2010 Nisan Anneleri

Canım benimkinin kaka alışkanlığı doğduğundan beri sürekli değişiyor o yüzden artık şaşırmıyorum.
Ayrıca geçmiş olsun. Hemoroid bende de oluştu ama doğumla ilgisi var mı bilemiyorum. Bikaç hafta önce canım çok yanıyodu ama şimdi daha iyiyim. Daha neler atlatıcaz kimbilir Allahın izniyle:Saruboceq:

Aferin benim kızımaa.s.

o kadar sık boyama saçını yakarsın eğer boyama işini düzgün yapasan neden güzel olmasınki? Açık ten renkli göz durumu var mı sende?

çok sağol cnm
amn ne yapalım artık onlar yapıp rahatlasınlarda biz kokuyu çekmeye çoktan razıyız dimi :))))

geçmiş olsun

benim doğumdan önce vardı dr um doğumdan sonra daha kötü olacak demişti hiç bu kadarını tahmin etmemiştim

4 gun öncesıne kadar dolu dlu yapıyodu.camasırlarının bıle battıgını bılırım.ama 4 gundur cocuk kaka yapmıyo.ası oldugundan berı.acaba ılgısı varmıdır??CADIARZU

bende perşembe günü yaptırdım aşısını ama yaptı aşıdan sonra gerçi çocuktan çocuğa değişir
geçmiş olsun

slm kızlar....
çokkk kötü boğazlarım şişti,ölüyourm ,yutkunamıyorum,konuşamıyorum,hatda ağzımı dahi açamıyoum...
bugun doktora gidicem baklaım niye böle oluyor ...
bu arada kuzey artık parmak emme konuusnda son noktada....
koca cocuklar gibi bas parmağını amiyor artık hemde o parmağı damağına yerleştiriyo nasıl öğrendi hiç bilmiyorum ama bu benim baya işime yarayacak emzik almayan bir bebek için bunu emerek uyuması süper...
bu arada temmuz ayının 24.ü bizim evlilik yıldönümümüz 4.yılımız bitiyor 5 e gireceğiz....
veeeee ben hediye olarak notbook istiyorum ....
eşimle pc kavgası yapmaktan gına geldi....
veee bölelikle artık hep sizinle olucam....
aynı eski gunlerdeki gibi sabah öğle akşam 24 saat full bir özge...
şimdi eşime gidicek pc bizden bukadar öğlen bi ara dükkana gecersem uğrarım...
hepinizi öpüyorum....
haaaa kilolardan açılmış konu ben eski kotlarımın içine giriyorum....
yuppiiii.....
hatda bu sabah buyuk bir sevinçle giydim...
hiçççç rejim spor yapmaksızın kilolar gitti.... sadece 4 kilo fazlam kaldı....

herkeze günaydın hayırlı haftalar.sıcacık hava sıcacık ofis off fenalardayım..nasıl akşam olcak bugün yaaa sempatiksalakcinni

dün her zamanki gibi 6 da dikiliverdik oğlumla uyumaya öle hasretimki yaaa..babamız kalkana kadar oyalandık kahvaltı öğlen uykusu filan derken ev işlerine koyuldum ama yapmak ne mümkün uyandı hemen poyraz..kucakta geçti tüm gün diyebilirim biz napcaz bu bebekelrle kızlar yaa.sırtları yer görmüo ne fenalar ayol.akşam eşim sen çok sıkıldın annene bırakalım poyrazı biraz çıkalım dedi.beni sahilde canlı müzik yapan açık hava bi mekana götürdü ayy bayıldım hafif esiodu hava.kayalıkların üstünde gitar çalan iki genç millet kumların üzerinde puflarda kendinden geçmiş. bizde kocişle geçtik bi koltuğa sarmaş dolaş şarkılar söledik ayy süperdi yaaa çok eğlednim dinlendim..eve geldiğimizdede kuzucum ananesinin kollarında uyumuştu..fısattan istifade bende uyumak istedim ama çamaşır astım mutfağı topladım derken oğlum uyandı yine gerisini anlatmicamm herzamanki gibi uykusuz ve oğluşla şavaş halinde bi gece..

günaydın kızlar
keyifsiz ve zor bir geceden sonra burdayım
oğlum çok hasta oldu arkadaşlarya dünden beri ateş, öksürük ve hapşırması var . öyle derinden öksürüyorki içim gidiyor resmen sabah acile gittik doktor 2 şurub ve ateş düşürücü verdi. ama şurublardan biri için 2 yaşından küçük çocuklarda kullanılmamalıdır yazıyor o yüzden vermedim. 4 saatte bir calpol ünü veriyorum inşallah işe yarar.
özgecim geçmiş olsun canım ne güzel kilolar gitmiş. benimde tartıda belli olmasa da şişliğim iniyor sabah doğum sonrasında hiç olmayan tuniğimin içine rahatça girdim ve keyfim yerinde geldi
parmak emme bizde de son raddede öyle keyifle alıyor ki oğlum kıyamıyorumda çıkarmaya ama alışsında istemiyorum yiğenim 7 yaşında zor bırakmıştı ve emdiği parmak diğer başparmağına göre baya ince şekli bozulmuş resmen
bebeğimiz inşallah istediğin renge ulaşırsın. bende 3 gün içinde 2 defa boyatmıştım saçımı kızla ve düğün haftamdı çok şükür o kadar korkmama rağmen yanmamıştı ve sonuç çok güzeldi.

4 gun öncesıne kadar dolu dlu yapıyodu.camasırlarının bıle battıgını bılırım.ama 4 gundur cocuk kaka yapmıyo.ası oldugundan berı.acaba ılgısı varmıdır??CADIARZU
yoktur merak etme normaldır anne sütü alıyorsa

şimdı sana ayva yapragı kaynat iç desem içmezsınkı daha çok var evlılık yıldönümüne hayırlı olsun nıce yıllara
canım butun ılaçlarda öyle yazıyor çay kasıgıyla versen bıraz faydası olur

ıyı olmus sana moral olur eglenmek ıyı gelmıstır
olumunekankayizsmile

canım arkadaşım kabul olsun mevlidiniz insanın üstünden büyük bir yük kalkmış gibi oluyor değil mi
kayınvaldenle iyi olmanada çok sevindim canım aile içinde huzursuzluk çok kötü bişey. keşke benimkide biraz iyi olabilse bişey istemiyorum sadece huzursuz etmesinler oda yeter tabiyerimseniben
ahmet yusuf da arada balgamlı kusuyor canım doktor normal dedi. inşallah bir an önce iyileşir göktuşum malesef bebeğiminki arttı .

örnek Ahmet Yusuf filizcim ama beyefendinin bu durumdan da hiç şikayetçi değildi. fitille bile yapmadığı oluyordu ama çok şükür son bir iki haftadır düzene girdi
özgecim bende 12 kilo almıştım doğumda 4-5 kilosu gitti ama doğum sonrası vermek yerine 3 kilosunu tekrar aldım . diyetisyene gittim ama devam edebilirmiyim bilmiyorum çünkü verdiği saatlere uyamıyorum olmazsa bir iki hafta kendimi deneyeceğim eğer düzen oturtabilirsem ona göre devam edeceğim
hey Allahım şükür sonunda beğenmiş:)
benimde önceden kızıldı doğumdan sonra röfle yaptırdım ama gölge gibi çok sarı değil ve eşim beğendi:) hatta gitmeden önce eşim illa yine kızıl yaptır diyordu değişiklik olsun istedim. beğenmeseydi de kızıl cila atacaktı kuaförüm

oh ne güzel keşke yakın bi akrabamızın düğünü falan olsa da gitsek öyle özledimki kalabalığı
kayınvalde konusuna gelince ben bu aralar gölge etmesin başka ihsan istemem modundayım
bu arada maşallah size canım
[

ne bileyim tatlım tedirgin oldum biraz
ama olmazsa dediğini yapayım birde içinde 2 yaşından küçük bebeklerde halüsünasyona neden olur o yüzden kullanılmamalıdır yazıyordu

BEN NISAN ANNESIYIM cok mutlu bı durum ama calısmak zorunda kaldıgım ıcın annelıkten pek bısey anlayamadım ama yıned e gusel bı duygu lutfen bırıkımınız ıyı yapın kı bebegınızı kendınız yetıstırebılesınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…