bebeğim gündüz çok az uyuyor.onu sormuştum mehtapcım.
sabahtan akaşam 1 saat en fazla 1,5 saat uyuyor.karnı tok ve bi sıkıntısı yok çok şükür ama uyumuyor.
Benim oğlumda toplasan gündüz o kadar
uyuyor canım hiç sorun yapma bence gece uykusu iyiyse.opuyorumnanaktan
Benim oğlumda toplasan gündüz o kadar
uyuyor canım hiç sorun yapma bence gece uykusu iyiyse.opuyorumnanaktan
mrb.nasılsınız.bebegınız kac aylık.
Çok haklısın canım yeterki hasta olmasınlar,hasta olduklarında insanın içi gidiyorsağol canım ya.gece de uyuyor genelde .bazen uyumadığı da oluor aman ben de çok şey istiyorum bebeğimden.hasta olmasın da uyumasın .
2,5 aylık olduk canım.tickerlarımızdan da öğrenebilirsin bebeklerimizin ne kadarlık olduğunu.
tamam canım işlerimi yapınca haber veririmcanım işlemlerini bitirikten sonra paylasırmısın neler gerektıgı konusunu.benım iznimde btmek üzerede.simdiden ögrenmıs oluyım.fisfisfis
iyidir canım sen nasılsıns.a arkadaşlar.Nasılsınız?
Sibel raporum kayboldu demişsin hastaneye gidersen sana yenisini verirler,sorun olmaz.
sabahtan akaşam 1 saat en fazla 1,5 saat uyuyor.karnı tok ve bi sıkıntısı yok çok şükür ama uyumuyor.
canım benim mesajın en altına bak.1 yaşına kadar bebeğimin aylık çizelgesi var.kaç ay,kaç hafta,kaç günlük onu gösteriyor.kızlar kusur bakmayın ben acemıyım daha o dedıgınız ne oluyokaydirigubbakcemile3
aynen aşıdan sonra oldu bizimi de.tamam canım işlerimi yapınca haber veririm
iyidir canım sen nasılsın
eşim akşam iş dönüşü gidip alıcak artık
canım benim kızda aşıdan sonra huyu değişti ..gündüzleri uyumuyoo artık
canım benim kızımda gündüz pek uyumuyo en fazla 1 saat oda kesintisiz değil ama gece bi sıkıntımız yok şükür. haklısın hasta olmasınlarda uyumasada olur
slm kızlar... herkese iyi akşamlar...
annemler hatay'dan geldiler diye geldik.. dedim resimlerini bari göriyim canımın içinin.. face e de ekledim birkaç tane hatta.. her hali süper kardeşim.. ne kadar özlemişim yaa.. açıp açıp bakıyorumm... 8 ağustosta izne gelicek dağıtıma.. inş. hayırlı bi yere düşücek.. ne yazıldıysa o diyomuş
pek sık giremiyorum.. utku hiç yatayım da bakınayım durumunda değil yaa.. ya hoplıycak,ya evde gezinip bakınıcak ya oturur gibi dayayıp muhabbet edicek yada balkondan bakıcak :)) bende bunların hiçbişiri bilg. başında yapamıyorum :)))
gelişmeleri ve geçmişi de takip edemedim... nş. gece bi ara bakıcam diye düşünüyorum..
slm bacım ümitin iyi olduğuna sevindim izine geleceği günü okuyunca çok şaşırdım.inş. hayırlı yere düşer.utku bu dururmu hiç yerinde maşallah kıpır kıprı kuzum benim yaa allah nazarlardan saklasın ariye yengesi yer onun tombiş yanaklarınıopuyorumnanaktan.annenlerede çok slm.öptüm bacım hepinizi.olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
ayyy.. basıldımm :roflol: burdamıyın kız sen :) kaçış yok valla kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile a.s. cnım.. ümit 17 yada 18 temmuza kadar hatay da.. ordan hep birlikte trnle bileciğe gidiceklermiş.. orda da 21 gün kalıp 8 ağustosta dağıtım iznine gelicek.. ama sanırsam biz o zamana kadar dayamayız :dance: bilecik dediğin ne kadar yol :) alırız pastalarımızı böreklerimizi.. hem biz,annemler,dayımlar fln 4 arabalık konvoy yapmayı planlıyoruz ziyarete giderken :lepi: hihoyyyt çoook özledim çoookk....
utku içinde tişkürler bacım... öp ariye yengesi.. ööppp ne demekk :) çok değil ama :roflol: bende seni öptüm cnım opuyorumnanaktan annemde sln sölüyo... :1hug: opuyorumnanaktan
Hoşbuldum canım.Perşembe yada cuma götüreceğim inş.Yengen çok ayıp etmiş doğrusu.Ne var sanki bi dra götürmekte.Keşke yakın olsaydık.Akraba olmasanda Allah rızası için yap ne olacak ki.klava:
canım ben daha kısa kollu hiç giydiremedim ağrının güneşi evi ısıtmaya yetmiyo malesef çok özeniyorum ama hiç giydiremeden küçülecekler. ama razıyım hasta olmasınlarda önemli değil
hayırlı olsun canım bebeğin.
fundacım çok geçmiş olsun.yengen de çok ayıp etmiş ya.üzüldüm.böle insanlara gerektiği kadar değer vereceksin ve takmayacaksın.
geçmiş olsun fadimecim.ben ince bir bez örtüyorum mutlaka.
köye gidince inşallah bi sorun çıkmaz zeynepcim.ben de her rdışarı çıktığımds tedrgin oluyorum hasta olur mu diye. bir de osmaniyenin bi rüzgarı var uçuruyor heryeri.yel almasından korkuyorum ben de.
hasta olan tüm bebişlere geçmiş olsun.allah şifa versin.
kızlar merhaba..
yaa oğlumun kakasında bugün koyu yeşilmi siyahmı olduğunu anlayamadığım minik parçalar vardı(
2 gündür kakasını yapmamıştı..bilgisi olan varmı?çok telaşlandım doktoru arıyorum oda cevap vermiyor(
mehtapcığım sağol bu arada tatlım ya.senin inceliğin yeter canım sağol
oo maşallah bebeğine kocaman olmuş sağlıklı olsun yeterki kilosuda maşallah yerinde şimdi 6 yı geçmiştir annesi..benim süt problemim başladı canım geçmişi okudun galiba desteğin için tşk ederim.moral evet ama sütüm azaldıkça moralimde bozluyo elimde olan bişe dğil ama kendi kendimi teselli etmeye çalışıorum işte..umarım yoluna girer..benim oğlum tam 2 aylıkken aşıya götürdüğümde tartılmıştı 5,600 dü kilosu.9 unda tam 3 aylık olcak bende merake diorum kaç kilo aldığını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?