hiçbişi olmaz tatlım 3 gün olmuş zaten.
ya kızlar benımde bı sorum var bebegım 4 gundur kakasını yapmıyo.sadece anne sutu alıyor.bı rahatsızlıgıda yok gıbı ama sorun olur mu ya.DR gotursemmı???
ya kızlar benımde bı sorum var bebegım 4 gundur kakasını yapmıyo.sadece anne sutu alıyor.bı rahatsızlıgıda yok gıbı ama sorun olur mu ya.DR gotursemmı???
merhaba herkese.size bir sorum olacak kzlar.cuma günü 2.ay aşımızı olmuştuk.ebe 3 gün yıkama dedi.pazar günüde dahil deddi.ama ben bu akşam yıkamak istiyorum.1 haftadır yıkanmadı ve yarın sabah benimle işe gelecek.sizce yıkasam birşey olurmu yorumlarınızı bekliyorum sevgiler..
ben asidan geldigimiz gunun aksami yikadim hemde 3 asi olmustu ayni anda . gayette iyi oldu hem banyo atesine de iyi gelir rahatlar misil misilda yatar ohhh misss. pis pis terli dahami huzurlu olacak bende hic anlamiyorum be ebeleri hemsireleri ne alaka yani.
normal tatlım. ama benim dr um 24 saat sonra sen müdahale edbilirsin dedi. gliserin fitiller tamamen zararsız. bebek için olanından al ama yine de büyük. bıçakla 1 parça kes. koy. hem uyarır, hem yumuşatır.. hem kabızlığı varsa çatlak oluşmasını önlersin.
ah ah o kilolor bende de aynı duruyo hamilelikde 13 kilo aldım 7 kilo gitti ama 6 kilo göbek ve basenlerimde çakıldı kaldı. 2 haftadır denize gidiyorz ben şezlongda oturmakdan sıkıldım. 36 beden olan bikinilerimin içine girmek ne mümkünsanırım 40 beden oldum alışverişe çıkıp şort almam lazım anca onunla girebilirim....
morelim çok bozuluyo benimde ama napim diyet yapamam minnoşumun bana ihtiyacı var sadece anne sütü veriyorum..
iyi geceler cici annişler
iyi geceler cici annişler
cnm benim bebekte günde bir kez yapıyor ve zorlanıyor,ıkınıyor ıkınıyor gelmiyor sanki çok ağlıyor.peki bebeğin ağlamıyormu 4 günde bir yaptığı için biz çok zorlanıyoruz valla..
gerek yok normal
Ohoo sen yine iyiymişsin.Ama bunun bi yolu olmalı hem bebişlerimizi emzirip hem kilolardan kurtulabilmeliyiz; çünkü anne sütünü sıvı gıdalar artırıyo zaten. Ama ben de iradede yok diyet yapabilecek ömrüm boyunca da çok zor kilo verdim hep gelen gitmedi kaldı üstümde.Bunlarda kalacak diye çok korkuyorum böyle kalmak istemiyorum.Ayyy bu gece fena taktım yazlığa gitmeme 1 hafta kaldı ya jeton yeni düşü benim:sinifsinif:mafoldumben
çokda canını sıkma ya bende yeni mekik çekmeye başladım ve vücududa etkisini hemen fark ettim bence sende hemen başla... tam yaza denk geldi dogumlarımız o yüzden ince kıyafetlerin içinde herşey meydanda oluyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?