2010 Nisan Anneleri

dünürcüğüm çok geçmiş olsun canım yaa bizde köye gitmesek inan raşit götürürdü sizi canım teyzesine haber verdik yoksa biliyosun götürür dünürün sizi bana haber ver doktordan çıkınca canım çokk geçmiş olsun inşallah bişeyi yoktur canımcım

daha kimseye bişey söylemek iistemiyorum sadece şu 4 ay geçsin zaten alcaz arabamızı.2 tane üp bebek yaptrdm koca düğünün borcunu ödedm.temmuz 12 de 3 yılı geride bırakcaz 30 milyar borç ödemişiz.zaten sıkıntımız olmasa kimseye yalvarmak durumunda kalmam.benim lohusalık geri geldi galiba o kadar doluyumki boğazıma düğümleniyo herşeymafoldumben

sağol canım.haber veririm unutmazsam tabi.
benim babamda ama hata sen daha iyi bilirsin buraları.yaparsın edersin milleti ev araba sahibi edersin sonrada insanlar seni bi hastaneeye götürmeyi arabalarının yakıtını sen koysan dahi işten bilirler.yok anam yok ya bu insanlara bişey oldu ya ben bugün çıldırmk üzereym

yaaa anlamadığım gelin ne karışıyo işine abinin yaa hastalıkta öyle şey olurmu götürcek tabikide abin o senin yaa valla iyi laf söylememişin sen geline ben dayanamazdım canım kardeşim kimseyi dinlemezdi ayyy acaba evlenince oda değişirmi ama sanmam

slm arkadaşlar günlerdir giremiyordum misafirim vardı yatılı kayınpedreimle kaynımgelmişlerdi dün gittiler bende nefes alma fırstaı buldum baya yoruldum bebeiş yemek iş birde okul derken . kızlar benim bebeğimde bugün birkaç defa öksürdü acaba biz üşütüyormuyuz napıyoruz anlamıyorum ince penye battaniyesini dışarıya çıkarken hep alıyorum herkes diyorki çok sarmalıyosun alakası yok iki camın arasında bebeğim yatıyor yok üşümez ceryan almaz diyolar anlamıyorumya o uyurken üzerine incede olsa birşeyle örtmemiz gerekmezmi nebileyim uyuyanın üzerine kar yağar derler bizde ve gerçektende öle uyurken üşür insan yaz bile olsave bu bebek yada ben yanşlış biliyorum dün camlar açıktı dışarıyada çıktık bugün öksürüor

hayriyecim bak benimde ldu biara gerçekten bebeğimin açlıktan ağladığını hissettim ve ozaman acayip kendimi beslemeye verdim özellikle canım günde 3 lt su bunun yanında 2-3 bardak rezene gene 2 bardak pekmezli su buarada rezeneyi sıcak iç pekmezli suyuda birde acaib tahim yedim inana ozaman sütünm birden çogaldı ve ölelikle moralimde yerine geldi moral yerine gelince takmıyosunda bu şekîlde bi dene ama mutlaka

canım ben geline abimin çalışğı yerin numarasını ver dedim.abimin cebi gelinde abimde kaynının fırınında çalışıyo cep varken gerek görmemiştm fırının nosunu almaya.abim elki demezdi dolmuşla git diye.belki diyorum emin olamıyorum.zaten az önce aradı istersen gel dönüşte eşin dolmuşla döner diyo.kırıldm bi kere bende dedim domuşla gtcm.arabaya ihtiyaç duyduğumuzda neden sölemiyosunuz derler dediğimizde de böyle yaparlar anlamadm valla....

m_m canım bu aralar havalar bi öyle bi böyle dikkat etmek lazmben uyuken üstüne ince çarşaf ya da penye battaniye atıyorum hiç atmamakta olmaz sanırım

canım geçmiş olsun inş çok önemli bişeyi yoktur oğlunun allah şifa versin

canım ben birde ceryanda bırakmamaya çalışıyorum.esiyor ne olsa sen dikkat et yinede.herkes kendi çocuğunu bilir millet ne derse desin

canım geçmiş olsun inş çok önemli bişeyi yoktur oğlunun allah şifa versin

canım çok sağol.inş bişey yoktur.anne olmak çok zor.üşütür mü üstü kalın mı ince mi bi sürü soru insanı tedirgn ediyo.mesela hava kapalı ve biraz serinlemşkn uzun kollu gydrdm.o zaman terlio kısa kolla üşüyo napcaz ya.birde benimki biraz tombiş terliyo o yüzden

s.a arkadaşlar.Nasılsınız?

jaleciğim,fadimeciğim,fundacığım geçmiş olsun kuzucuklara,rabbim şifalar versin.

Hayriyeciğim, inşallah sütün dolup taşar canım.Kafana süt konusunu takmamaya çalış.

Sibel raporum kayboldu demişsin hastaneye gidersen sana yenisini verirler,sorun olmaz.

mehtap canım hoşgeldn?nasılsn?götürdün mü oğluşunu dr a?

Hoşbuldum canım.Perşembe yada cuma götüreceğim inş.Yengen çok ayıp etmiş doğrusu.Ne var sanki bi dra götürmekte.Keşke yakın olsaydık.Akraba olmasanda Allah rızası için yap ne olacak ki.klava:

canım ben daha kısa kollu hiç giydiremedim ağrının güneşi evi ısıtmaya yetmiyo malesef çok özeniyorum ama hiç giydiremeden küçülecekler. ama razıyım hasta olmasınlarda önemli değil

hayırlı olsun canım bebeğin.

fundacım çok geçmiş olsun.yengen de çok ayıp etmiş ya.üzüldüm.böle insanlara gerektiği kadar değer vereceksin ve takmayacaksın.

geçmiş olsun fadimecim.ben ince bir bez örtüyorum mutlaka.

köye gidince inşallah bi sorun çıkmaz zeynepcim.ben de her rdışarı çıktığımds tedrgin oluyorum hasta olur mu diye. bir de osmaniyenin bi rüzgarı var uçuruyor heryeri.yel almasından korkuyorum ben de.

bebeğim gündüz çok az uyuyor.onu sormuştum mehtapcım.
sabahtan akaşam 1 saat en fazla 1,5 saat uyuyor.karnı tok ve bi sıkıntısı yok çok şükür ama uyumuyor.

bebeğim gündüz çok az uyuyor.onu sormuştum mehtapcım.
sabahtan akaşam 1 saat en fazla 1,5 saat uyuyor.karnı tok ve bi sıkıntısı yok çok şükür ama uyumuyor.
Benim oğlumda toplasan gündüz o kadar
uyuyor canım hiç sorun yapma bence gece uykusu iyiyse.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…