2010 Nisan Anneleri

ya kızlar benımde bı sorum var bebegım 4 gundur kakasını yapmıyo.sadece anne sutu alıyor.bı rahatsızlıgıda yok gıbı ama sorun olur mu ya.DR gotursemmı???

cnm benim bebekte günde bir kez yapıyor ve zorlanıyor,ıkınıyor ıkınıyor gelmiyor sanki çok ağlıyor.peki bebeğin ağlamıyormu 4 günde bir yaptığı için biz çok zorlanıyoruz valla..

ya kızlar benımde bı sorum var bebegım 4 gundur kakasını yapmıyo.sadece anne sutu alıyor.bı rahatsızlıgıda yok gıbı ama sorun olur mu ya.DR gotursemmı???

normal tatlım. ama benim dr um 24 saat sonra sen müdahale edbilirsin dedi. gliserin fitiller tamamen zararsız. bebek için olanından al ama yine de büyük. bıçakla 1 parça kes. koy. hem uyarır, hem yumuşatır.. hem kabızlığı varsa çatlak oluşmasını önlersin.

ben asidan geldigimiz gunun aksami yikadim hemde 3 asi olmustu ayni anda . gayette iyi oldu hem banyo atesine de iyi gelir rahatlar misil misilda yatar ohhh misss. pis pis terli dahami huzurlu olacak bende hic anlamiyorum be ebeleri hemsireleri ne alaka yani.

ya bir kac gun kaka yapmayan bebek nasil oluyor ki. cildirir cocuk yazik ya canlarim benim. bizimki sabah 9 da yapti su anda oglen 1 kafayi yedi yendiden yapicam diye gerci bzim kiz bi fenomen :) kk nin kaka rekortmeni kakayi yapiyor acayip mutlu gulucukler atiyor keyfi super sadece 10 dk... sonra yeniden debelenmeye basliyor nasil yendiden yapmak icin diski uretiyor hic anlayamiyorum mutlulugu sadece 10dk suruyor :):) 2 gun once 1 gunde 2 kez yapti dedik noluyor hastami oldu biseyimi var ama ertesi gun 6 kez yaparak bizi sasirtmadi boklu raziye :)

filizcim sen yazmıştın daha önce de yorum yapamamıştım. verem yok ya sizde, bizde verem aşısı için banyo yapılmıyor. iltihap yapabilir diye.. çünkü uzun zman geçmiyor o aşının vurulduğu yer. adanın nerdeyse 1 ay oldu hala kırmızı. arkadaşımın bebeği 7 aylık oldu hala kabuk bağlayıp atıyor. banyo yaptırmamalarının sebebi bu aşı canım:)

ii geceler bu arada hepinize.. filiz sana da ii günler.. ben yatar sempatiksalakcinni

çoooook uzun zamandr girememiştim! Nihayet bu gece fırsat bulabildim! Bebeğim şimdilik iyi çok şükür ama ben kötüyüm yaz geldi ya kilolarıma taktım. 20 kilo aldım doğumd ilk 15 günde 10 unu verdim ama kalan 10 u gitmek bilmiyo yaaaa çıldırcam.Siz ne alemdesiniz?

ah ah o kilolor bende de aynı duruyo hamilelikde 13 kilo aldım 7 kilo gitti ama 6 kilo göbek ve basenlerimde çakıldı kaldı. 2 haftadır denize gidiyorz ben şezlongda oturmakdan sıkıldım. 36 beden olan bikinilerimin içine girmek ne mümkünsanırım 40 beden oldum alışverişe çıkıp şort almam lazım anca onunla girebilirim....
morelim çok bozuluyo benimde ama napim diyet yapamam minnoşumun bana ihtiyacı var sadece anne sütü veriyorum..

çok saol canım ya.bi denıyım bari...a.s

Ohoo sen yine iyiymişsin.Ama bunun bi yolu olmalı hem bebişlerimizi emzirip hem kilolardan kurtulabilmeliyiz; çünkü anne sütünü sıvı gıdalar artırıyo zaten. Ama ben de iradede yok diyet yapabilecek ömrüm boyunca da çok zor kilo verdim hep gelen gitmedi kaldı üstümde.Bunlarda kalacak diye çok korkuyorum böyle kalmak istemiyorum.Ayyy bu gece fena taktım yazlığa gitmeme 1 hafta kaldı ya jeton yeni düşü benim:sinifsinif:mafoldumben

cnm benim bebekte günde bir kez yapıyor ve zorlanıyor,ıkınıyor ıkınıyor gelmiyor sanki çok ağlıyor.peki bebeğin ağlamıyormu 4 günde bir yaptığı için biz çok zorlanıyoruz valla..

yok canım ya.sıkıntısı yok gıbı yanı aglama mızlama falan yok.zaten ılk defa 4 gundur yapmıyor.normalde hergun yapardı.anlamadım walla.gecmıs olsun sanada canım.CADIARZU

çokda canını sıkma ya bende yeni mekik çekmeye başladım ve vücududa etkisini hemen fark ettim bence sende hemen başla... tam yaza denk geldi dogumlarımız o yüzden ince kıyafetlerin içinde herşey meydanda oluyo :)

iyi geceler arkadaşlar nasılsınız?bugün sadece ouyab,ldm ay ne çok yazmışsınız bitmedi heeeeeeee
dün mevlüdümüz vardı oh güzel oldu bitti.Allah kabul etsin.
benim kaynanamda bi tuhaftı ama son olaydan sonra daha iyi sanki.tabi bende ona karşı daha yumuşağım ama kaynana işte sanırım ben pk alışamadm sevemedm yani.kadına bişeyler söylemek bile içimden gelmiyo.halbuki iyi dün ben 2 çeşit yaptm kaynanamla görümcem 3.annem 1 çeşit.yapıo getiriyo sağolsun.gerçi bunda birazda annemin etkisi var annem mutlaka bişey yapar o da annemden etkilendi bundan öncesinde yapmazdı.he bide benim oğlum birden onların çocuğu oldu.bişey oluyo mesela çocuğumuzu doyur diyo halbuki ben tüp bbek kapılarında anamdan emdiğim süt burnumdan gelirken ve ilk OLMADI cevabını almışken sevgili eşimin ailesi hiç umurunda değilmiş gibi siz bize neden gelmiyosunuz diye hesaplar yapıodu ya neyse...........bi arkadaş şunu derdi ne iyi kayınvalide ne de iyi gelin var.bence en doğrusu bu

hadi iyi geceler kızlar....
he bide 2 gündür oğlum balgamlı kusuyo ya ateş yok öksürük hapşırık devam.dr umuz şurup verdi eğer geçmezse gideceğiz tekrar.zaten cuma rota virüsü için gitcektk ama dr enfeksiyon varsa iğne vurulmaz dedi.hadi öptüm hepinizi.bye

evet evet hemen başlayayaım hatta şimdi yapıym! Biraz önce iki arkadaşımın resmini gördüm face de! Biri (ayşe diyelim) 2009 mart annesi ve çook kilolu görünüyo işin kötüsü boyumuz ve kilomuz aynı:sinifsinif: diğeri (fatma) giymiş bikinisini sfır göbek sıfır kalça sahilde süzülüyo ve ben içimden sürekli ayşe gibi olmak istemiyorum fatma gibi olmak istiyorum diye tekrar eohaoldumsmiledip duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…