6 ay once sacimi kestirmistim ondan da 2 sene once boyatmistim yillardir ayni kafaylayim kafam rahat ehehehe:) besleme modeli :)
6 ay once sacimi kestirmistim ondan da 2 sene once boyatmistim yillardir ayni kafaylayim kafam rahat ehehehe:) besleme modeli :)
ya nasıl gıdıyosunuz kuafore bende gıtmek ıstıyorum ama boya rofle v.s. Isı uzun suruyor kızımıda boya kokusuna sokamam bende degısıklık yapmak ıstıyorum
bu arada nazlı bende merak ettım resmını gorek ıstıyorum
ozgecım eger bulusma ayarlanır ve onceden haberım olursa ıst.da halam var ona gelıp sızlerle bende gorusebılırım
temellı mı döncen türkıyeye hangı sehırgunaydin millet yatmadan yazayim dedim en son gundem makyaj sac bakimdi sanirim. bizde bugun alisverise gittik nihayet uzerime gore birseyler bulambildim adam akkilli hemde GAP ten turkiyede millet matah bisey saniyor o markayi burda ayaklar alti yuzune bakan yok valla. Mavi yine azdi kudurdu alisveriste rezil olduk kosa kosa eve zor attik kendimizi cok sicakti cocukta bayginlik gecirdi heralde :) minik kusada bisuru sey aldik acayip ucuz ya burasi tr ye gelince bunalima girecegim gap calvin klain polo tommy zibinlar tulumlar tisortler 5 dolar 10 dolar . zaten donmeden 1 yas 2 yas bi zula yapip gelmem lazim :):)
ee sizler ne alemdesiniz saclar boyandimi faceye atin foto bakalim yauuu:)
günaydınlarr.. bugün pazar ama utku bey emme saatlerini pazar diye 1-2 saat ertelemedi ne yazıkki.. onu emzirince de karnımın acıktığını hissettim.. biraz bişiyleratıştırıp yatıcam tekrar..3-4 haftadır ilk kez pazar günü evdeyiz.. azcık kocişimle keyif yapalım muhabbet fln edelim deerken "sabah sabah tıkır tıkır.. rüyanda mı gördün" diye seslendi kendileri.. hemencik gidiyim...
özgecim.. ya valla tatlım görüşemiyoruz özleştik.. ama ben hep buralardayım bacım.. senin evde bet yokki .. olsa 1-2 dk.da olsa görüşürüz... yaa evet kınaya gittim ama sadece izlemekle yetindim.. kurtlarım hala benimle :))) artık önümüzdeki hafta sonu.... dayımın oğlunun sünneti var.. kına evde kendi aramızda adet yerini bulsun diye.. orda utkuyu annemeverip bi dökerim kurtlarımı.. düğünde pazar gündüz salonda.. ordada kocişimle bi dans iki göbek şeyttiririz :))) annem yanımda olsun bana bişey olmaz :)))
filizcim.. ohh. kızınla ikiizde güle güle kullanın cicilerinizi.. fiyatlar iyi görünüyo.. ama o kadar çok hediye geldi ki.. inan çoğu giydiremeden küçüldü gitti.. şu an küçük gelmeden 1-2 kez bari giydiriyim diye kotlara,keten pant.lara,ve kot tulumlara ağırlık vermiş durumdayım :)) ama insan görünce almadan duramıy... akşam bende lcw ye gidince edoşa bakarken paşama da bakıyım diyodum bişiyler.. bide mayoya ihtiyacımız var.. malum deniz sezonu açılıyo :)))
bu arada yuuppii.. molfix bitiyoo.. 8 tane kaldı.. bugünlük yani.. akşam inş. marketten primama kavuşucam.. ama kararsızım yaa 4 numara mı alsam napsam.. gerçi bu da iyi ama içindeki esnek bantlarının izi çıkıyo poposuna.. gevşek bağlayıca da dışarı fışlıyo :)) en iyisi bi 3 bi 4 alıyım.. nasılsa kullanıcaz eninde sonunda 4 üde...
bu arada yağmur gitti. hava gzel.. ama bugün yine düğüne gidicez.. damat traşlı :) sonra da gelin almaya gidilicek... bi görünmem lazım.. hem akraba hemde bugün onlaraysa yarın bize:) demi ama :) sünnet düğününü kocişle ikimiz yapmayalım yani :))
herkese iyi pazarlar...
canım benimyaa cidden hep diyorum senin işin daha zor diye hem çocuklar hem kayınvalde rabbim yardımcın olsun
oğlumda pek emiyor denemez canım daha doğrusu benim sütüm iyice azaldı bugün hele o kadar şey yedim içtim ama bana mısın demedi
ama ne olursa olsun yinede veriyorum birde normalde sıkıyorum çıkmıyor ama bebeğim emince geliyor
tatlım benim oğlumda öyle . 2. ayından itibaren mama ya başladık ek olarak kilosu çok sayılmaz normal sınırlarda . gaz ilacınıda bıraktım sayılır çok ender veriyorum . oda nurse harveys değil
kızlar bu arada doğumdan beri 3. kez saçımın rengini değiştirdim.
röfle yaptır diyen kocam yaptırınca beğenmedi. çok çizik çizik çok yapmacıkmış.... üstüne cila yaptırıp koyulaştırdım onu da beğenmedi..
bugün artık boyattım.. röfleler arada gölge şeklinde kaldı. veeeeeeeeeeeeee kocam beğendi
merhaba herkese.size bir sorum olacak kzlar.cuma günü 2.ay aşımızı olmuştuk.ebe 3 gün yıkama dedi.pazar günüde dahil deddi.ama ben bu akşam yıkamak istiyorum.1 haftadır yıkanmadı ve yarın sabah benimle işe gelecek.sizce yıkasam birşey olurmu yorumlarınızı bekliyorum sevgiler..
ya kızlar benımde bı sorum var bebegım 4 gundur kakasını yapmıyo.sadece anne sutu alıyor.bı rahatsızlıgıda yok gıbı ama sorun olur mu ya.DR gotursemmı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?