2010 Nisan Anneleri

cok gecmis olsun kizlar te zamanda düzelirler insallah:Saruboceq:

KIZLAR ŞıMDı EŞıM SÖYLEDı JALENıN BEBEĞı HASTANEYE YATIRILMIŞ GALıBA BıLGıSı OLAN VAR MI ACABA ÇOK ÜZÜLDÜM VE MERAKLANDIM BEN:sinifsinif: UMARIM CıDDı BıR ŞEY DEĞıLDıR ÇOK GEÇMıŞ OLSUN ŞıMDıDEN

nasıl yanı jalenın bebegı yatırılmısmı ay cok uzuldum tugbacım ya esın nasıl haber almıs baska haber varmı

nasıl yanı jalenın bebegı yatırılmısmı ay cok uzuldum tugbacım ya esın nasıl haber almıs baska haber varmı
facebook ta nisan babaları grubunu kurmuşlardı ya onlardan birinden özel mesaj gelmiş benim de tek bildiğim bu çok endişenlendim ama jalenin bende numarası yok zaten bu saatte de aranmaz ki inşallah herşey yolundadır. dün ateşi var diyodu jale yanlış hatırlamıyosam.

ii akşamlar kızlar nasılsınız bişiy sorcam sezeryan olan annelerimize siz adet oluyomusunuz ben geçen ay ayıın 14.oldum 2 gün sürdü bu ay olmadım ama 1 ayı geçti nedenki yaa.uff...

bide emziriyorumda ben emziren anneler siz oluyonuzmu düzenli yaa.acaba hormonların etkisimi cevap lütfen....

arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum şimdi oğluşum ağlıyo çıkmam lazım siz yazın ben sabah okucam teşekkürler...ii geceler.

benim haberim yok eşime söyleyeyimde o da girsin nasıl gircek ama biriniz tarif etsin banada
eşimde benle dalga geçiyodu zaten bende erkekler kulübüne üyeyim diye söyliyimde sevinsin garibim :)))))

bu arada eğer aslı varsa jalenin bebeğine çok üzüldüm umarım herşey yolundadır Allah acil şifalar versin

gecmisi okudum cok uzuldum hasta bebeklere acil sifalar..

salihacigim okudum yazdiklarini ve benimde bogazim dugumlendi resmen sanirim bende lohusaliga geri dondum bugunlerde herseye cok uzuluyorum bizimde memlekette arabamiz yok ve eger gider gitmez almassak bizde ayni sorunlari yasaayacagiz ben ilk evlendigimizde esime cok yalvardim alalim diye yok amerika isi var yok benzin pahali filan dedi almadi malumkaynana zaten her muhabbetin icinde oda istemedi. simdi kara kara dusunuyor esim seni dinleseydim arabamiz hazir kapida bizi beklio olurdu diyor . neyse saglik olsun donelim ilk is araba almak olacak... kimseye eyvallah etmeye gerek yok al arkadasim bir ikinci el olsun bitsin. bizim evimiz bile yok esyamiz bile yok dimdizlak bir durumdayiz bakalaim ne olacak acayip sikintili gunler bizi bekliyor .

ya bu sut muhabbeti benimde kafami karistiriyor sagmaya kalksam sanki benimde az cikiyor o yuzden sagipta moralimi bozmak istemiyorum emziriyorum sadece ,ayrica calsimadigim icin burda gerek kalmiyor pompa olayina..

bu arada kizlar benim bebegimi 1 saatligine bile birilerine birakacak durumum yok 24 satt beraberim artik bunaldigimi hissediyorum kafayi yemek uzaere oldugumu anladim bugun ... dunde markete gitik acayip mutlu oldum dustugum hale bak disari cikip iki insan gordum diye mutlu oldum facebooka bakiyorum butun arkadaslarim haftasonu metalica konserine gitmis haftasonu cok ozendim ya eski gunlere cok ozlem duyuyorum nedense yoksa ben hala depresyondamiyim

günaydıın. kızlar ben nezle oldum yaa... bide burnumu çekerken fln boğazlarım acıyo gibi.. :sinifsinif: öğlene doğru dr.a gidiyim bari.. utku ya geçmesin.. herkese iyi günler... opuyorumnanaktan

he he burdada buldum demi seni kaçamıyonuz kızım benden bakiyi hadi gidersiniz bileciğe haketten yakın yer şuracıkta.hataya bakınca yanisanada değişiklik olur hem :gitmepuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan aman kaçmak isteyen kim kzım... olumunekankayizsmile

doktorla konuştum sindirilmiş gıdadır dedi...rahatladım...
bizdede olmuştu.. neyse ki srun yokmuş. geçmiş olsun...
ohaoldumsmile eğer gerçekse çok geçmiş olsun.. haberdar olan glişmeleri yazsın lütfen...
ii akşamlar kızlar nasılsınız bişiy sorcam sezeryan olan annelerimize siz adet oluyomusunuz ben geçen ay ayıın 14.oldum 2 gün sürdü bu ay olmadım ama 1 ayı geçti nedenki yaa.uff...
ben hem sezeryan oldum hemde emziriyorum.. ve hala regl olmadım.. 10 temmuz sat taihim :roflol: bu konu geçmişte de sürekli konuşuluyo ama çoğumuz bakamadığımızdan tekrar gündeme geliyo sanırım kaydirigubbakcemile3 hıı ama şnu da ekliyim.. kızımda da sezeryandım am 2 ay sonra olmuştum.. gerçi kızım emmemişti kaydirigubbakcemile3
sanırım... bebek yapmaya karar verdiğimiz an zaten bazı zevklerimizden ödün vermeyi göze alıyoruz.. eskisi gibi olmuyo çoğu şey.. ama emin ol biraz daha büyüsün.. emme olayı bitsin kaydirigubbakcemile3 ek gıda yerken daha kolay bırakıcaksın kzıını.. hem memlekete dönüceksiniz.. kaynana bakar... aman bebişlerin sağlığı iyi olsun da konser mi önemli ayool... bende bunalıyorum bazen.. hem bide 7 yaşında da kızım var.. benim yerimde olsan napcaksın acaba kaydirigubbakcemile3 boşver cnım. eskiden şöyle gezerdim şunları yapabilirdim diye düşündükçe daha mutsuz olursun.. kızını düşün sadece .. unutma onun sana ihtiyacı var.. opuyorumnanaktan

normalsır ben dıger dogumlarımda 1 yıla yakın görmemıstım emzırıyorsun ya ondandır ama yınede korun
yok yok benımde kımsem yok ama her yerekızımıda göturuyorum 30 gunluk ptt ye gıttı
gırmedıgı banka market kalmadı sende al çık oralarda emzırme odaları daha boldur bız esımle dondurma yemeye çıktık ben ustunu örttum bankta emzırdım trende bıle
hihoyyyt
ben dıger çocuklarımı bırıne bırakacagım zaman sagardım önce sagar sonra emzırırdım emmek daha çok sut olur sagınca ta damarları bosaltamıyoruz ondan az

refıyecım geçmıs olsun ıhlamur yada ayva yapragını karanfılle kaynat iç iyi gelır

kızlar bugun mısafırım gelecek yemek yapıyım dedım uzaktan mamaktan gelıyorlar kendınıze ve bebeklerınıze ıyı bakın

Son düzenleme:
günaydın annişler.şuan kızım uyuyor ve ben şoktayım .
günlerdir bu saatlarde uyumamıştı.aman maşallah.

ay çok üzüldüm.inşallah tez zamanda iyileşir kuzucuk.

canım ben de emziriyorum ve adet oldum.2 kere ve çok kısa sürdü.

canım geçmiş olsun ya.hep bu havalar yüzünden.bi sıcak bi serin ne kadar dikkat etsekte yakalıyo bizi.

cok gecmis olsun kizlar te zamanda düzelirler insallah:Saruboceq:

çok teşekkürler arkadaşlar.dün akşa burun akıntısıda eklendi of ya ne içtiğimi biliyorum ne yediğimi.içim parçalandı çocuğum gözüme bakıp ağlarken.normalde ben göktuğu ağlatmamaya çalışırım çok kötü oldum ya burnunu temizlrkn bastı yaygarayısenağlamaşimdi burun tıkanıklığını gidermeye çALIŞIYORUM HAPŞIRIK VE ÖKSÜRME DEVAM EDİYOR.UMARM GEÇRDE ANTİBİYOTİĞE GEREK KALMAZ

filizcm canıma tak dedi valla.dünkü olaydan sonra iyice dellendm zaten alcaktk ama 3-4 ay öncesine çekmiş oldk.Rabbim sizede nasip eğlesin inş.ev,araba düzenli bi hayat.zor oluyo tatlım ya........inşallah hepimize....

jaleden haber alıp yazıcam arkadaşlar.umarım öyle bişey yoktur.varsad GEÇMİŞ OLSN AHMETİME

kızlar günaydın az önce jaleyle konuştuk burdan haberi okur okumaz aradım canım benim yaa kıyamam ben onlara ahmete doktoru bronşit başlangıcı demiş hava vermiş dün bir kere bugün 2ye çıkarmış ama durumu iyi demiş anne olmak ne kadar zormuş yaa kıyamam ben jaleciğime sesi titriyordu resmen ömrümden ömür gitti diyo rabbim en kısa zamnda acil şifalar versin inşallah nazara çok inanıyorum ay yüzlü ahmetimi nazarladılar

dünürcüğüm göktuşada rabbim acil şifalar versin canım kıyamam ben ona dün konuştuğumuzdan bu yana düzelme yokmu canım doktor ne zamn gelirsiniz dedi geçmezse ateşi falan olmasın canım dikkat et ölç devamlı

KIZLAR HABER DOĞRUYMŞ DÜNDEN BERı HASTANEDELERMı.2 SAATTE BıR HAVA VERıYOLARMŞ.ÖKSÜRÜK HAPŞIRIK VERDıĞı ıLAÇLAR BıRDE ıSHAL YAPINCA DR YATRMŞ.Allahtn ishali geçmiş ne zaman çıkacakları belli değilmş.Rabbim şifasını versn tüm hasta olan bebişlern

canım çok yok ya bugünde bekliycez.ateşi yok şükür en azındn gülücük atmaya başladı burnuda akıyo.geçecek inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…