dünürcüğüm çok geçmiş olsun canım yaa bizde köye gitmesek inan raşit götürürdü sizi canım teyzesine haber verdik yoksa biliyosun götürür dünürün sizi bana haber ver doktordan çıkınca canım çokk geçmiş olsun inşallah bişeyi yoktur canımcım
hayriyecim bak benimde ldu biara gerçekten bebeğimin açlıktan ağladığını hissettim ve ozaman acayip kendimi beslemeye verdim özellikle canım günde 3 lt su bunun yanında 2-3 bardak rezene gene 2 bardak pekmezli su buarada rezeneyi sıcak iç pekmezli suyuda birde acaib tahim yedim inana ozaman sütünm birden çogaldı ve ölelikle moralimde yerine geldi moral yerine gelince takmıyosunda bu şekîlde bi dene ama mutlakacanım benim geçmiş olsun noluyo nisan bebklerine böle nazara mı geldiler böylee allah şifa versin canım..bebekler hasta ola ola düşe kalka büyüyecekler işte napalım allah korusun beterinden.canım bende işyerimde habire su içiorum yudum yudum derken günde 4 şişe içiorum boş kaldıkçada rezene içiorum.akşam da dereotu yiyorum ay ne bilim daha napim diyede araştırıorum bi taraftan.napayım canım yaa çocuğumun rızkı bukadar demekki ben elimden geleni yapayımda vicdanım daha fazla sızlamasın diorumbilmiyorumkismile
yaaa anlamadığım gelin ne karışıyo işine abinin yaa hastalıkta öyle şey olurmu götürcek tabikide abin o senin yaa valla iyi laf söylememişin sen geline ben dayanamazdım canım kardeşim kimseyi dinlemezdi ayyy acaba evlenince oda değişirmi ama sanmam
kızlar sabahtan beri oğlum bya hasta.hiç hali yok gözü kaplı uyku modunda mızmız.ateşi çıkcak gibiydi ılık duş yaptrdk.şimdi biraz düştü.2.5 saat sonra randevumuz var.bu havaladn çocuklarmzn hastalığı.hasta olanlara acil şifalar.......
hayriyecğim üzme kendini.semiz otuda yesene ben sevemedm ama sütü artrdığı söleniyo.rezene zaten içiyomşsn birde ben günde 3 sürahi su içiyrm.gerçi sen hepsini yapıosun bana ben yinede yazdm.bazen ne yaparsk yapalm sütümüz olmuyo.inş. akacak kadar çk sütün olur canm
slm arkadaşlar günlerdir giremiyordum misafirim vardı yatılı kayınpedreimle kaynımgelmişlerdi dün gittiler bende nefes alma fırstaı buldum baya yoruldum bebeiş yemek iş birde okul derken . kızlar benim bebeğimde bugün birkaç defa öksürdü acaba biz üşütüyormuyuz napıyoruz anlamıyorum ince penye battaniyesini dışarıya çıkarken hep alıyorum herkes diyorki çok sarmalıyosun alakası yok iki camın arasında bebeğim yatıyor yok üşümez ceryan almaz diyolar anlamıyorumya o uyurken üzerine incede olsa birşeyle örtmemiz gerekmezmi nebileyim uyuyanın üzerine kar yağar derler bizde ve gerçektende öle uyurken üşür insan yaz bile olsave bu bebek yada ben yanşlış biliyorum dün camlar açıktı dışarıyada çıktık bugün öksürüor
canım geçmiş olsun inş çok önemli bişeyi yoktur oğlunun allah şifa versin
mehtap canım hoşgeldn?nasılsn?götürdün mü oğluşunu dr a?
canım çok sağol.inş bişey yoktur.anne olmak çok zor.üşütür mü üstü kalın mı ince mi bi sürü soru insanı tedirgn ediyo.mesela hava kapalı ve biraz serinlemşkn uzun kollu gydrdm.o zaman terlio kısa kolla üşüyo napcaz ya.birde benimki biraz tombiş terliyo o yüzden
hayırlı olsun canım bebeğin.merhaba güzel nisan anneleri ve bebişleri
çok uzun zaman oldu kk girmeyeli ve yazmayalı en son hamileliğimin 8. ayında yazmıştım beni unutmuşsunuzdur heralde:1rolleyes:
kaçırdığım geçmişi okumam haftalar sürecek ama şöyle bi baktım çok şükür bütün anneler ve bebekleri sağlıklı. allah hepimizin çocuklarını daima sağlıktan, huzurdan, mutluluktan ayırmasın inş.
bende 16 nisan da 2600 kg 51 cm boyunda dünya tatlısı kızımı (behra neva) kucağıma aldım hihoyyyt
fundacım çok geçmiş olsun.yengen de çok ayıp etmiş ya.üzüldüm.böle insanlara gerektiği kadar değer vereceksin ve takmayacaksın.kızlar sabahtan beri oğlum bya hasta.hiç hali yok gözü kaplı uyku modunda mızmız.ateşi çıkcak gibiydi ılık duş yaptrdk.şimdi biraz düştü.2.5 saat sonra randevumuz var.bu havaladn çocuklarmzn hastalığı.hasta olanlara acil şifalar.......
hayriyecğim üzme kendini.semiz otuda yesene ben sevemedm ama sütü artrdığı söleniyo.rezene zaten içiyomşsn birde ben günde 3 sürahi su içiyrm.gerçi sen hepsini yapıosun bana ben yinede yazdm.bazen ne yaparsk yapalm sütümüz olmuyo.inş. akacak kadar çk sütün olur canm
geçmiş olsun fadimecim.ben ince bir bez örtüyorum mutlaka.slm arkadaşlar günlerdir giremiyordum misafirim vardı yatılı kayınpedreimle kaynımgelmişlerdi dün gittiler bende nefes alma fırstaı buldum baya yoruldum bebeiş yemek iş birde okul derken . kızlar benim bebeğimde bugün birkaç defa öksürdü acaba biz üşütüyormuyuz napıyoruz anlamıyorum ince penye battaniyesini dışarıya çıkarken hep alıyorum herkes diyorki çok sarmalıyosun alakası yok iki camın arasında bebeğim yatıyor yok üşümez ceryan almaz diyolar anlamıyorumya o uyurken üzerine incede olsa birşeyle örtmemiz gerekmezmi nebileyim uyuyanın üzerine kar yağar derler bizde ve gerçektende öle uyurken üşür insan yaz bile olsave bu bebek yada ben yanşlış biliyorum dün camlar açıktı dışarıyada çıktık bugün öksürüor
dünürcüğüm çok geçmiş olsun canım yaa bizde köye gitmesek inan raşit götürürdü sizi canım teyzesine haber verdik yoksa biliyosun götürür dünürün sizi bana haber ver doktordan çıkınca canım çokk geçmiş olsun inşallah bişeyi yoktur canımcım
Ne sormuştun canım?kimse benim sorumu cevaplamamış bu arada(((
Benim oğlumda toplasan gündüz o kadarbebeğim gündüz çok az uyuyor.onu sormuştum mehtapcım.
sabahtan akaşam 1 saat en fazla 1,5 saat uyuyor.karnı tok ve bi sıkıntısı yok çok şükür ama uyumuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?