2010 Nisan Anneleri

rabim kabul etsin dünürcüğüm mevlüdünüzü gelemedik malum sebepten dolayı geçmiş olsun bu arada canım kusması doyduğunu gösterir am hapşırmaları doğal refleksmiş bebklerin ilk aylarda öksürüğünü bilemeyeceğim canım benim çokk geçmiş olsun damadıma

özgeciğim nasılsın canım zeyno nasılöp kokla emi benim için onu ahh nerde bikini giymek şu azıcık göbişte bir gitse ahyırlısıyla bir kotlarımın içine girsem yeterdi benim için

Merhaba Zeynepcim! Nasılsın?a.s.

evet canım fatmayı örnek alalım biz bende braz egzersiz yapıp yatıcam...öpüryorum hepinizi

özgeciğim nasılsın canım zeyno nasılöp kokla emi benim için onu ahh nerde bikini giymek şu azıcık göbişte bir gitse ahyırlısıyla bir kotlarımın içine girsem yeterdi benim için

Sağol canım! Adaşın iyi mışıl mışıl uyuyo içerde.Gizem sultanında keyifler yerindedir işallah? Sorma arkadaşım hiç bi kıyafetime giremiyorum yeni aldıklarımda büyük beden ya dahada kilolu görünüyomuşum gibi geliyo! Sanki sıkış tepiş daracık şeylere girsem ince görüncem de üf benimki de laf işte. Valla taktım bu gece bu işe hep beraber bi hareket mi başlatsak napsak:uhm:

özgeciğim canım iyi diyelim iyi olalım canım gün 48 saat olsa ancak yetecek bize canım valla gizoşu yatırdım biraz bakınayım dedim canım adaşım nasıl

ahh canım yaa sorma millet azıcık göbeğin olsa göbeğini sarmadınmı diyiveriyo sinir harbi yaşıyosun eee o göbiş boşuna şişmedi heralde canım 6 ay sonra kilolar gidiveriyomuş şunun şurasında ne kaldı 3 aycık daha:))

bende bir geçmişe bakayım dedim tekrar selamlar

kızlar benimde hamilelikten önce saçımda röfle vardı ve doğumdan sonrada saçıma bişey yaptırmadım şu an
saçım uzadı ve röfleler uçlara doğru inmeye başladı eşim hep saçımı kızıla boyatmamı istiyordu bende 2 kutu boya aldım saçım uzun anca yeter diye ama saçımın uçları röfleli olduğu için acaba önce kendi rengine boyayıp sonra kızılamı boyasam direk sürsem gökkuşağı gibimi dolaşırım bana fikir verirmisiniz bu arada ilk kez kendim boya yapıcam

inşallah zeynepcim inşallah! Valla göbeği sardık da noldu hala yerinde maşallah! Dediğin gibi boşuna şişmedi dimi! Bide kilo ticker ımı yapsam kendime biraz daha gaza gelirim belki!

Bence önce kendi rengine boya canım çünkü kızıl altıdaki rengi çok belli ediyo, renk farklılığını yani

inşallah zeynepcim inşallah! Valla göbeği sardık da noldu hala yerinde maşallah! Dediğin gibi boşuna şişmedi dimi! Bide kilo ticker ımı yapsam kendime biraz daha gaza gelirim belki!

kaydirigubbakcemile3:lepi:cokacimcoook:asigim:

benim kızımda 2 günde bir kakasını yapıyo hatta bir kaç keredir bezine bulaşıyor altını açınca görüyorum bir kaç saat sonra kaksını yapıyor niye böyle yaptığını henüz çözemedim karnının ağrıdığını hissedersem 1 çay kaşığından biraz az zeytinyağını veriyorum çok işe yarıyor 1 saat bile geçmeden yapıveriyor hemen

biz dün baya bir gezdik önce bir arkadaşıma bebek görmeye gittik daha sonra deniz kenarında evleri olan bir arkadaşıma gittik sahil boyunda gezmek kızıma çok iyi geldi hep uyudu eve gelince de uyudu sağolsun dinlendirdi beni aşıdan sonrakigün sabahlamıştık çünkü nerdeyse 24 saat uyumamıştı

birde benim kızımın doğumdan sonra sürekli gözleri sulanıyor dr masaj yapmam gerektiğini söyledi yapıyorum ama sanırım sürekli yapıldığında işe yarayacak inşallah yakında geçer yavrumun gözleri ağlayınca daha da çok akıyor hiç kıyamıyorum

bu arada rahatsızlığı olan bebeklerimize Allahtan şifa diliyorum umarım çabuk iyileşirler

hemoroid sorunu bendede vardı doğumda ayyuka çıktı resmen doğumumdan hiçbişey anlamadım ama doğum sonrası hemoroid acısı beni çıldırttı resmen ne oturabildim ne kalkabildim çocuğumu bile rahat rahat emziremedim sırf bu yüzden ne illet bişeymiş Allah düşmanıma bile vermesin kadın doğum doktorum bana mehem vermişti onu kullandım birkaç kez ve her banyoya girdiğimde küvetin içini sıcağa yakın bir suyla doldurup çömelerek geçirdim o dönemi şu an yine çıkıyor ama o kadar rahatsız etmiyor

iyi geceler kızlar hazır gizoş uyumuşken bende uyuyayım yarın babamız işte evde yanlızım yorucu ve yoğun bir gün beni bekliyo şimdiden

Bence önce kendi rengine boya canım çünkü kızıl altıdaki rengi çok belli ediyo, renk farklılığını yani

öyle yapayım diye düşünüyorum bende ilk kez kızıla boyucam nasıl olcak çok merak ediyorum inşalah güzel olur yoksa eşimin başına ekşirim o istiyo çünkü
bide haftasonu ablamın oğullaının sünneti olacak güzel olmazsa tam fiyasko olur gerçi o halde çıkamam insan içine mecburen kendi rengine döndürmek için tekrar boyamak zorunda kalırım onuda çocukla nasıl yapıcam bilmem inşallah gerek kalmaz şimdiden gözümde büyüdü valla

canım çok geçmiş olsun yazmadan çıkmayayım bizde artık 2 günde bir kaka yapar olduk ve bir seferde çok fazla beline kadar çıkyo resmen yaaa birde çokokuyo yaa geçen kuafördeyken yaptı ortalık gizem parfümü gibi koktu:))))kafamçokkarıştı

dr sordum normal dedi ama böyle olan arkadaşlar varmı diye merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…