlarıma çook geçmiş olsun diyorum...

bebeği hasta olan, kakasını yapamayan,gazı olan, uyumayan.. tüm bebişlere bir düzen dirlik diliyorum :) inş. düzene girer herbişeyleri...

kızlar son kez şunu diyim.. ben kaynana sorunu 10 yıldır hiç yaşamadım çok şükür.. geçen hafta gördüm ve çok özledim.. sarılır kızım der.. görümcemden çok sever hepimizi(3eltiyiz,en küçüğü ben) bide 60 lı yaşlardalar odan mı bilmem.. aşırı yumuşuak ve anlayışlılar sağolsunlar...

ama aramıyo diye de dert etmeyin.. kimi ararlarsa arasılar... sürekli arayıp burnunu herşeye soksalar daha mı iyi ayoll.. sallayın gitsin.. eşinizle aranız iyi olsun yeter...

yanlış anlaşılmasın lütfen.. küslüğü hiç sevmem.. eğer onarılıcak tamiri münkün ve faydalı olacak bi durumsa konuşulur.. gerekirse özür de dilenir.. aralar ısınır.. ama istemeyen kaynanaya da ısrar etmemek lazım :))
iyi geceler..

Son düzenleme:
6 ay once sacimi kestirmistim ondan da 2 sene once boyatmistim yillardir ayni kafaylayim kafam rahat ehehehe:) besleme modeli :)

ne kadar tutumlu bir bayansın sekerim....
kocanın cüzdanı zarar görmüyor bu durumdan....
yakında benim adam beni kel olarak daha cok sevecek sanırım....

valla ben hastaneden çıktığım ertesi gun röfle yaptırmaya gittim,dikişlerimi tuta tuta oturdum koltuğa hehe:))))
bendeki pek akıllı işi değildi ama....
kuzeyi emzirdim uyuttum iki satde cıkmıştım ama ozaman bebekti uykusu iyiydi....
sonrada anneme bıraktım bi şekilde oyaladılar.....
sütünü sağıp bırakcan biri bakcak,sende süslencen baska olur yanı yok çünkü....
ya ben deliler gibi uğrasıtım buluşalım diye hep,kk dan kaç kişi ile buluştum bi nisan annelerini bir araya toplayamadım....
tabiki çoğunluk olursak bir yer ayarlanırsa herkesin haberi olcak ortak bir tarih belirleriz tatlım...
şimdilik bi nabız yoklaması yapalım bakalım herkes sıcak bakıyomu bu olaya

refişim gelmiş hoşgelmiş....
hiç görüşemiyoruz ya.....
kız ayakların neden ağrıycak iki kınaya gitmişin daha ne olsun....
ayy bende kurtlandım yakınlarda düğün dernek olsada azcıkın oynıyıversem....
utkumu çok öptum....

gunaydin millet yatmadan yazayim dedim en son gundem makyaj sac bakimdi sanirim. bizde bugun alisverise gittik nihayet uzerime gore birseyler bulambildim adam akkilli hemde GAP ten turkiyede millet matah bisey saniyor o markayi burda ayaklar alti yuzune bakan yok valla. Mavi yine azdi kudurdu alisveriste rezil olduk kosa kosa eve zor attik kendimizi cok sicakti cocukta bayginlik gecirdi heralde :) minik kusada bisuru sey aldik acayip ucuz ya burasi tr ye gelince bunalima girecegim gap calvin klain polo tommy zibinlar tulumlar tisortler 5 dolar 10 dolar . zaten donmeden 1 yas 2 yas bi zula yapip gelmem lazim :):)

ee sizler ne alemdesiniz saclar boyandimi faceye atin foto bakalim yauuu:)

günaydınlarr.. bugün pazar ama utku bey emme saatlerini pazar diye 1-2 saat ertelemedi ne yazıkki.. onu emzirince de karnımın acıktığını hissettim.. biraz bişiyleratıştırıp yatıcam tekrar..3-4 haftadır ilk kez pazar günü evdeyiz.. azcık kocişimle keyif yapalım muhabbet fln edelim deerken "sabah sabah tıkır tıkır.. rüyanda mı gördün" diye seslendi kendileri.. hemencik gidiyim...

özgecim.. ya valla tatlım görüşemiyoruz özleştik.. ama ben hep buralardayım bacım.. senin evde bet yokki .. olsa 1-2 dk.da olsa görüşürüz... yaa evet kınaya gittim ama sadece izlemekle yetindim.. kurtlarım hala benimle :))) artık önümüzdeki hafta sonu.... dayımın oğlunun sünneti var.. kına evde kendi aramızda adet yerini bulsun diye.. orda utkuyu annemeverip bi dökerim kurtlarımı.. düğünde pazar gündüz salonda.. ordada kocişimle bi dans iki göbek şeyttiririz :))) annem yanımda olsun bana bişey olmaz :)))

filizcim..
ohh. kızınla ikiizde güle güle kullanın cicilerinizi.. fiyatlar iyi görünüyo.. ama o kadar çok hediye geldi ki.. inan çoğu giydiremeden küçüldü gitti.. şu an küçük gelmeden 1-2 kez bari giydiriyim diye kotlara,keten pant.lara,ve kot tulumlara ağırlık vermiş durumdayım :)) ama insan görünce almadan duramıy... akşam bende lcw ye gidince edoşa bakarken paşama da bakıyım diyodum bişiyler.. bide mayoya ihtiyacımız var.. malum deniz sezonu açılıyo :)))

bu arada yuuppii.. molfix bitiyoo.. 8 tane kaldı.. bugünlük yani.. akşam inş. marketten primama kavuşucam.. ama kararsızım yaa 4 numara mı alsam napsam.. gerçi bu da iyi ama içindeki esnek bantlarının izi çıkıyo poposuna.. gevşek bağlayıca da dışarı fışlıyo :)) en iyisi bi 3 bi 4 alıyım.. nasılsa kullanıcaz eninde sonunda 4 üde...
bu arada yağmur gitti. hava gzel.. ama bugün yine düğüne gidicez.. damat traşlı :) sonra da gelin almaya gidilicek... bi görünmem lazım.. hem akraba hemde bugün onlaraysa yarın bize:) demi ama :) sünnet düğününü kocişle ikimiz yapmayalım yani :))

herkese iyi pazarlar...

temellı mı döncen türkıyeye hangı sehır

malesef canım bızım kızda 8 de çıglık çıglık meger doldurmus neyse temızledık fılan yattı 9 a kadar uyudu tabı babayıda uyandırdı sımdı anakuagında baba bızı kovdu salona geldık hanımefendı ana kucagında hıçkırıklar agular ben burda
herkese ıyı pazarlar
bu arada gunaydın
a.s.:1hug:

olsun canim mamada iyi artik üzülsemde kar etmiyor malesef
bide onuda yemeseydi daha zor olurdu onu bari yiyolar en azindan

ne güzel canim begenmesine sevindim
ben 28 yasindayim bir kere bile sacimi boyamadim kendi rengimi seviyorum acikcasi
ama boyayipta güzel görünenlerede bayilirim tabisi kaydirigubbakcemile3

merhaba herkese.size bir sorum olacak kzlar.cuma günü 2.ay aşımızı olmuştuk.ebe 3 gün yıkama dedi.pazar günüde dahil deddi.ama ben bu akşam yıkamak istiyorum.1 haftadır yıkanmadı ve yarın sabah benimle işe gelecek.sizce yıkasam birşey olurmu yorumlarınızı bekliyorum sevgiler..

hiçbişi olmaz tatlım 3 gün olmuş zaten.

ya kızlar benımde bı sorum var bebegım 4 gundur kakasını yapmıyo.sadece anne sutu alıyor.bı rahatsızlıgıda yok gıbı ama sorun olur mu ya.DR gotursemmı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…