2010 Nisan Anneleri

sisi cnm ssk sana iki kağıt verecek birisini sen diğerini işyeri dolduracak bunları doğum raporunu bebişin ve senin kimliğini alıp ssk ya gideceksin.bizim burada böyle cnm.ben 1840 aldım bu arada

günaydın benmeltem...opuyorumnanaktan

gunaydın sekerım
kocış işe gıtmedı bende yattım bu saate kadar bennu ateslendı gece
çatlak mısafırlerım alıssın dıye salonun camını açmıslar 2 sınıbırden evde 3 genç kız var bırıı nısanlı butun bulasıkları tek basıma yıkadım bu arada kızımı hasta etmısler çat pat öksuruyor ara ara

hadi yaa ben döverim ama öyle misafirleri...ayyy geçmiş olsun kuzuma.

hadi yaa ben döverim ama öyle misafirleri...ayyy geçmiş olsun kuzuma.

bırı görumcem zaten yeterınce çırkef
mısafırımle hesabı varmış onu görmeye gelmıs benım ev kavga yerı ya
nurse harves ne işe yarar dıye sordum aksam komsudan aldım verdım de alsammı dıye dusunuyorum kımse cvp vermemış mılletın geçmıse bakmıyca tutmus
şakkıdı

Son düzenleme:

walla bence al çok işe yarıyor ben 5, şişemi kullanıyorumzemuszemus

tuğbacım hem emzirmeden sonra sütünü sağ göğsünü tamamen boşalt.ben sütümü öle çoğalttım.göğüs tam boşalmayınca beyne süt üretmesi için uyarı gitmiyormuş.

canım çocukları yıkadıgımız suyun sıcaklıgı 37 38 ya ordan ayarle işte parmagını sok
önce emzır snr mama vermeyı dene cen öyle yapardım yerınde olsam
annne sutuıde almıs olur bu arada

kızlar nurse harveys damlası nedır ne işe yarar bana anlatsın bılen bırısı arastıramam sımdı kızım durmuyo ıyı geceler

kızlar hepinize tek tek çok teşekkür ederim. inanın siz olmasanız ben panik paik dolaşmaya devam edecektim dün 2 kere mama verdik kuzuma. ilkinde resmen ağladım. birde babaannesine bırakıp alışverişe gitmek zorunda kaldım. döndüğümde bir saniye kucağımdan inmedi yavrum hem meme yok hem anne üzülmüş tatlım benim. yatmadan önce meme verdim ara verince süt de fena değildi nasıl mutlu oldu emerken. zaten geceleri süt oluyo gündüzleri olmuyo.
bütün tavsiyelerinizi aklıma kazıdım çok çok teşekkür ederim. en çok üzüldüğüm kaanın aç kalmasıydı zaten birde o kadar garipsedimki hem emziriyodum diye mama yemesini kendimi aldatılmış hissettim resmenkaydirigubbakcemile3

fiztac cım don günlerde oğluş acıkıyodu meme veriyodum memeyle savaşıyodu alıp alıp bırakıp ağlıyodu. sol göğsümdeki azalmanın zaten farkındaydım sağdım 2-3 kere bir kaç damla anca çıktı. memeden sonra ağlıyodu kaan. zaen göğüslerimi sıkınca bazen 2-3 damla geliyodu, bazen fışkırıyodu.
bez olayımız çok değişmemişti ama kaka miktarı biraz azalmıştı ama düzeni değişmemişti. bende kakası devam ediyo süt olmasa azalır az yapar diye düşündüm.
tabiki en önemli belirti tartı. 1 hafta arayla tartıldı 60 gram almış sadece o da kakasını henüz yapmamıştı tartıldığında. canım umarım sadece kuruntudur sütün azalmamıştıropuyorumnanaktan

meltemcim nurse haveys gaz ilacı canımm..bebeğin üşütmüşse öksürüyosa işine yaramaz tatlım..

meltemcim nurse haveys gaz ilacı canımm..bebeğin üşütmüşse öksürüyosa işine yaramaz tatlım..

mısafırler 6 da gıttı 8 30 a kadar uyutamadım emmedı agladı komsumdan 1 kasık aldım baktoım ustunde adı yazıyor uyudu bılmem uyuyacagından bılmem ondan gecede ateslendı ondan soruyorum
sagol yınede
gaz ıçın oldugunu sanıyorum dogrumu bılmem

burararın herşeyi güzel bacımmmm...
ye valla bende yiyom napak...

nasıl olaym mehmet salihle beraberkız bu gene ölecek gibi oluyo
nefes alamıyor tükmüğünü yutuyooo
olumunekankayizsmile oraların insanı da güzel bacımm opuyorumnanaktan seeeenn.. mehtaaaap... buyrunnnnnnnnn allah allah yaa.. neden öle yapıyo ki oğluşunda.. nefes almaya çalışırken mi. ses çıkarmaya çalışırken mi.. bi dr. götür dicem ama ciddi bi durummudur anlayamadım.. bi mehtaba sorsan.. geçer inş. :Saruboceq:
geçmiş olsun meltemcim.. şimdi iyidir inş. durumu... o misafirlerini halledemedin mi kızz.. aaa o evde bebek var.. onu alıştırmak onlara mı kalmış.. klava: bende olsam döverdim kaydirigubbakcemile3
bu arada nurse harveys gaz ilacı.. ama ben ullanmadım fikir veremicem.. deniz kullanıyo.. mehtap ta sanırım ondan kullanıyodu.. deniz tavsiye etmiş bak demekki memnun... ama sizin gaz sorununuz yoktu.. hayırdır ?

benım kız geçen hafta ısal dı zayıfladı bunun sutunun azalmasıyla alakası yok sadece husnu kuruntu

gaz sorunumnuz yoktu ama camları açınca ceryanda kaldı gazlandı sancısıda ondandı galıba anoson verdım komsum gaz ilacı var demıstı bılmeden aldım bıde baktım nurse yazıyo onun 40 gun kuçuk oglu var evıde kuzey baskası vermıs ona sıkıntısı olunca bana soruyo ınternetten bak dıye bende kk arkadaslarında aynı sorunu var telaslanma dıyorum bebegının göbegı kanamıs tı fılan onun bebegı çok gazlı
kocama sıkayet ettım dırek bu ıyı koca kendı halledıyo otekı öle yapmıyodu halası camı açtı dedımsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ilahi meltem süpersin deme kocan kendi hallediyo sana bırakmıyo ohhh ne güzel valla keşke bu huy bizimkilere sirayet etsede bizlerde rahatlasaksempatiksalakcinninurse harveys gaz ilacı canım ben kullandım uzun süre ama artık bizde etki göstermemeye başlamıştı bıraktım ama çok iyi işe yarıyor gazı gidiyor gazı gidincede mışıl mışıl uyuyor olması gerekttiği gibi günde 3 tatlı kaşığı vermiştim ben sabah öğle akşam

merhaba bende nisan annesiyim..10 nisanda doğdu oğlum...doğduğundan bu yana gaz ve kaka sorunumuz vardı..gaz çıkaramıyor kakasını yaparken çok ıknıyor..gazı bitti sayılırda kakasını yaparken gene ıknıyor.çok üzülüyorum..doktorumuz 1 kaşık zeytinyağı ver dedi..ne kadar doğru bilemiyorum..birde günde en fazla 1 yada 2 kez kaka yapıyor..normalmi acaba ..sizin bebişleriniz nasıl..bilgilerinizi parlaşırsanız sevinirim arkadaşlar::çok üzgünüm:

benımkı 21 nısanda doguyo.gaz sorunu butun bebelerde oluyor .kaka sorununa gelınce.senınkı yapıyomus yıne.benımkı 3-4 gunde bır yapıyor.ama sorun olmazmıs.anne sutu kullanıyorsa tabı eger.sut yaradıgı için bebegın vucudu tamamını kullandıgı için yapmazmıs.aslında iimiş yani...

kızlar bende adet oldum ve öyle böyle değil zaten 2 gündür migren ağrımdan anlamalıydım nasıl bir baş ağrısı mide bulantısı çektim anlatamam ve üstüne adet ağrılarımda eklenince mahvaldum resmen dünyadan kopuyorum resmen bugünde misafirim var gerçi ben hiç bişey hazırlamayacağım görümcem hazırlayacak sağolsun birde 1 aya kalmaz eve taşınıyoruz şu an içi yapılıyomuş yeni ev olduğu için inşaat temizliğiyle hiç uğraşamayacağım gerçi nakliyeciye devretceğiz birde görümcemle yanına bir kadın tutarız onlarda genel temizlik yaparlar bend o arada eve yeni tül falan bakıcağız mobilya falan onlarla uğraşıcağız eşimle bebekle çok zor olucak ama olsun ne yapalım artık katlanacağız bugün evi bakmaya gideceğim akşam üzeri ancak misafirler gittikten sonra hem hva güzel kızımla bir park turu yapmış oluruz hem eşimle oturur bir çay içeriz en önemlisi şu baş ğrım bir geçse mahvaoluyorum resmen ilaçta alamıyorum emzirdiğim için((

ayy sevindim şimdi benim kızda son 10 gündür 2 günde bir yapıyo ama ne yapma maşallahı var 3 bez ancak dayanır yani:)))bende duymuştum yediği yarıyomuş o zamn diye ben birde doktora sordum yapsında 2 günde bir olsun dedi:icecream:

selam kizlar nasilsiniz bakim
hastalar tez zamanda düzelir insallah
bende yaziyorum sonra hemen cikmak zorunda kalabiliyorum bu ara yogunum
haftaya cuma türkiyeye geliyorum malum hic bitmiyo isim
zeynepcim gecmis olsun canim ilk adet biraz daha zor geci iste
ama gececektir canim
meltemsizede gecmis olsun canim insallah artmaz öksürügü felan
kizlar nisan 2009 annelerinde okudunuzmu ???
bi arkadasin ikizlerinden biri evlerden irak kanser teshisi konmus
dua bekliyorlar bi ayet okuyorlar bende okuyacam bi düzelim
sizlerde bi bakin isterseniz gerci cogunuz görmüstür ama yinede söyliyim dedim:gitme:

geçmiş olsun zeynepcim.inşallah geçer hemen.ev için de kolay gelsin canım.

hayırlı olsun canım.hoşgeldin aramıza.herkes aynı dertlerdem muzdarip zaten.

nasıl misafirmiş onlar ya.ne düşüncesiz insanlar var.kızına geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…