hasta olan bütün arkadaşlara ve bebeklerine Allahtan acil şifalar diliyorum
merhabalar kızlar moralim çok bozuk doktordan geliyoz oğlum 1 haftada 60 gram almış. anlayacağınız tahminim doğruymuş sütüm azalmış mamaya başladık. doktor emzirecem diye aç bırakma aldığı kadar mama ver o arada dinlendikçe seninde sütün tekrar artar belki dedi. biliyorum dünyanın sonu değil ama ben en çok oğlumun 1 haftadır aç olduğuna yanıyorum. bu çocuk aç galiba dedim durdum bu hafta ama mamaya başlamaya da cesaret edemedim ya benim kuruntumsa boşu boşuna memeyi bırakırsa ya diye.
geceleri sütüm bollaşıyor ama gündüzleri azalıyor.
şimdi mama+meme devam eden arkadaşlarımdan tavsiyeler bekliyorum 3 ay boyunca sadece emzirdim her istediğinde. şimdi kafam karıştı ne zaman meme ne zaman mama verecem ne kadar verecem nasıl hazırlıcam tam bir panik halindeyim.
örneğim ilk sorunum şu: aptamil AR tavsiye etti doktor reflümüz olduğu için.birde aptamil conformil numunesi verdi. kutuda kaynamış 40 dereceye kadar soğutulmuş su kullanın diyo. sizler bu sıcaklığı nasıl ayarlıyosunuz dereceyle ölçsem bile çocuk acıktığı anda nasıl kaynatıpda o kadar soğutucam hazırda kaynamış su tutupda üstüne sıcak su ekleyerek mi ayarlasam sıcaklığı siz nasıl yapıyosunuz. zaten biberon vermeyede korkuyom emmeyi bırakacak diye kaşıkla işimiz var artık
bu arada başta jalecime ve ahmet bebeğe çok geçmiş olsun, ayruca fundacım göktuşuma geçmiş olsun, bir de refişim sana çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşsin bütün nisan kuzucukları ve anneleri.
fundacım geçmiş olsun göktüşa rabim tüm bebekleri korusun hastalıklardan inşallah kısa zamanda iyilerşir.
bu arada hasta olan tün anne ve bebeklerine acil şifalar diliyorum.
kızlar nurse harveys damlası nedır ne işe yarar bana anlatsın bılen bırısı arastıramam sımdı kızım durmuyo ıyı geceler
ii akşamlar kızlar nasılsınız bişiy sorcam sezeryan olan annelerimize siz adet oluyomusunuz ben geçen ay ayıın 14.oldum 2 gün sürdü bu ay olmadım ama 1 ayı geçti nedenki yaa.uff...
kızlar günaydın az önce jaleyle konuştuk burdan haberi okur okumaz aradım canım benim yaa kıyamam ben onlara ahmete doktoru bronşit başlangıcı demiş hava vermiş dün bir kere bugün 2ye çıkarmış ama durumu iyi demiş anne olmak ne kadar zormuş yaa kıyamam ben jaleciğime sesi titriyordu resmen ömrümden ömür gitti diyo rabbim en kısa zamnda acil şifalar versin inşallah nazara çok inanıyorum ay yüzlü ahmetimi nazarladılar
merhabalar kızlar moralim çok bozuk doktordan geliyoz oğlum 1 haftada 60 gram almış. anlayacağınız tahminim doğruymuş sütüm azalmış mamaya başladık. doktor emzirecem diye aç bırakma aldığı kadar mama ver o arada dinlendikçe seninde sütün tekrar artar belki dedi. biliyorum dünyanın sonu değil ama ben en çok oğlumun 1 haftadır aç olduğuna yanıyorum. bu çocuk aç galiba dedim durdum bu hafta ama mamaya başlamaya da cesaret edemedim ya benim kuruntumsa boşu boşuna memeyi bırakırsa ya diye.
şimdi mama+meme devam eden arkadaşlarımdan tavsiyeler bekliyorum 3 ay boyunca sadece emzirdim her istediğinde. şimdi kafam karıştı ne zaman meme ne zaman mama verecem ne kadar verecem nasıl hazırlıcam tam bir panik halindeyim.
örneğim ilk sorunum şu: aptamil AR tavsiye etti doktor reflümüz olduğu için.birde aptamil conformil numunesi verdi. kutuda kaynamış 40 dereceye kadar soğutulmuş su kullanın diyo. sizler bu sıcaklığı nasıl ayarlıyosunuz dereceyle ölçsem bile çocuk acıktığı anda nasıl kaynatıpda o kadar soğutucam hazırda kaynamış su tutupda üstüne sıcak su ekleyerek mi ayarlasam sıcaklığı siz nasıl yapıyosunuz. zaten biberon vermeyede korkuyom emmeyi bırakacak diye kaşıkla işimiz var artık
bu arada başta jalecime ve ahmet bebeğe çok geçmiş olsun, ayruca fundacım göktuşuma geçmiş olsun, bir de refişim sana çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşsin bütün nisan kuzucukları ve anneleri.
Denizzzzzzzzzzzzzzzz napiyonuz yaff hu saatte hep ayni saatte bebelerle beraber mi uyaniyosunuz :)
refişim bacım noldu sana böyle nazar değdi kesin.Dikkat et hayatım...iyi günler tekrardan... hasta olanlara geçmiş olsun.. burnumu çekmekten başım ağrıyo yaa.. silmekten de b ıktım valla geceden beri.. annemlerdeyiz.. misafir kontenjanından gittik aile hekimine.. bursada aile hekimliği olduğundan herkes kendi dr.una gide,biliyo.. allahtan misafirlere kolaylık tanıyolar.. yoksa hastaneye gidicektim mcebur...
neyse.. bi hafif dozda antibiyotik,bi ağrı kesici,bide kıytırık burun spreyi sempatiksalakcinni emzirirken bundan kuvvetli ilaç veremem dedi.. neyse 5 günlük tedavi uyguluycaz.. inş. geçer.. utuyu da gösterdim gitmişken.. maşallah hiçbişiyciiği yokmuş:Saruboceq: kilosu da gayeet iyiymiş fazlası var eksiği yok kaydirigubbakcemile3 çok iyi dedi dr. sabah bide kulağı akmış gibi gelmiştibana onu d gösterdim.. bişiy yokmuş onda da şükür.. dedi bana dr. 7 yıldan sonra acemi gibi oluyo insan demi diye :1rolleyes: öyle valla.. ciğerlerini dinledi,bıngıldağına baktı... iyi hepsi orda öksürdü bikez.. bende arada yapıyo dedm. o da ses çıkarmaya çalıştı bak dikkat edersen dedi. ondan bğazı gıcık yağıyo öksürüyodur dedi.. neyse şükür iyiyiz.. bendeki de grip başlangıcıymış.. oğluma geçmesin de aman.. :Saruboceq:
bide şunu da ekliyim... gaz olayını konuştuk.. zinco damla önerdi.. dedim hele akşam 18 den sonra 6 saat hep ayaktayız evde geziniyoruz durmuyo fln.. gazı olduğunu kakasından anlarsın dedi.. nasıl dedim.. kakası yeşil olur dedi ... çok yeşilse çok gaz olur dedi.. dün çook yeşildi demekki gazından durmuyomuş... aklınızda bunulsun...
eve gidiyim ıhlamur içicem.. evde var cnı.. çok saol..
kızına kıcaman bimaşallahhh... aman oturucak inş. artık düzenleri.. bu arada çok saol cnım.. evet valla yaa.. geçen hafta uzun kol giyiyoduk şimdi kısa kol bile değil kolsuz :roflol: çarpıyo bu havalar insanı...
deniziim. günaydın tatlım sana da... evet.. biz erkenciyiz :)) hihoyyyt
deniz.. ayy ne dicem bide yaa.. annemler hatay'dan,adana'dan,afyon'dan ve diğer bilimum geçip mola verdikleri şehirlerden .. bu adananın meşhur lokumu,bu hatayın meşhur tatlısı.. bu bilmem nerenin bilmem nesi diyerekten :)) bi dünya şey getirmişler.. hepsi mikemmell.. ama ya ben giden kilocuklarımı geri almaya başlarsam diye korkuyorumgerçişu an 90-60-90 olmak şöyle dursun bayaacada kilom var ama işte az da olsa gitmeye başladılar.. ama bunlar süper şeyler yaa.. dayanamıyorummmm delikafadulden
oh walla ne güzel.biz cozutuyoz bazen.balmış reçelmişburda saat gece 12 kizlar meme saati geldi bende yatayimmi ne sohbette yarim kaldi bilmem belki donerim geri ... valla ben kahvalti filan hazirlamiyorum okadar gucum yok kimse kusura bakmasin :) sabahlari yatmayi tercih ediyorum kalkiyorum bakiyorum esim tost yapmis misr gevregi filan hazirlamis sagolsun bizde boyle ehhehee:)
nasıl olaym mehmet salihle beraberkız bu gene ölecek gibi oluyodenizcim.. olumunekankayizsmile evet kesin nazar tatlım yaa.. napsın millet bi bakıyo.. popooo,göbeekkk.. ohh nazar değiyo kaydirigubbakcemile3 ayy akşam hüseyinde diyo bi okuyım sana:)) kesin nazar değdi diye.. dedim git allasen nereme nazar değcek kaydirigubbakcemile3 moralimi düzeltmek için neler dediğini şimdi burdan söyleyemiycem kaydirigubbakcemile3
bu arada çok saol tatlım.. valla bu sabah daha iyi gibiyim.. kahvaltıda çeneme bakılırsa iyiymişim .. kociş dedi kaydirigubbakcemile3 amann ne güldüm yaa :))) sen nasılsın güzelim.. mehmet salihim nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?