2010 Nisan Anneleri

iyi akşamlar kızlar
4 gibi tekrar doktordaydık o kadar calpol verdim oğluma ama ateşi banamısın demedi bende iyice tedirgin oldum tabi ama ilaçların etkisini göstermesi 2 günü bulurmuş 39,5 olmadıkça getirme dedi doktor.
dün kahkahalar atan yavrum bugün bi yandan öksürüyor ve baygın gibi yatıyor kızlarya öyle kötü oluyorumki onu gördükçe demekki annelik böyle bişeymiş. gündüzleri uyusun diye dualar eden ben şimdi keşke uyumasa da sağlıklı olsa diyorum
rabbim hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin

canım arkadaşlarda dedim zaten uzun süre emziremediğin için böyle olabilir bende uçlarındaki yaralardan dolayı soğru dürüst emziremiyorum oğlumu ve göğsümde süt tıkanabiliyor öyle olmuş olabilir
sıkma canını düzene girer inşallah
canım çok sevindim size maşallah gizemime . bende çok usluymuşum ama oğlum çekmemiş malesef
ahmetde hasta teyzesi ya

canım aynı sıkıntıları bende yaşadım 2 gece acillik oldum ama antibiyotik kullanmadım
şimdi mama+süt şeklinde devam ediyoruz eğer sütüm yeterse zaten fazla mama almıyor oğlum
dediğin gibi kan şekerinin düşmesine karşı uyarmıştı doktorumuz
[

--------------------------------------------------------------------------------

iyi akşamlar kızlar
4 gibi tekrar doktordaydık o kadar calpol verdim oğluma ama ateşi banamısın demedi bende iyice tedirgin oldum tabi ama ilaçların etkisini göstermesi 2 günü bulurmuş 39,5 olmadıkça getirme dedi doktor.
dün kahkahalar atan yavrum bugün bi yandan öksürüyor ve baygın gibi yatıyor kızlarya öyle kötü oluyorumki onu gördükçe demekki annelik böyle bişeymiş. gündüzleri uyusun diye dualar eden ben şimdi keşke uyumasa da sağlıklı olsa diyorum
rabbim hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin
COK GECMIS OLSUN.BİRAN ÖNCE İYLEŞİR UMARIM...

canım yaa çok geçmiş olsun tatlım ahmet bebek en kısa zamanda iyileşir inşallah. böyle böyle büyüyecekler malesef bizim ömrümüzden ömür gidecek ama hastalanmayan çocuk mu var en kısa zamanda atlatırsınız inşallah bitanem.

bu arada fitili denedin mi daha kısa sürede etki ediyor calpola göre

jalecim çok geçmiş olsun ya.inşallah hemen geçer hastalığı.annelik
gerçekten çok zormuş.yavrularımızın en ufak sıkıntısı bize dağ gibi görünüyor.keşke biz hasta olsak onların yerine.

canım arkadaşlarda dedim zaten uzun süre emziremediğin için böyle olabilir bende uçlarındaki yaralardan dolayı soğru dürüst emziremiyorum oğlumu ve göğsümde süt tıkanabiliyor öyle olmuş olabilir
sıkma canını düzene girer inşallah

bilmiorum canım ama uğraşıorum eve gelir gelmez emzirdim güzel emdi doydu sanırım uyku moduna geçti.bu gece de sürekli emzirmeye çalışcam olmasa elektrikli pompam var sağmayı deneyecem.

hayriyecim okuduğum kitapta sütü arttırmak isteyenlerin her emzirmeden 1 saat sonra sütünü sağmasını söylüyor.
inşallah sütün artar canım hepimizin inşllah.

deneyecem bu gece canım.okadar çok istiorum ki az dahi olsa anne sütü almasını..

Jale Çok geÇmıŞ olsun.bebeıŞ en kısa sÜrde saĞlıĞına kavuŞur ınŞallah.
Hayrıye hıÇ canıı sıkma.bebıŞı saĞlıklı olsunda nasıl beslenırse beslensın.

Jale Çok geÇmİŞ olsun.bebeİŞ en kısa sÜrde saĞlıĞına kavuŞur İnŞallah.
Hayrİye hİÇ canıı sıkma.bebİŞİ saĞlıklı olsunda nasıl beslenİrse beslensİn.

sağol canım ama bende bi takıntı haline geldi şu süt meselesi.kendimi eksik hissediorum yaaa.oğlumu bırakıp çalışmak zorunda kaldım bide üstüne sütüm hepten kesilirse annelik vazifemi yerine getiremeyecekmişim gibi gelioo ayy kafayı yicem..

çok sağol canım inşallahh
tuğbacım çok sağol canım dediğin gibi böyle büyüyecekte acemilikten mi yalnızlıktan mı bilmiyorum öyle kötü oldum ki. bide ilk defa böyle oldu
fitil vermedi doktorumuz canım calpol dışında başa bi ağrı kesici daha verdi o işe yaradı biraz
canımm çok sağol inşallahh
sorma bende ona geleceğine bana gelsin diyorum öyle korunmasız ve hassas ki
iyi bari canım bende bugün pompayla sağdım göğsümü emzirirken baya zorlandım

Jale Çok geÇmıŞ olsun.bebeıŞ en kısa sÜrde saĞlıĞına kavuŞur ınŞallah.
Hayrıye hıÇ canıı sıkma.bebıŞı saĞlıklı olsunda nasıl beslenırse beslensın.
canım benim çok sağoll

Son düzenleme:
jnaz canım çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşir kuzun.

gelincik umarım seninde en kısa zamanda sütün artar. seninle aynıyız benimde yetmiyor sütüm çok üzülüyorum ama yapacak birşey yok ,olanı verelim .allah rızkını artırsın bebişlerimizin.
özge hataymış galiba geçmiş olsun canım iyi bak kendine.
arkadaşlar çok hızlı okudum hatırlayamıyorum isimleri kusura bakmayın.
allah hasta olanlara acil şifa ,sütü az olanlara bol süt,kaynana sıkıntısı olanlara (benim gibi!!) bol sabır,
herşeyin en iyisini nasip etsin inş..

ozgecım gecmıs olsun tatlım
jalecım ahmet yusufa da gecmıs olsun ıns. En kısa zamanda ıyılesır kuzucugun
zeynepcım yenı ev ıcıne sındıyse ne guzel ıns. Hayırlısı olur sızın ıcın caım
bugun kızımın durduk yere nedeını anlamadıgım bı sekılde atesı cıktı ılık dus ve calpolle dusurdum sonrada aksam bı aglama krızıne gırdı 2.5 aydır toplamda bu kadar aglamamıstır zor bela susturup uyuttum ama ıcım parcalandı yavrum neresı acıyodu acaba

arkadaşlar merhaba
çalışan arkadaşlara bi sorum olucakdı benim bugun itibarıyla dogum iznim bitti .SSK dan doğum parasını almak için neler gerekiyor ne yapmak gerek acaba... bebişime bakacak kimse olmadığı için işden de ayrıldım bugun artık evdeyim herşey kızım için...ınşallah şu kpss den iyi bir puan alırımda düzenli bi işim olur..dua edin kızlar

parmak emmesi ilerde basina sorun acabilir canim bazi cocuklar birakmiyor bilirsin zaten
bence simdiden biraktir
kilolarinin gitmesinede sevindim insallah o 4 kiloda gider

cok cok gecmis olsun canim insallah tez zamanda düzelir ahmet bebek

neden kendini eksik hissediyorsun canim ya
benim oglum 1.5 ay emmdi ve sütüm kesildi ne yaptimsa olmadi
kizimda cok azimli mama yesede meme istiyor ama yok malesef yapacak biseyimde yok
ama bu eksik oldugumuzu göstermez canim benim bece bosuna takiyorsun bukadar
kafa yordukcada sütün azalir benden söylemesi en iyisi akisina birak
ama umarim fazlalasir ve emmzirmeye devam edersin

ayyyyy cok gecmis olsun canim gercekten kötü bir durum insallah tez zamanda düzelirsin

son bir sayfayı okudum ama hastalıkları öğrendim. çok geçmiş olsun jalecim, özgecim.

şu ateş bizde de dün oldu kızlar yaa. şu havalar düzene girmedi ondan sanırım üşütüyoruz herhalde çocukları. 2 kere calpol verdim düştü çok şükür.

birde bugün devlet hastanesinin çocuk doktoruna götürdüm adayı. başından beri ayda 1 götürüyorum. kulaklarında sarı akıntılar oluyordu ona bi baksın istedim.
baktı sorun yok bu şekilde akması ii dedi. birde dinleyelim dedi veee azda olsa üfürüm duydu. daha önce duymuşmuydum dedi. hayır dedim olabilir arasıra dedi. diğer çocuk doktorundan da dinlemesini istedi ona gittim oda çok çok az var dedi. ama henüz ultrasona gerek yok 15-20 gün sonra bi daha dinleyelim dedi.. canım sıkıldı ama normalmiş bunlar... inşallah bi daha gittiğimde hallolur

of ya kkızımın ateşi var((((( bugub aşı olmuştuk(( öncesinde drumuz ilaç verme belki çıkmaz dedi..çıktı işte((

kucagımda öle dolaşıyoz calpol verdim bekliyorum birde sadece başı ateş gibi elleri ayaklaru buz gibi nedencaba

kızlar masallah uyku duzenlerı oturmaya basladı galıba bebıslerın gece yarıları kımseler gırmemeıs amantek öyle olsunlar masallah

günaydın kızlar
bana bu gece sabah olmak bilmedi malesef oğlum güzel uyudu ama ben her öksürüğünde yanımdaydım ve sürekli de ateşine baktım 4 ten sonrada öksürüğü arttı sanırım balgamı var ve o rahatsız ediyor ateşide biraz arttı şimdi uyuyor .inşallah bugün ilaçlar işe yarar yoksa yine doktora götüreceğim. panik yapmayayım diyorum ama öksürürken ara ara sanki nefes alamıyor gibi oluyor o zaman elim ayağıma dolaşıyor resmen bu iki günde ömrümden ömür gitti.
normalde o uyurken benim uyumam lazım ama uyku tutmuyor

yurdagülcim çok sağol canım inşallahh
kuzuna da geçmiş olsun inşallah bununla atlatırsınız
canım hiç bilmiyorum o düzenlemeleri.inşallah herşey gönlüne göre olur

bızım uykuyla sorunumuz yok çok sükur ynına yattımı hersey yolunda benım esım 4 30 da işe gıdıyor ben bazen o gıdınce uyumuyorum tıpkı bugun gıbı ara ara mızırdanına emzırıyorum 8 buçukta bıtırdık geceyı ben perdelerı açıyorum erken kalksın dıye sevmem mıskın mıskın uyuyanı

canım ben doğum iznim bittiğinde ssk ya gittim raporlarla birlikte.onlarda kayıt ettiler beni.1 hafta sonrada paramı aldım postaneden..

günaydın kızlar dün gece dediğiniz gibi oğlumu emzirdikten 1 saat sonra makineyle sütümü sağdım iki göğsümden toplam 70 cc süt çıktı .sonra yoğurta dereotu doğradım bi güzel yedim.yattım oğlum gece uyandığında emdi biraz uyudu sabaha karşı uyandı bukez gene kıyameti kopardı kalktım mama yaptım onu içti uyudu okadar saat sütüm birikmedi mi yani deli oldum gene sabah 5 de de uyandı oğlum bi daha uyumadı..sütümü sağdım bi baktım toplam 30 cc çıktı.gene moralim sıfır kalktım işe geldim..pes etmeyecem inatla sağmaya emzirmeye devam edecem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…