2010 Nisan Anneleri

Benim oğlumda toplasan gündüz o kadar
uyuyor canım hiç sorun yapma bence gece uykusu iyiyse.opuyorumnanaktan

sağol canım ya.gece de uyuyor genelde .bazen uyumadığı da oluor aman ben de çok şey istiyorum bebeğimden.hasta olmasın da uyumasın .

canım işlemlerini bitirikten sonra paylasırmısın neler gerektıgı konusunu.benım iznimde btmek üzerede.simdiden ögrenmıs oluyım.fisfisfis
tamam canım işlerimi yapınca haber veririm

s.a arkadaşlar.Nasılsınız?

Sibel raporum kayboldu demişsin hastaneye gidersen sana yenisini verirler,sorun olmaz.
iyidir canım sen nasılsın
eşim akşam iş dönüşü gidip alıcak artık

bebeğim gündüz çok az uyuyor.onu sormuştum mehtapcım.
sabahtan akaşam 1 saat en fazla 1,5 saat uyuyor.karnı tok ve bi sıkıntısı yok çok şükür ama uyumuyor.

canım benim kızda aşıdan sonra huyu değişti ..gündüzleri uyumuyoo artık

bebeğim gündüz çok az uyuyor.onu sormuştum mehtapcım.
sabahtan akaşam 1 saat en fazla 1,5 saat uyuyor.karnı tok ve bi sıkıntısı yok çok şükür ama uyumuyor.

canım benim kızımda gündüz pek uyumuyo en fazla 1 saat oda kesintisiz değil ama gece bi sıkıntımız yok şükür. haklısın hasta olmasınlarda uyumasada olur

kızlar kusur bakmayın ben acemıyım daha o dedıgınız ne oluyokaydirigubbakcemile3
canım benim mesajın en altına bak.1 yaşına kadar bebeğimin aylık çizelgesi var.kaç ay,kaç hafta,kaç günlük onu gösteriyor.

aynen aşıdan sonra oldu bizimi de.

canım benim kızımda gündüz pek uyumuyo en fazla 1 saat oda kesintisiz değil ama gece bi sıkıntımız yok şükür. haklısın hasta olmasınlarda uyumasada olur

önemli olan sağlıkları.hep iyi olsun kuzucuklarımız.

slm kızlar... herkese iyi akşamlar...

annemler hatay'dan geldiler diye geldik.. dedim resimlerini bari göriyim canımın içinin.. face e de ekledim birkaç tane hatta.. her hali süper kardeşim.. ne kadar özlemişim yaa.. açıp açıp bakıyorumm... 8 ağustosta izne gelicek dağıtıma.. inş. hayırlı bi yere düşücek.. ne yazıldıysa o diyomuş

pek sık giremiyorum.. utku hiç yatayım da bakınayım durumunda değil yaa.. ya hoplıycak,ya evde gezinip bakınıcak ya oturur gibi dayayıp muhabbet edicek yada balkondan bakıcak :)) bende bunların hiçbişiri bilg. başında yapamıyorum :)))
gelişmeleri ve geçmişi de takip edemedim... nş. gece bi ara bakıcam diye düşünüyorum..

slm bacım ümitin iyi olduğuna sevindim izine geleceği günü okuyunca çok şaşırdım.inş. hayırlı yere düşer.utku bu dururmu hiç yerinde maşallah kıpır kıprı kuzum benim yaa allah nazarlardan saklasın ariye yengesi yer onun tombiş yanaklarınıopuyorumnanaktan.annenlerede çok slm.öptüm bacım hepinizi.olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

ayyy.. basıldımm :roflol: burdamıyın kız sen :) kaçış yok valla kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile a.s. cnım.. ümit 17 yada 18 temmuza kadar hatay da.. ordan hep birlikte trnle bileciğe gidiceklermiş.. orda da 21 gün kalıp 8 ağustosta dağıtım iznine gelicek.. ama sanırsam biz o zamana kadar dayamayız :dance: bilecik dediğin ne kadar yol :) alırız pastalarımızı böreklerimizi.. hem biz,annemler,dayımlar fln 4 arabalık konvoy yapmayı planlıyoruz ziyarete giderken :lepi: hihoyyyt çoook özledim çoookk....

utku içinde tişkürler bacım... öp ariye yengesi.. ööppp ne demekk :) çok değil ama :roflol: bende seni öptüm cnım opuyorumnanaktan annemde sln sölüyo... :1hug: opuyorumnanaktan

he he burdada buldum demi seni kaçamıyonuz kızım benden bakiyi hadi gidersiniz bileciğe haketten yakın yer şuracıkta.hataya bakınca yanisanada değişiklik olur hem :gitmepuyorumnanaktan

Hoşbuldum canım.Perşembe yada cuma götüreceğim inş.Yengen çok ayıp etmiş doğrusu.Ne var sanki bi dra götürmekte.Keşke yakın olsaydık.Akraba olmasanda Allah rızası için yap ne olacak ki.klava:

canım ben daha kısa kollu hiç giydiremedim ağrının güneşi evi ısıtmaya yetmiyo malesef çok özeniyorum ama hiç giydiremeden küçülecekler. ama razıyım hasta olmasınlarda önemli değil

hasta olan tüm bebişlere geçmiş olsun.allah şifa versin.

kızlar hepiniz çok sağolun ya.üşütmesi var dedi dr.kongest verdi öksürüğü geçmezse 2 gün sonra antibiyotiğe başlayacağz.inş geçer:Saruboceq:burun temizliğini yap dedi ki her gün yapıyorum zaten.sizde nezle varmı dedi yok dedik.eşim hafif hapşırıyo.dedim eve su bastı biraz rutubet var olabilir dedi. 11 günde oğlum 100 gr almış.dr ne güzel gidiyodunuz diyo neyse iyileşsinde önemli değil kilosu ama hep nazar bence.bugün hastanede 2 kadı oğlanın kollarını öpüyolar şap şup napıyosun çocuk hasta zaten dedim.diyoki çok tatlı ama ne insanlar var ya........

bu arada tam çıkarken yengemler geldi arabadydk ama konuşamadk veeeeeeeee karar verdk önümüzdeki ay araba alıyoruz bugün o kadar üzüldümki eşim tamam alıyrz dedi daha seni dinlemeyeceğim dedi.bende dedim demek bizi biraz daha kızdırsalar ev alcazkaydirigubbakcemile3

canım valla kısa kollulara özenirsin tabi biz gündüz hep alttan çıtçıtlısıyla yatırıyoruz gece kısa kolluyla.sz tayin istemiyomusunuz daha sıcak yerlere?

kızlar merhaba..

yaa oğlumun kakasında bugün koyu yeşilmi siyahmı olduğunu anlayamadığım minik parçalar vardı(
2 gündür kakasını yapmamıştı..bilgisi olan varmı?çok telaşlandım doktoru arıyorum oda cevap vermiyor(

cnm bızdede oldu bıkac kere ama ben normalolarak gordum.telaşlanm bence

mehtapcığım sağol bu arada tatlım ya.senin inceliğin yeter canım sağol

cnm ne zamandır yazıcm yazamadım gecmiş olsun..tez vakıtte ıyıleşsın kuzumuz..ıste havalarda bıturlu duzelmedı yavrularımızada ne giydırecegımızı sasırdık.yıne yağmur var burdada..ne cok yağdı.bazıları bu bıtmek bılmyen yağmuru yanardağ patlamasına yoruyor..

hepımızde oluyo hemen hemen bu sorun kımı zaman stumuz cok az oluyo takma cnm.bende arada malt ıçeçek ıcıyorum.marketlerde satılıyor.sutu artırıyor.tv de bıde beyaz uzumun artrdgnı duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…