of ya kkızımın ateşi var((((( bugub aşı olmuştuk (( öncesinde drumuz ilaç verme belki çıkmaz dedi..çıktı işte ((
kucagımda öle dolaşıyoz calpol verdim bekliyorum birde sadece başı ateş gibi elleri ayaklaru buz gibi nedencaba
kızlar sabahtan beri oğlum bya hasta.hiç hali yok gözü kaplı uyku modunda mızmız.ateşi çıkcak gibiydi ılık duş yaptrdk.şimdi biraz düştü.2.5 saat sonra randevumuz var.bu havaladn çocuklarmzn hastalığı.hasta olanlara acil şifalar.......
hayriyecğim üzme kendini.semiz otuda yesene ben sevemedm ama sütü artrdığı söleniyo.rezene zaten içiyomşsn birde ben günde 3 sürahi su içiyrm.gerçi sen hepsini yapıosun bana ben yinede yazdm.bazen ne yaparsk yapalm sütümüz olmuyo.inş. akacak kadar çk sütün olur canm
facebook ta nisan babaları grubunu kurmuşlardı ya onlardan birinden özel mesaj gelmiş benim de tek bildiğim bu çok endişenlendim ama jalenin bende numarası yok zaten bu saatte de aranmaz ki inşallah herşey yolundadır. dün ateşi var diyodu jale yanlış hatırlamıyosam.nasıl yanı jalenın bebegı yatırılmısmı ay cok uzuldum tugbacım ya esın nasıl haber almıs baska haber varmı
bide emziriyorumda ben emziren anneler siz oluyonuzmu düzenli yaa.acaba hormonların etkisimi cevap lütfen....
facebook ta nisan babaları grubunu kurmuşlardı ya onlardan birinden özel mesaj gelmiş benim de tek bildiğim bu çok endişenlendim ama jalenin bende numarası yok zaten bu saatte de aranmaz ki inşallah herşey yolundadır. dün ateşi var diyodu jale yanlış hatırlamıyosam.
opuyorumnanaktan aman kaçmak isteyen kim kzım... olumunekankayizsmilehe he burdada buldum demi seni kaçamıyonuz kızım benden bakiyi hadi gidersiniz bileciğe haketten yakın yer şuracıkta.hataya bakınca yanisanada değişiklik olur hem :gitmepuyorumnanaktan
kızlar merhaba..
yaa oğlumun kakasında bugün koyu yeşilmi siyahmı olduğunu anlayamadığım minik parçalar vardı(
2 gündür kakasını yapmamıştı..bilgisi olan varmı?çok telaşlandım doktoru arıyorum oda cevap vermiyor(
bizdede olmuştu.. neyse ki srun yokmuş. geçmiş olsun...doktorla konuştum sindirilmiş gıdadır dedi...rahatladım...
ohaoldumsmile eğer gerçekse çok geçmiş olsun.. haberdar olan glişmeleri yazsın lütfen...KIZLAR ŞİMDİ EŞİM SÖYLEDİ JALENİN BEBEĞİ HASTANEYE YATIRILMIŞ GALİBA BİLGİSİ OLAN VAR MI ACABA ÇOK ÜZÜLDÜM VE MERAKLANDIM BEN:sinifsinif: UMARIM CİDDİ BİR ŞEY DEĞİLDİR ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ŞİMDİDEN
ben hem sezeryan oldum hemde emziriyorum.. ve hala regl olmadım.. 10 temmuz sat taihim :roflol: bu konu geçmişte de sürekli konuşuluyo ama çoğumuz bakamadığımızdan tekrar gündeme geliyo sanırım kaydirigubbakcemile3 hıı ama şnu da ekliyim.. kızımda da sezeryandım am 2 ay sonra olmuştum.. gerçi kızım emmemişti kaydirigubbakcemile3ii akşamlar kızlar nasılsınız bişiy sorcam sezeryan olan annelerimize siz adet oluyomusunuz ben geçen ay ayıın 14.oldum 2 gün sürdü bu ay olmadım ama 1 ayı geçti nedenki yaa.uff...
sanırım... bebek yapmaya karar verdiğimiz an zaten bazı zevklerimizden ödün vermeyi göze alıyoruz.. eskisi gibi olmuyo çoğu şey.. ama emin ol biraz daha büyüsün.. emme olayı bitsin kaydirigubbakcemile3 ek gıda yerken daha kolay bırakıcaksın kzıını.. hem memlekete dönüceksiniz.. kaynana bakar... aman bebişlerin sağlığı iyi olsun da konser mi önemli ayool... bende bunalıyorum bazen.. hem bide 7 yaşında da kızım var.. benim yerimde olsan napcaksın acaba kaydirigubbakcemile3 boşver cnım. eskiden şöyle gezerdim şunları yapabilirdim diye düşündükçe daha mutsuz olursun.. kızını düşün sadece .. unutma onun sana ihtiyacı var.. opuyorumnanaktanbu arada kizlar benim bebegimi 1 saatligine bile birilerine birakacak durumum yok 24 satt beraberim artik bunaldigimi hissediyorum kafayi yemek uzaere oldugumu anladim bugun ... dunde markete gitik acayip mutlu oldum dustugum hale bak disari cikip iki insan gordum diye mutlu oldumfacebooka bakiyorum butun arkadaslarim haftasonu metalica konserine gitmis haftasonu cok ozendim ya eski gunlere cok ozlem duyuyorum nedense yoksa ben hala depresyondamiyim
normalsır ben dıger dogumlarımda 1 yıla yakın görmemıstım emzırıyorsun ya ondandır ama yınede korunii akşamlar kızlar nasılsınız bişiy sorcam sezeryan olan annelerimize siz adet oluyomusunuz ben geçen ay ayıın 14.oldum 2 gün sürdü bu ay olmadım ama 1 ayı geçti nedenki yaa.uff...
yok yok benımde kımsem yok ama her yerekızımıda göturuyorum 30 gunluk ptt ye gıttıgecmisi okudum cok uzuldum hasta bebeklere acil sifalar..
salihacigim okudum yazdiklarini ve benimde bogazim dugumlendi resmen sanirim bende lohusaliga geri dondum bugunlerde herseye cok uzuluyorumbizimde memlekette arabamiz yok ve eger gider gitmez almassak bizde ayni sorunlari yasaayacagiz ben ilk evlendigimizde esime cok yalvardim alalim diye yok amerika isi var yok benzin pahali filan dedi almadi malumkaynana zaten her muhabbetin icinde oda istemedi. simdi kara kara dusunuyor esim seni dinleseydim arabamiz hazir kapida bizi beklio olurdu diyor . neyse saglik olsun donelim ilk is araba almak olacak... kimseye eyvallah etmeye gerek yok al arkadasim bir ikinci el olsun bitsin. bizim evimiz bile yok esyamiz bile yok dimdizlak bir durumdayiz bakalaim ne olacak acayip sikintili gunler bizi bekliyor .
ya bu sut muhabbeti benimde kafami karistiriyor sagmaya kalksam sanki benimde az cikiyor o yuzden sagipta moralimi bozmak istemiyorum emziriyorum sadece ,ayrica calsimadigim icin burda gerek kalmiyor pompa olayina..
bu arada kizlar benim bebegimi 1 saatligine bile birilerine birakacak durumum yok 24 satt beraberim artik bunaldigimi hissediyorum kafayi yemek uzaere oldugumu anladim bugun ... dunde markete gitik acayip mutlu oldum dustugum hale bak disari cikip iki insan gordum diye mutlu oldumfacebooka bakiyorum butun arkadaslarim haftasonu metalica konserine gitmis haftasonu cok ozendim ya eski gunlere cok ozlem duyuyorum nedense yoksa ben hala depresyondamiyim
ay çok üzüldüm.inşallah tez zamanda iyileşir kuzucuk.KIZLAR ŞİMDİ EŞİM SÖYLEDİ JALENİN BEBEĞİ HASTANEYE YATIRILMIŞ GALİBA BİLGİSİ OLAN VAR MI ACABA ÇOK ÜZÜLDÜM VE MERAKLANDIM BEN:sinifsinif: UMARIM CİDDİ BİR ŞEY DEĞİLDİR ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ŞİMDİDEN
canım ben de emziriyorum ve adet oldum.2 kere ve çok kısa sürdü.ii akşamlar kızlar nasılsınız bişiy sorcam sezeryan olan annelerimize siz adet oluyomusunuz ben geçen ay ayıın 14.oldum 2 gün sürdü bu ay olmadım ama 1 ayı geçti nedenki yaa.uff...
günaydıın. kızlar ben nezle oldum yaa... bide burnumu çekerken fln boğazlarım acıyo gibi.. :sinifsinif: öğlene doğru dr.a gidiyim bari.. utku ya geçmesin.. herkese iyi günler... opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan aman kaçmak isteyen kim kzım... olumunekankayizsmile
bizdede olmuştu.. neyse ki srun yokmuş. geçmiş olsun...
ohaoldumsmile eğer gerçekse çok geçmiş olsun.. haberdar olan glişmeleri yazsın lütfen...
ben hem sezeryan oldum hemde emziriyorum.. ve hala regl olmadım.. 10 temmuz sat taihim :roflol: bu konu geçmişte de sürekli konuşuluyo ama çoğumuz bakamadığımızdan tekrar gündeme geliyo sanırım kaydirigubbakcemile3 hıı ama şnu da ekliyim.. kızımda da sezeryandım am 2 ay sonra olmuştum.. gerçi kızım emmemişti kaydirigubbakcemile3
sanırım... bebek yapmaya karar verdiğimiz an zaten bazı zevklerimizden ödün vermeyi göze alıyoruz.. eskisi gibi olmuyo çoğu şey.. ama emin ol biraz daha büyüsün.. emme olayı bitsin kaydirigubbakcemile3 ek gıda yerken daha kolay bırakıcaksın kzıını.. hem memlekete dönüceksiniz.. kaynana bakar... aman bebişlerin sağlığı iyi olsun da konser mi önemli ayool... bende bunalıyorum bazen.. hem bide 7 yaşında da kızım var.. benim yerimde olsan napcaksın acaba kaydirigubbakcemile3 boşver cnım. eskiden şöyle gezerdim şunları yapabilirdim diye düşündükçe daha mutsuz olursun.. kızını düşün sadece .. unutma onun sana ihtiyacı var.. opuyorumnanaktan
cnm ne zamandır yazıcm yazamadım gecmiş olsun..tez vakıtte ıyıleşsın kuzumuz..ıste havalarda bıturlu duzelmedı yavrularımızada ne giydırecegımızı sasırdık.yıne yağmur var burdada..ne cok yağdı.bazıları bu bıtmek bılmyen yağmuru yanardağ patlamasına yoruyor..
cok gecmis olsun kizlar te zamanda düzelirler insallah:Saruboceq:
gecmisi okudum cok uzuldum hasta bebeklere acil sifalar..
salihacigim okudum yazdiklarini ve benimde bogazim dugumlendi resmen sanirim bende lohusaliga geri dondum bugunlerde herseye cok uzuluyorumbizimde memlekette arabamiz yok ve eger gider gitmez almassak bizde ayni sorunlari yasaayacagiz ben ilk evlendigimizde esime cok yalvardim alalim diye yok amerika isi var yok benzin pahali filan dedi almadi malumkaynana zaten her muhabbetin icinde oda istemedi. simdi kara kara dusunuyor esim seni dinleseydim arabamiz hazir kapida bizi beklio olurdu diyor . neyse saglik olsun donelim ilk is araba almak olacak... kimseye eyvallah etmeye gerek yok al arkadasim bir ikinci el olsun bitsin. bizim evimiz bile yok esyamiz bile yok dimdizlak bir durumdayiz bakalaim ne olacak acayip sikintili gunler bizi bekliyor .
ya bu sut muhabbeti benimde kafami karistiriyor sagmaya kalksam sanki benimde az cikiyor o yuzden sagipta moralimi bozmak istemiyorum emziriyorum sadece ,ayrica calsimadigim icin burda gerek kalmiyor pompa olayina..
bu arada kizlar benim bebegimi 1 saatligine bile birilerine birakacak durumum yok 24 satt beraberim artik bunaldigimi hissediyorum kafayi yemek uzaere oldugumu anladim bugun ... dunde markete gitik acayip mutlu oldum dustugum hale bak disari cikip iki insan gordum diye mutlu oldumfacebooka bakiyorum butun arkadaslarim haftasonu metalica konserine gitmis haftasonu cok ozendim ya eski gunlere cok ozlem duyuyorum nedense yoksa ben hala depresyondamiyim
dünürcüğüm göktuşada rabbim acil şifalar versin canım kıyamam ben ona dün konuştuğumuzdan bu yana düzelme yokmu canım doktor ne zamn gelirsiniz dedi geçmezse ateşi falan olmasın canım dikkat et ölç devamlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?