2010 Nisan Anneleri

kafana çok takıyorsun tek sebebı bu olmamasının
bılıyomusun ben extradan bısey yemıyorum acıktıkca tıpkı eskı gunlerdekı gıbı canımın ıstedıgını yıyorum sadece emzırıyorum masallah bı sıkıntımızda yok

bilmem belkide haklısın ama takmamak elimde değilki.70 cc ye bile sevindim dün akşam onunla oğlum doymaz biliorum ama en azından 1 damlada olsa anne sütü alması beni mutlu edecek.bak işte sen extra bişe yapmıosun maşallahın var ben elimden ne gelirse yapmaya çalışırum ama ortada yine bişe yok.demekki olsa olurdu sütüm yeteri kadar.bünye meselesi işte kıçımı yırtsam nafile demekki benim ürettiğim süt miktarı bu ..değişmio

slm cnm ben iznim bitmeden aylık aylık almıştım ben bişey vermemiştim ssk ya hastane herşeyi göndermiştim sadece raporumu işyerimin muhasebesine göndernmiştim onlarda gerekli olan işlemleri halletmişti daha sonrasında bende ayrıldım işten ve çıkışımı istemiştim ve sağolsunlar öyle yaptılar şimdide işsizlik maaşı için başvurdum

günaydın kızlar.. nasılsınız?

bebişler hastaymış ya kıyamam sanırım havalar düzeni bozdu bizde Nisanı dr a götürdük öksürük için. tükürüğü genzine kaçtığı için öksürüyormuş. ama tabi o öksürüdükçe benim içim titriyor.

canım kendini strese sokma devamlı düşünme.. sütün artar niye artmasın bak ben sarma tahinli falan yedikçe sütüm inanılmaz artıyor. bi dene istersen. bende ekstra bişey yapmıyorum ama hiç düşünmedimde yetiyormu azaldımı diye. yapma üzme kendini. :teselli:

günaydın kızlar....
bebekleriniz günde ne kadar uyuyor.tabi her bebek birbirinden farklıdır ama.
dün kzım sabah 7den akşam 8 e kadar toplam1,5 saat uyudu.
kilo kaybeder mi bu kadar az uyursa ya.eller ayaklar zaten hiç durmuyor.
sürekli halay çekme modundayız:teytey:

canım ben doğum iznim bittiğinde ssk ya gittim raporlarla birlikte.onlarda kayıt ettiler beni.1 hafta sonrada paramı aldım postaneden..

sağol cnm cevap yazdıgın için ... sabah gittim sgk ya ama benim doğum raporu kayıp o olmassa olmaz dediler offf nerde bulcam ben bunu

jaleciğim canım çok geçmiş olsun ahmetimiz en kısa zamnda iyileşir inşallah bitanem kıyammaben ona bu havalar bir açıyo bir yağıyo canım ondan olabilir eğer geçmezse götür canım doktora rbbim acil şifalar nasip eğlesin inşllah bizde şimdi köye gideceğiz bende çok korkuyorum inşallah çarpmaz havası canım ne giydirceğimide şaşırdım valla kalın giydirsem terler ince olmaz off off ne zormuş annelik yaa elin ayağına dolaşıyo bazen insanın

yurdagülcüğüm saol canımcım güzel dilekjlerin için ayy sinir ettiler varya bir ev bulamadık şöyle kendimizce yaaa insanlar ne kadar tuhaf kendi paranla rezil olmak bu sanırım bu sene çabuk geçsede seneye evimizi aldığımızda ferahlayacağız inşallah

merhaba güzel nisan anneleri ve bebişleri
çok uzun zaman oldu kk girmeyeli ve yazmayalı en son hamileliğimin 8. ayında yazmıştım beni unutmuşsunuzdur heralde:1rolleyes:
kaçırdığım geçmişi okumam haftalar sürecek ama şöyle bi baktım çok şükür bütün anneler ve bebekleri sağlıklı. allah hepimizin çocuklarını daima sağlıktan, huzurdan, mutluluktan ayırmasın inş.
bende 16 nisan da 2600 kg 51 cm boyunda dünya tatlısı kızımı (behra neva) kucağıma aldım hihoyyyt

canım işlemlerini bitirikten sonra paylasırmısın neler gerektıgı konusunu.benım iznimde btmek üzerede.simdiden ögrenmıs oluyım.fisfisfis

gule gule buyut anlamı ne kızının adının anlamı bebeklerın gaz uykusuzluk aguları ve gulucuklerı annelerın kılo ve saç boyatmaları dısında bı problemımız yok

gule gule buyut anlamı ne kızının adının anlamı bebeklerın gaz uykusuzluk aguları ve gulucuklerı annelerın kılo ve saç boyatmaları dısında bı problemımız yok

canım behra deniz demek neva da bolluk bereket demek
canım sağlıkları yerinde olsunda gerisi önemli değil inş gazlarıda biter uykularda düzene girer

canım allah hayırlı uzun sağlıklı ömür versin kızına..bebeğin küçük doğmuş çabuk toparlanmdımı bari ??şuan kaç kiloda..benimde bebeğim 2,900 doğmuştu .

canım allah hayırlı uzun sağlıklı ömür versin kızına..bebeğin küçük doğmuş çabuk toparlanmdımı bari ??şuan kaç kiloda..benimde bebeğim 2,900 doğmuştu .

sağol canım allah hepimizinkine sağlık versin
evet canım küçük doğdu ama çabuk toparlandı şuanki kilosunu bilmiyorum yarın dr gideceğiz o zaman öğreneceğim inş ama 1 ay önce 4 460 idi yani kızım 1,5 aylıkken 2 ye yakın kilo aldı inş büyümesi bu hızla devam eder
senin oğlan şimdi kaç kilo canım birde senin süt endişen var galiba canım takma kafana sık emmediği için olmuş olabilir sağmayada başlamışsın inş tekrar düzene girer bence sütün artmasında ve kalitesinde en önemli şey moral kendini üzme az diye buda etkileyebilir

kızlar sabahtan beri oğlum bya hasta.hiç hali yok gözü kaplı uyku modunda mızmız.ateşi çıkcak gibiydi ılık duş yaptrdk.şimdi biraz düştü.2.5 saat sonra randevumuz var.bu havaladn çocuklarmzn hastalığı.hasta olanlara acil şifalar.......
hayriyecğim üzme kendini.semiz otuda yesene ben sevemedm ama sütü artrdığı söleniyo.rezene zaten içiyomşsn birde ben günde 3 sürahi su içiyrm.gerçi sen hepsini yapıosun bana ben yinede yazdm.bazen ne yaparsk yapalm sütümüz olmuyo.inş. akacak kadar çk sütün olur canm

oo maşallah bebeğine kocaman olmuş sağlıklı olsun yeterki kilosuda maşallah yerinde şimdi 6 yı geçmiştir annesi..benim süt problemim başladı canım geçmişi okudun galiba desteğin için tşk ederim.moral evet ama sütüm azaldıkça moralimde bozluyo elimde olan bişe dğil ama kendi kendimi teselli etmeye çalışıorum işte..umarım yoluna girer..benim oğlum tam 2 aylıkken aşıya götürdüğümde tartılmıştı 5,600 dü kilosu.9 unda tam 3 aylık olcak bende merake diorum kaç kilo aldığını..

canım benim geçmiş olsun noluyo nisan bebklerine böle nazara mı geldiler böylee allah şifa versin canım..bebekler hasta ola ola düşe kalka büyüyecekler işte napalım allah korusun beterinden.canım bende işyerimde habire su içiorum yudum yudum derken günde 4 şişe içiorum boş kaldıkçada rezene içiorum.akşam da dereotu yiyorum ay ne bilim daha napim diyede araştırıorum bi taraftan.napayım canım yaa çocuğumun rızkı bukadar demekki ben elimden geleni yapayımda vicdanım daha fazla sızlamasın diorumbilmiyorumkismile

canım gerçektn insan vicdan yapıor.dün biraz temizlk yaptm ilgilenemdm pek oğlumla acaBA ONDAMI OLDU DİYORM BİRKAÇ GÜNDR VARDI ÖKSÜRÜK AMA aTEŞİ YOKTU.birde şu var. Allahım insanı arabasz bırakmasn oğlum hasta millette araba dileniyorum.diyoki abimin eşi bizimle gel dr a (onlarda oğlunu kontrole götürecekmş.dönüşte ablası doğum yapmş onula dönecekmş) dönüşte dolmuşla dönersn.gideceğimz yerde 2 vesait değiştrmk gerekio.beni bıraksn abim dönsün ablanı alsın ben ne kadarsa parasını verirm diyorum abin yorulur diyo araba kullanmk çok yorucu heralde.sinirm bozuldu ya.oğlumun ateşi var milletn dediğine bak.eşimde bende birisi bizden yardm istediğinde elimizdn ne geliyosa yaparz hatta fazlasını yaparz.ben artık insai duygularımı yitiriyorum bu insanlar yüzünden.

ee olamz yani o nasıl laf öyle abin yorulur.hem sen niye yengene söylüyorsun ki ona mı kaldı abine söyleseydin yaa..abin seni hasta çocukla dolmuşlara bırakmaz heralde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…