günaydın kızlar dün gece dediğiniz gibi oğlumu emzirdikten 1 saat sonra makineyle sütümü sağdım iki göğsümden toplam 70 cc süt çıktı .sonra yoğurta dereotu doğradım bi güzel yedim.yattım oğlum gece uyandığında emdi biraz uyudu sabaha karşı uyandı bukez gene kıyameti kopardı kalktım mama yaptım onu içti uyudu okadar saat sütüm birikmedi mi yani deli oldum gene sabah 5 de de uyandı oğlum bi daha uyumadı..sütümü sağdım bi baktım toplam 30 cc çıktı.gene moralim sıfır kalktım işe geldim..pes etmeyecem inatla sağmaya emzirmeye devam edecem..
kafana çok takıyorsun tek sebebı bu olmamasının
bılıyomusun ben extradan bısey yemıyorum acıktıkca tıpkı eskı gunlerdekı gıbı canımın ıstedıgını yıyorum sadece emzırıyorum masallah bı sıkıntımızda yok
arkadaşlar merhaba
çalışan arkadaşlara bi sorum olucakdı benim bugun itibarıyla dogum iznim bitti .SSK dan doğum parasını almak için neler gerekiyor ne yapmak gerek acaba... bebişime bakacak kimse olmadığı için işden de ayrıldım bugun artık evdeyim herşey kızım için...İnşallah şu kpss den iyi bir puan alırımda düzenli bi işim olur..dua edin kızlar
bilmem belkide haklısın ama takmamak elimde değilki.70 cc ye bile sevindim dün akşam onunla oğlum doymaz biliorum ama en azından 1 damlada olsa anne sütü alması beni mutlu edecek.bak işte sen extra bişe yapmıosun maşallahın var ben elimden ne gelirse yapmaya çalışırum ama ortada yine bişe yok.demekki olsa olurdu sütüm yeteri kadar.bünye meselesi işte kıçımı yırtsam nafile demekki benim ürettiğim süt miktarı bu ..değişmio
canım ben doğum iznim bittiğinde ssk ya gittim raporlarla birlikte.onlarda kayıt ettiler beni.1 hafta sonrada paramı aldım postaneden..
arkadaşlar merhaba
çalışan arkadaşlara bi sorum olucakdı benim bugun itibarıyla dogum iznim bitti .SSK dan doğum parasını almak için neler gerekiyor ne yapmak gerek acaba... bebişime bakacak kimse olmadığı için işden de ayrıldım bugun artık evdeyim herşey kızım için...İnşallah şu kpss den iyi bir puan alırımda düzenli bi işim olur..dua edin kızlar
merhaba güzel nisan anneleri ve bebişleri
çok uzun zaman oldu kk girmeyeli ve yazmayalı en son hamileliğimin 8. ayında yazmıştım beni unutmuşsunuzdur heralde:1rolleyes:
kaçırdığım geçmişi okumam haftalar sürecek ama şöyle bi baktım çok şükür bütün anneler ve bebekleri sağlıklı. allah hepimizin çocuklarını daima sağlıktan, huzurdan, mutluluktan ayırmasın inş.
bende 16 nisan da 2600 kg 51 cm boyunda dünya tatlısı kızımı (behra neva) kucağıma aldım hihoyyyt
gule gule buyut anlamı ne kızının adının anlamı bebeklerın gaz uykusuzluk aguları ve gulucuklerı annelerın kılo ve saç boyatmaları dısında bı problemımız yok
merhaba güzel nisan anneleri ve bebişleri
çok uzun zaman oldu kk girmeyeli ve yazmayalı en son hamileliğimin 8. ayında yazmıştım beni unutmuşsunuzdur heralde:1rolleyes:
kaçırdığım geçmişi okumam haftalar sürecek ama şöyle bi baktım çok şükür bütün anneler ve bebekleri sağlıklı. allah hepimizin çocuklarını daima sağlıktan, huzurdan, mutluluktan ayırmasın inş.
bende 16 nisan da 2600 kg 51 cm boyunda dünya tatlısı kızımı (behra neva) kucağıma aldım hihoyyyt
canım allah hayırlı uzun sağlıklı ömür versin kızına..bebeğin küçük doğmuş çabuk toparlanmdımı bari ??şuan kaç kiloda..benimde bebeğim 2,900 doğmuştu .
sağol canım allah hepimizinkine sağlık versin
evet canım küçük doğdu ama çabuk toparlandı şuanki kilosunu bilmiyorum yarın dr gideceğiz o zaman öğreneceğim inş ama 1 ay önce 4 460 idi yani kızım 1,5 aylıkken 2 ye yakın kilo aldı inş büyümesi bu hızla devam eder
senin oğlan şimdi kaç kilo canım birde senin süt endişen var galiba canım takma kafana sık emmediği için olmuş olabilir sağmayada başlamışsın inş tekrar düzene girer bence sütün artmasında ve kalitesinde en önemli şey moral kendini üzme az diye buda etkileyebilir
kızlar sabahtan beri oğlum bya hasta.hiç hali yok gözü kaplı uyku modunda mızmız.ateşi çıkcak gibiydi ılık duş yaptrdk.şimdi biraz düştü.2.5 saat sonra randevumuz var.bu havaladn çocuklarmzn hastalığı.hasta olanlara acil şifalar.......
hayriyecğim üzme kendini.semiz otuda yesene ben sevemedm ama sütü artrdığı söleniyo.rezene zaten içiyomşsn birde ben günde 3 sürahi su içiyrm.gerçi sen hepsini yapıosun bana ben yinede yazdm.bazen ne yaparsk yapalm sütümüz olmuyo.inş. akacak kadar çk sütün olur canm
canım benim geçmiş olsun noluyo nisan bebklerine böle nazara mı geldiler böylee allah şifa versin canım..bebekler hasta ola ola düşe kalka büyüyecekler işte napalım allah korusun beterinden.canım bende işyerimde habire su içiorum yudum yudum derken günde 4 şişe içiorum boş kaldıkçada rezene içiorum.akşam da dereotu yiyorum ay ne bilim daha napim diyede araştırıorum bi taraftan.napayım canım yaa çocuğumun rızkı bukadar demekki ben elimden geleni yapayımda vicdanım daha fazla sızlamasın diorumbilmiyorumkismile
canım gerçektn insan vicdan yapıor.dün biraz temizlk yaptm ilgilenemdm pek oğlumla acaBA ONDAMI OLDU DİYORM BİRKAÇ GÜNDR VARDI ÖKSÜRÜK AMA aTEŞİ YOKTU.birde şu var. Allahım insanı arabasz bırakmasn oğlum hasta millette araba dileniyorum.diyoki abimin eşi bizimle gel dr a (onlarda oğlunu kontrole götürecekmş.dönüşte ablası doğum yapmş onula dönecekmş) dönüşte dolmuşla dönersn.gideceğimz yerde 2 vesait değiştrmk gerekio.beni bıraksn abim dönsün ablanı alsın ben ne kadarsa parasını verirm diyorum abin yorulur diyo araba kullanmk çok yorucu heralde.sinirm bozuldu ya.oğlumun ateşi var milletn dediğine bak.eşimde bende birisi bizden yardm istediğinde elimizdn ne geliyosa yaparz hatta fazlasını yaparz.ben artık insai duygularımı yitiriyorum bu insanlar yüzünden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?