2010 Nisan Anneleri

kızlar dişçiye gidiyorum şimdi.
ordan da ceyhan a gidecez görümcemler gelmiş.
yarın döneceğiz .
şimdiden korku sardı beni.
daha önce kanal tedavisi olmamıştım hiç.
herkese bol sütlü günler.

canım benımkıde 21 nısanda dogdu.gaz sorunu butun bebeklerde var maalesef.kakasın gelınce senınkı yıne yapıyomus benımkı 3-4 gunde anca yapıyor.ama normalmıs.sur yaradıgı için vucut tamem kullanıyormus.daha iimiş yaniyerimseniben

allah yardımcın olsun canım:Saruboceq:.dişler benımde korkulu ruyam.benımde gıtmem lazım.hergun kendımı kandırıyorum.bakalım napcamkafamçokkarıştı.gecmıs olsun...

hayriyecim canım ya haklısın tabiki az yada çok ne kadar anne sütü alabilirlerse kardır. zaten mamaya başlamaktan çok oğlumu aç bırakmışım diye üzülüyom ben. bende bugün gittim küçük bir sürahi aldım oğluma özel:) gerçi sütümü hala anlayamıyorum ne zaman aç ne zaman tok sabah emzirdikten sonra mama verdim 1 kaşık bile almadı demekki doymuş. inşallah sütlerimiz toparlanır da meleklerimiz çok çok faydalanırlar.

poyrazıma da maşallah canım bizimki dünden beri 90 ml yi geçemedi genelde 60 ml de kalıyoz:)

benım kız geçen hafta ısal dı zayıfladı bunun sutunun azalmasıyla alakası yok sadece husnu kuruntu
bizimki ishal değildi! ve bütün hafta mememle savaştı ağladı sağdım süt müt yoktu ne hüsnü kuruntusu sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni doktor ısrarla sakın aç bırakma ne kadar mama isterse ver dedi!
geçmiş olsun tatlım regl işkencesi başlamış yine bende bu ay başladım ama benimki o kadar ağır geçmez. bundan sonrakileri hafif atlatrsın inşallah tatlımopuyorumnanaktan

kızlar dişçiye gidiyorum şimdi.
ordan da ceyhan a gidecez görümcemler gelmiş.
yarın döneceğiz .
şimdiden korku sardı beni.
daha önce kanal tedavisi olmamıştım hiç.
herkese bol sütlü günler.
amaninn çok geçmiş olsun canım ağrısız sızısız atlatırsın inşallah akannehir

slm kızlar..gündüz uyumayan bebekler için..eşimle banyo yaptırıyoruz maşallah 2,5 saat uyuyor.bundan sonra hergün banyo yaptıracağız.oğlum uyuyo bende sizleri okuyorum rahatlıyorum.çok yazmasam da iyiki varsınız destek oluyorsunuz.yalnız olmadığımı hissediyorum sayenizde.hepinize çok teşekkür ediyorum.hamilelikten bugüne kadar.bebişlerimizi sağlıkla büyütürüz inş hep birlikte..

hoşgeldin canım vala biz 3 de banyo yaptırdık hemde bizim kızların tavsiye ettiği uyutucu banyo köpüğü ve losyonla 10 dak uyudu uyandı. yarım saat önce tekrar uyudu ve uyanma turlarına başladıkaydirigubbakcemile3 bizimkinde banyo uyku etkisi pek yapmıyo

Merhaba kızlar.Nasılsınız?

Hasta olan anne ve bebişlere geçmiş olsunlar diliyorum tüm kalbimle.

Tuğbacığım inşallah sütün tekrar artar ve mamaya gerek kalmaz.

Meltemciğim ben kullandım nurse harvays memnun kaldım.

Fundacığım,kanal tedavisini gözünde büyütme,çok zor değil.Kolay gelsin.

ZEYNEPCİĞİM İNŞALLAH EV İÇİNE SİNER GÜLE GÜLE OTURURSUN.

İlknur24 hoşgeldin aramıza.

Şimdi kendime sıra gelsin.Az önce doktordan geldik .Kaka tahlilimizi tekrarladık çok şükür mikrop oranı azalmış,doktor normal dedi.İshalden biraz pişiğimiz var ilaç yazdı.Kusması içinde tuğba senin kullandığın ilaçtan yazdı.GELELİM KİLOMUZA MALESEF SADECE 560 GRAM ALMIŞIZgitme:Bir ay daha sabredeceğim mama için(Doktora başlamayacağım dedim ama benim oğluş bir aydır (sütüm fena değil ama.)düzgün emmiyor tüm sebep bu.:gitme:

a.s canım.Maşallah bebişine.Benim oğluşta bazen uyuyor bazen hiç aldırmıyor banyo yapmasına:))
kaydirigubbakcemile3

ölsün mikroplar mehtapcım:) çok şükür geçmiş olsun tatlım. canım eğer söylediğin ilaç gaviskonsa biraz zahmetli ve geçici bir çözüm günde 4 kere dedi bize doktor ilacı almadığımız öğünlerde kusmaya devam ettik. o yüzden bıraktık o ilacı.

canım 560 gramı öp de başına koy biz bu ayı sanırım 400-450 gramla kapatacaz

mehtappppp(KIZLARRR)
mehmet salihin dişi kaşınıyorrr
üzülsem mi sevinsem mi bilmiyorum..
akannehir akannehir canım çok erken değilmi denizcim nasıl anladın dişinin kaşındığınıeyvahedigeldismile

ya bu arada kızlar bu mamalar ne pis kokuyo tadları da iğrenç yazık bebişlere yaaa bende lezzetli mis gibi sanırdım mamalarıkaydirigubbakcemile3

mehtappppp(KIZLARRR)
mehmet salihin dişi kaşınıyorrr
üzülsem mi sevinsem mi bilmiyorum..

Tuğbacığım,ayda 1-1.100gr falan alıyorduk ama böyle olunca moralim bozuldu.Gaviskonuda denicem bakalım ne kadar çözüm olacak bize bakalım.İnş iyi gelir.Kaşığa anne sütünü sağıp içinde eriterek vermeyi düşünüyorum.

canım yanlış hatırlamıyosam öyle kaşık kadar değildi onun ölçüsü nerdeyse 20-30 ml su kullanıyodum ben üzerini bir oku istersen hatta çok zor eriyo diye sıcak suyla hazırlayıp soğutuyodum yoksa topak topak oluyo

ya bu arada kızlar bu mamalar ne pis kokuyo tadları da iğrenç yazık bebişlere yaaa bende lezzetli mis gibi sanırdım mamalarıkaydirigubbakcemile3

Tuğbacığım,tadı güzel olsa bebişler anne sütünü alırlarmı hiç hep mama isterler.kaydirigubbakcemile3

Oooo zor desene.Daha ilaç gelmedi.Olmazsa süt sağıp içinde eritirim

slm hanımlar nasılsınız ben cok giremiyorum sizlere bir iki sorum olacak cevap verirseniz okuyanlar cok sevinirim.
1. ) ilk adetiniz basladımı sizin (benim daha gelmedi ve emzirdigim sürece gelememisinden korkuyorum sizce oylemı olur şimdiye gelmesi gerekirmiydi?)
2) bebeğinin gözü mavi dogan varsa değiştimi halen devam ediyomu hani bebek gözüdür süt gözleridir degişirler diyolar ya sizlerin bebişlerinin nasıl?
3)rota virüsü aşısı yaptıranlar ikinciyi ne kadar sonra vurdurtacaksınız bir aymı iki aymı sonra?
4)ilk adetini yasamış olanlarınız varsa adetten sonra göbek ve kilo daha mı kolay(belirgin)
gidiyor

cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden cevaplayan arkadaşlarıma çok teşekkürler :enbuyukkk:

tarhan adını bılmıyorum affet
ben bırısıne kızımı bırakacagım zaman sagıyorum sutun en bol zamanında bıle 1 cay bardagı zor çıkıyor emzırdıkten sonra 3 4 yemek kasıgı anca ve ben sadece anne sutu verıyorum sagıyorum snr emzırıyorum bırakıp gıdıyorum anlatmaya çalıstıgım sagmakla sutun azlıgını çoklugunuu anlayamazsın tek elle bu kadar
neyse gelelım bıze
babamız hasta ya hast gıtcekmıs hastsnenın yanında harıkalar dıyarı var int bakın çok guzel yer pesıne takıldık gıttık bende cıldıyeye gıttım kaslarım dökuluyo yarın kan vercem yenı geldık köy kayısısı aldık rendeledım bırını suyu yok su ekledım kızıma yedırdım snr bı banyo
ınsallah uyur rahatça
ıyı gıbı kızım masallah

benım 8 aysnr baslamıstı dıgerlerınde
2 oglumda mavı gözlu dogdu sımdı bırı mavı dıgerı ela-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…