canım ağrının mecburi hizmet süresi 3 yıl biz 1 seneyi bitirdik birde eşim askere gidecek gidecek ağustosta 1 yılda öyle uzayacak daha çok var yanicanım valla kısa kollulara özenirsin tabi biz gündüz hep alttan çıtçıtlısıyla yatırıyoruz gece kısa kolluyla.sz tayin istemiyomusunuz daha sıcak yerlere?
kızlar günaydın az önce jaleyle konuştuk burdan haberi okur okumaz aradım canım benim yaa kıyamam ben onlara ahmete doktoru bronşit başlangıcı demiş hava vermiş dün bir kere bugün 2ye çıkarmış ama durumu iyi demiş anne olmak ne kadar zormuş yaa kıyamam ben jaleciğime sesi titriyordu resmen ömrümden ömür gitti diyo rabbim en kısa zamnda acil şifalar versin inşallah nazara çok inanıyorum ay yüzlü ahmetimi nazarladılar
eve gidiyim ıhlamur içicem.. evde var cnı.. çok saol..refıyecım geçmıs olsun ıhlamur yada ayva yapragını karanfılle kaynat iç iyi gelır
kızına kıcaman bigünaydın annişler.şuan kızım uyuyor ve ben şoktayım .
günlerdir bu saatlarde uyumamıştı.aman maşallah.
canım geçmiş olsun ya.hep bu havalar yüzünden.bi sıcak bi serin ne kadar dikkat etsekte yakalıyo bizi.
kızlar günaydın az önce jaleyle konuştuk burdan haberi okur okumaz aradım canım benim yaa kıyamam ben onlara ahmete doktoru bronşit başlangıcı demiş hava vermiş dün bir kere bugün 2ye çıkarmış ama durumu iyi demiş anne olmak ne kadar zormuş yaa kıyamam ben jaleciğime sesi titriyordu resmen ömrümden ömür gitti diyo rabbim en kısa zamnda acil şifalar versin inşallah nazara çok inanıyorum ay yüzlü ahmetimi nazarladılar
günaydıın. kızlar ben nezle oldum yaa... bide burnumu çekerken fln boğazlarım acıyo gibi.. :sinifsinif: öğlene doğru dr.a gidiyim bari.. utku ya geçmesin.. herkese iyi günler... opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan aman kaçmak isteyen kim kzım... olumunekankayizsmile
bizdede olmuştu.. neyse ki srun yokmuş. geçmiş olsun...
ohaoldumsmile eğer gerçekse çok geçmiş olsun.. haberdar olan glişmeleri yazsın lütfen...
ben hem sezeryan oldum hemde emziriyorum.. ve hala regl olmadım.. 10 temmuz sat taihim :roflol: bu konu geçmişte de sürekli konuşuluyo ama çoğumuz bakamadığımızdan tekrar gündeme geliyo sanırım kaydirigubbakcemile3 hıı ama şnu da ekliyim.. kızımda da sezeryandım am 2 ay sonra olmuştum.. gerçi kızım emmemişti kaydirigubbakcemile3
sanırım... bebek yapmaya karar verdiğimiz an zaten bazı zevklerimizden ödün vermeyi göze alıyoruz.. eskisi gibi olmuyo çoğu şey.. ama emin ol biraz daha büyüsün.. emme olayı bitsin kaydirigubbakcemile3 ek gıda yerken daha kolay bırakıcaksın kzıını.. hem memlekete dönüceksiniz.. kaynana bakar... aman bebişlerin sağlığı iyi olsun da konser mi önemli ayool... bende bunalıyorum bazen.. hem bide 7 yaşında da kızım var.. benim yerimde olsan napcaksın acaba kaydirigubbakcemile3 boşver cnım. eskiden şöyle gezerdim şunları yapabilirdim diye düşündükçe daha mutsuz olursun.. kızını düşün sadece .. unutma onun sana ihtiyacı var.. opuyorumnanaktan
fundacım geçmiş olsun göktüşa rabim tüm bebekleri korusun hastalıklardan inşallah kısa zamanda iyilerşir.sağolun arkadaşlar ya.çok zor çok bebelerin hasta olması.derdini anlatamıyo sadecec ağlıyo.içim gidiyo yavruma
tugbacım sıkma canını en azından 3 aya kadar sadece anne sütüyle gelebildikya bunada şükür inş mam veriken sütünde artar kısa zamandada tekrar sadece anne sütne dönersiniz canım bol bol beslenmene bak sendemerhabalar kızlar moralim çok bozuk doktordan geliyoz oğlum 1 haftada 60 gram almış. anlayacağınız tahminim doğruymuş sütüm azalmış mamaya başladık. doktor emzirecem diye aç bırakma aldığı kadar mama ver o arada dinlendikçe seninde sütün tekrar artar belki dedi. biliyorum dünyanın sonu değil ama ben en çok oğlumun 1 haftadır aç olduğuna yanıyorum. bu çocuk aç galiba dedim durdum bu hafta ama mamaya başlamaya da cesaret edemedim ya benim kuruntumsa boşu boşuna memeyi bırakırsa ya diye.
geceleri sütüm bollaşıyor ama gündüzleri azalıyor.
şimdi mama+meme devam eden arkadaşlarımdan tavsiyeler bekliyorum 3 ay boyunca sadece emzirdim her istediğinde. şimdi kafam karıştı ne zaman meme ne zaman mama verecem ne kadar verecem nasıl hazırlıcam tam bir panik halindeyim.
örneğim ilk sorunum şu: aptamil AR tavsiye etti doktor reflümüz olduğu için.birde aptamil conformil numunesi verdi. kutuda kaynamış 40 dereceye kadar soğutulmuş su kullanın diyo. sizler bu sıcaklığı nasıl ayarlıyosunuz dereceyle ölçsem bile çocuk acıktığı anda nasıl kaynatıpda o kadar soğutucam hazırda kaynamış su tutupda üstüne sıcak su ekleyerek mi ayarlasam sıcaklığı siz nasıl yapıyosunuz. zaten biberon vermeyede korkuyom emmeyi bırakacak diye kaşıkla işimiz var artık
bu arada başta jalecime ve ahmet bebeğe çok geçmiş olsun, ayruca fundacım göktuşuma geçmiş olsun, bir de refişim sana çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşsin bütün nisan kuzucukları ve anneleri.
merhabalar kızlar moralim çok bozuk doktordan geliyoz oğlum 1 haftada 60 gram almış. anlayacağınız tahminim doğruymuş sütüm azalmış mamaya başladık. doktor emzirecem diye aç bırakma aldığı kadar mama ver o arada dinlendikçe seninde sütün tekrar artar belki dedi. biliyorum dünyanın sonu değil ama ben en çok oğlumun 1 haftadır aç olduğuna yanıyorum. bu çocuk aç galiba dedim durdum bu hafta ama mamaya başlamaya da cesaret edemedim ya benim kuruntumsa boşu boşuna memeyi bırakırsa ya diye.
şimdi mama+meme devam eden arkadaşlarımdan tavsiyeler bekliyorum 3 ay boyunca sadece emzirdim her istediğinde. şimdi kafam karıştı ne zaman meme ne zaman mama verecem ne kadar verecem nasıl hazırlıcam tam bir panik halindeyim.
örneğim ilk sorunum şu: aptamil AR tavsiye etti doktor reflümüz olduğu için.birde aptamil conformil numunesi verdi. kutuda kaynamış 40 dereceye kadar soğutulmuş su kullanın diyo. sizler bu sıcaklığı nasıl ayarlıyosunuz dereceyle ölçsem bile çocuk acıktığı anda nasıl kaynatıpda o kadar soğutucam hazırda kaynamış su tutupda üstüne sıcak su ekleyerek mi ayarlasam sıcaklığı siz nasıl yapıyosunuz. zaten biberon vermeyede korkuyom emmeyi bırakacak diye kaşıkla işimiz var artık
bu arada başta jalecime ve ahmet bebeğe çok geçmiş olsun, ayruca fundacım göktuşuma geçmiş olsun, bir de refişim sana çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşsin bütün nisan kuzucukları ve anneleri.
fundacım geçmiş olsun göktüşa rabim tüm bebekleri korusun hastalıklardan inşallah kısa zamanda iyilerşir.
merhabalar kızlar moralim çok bozuk doktordan geliyoz oğlum 1 haftada 60 gram almış. anlayacağınız tahminim doğruymuş sütüm azalmış mamaya başladık. doktor emzirecem diye aç bırakma aldığı kadar mama ver o arada dinlendikçe seninde sütün tekrar artar belki dedi. biliyorum dünyanın sonu değil ama ben en çok oğlumun 1 haftadır aç olduğuna yanıyorum. bu çocuk aç galiba dedim durdum bu hafta ama mamaya başlamaya da cesaret edemedim ya benim kuruntumsa boşu boşuna memeyi bırakırsa ya diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?