benim kızımda 2 günde bir kakasını yapıyo hatta bir kaç keredir bezine bulaşıyor altını açınca görüyorum bir kaç saat sonra kaksını yapıyor niye böyle yaptığını henüz çözemedim karnının ağrıdığını hissedersem 1 çay kaşığından biraz az zeytinyağını veriyorum çok işe yarıyor 1 saat bile geçmeden yapıveriyor hemen
biz dün baya bir gezdik önce bir arkadaşıma bebek görmeye gittik daha sonra deniz kenarında evleri olan bir arkadaşıma gittik sahil boyunda gezmek kızıma çok iyi geldi hep uyudu eve gelince de uyudu sağolsun dinlendirdi beni aşıdan sonrakigün sabahlamıştık çünkü nerdeyse 24 saat uyumamıştı
birde benim kızımın doğumdan sonra sürekli gözleri sulanıyor dr masaj yapmam gerektiğini söyledi yapıyorum ama sanırım sürekli yapıldığında işe yarayacak inşallah yakında geçer yavrumun gözleri ağlayınca daha da çok akıyor hiç kıyamıyorum
bu arada rahatsızlığı olan bebeklerimize Allahtan şifa diliyorum umarım çabuk iyileşirler
hemoroid sorunu bendede vardı doğumda ayyuka çıktı resmen doğumumdan hiçbişey anlamadım ama doğum sonrası hemoroid acısı beni çıldırttı resmen ne oturabildim ne kalkabildim çocuğumu bile rahat rahat emziremedim sırf bu yüzden ne illet bişeymiş Allah düşmanıma bile vermesin kadın doğum doktorum bana mehem vermişti onu kullandım birkaç kez ve her banyoya girdiğimde küvetin içini sıcağa yakın bir suyla doldurup çömelerek geçirdim o dönemi şu an yine çıkıyor ama o kadar rahatsız etmiyor
canım çok geçmiş olsun yazmadan çıkmayayım bizde artık 2 günde bir kaka yapar olduk ve bir seferde çok fazla beline kadar çıkyo resmen yaaa birde çokokuyo yaa geçen kuafördeyken yaptı ortalık gizem parfümü gibi koktu:))))kafamçokkarıştı
dr sordum normal dedi ama böyle olan arkadaşlar varmı diye merak ettim
öyle yapayım diye düşünüyorum bende ilk kez kızıla boyucam nasıl olcak çok merak ediyorum inşalah güzel olur yoksa eşimin başına ekşirim o istiyo çünkü
bide haftasonu ablamın oğullaının sünneti olacak güzel olmazsa tam fiyasko olur gerçi o halde çıkamam insan içine mecburen kendi rengine döndürmek için tekrar boyamak zorunda kalırım onuda çocukla nasıl yapıcam bilmem inşallah gerek kalmaz şimdiden gözümde büyüdü valla
canım çok geçmiş olsun yazmadan çıkmayayım bizde artık 2 günde bir kaka yapar olduk ve bir seferde çok fazla beline kadar çıkyo resmen yaaa birde çokokuyo yaa geçen kuafördeyken yaptı ortalık gizem parfümü gibi koktu:))))kafamçokkarıştı
Canım benimkinin kaka alışkanlığı doğduğundan beri sürekli değişiyor o yüzden artık şaşırmıyorum.
Ayrıca geçmiş olsun. Hemoroid bende de oluştu ama doğumla ilgisi var mı bilemiyorum. Bikaç hafta önce canım çok yanıyodu ama şimdi daha iyiyim. Daha neler atlatıcaz kimbilir Allahın izniyle:Saruboceq:
4 gun öncesıne kadar dolu dlu yapıyodu.camasırlarının bıle battıgını bılırım.ama 4 gundur cocuk kaka yapmıyo.ası oldugundan berı.acaba ılgısı varmıdır??CADIARZU
o kadar sık boyama saçını yakarsın eğer boyama işini düzgün yapasan neden güzel olmasınki? Açık ten renkli göz durumu var mı sende?
Ayseda, batuhanim, nadif iyi geceleeer
yoktur merak etme normaldır anne sütü alıyorsa4 gun öncesıne kadar dolu dlu yapıyodu.camasırlarının bıle battıgını bılırım.ama 4 gundur cocuk kaka yapmıyo.ası oldugundan berı.acaba ılgısı varmıdır??CADIARZU
şimdı sana ayva yapragı kaynat iç desem içmezsınkı daha çok var evlılık yıldönümüne hayırlı olsun nıce yıllaraslm kızlar....
çokkk kötü boğazlarım şişti,ölüyourm ,yutkunamıyorum,konuşamıyorum,hatda ağzımı dahi açamıyoum...
bugun doktora gidicem baklaım niye böle oluyor ...
bu arada kuzey artık parmak emme konuusnda son noktada....
koca cocuklar gibi bas parmağını amiyor artık hemde o parmağı damağına yerleştiriyo nasıl öğrendi hiç bilmiyorum ama bu benim baya işime yarayacak emzik almayan bir bebek için bunu emerek uyuması süper...
bu arada temmuz ayının 24.ü bizim evlilik yıldönümümüz 4.yılımız bitiyor 5 e gireceğiz....
veeeee ben hediye olarak notbook istiyorum ....
eşimle pc kavgası yapmaktan gına geldi....
veee bölelikle artık hep sizinle olucam....
aynı eski gunlerdeki gibi sabah öğle akşam 24 saat full bir özge...
şimdi eşime gidicek pc bizden bukadar öğlen bi ara dükkana gecersem uğrarım...
hepinizi öpüyorum....
haaaa kilolardan açılmış konu ben eski kotlarımın içine giriyorum....
yuppiiii.....
hatda bu sabah buyuk bir sevinçle giydim...
hiçççç rejim spor yapmaksızın kilolar gitti.... sadece 4 kilo fazlam kaldı....
canım butun ılaçlarda öyle yazıyor çay kasıgıyla versen bıraz faydası olurgünaydın kızlar
keyifsiz ve zor bir geceden sonra burdayım
oğlum çok hasta oldu arkadaşlarya dünden beri ateş, öksürük ve hapşırması var . öyle derinden öksürüyorki içim gidiyor resmen sabah acile gittik doktor 2 şurub ve ateş düşürücü verdi. ama şurublardan biri için 2 yaşından küçük çocuklarda kullanılmamalıdır yazıyor o yüzden vermedim. 4 saatte bir calpol ünü veriyorum inşallah işe yarar.
özgecim geçmiş olsun canım ne güzel kilolar gitmiş. benimde tartıda belli olmasa da şişliğim iniyor sabah doğum sonrasında hiç olmayan tuniğimin içine rahatça girdim ve keyfim yerinde geldi
parmak emme bizde de son raddede öyle keyifle alıyor ki oğlum kıyamıyorumda çıkarmaya ama alışsında istemiyorum yiğenim 7 yaşında zor bırakmıştı ve emdiği parmak diğer başparmağına göre baya ince şekli bozulmuş resmen
bebeğimiz inşallah istediğin renge ulaşırsın. bende 3 gün içinde 2 defa boyatmıştım saçımı kızla ve düğün haftamdı çok şükür o kadar korkmama rağmen yanmamıştı ve sonuç çok güzeldi.
herkeze günaydın hayırlı haftalar.sıcacık hava sıcacık ofis off fenalardayım..nasıl akşam olcak bugün yaaa sempatiksalakcinni
allah kolaylık versın
dün her zamanki gibi 6 da dikiliverdik oğlumla uyumaya öle hasretimki yaaa..babamız kalkana kadar oyalandık kahvaltı öğlen uykusu filan derken ev işlerine koyuldum ama yapmak ne mümkün uyandı hemen poyraz..kucakta geçti tüm gün diyebilirim biz napcaz bu bebekelrle kızlar yaa.sırtları yer görmüo ne fenalar ayol.akşam eşim sen çok sıkıldın annene bırakalım poyrazı biraz çıkalım dedi.beni sahilde canlı müzik yapan açık hava bi mekana götürdü ayy bayıldım hafif esiodu hava.kayalıkların üstünde gitar çalan iki genç millet kumların üzerinde puflarda kendinden geçmiş. bizde kocişle geçtik bi koltuğa sarmaş dolaş şarkılar söledik ayy süperdi yaaa çok eğlednim dinlendim..eve geldiğimizdede kuzucum ananesinin kollarında uyumuştu..fısattan istifade bende uyumak istedim ama çamaşır astım mutfağı topladım derken oğlum uyandı yine gerisini anlatmicamm herzamanki gibi uykusuz ve oğluşla şavaş halinde bi gece..
canım arkadaşım kabul olsun mevlidiniz insanın üstünden büyük bir yük kalkmış gibi oluyor değil miiyi geceler arkadaşlar nasılsınız?bugün sadece ouyab,ldm ay ne çok yazmışsınız bitmedi heeeeeeee
dün mevlüdümüz vardı oh güzel oldu bitti.Allah kabul etsin.
benim kaynanamda bi tuhaftı ama son olaydan sonra daha iyi sanki.tabi bende ona karşı daha yumuşağım ama kaynana işte sanırım ben pk alışamadm sevemedm yani.kadına bişeyler söylemek bile içimden gelmiyo.halbuki iyi dün ben 2 çeşit yaptm kaynanamla görümcem 3.annem 1 çeşit.yapıo getiriyo sağolsun.gerçi bunda birazda annemin etkisi var annem mutlaka bişey yapar o da annemden etkilendi bundan öncesinde yapmazdı.he bide benim oğlum birden onların çocuğu oldu.bişey oluyo mesela çocuğumuzu doyur diyo halbuki ben tüp bbek kapılarında anamdan emdiğim süt burnumdan gelirken ve ilk OLMADI cevabını almışken sevgili eşimin ailesi hiç umurunda değilmiş gibi siz bize neden gelmiyosunuz diye hesaplar yapıodu ya neyse...........bi arkadaş şunu derdi ne iyi kayınvalide ne de iyi gelin var.bence en doğrusu bu
hadi iyi geceler kızlar....
he bide 2 gündür oğlum balgamlı kusuyo ya ateş yok öksürük hapşırık devam.dr umuz şurup verdi eğer geçmezse gideceğiz tekrar.zaten cuma rota virüsü için gitcektk ama dr enfeksiyon varsa iğne vurulmaz dedi.hadi öptüm hepinizi.bye
örnek Ahmet Yusuf filizcim ama beyefendinin bu durumdan da hiç şikayetçi değildi. fitille bile yapmadığı oluyordu ama çok şükür son bir iki haftadır düzene girdiya bir kac gun kaka yapmayan bebek nasil oluyor ki. cildirir cocuk yazik ya canlarim benim. bizimki sabah 9 da yapti su anda oglen 1 kafayi yedi yendiden yapicam diye gerci bzim kiz bi fenomen :) kk nin kaka rekortmeni kakayi yapiyor acayip mutlu gulucukler atiyor keyfi super sadece 10 dk... sonra yeniden debelenmeye basliyor nasil yendiden yapmak icin diski uretiyor hic anlayamiyorum mutlulugu sadece 10dk suruyor :):) 2 gun once 1 gunde 2 kez yapti dedik noluyor hastami oldu biseyimi var ama ertesi gun 6 kez yaparak bizi sasirtmadi boklu raziye :)
özgecim bende 12 kilo almıştım doğumda 4-5 kilosu gitti ama doğum sonrası vermek yerine 3 kilosunu tekrar aldım . diyetisyene gittim ama devam edebilirmiyim bilmiyorum çünkü verdiği saatlere uyamıyorum olmazsa bir iki hafta kendimi deneyeceğim eğer düzen oturtabilirsem ona göre devam edeceğimçoooook uzun zamandr girememiştim! Nihayet bu gece fırsat bulabildim! Bebeğim şimdilik iyi çok şükür ama ben kötüyümyaz geldi ya kilolarıma taktım. 20 kilo aldım doğumd ilk 15 günde 10 unu verdim ama kalan 10 u gitmek bilmiyo yaaaa çıldırcam.Siz ne alemdesiniz?
hey Allahım şükür sonunda beğenmiş:)kızlar bu arada doğumdan beri 3. kez saçımın rengini değiştirdim.
röfle yaptır diyen kocam yaptırınca beğenmedi. çok çizik çizik çok yapmacıkmış.... üstüne cila yaptırıp koyulaştırdım onu da beğenmedi..
bugün artık boyattım.. röfleler arada gölge şeklinde kaldı. veeeeeeeeeeeeee kocam beğendi
kızlar geçmişe atlaya atlaya şööylece bi baktım...
kardeşim için iyi dileklerde bulunanlara çok teşekkürler ediyorum.. dualarınıza da amiin. canlarım..
jalecim.. inş. eşinin askerliği içinde hayırlısı olur tatlım...
meltemcim... ne diyimm bilemedim :)) kendi kaynanamı düşünüyorum da değil dövülmeyi kötü bi sözü bile haketmez sağolsun.Allah onndan ve kayınpederimden razı olsun...ama görümcemi dövme konusunda da şunları söyliyim.. o karıyı yolmadan ölürsem gözlerim açık gitçek :))) ayy uykum kaçak gece gece.. kınada çocuğu aldı kycağına şap şup öpmeler fln.. bide ellerini öpünce del, oluyorum... kalktım pat diye aldım kucağından gözlerini beletti kaldı bişeyde dyemedi kalabalıkta... hehehe.. bende az deilimdir yani... hakedene :)))
kaynanası aramıyo sormuyo diye sinir olanlara da söylicek tek laf bulamıyorum.. boşverin allah aşkına yaa.. onlar arayınca da siz göstermezsiniz olur biter :)))
son 4 sayfayı okuyamadımkociciim geldi.. çocuklar uyurken bizde yatalım :)
oh ne güzel keşke yakın bi akrabamızın düğünü falan olsa da gitsek öyle özledimki kalabalığıson sayfalara da bi bakıverdim.. uyuyamazdım yoksa :) isim yazmıcam ama şööyle bi özet...
hemoroit ve diğer sorunu yaşayan arkadaşlarıma çook geçmiş olsun diyorum...
bebeği hasta olan, kakasını yapamayan,gazı olan, uyumayan.. tüm bebişlere bir düzen dirlik diliyorum :) inş. düzene girer herbişeyleri...
kızlar son kez şunu diyim.. ben kaynana sorunu 10 yıldır hiç yaşamadım çok şükür.. geçen hafta gördüm ve çok özledim.. sarılır kızım der.. görümcemden çok sever hepimizi(3eltiyiz,en küçüğü ben) bide 60 lı yaşlardalar odan mı bilmem.. aşırı yumuşuak ve anlayışlılar sağolsunlar...
ama aramıyo diye de dert etmeyin.. kimi ararlarsa arasılar... sürekli arayıp burnunu herşeye soksalar daha mı iyi ayoll.. sallayın gitsin.. eşinizle aranız iyi olsun yeter...
yanlış anlaşılmasın lütfen.. küslüğü hiç sevmem.. eğer onarılıcak tamiri münkün ve faydalı olacak bi durumsa konuşulur.. gerekirse özür de dilenir.. aralar ısınır.. ama istemeyen kaynanaya da ısrar etmemek lazım :))
iyi geceler..
yoktur merak etme normaldır anne sütü alıyorsa
şimdı sana ayva yapragı kaynat iç desem içmezsınkı daha çok var evlılık yıldönümüne hayırlı olsun nıce yıllara
canım butun ılaçlarda öyle yazıyor çay kasıgıyla versen bıraz faydası olur
ıyı olmus sana moral olur eglenmek ıyı gelmıstır
olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?